Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Malenq: mam wprowadzić owocek, pytanie: czy jak wprowadzamy owoc t tego dnia nie daje nic innego? Np warzywa które już zna? Czy np rano owocem żeby obserwować przez dzień aa po południu warzywo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2015, 18:25
Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zgredko jestesmy tu z męzem około 8 lat i ani razu nie dostałam NIC za darmo "gościnność innego kraju" jak to zwiesz a owszem ale wszystkiego dorobiliśmy się własną cięzką pracą!!!Pomoc owszem ale w granicach rozsądku i możliwości!!!Na tym zakończe bo i tak każda z nas jest innego zdania i nic tego nie zmieni.
zgredka lubi tę wiadomość
*******Gang18+*******B -
Lili: nie chciałam sugerować że nic tam imigranci z Polski nie robią, ale zwrócić uwagę, że mogą normalnie żyć nikt ich nie bije, nie wyrzuca. Wiadomo że przybysze nowi powinni żyć jak reszta wdrożyć sie. No nic, ale wymiana zdań była fajna, bez bitwy
zawsze to dobrze usłyszeć inne zdanie i argumentację.
Moja walczyła do kupy, która walnela niedawno, od razu lepiej. Nie wiem czemu, czy to szczepienie czy jak? Bo nie jadlam nic nadzwyczajnego.Lili83 lubi tę wiadomość
-
Zgredko ale ludzie chca pomagac przynosza np. Zabawki, ubranka w bBrukseli nawet jedzenie tym co namiotach spia tylko pytanie co dalej ? rozumiesz?nauczyciele staraja sie jak moga do dzisiaj utrzymuje kontakt z nauczycielka fran i ostatnio mi mowila ze jest coraz gorzej nie chca sie uczyc przychodza bez zadan zeszytow totalny chaos, tworzasie grupy szkola probuje zintegrowac organizujac przerozne akcje ale to i tak na nic bo wiekszosc nie chce z tego korzystac (nauczycielka zarabista babka calym sercem oddana sprawe wymagajaca ale spraiedliwa otwarta sama adoptowala 2 dziewczynki z Indii ubolew nad obecna sytuacja bo nikt nie ma juz nad tym kontroli.
Przyznaje dyskusja ciekawa i kulturalna
Sorki za bledy ale pisze z telefo.h a leo na rekach
Malenq jabluszka gotujesz czy surowe Kosi serwujesz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2015, 20:15
*******Gang18+*******B -
nick nieaktualny
-
U nas dzis "menconco", cóż za maruda ;( nic tylko rączki, a i to zle na dłuższa metę. Spanie tylko przy cycusiu, ale to raczej drzemki.
Padam
Pisałam posta o 14 i nie skończyłam heh
Mari, jak sie czujesz?
Misia juz pewnie tuli bąbelka
Powiedzcie jak wywabić plamy po marchewce?
Aha, i tez nie chce "tu" ciapatych!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2015, 20:23
-
nick nieaktualny
-
Dobry wieczór
Misia?
My dzis cały dzień po lekarzach. Jutro to samo. Co godzinę i to w 2 różnych miastach. Obyśmy dali radę, bo tu rehabilitacja wzroku Kingi na szali... Zaczynam wierzyć ze w końcu to załatwimy.
Dziś mieliśmy badania lekarskie na rehabilitacji ruchowej. Neurolog twierdzi że Kinga wyprzedza rozwój o 2 mceCo jej tak kurcze do wszystkiego spieszno?
zawsze lepiej wolniej niż za szybko...
-
Yasmin wrote:Dobry wieczór
Misia?
My dzis cały dzień po lekarzach. Jutro to samo. Co godzinę i to w 2 różnych miastach. Obyśmy dali radę, bo tu rehabilitacja wzroku Kingi na szali... Zaczynam wierzyć ze w końcu to załatwimy.
Dziś mieliśmy badania lekarskie na rehabilitacji ruchowej. Neurolog twierdzi że Kinga wyprzedza rozwój o 2 mceCo jej tak kurcze do wszystkiego spieszno?
zawsze lepiej wolniej niż za szybko...
Yasmin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Biedna Lucja na brzuszek tez mozna chlodne oklady
Misi jak tak akcja?
Hehe Leo wlasnie czysci zeby juz 15 min(tzn dziasla bo zeby sie jeszcze nie przebily)robi przy tym smieszne miny i wydaje fantastycxne odglosy hihihi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2015, 21:12
Blondik lubi tę wiadomość
*******Gang18+*******B