X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super, niech teraz grzecznie spi, jak najdłużej

Dobranoc

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2015, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia gratki!!!

Jutro was nadrobię, dzisiaj już padam na twarz, w szpitalu nie byliśmy bo wymioty chwilowo ustały, aceton w moczu też udało się zbić.

Dobranoc :)

Misi@, Blondik lubią tę wiadomość

• Yasmin Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znikam nakarmić ssaczka i lulu. O 5:30 rozpoczniemy kolejny dzień walki. Trzymajcie kciuki kto może i ma ochotę. Dobranoc :)

Ps. A miałam wyszywać oczka słonikowi maskotce, którą szyję dla Kingusi i tak mnie zagadano na forum :) Ale dziękuję, bo tęskno mi za Wami

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2015, 22:42

Lili83, Anastazjaaa, Krokodylica lubią tę wiadomość

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia wielkie gratulacje, nareszcie piękny poród jest w naszym gangu :) piękne wspomnienia będziecie mieć z mężem :) odpoczywaj póki Antoś spi bo potem będzie ciezko a musisz mieć sile :)
    Yas oczywiście ze trzymam za Was kciuki, zdrówka dla Was dziewczynki.
    Beszko i jak Jan zdrowy? Mam nadzieje ze kolega miał zatrucie a nie jelitówke.

Zgredko kciukam zeby mała spała już smacznie.
    Jejku tak sie boje tych szczepień a to już jutro i mamy na 14 wiec jak cis będzie nie tak to pewnie późnym wieczorem. Ja szczepie 6 w1 plus Rota, pneumokoki i meningokoki odpuszczam .... Przynajmniej narazie.

Byłam u gin wszystko ok, zdecydowałam die narazie na tabletki antykoncepcyjne jakos nie umiem siebie przekonać do krążków czy spirali aaaa i jeszcze jest jakaś wszywka w przedramię - to ewentualnie bym brała , koszt ok 1000 zł ale muszę doczytać jak długo działa wiem ze można dopiero po skończeniu karmienia piersią. Na suchoty dostałam żel :) mam stosować 2 razy w tygodniu .... A w tym czasie Jagoda tak płakała mezowi ze ochrypła :( mówi ze nawet nie chciała pociągnąć lyczka mleka z butelki buuu a pare dni temu jadła i było ok, nie wiem co jej dziś niepasiwalo. Przyszłam dałam cyca 2x i nawet bez kąpieli zasnęła, nie moge sie doczekać kiedy będzie spała całe noce....marzenia :)

Nie pamietam już co miałam napisać :/ wiec życzę wyspanych nocy wszystkim:)

Yasmin, Misi@ lubią tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• Yasmin Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 06:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry
    życzę wszystkim miłego i udanego dnia :)

Malenq lubi tę wiadomość

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 06:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hellloł :)

Pobudka punktualnie 6:00, a teraz zabawa i piski :)
    Yas, buziaki dla Kingi :* juz 7 miesięcy, ojjjjj a pamietam jak Was w szpitalu odwiedziłam, a Kinga była taaaaaka Malusia :)

Ari, teraz Ty :)

Aaha i jeszcze raz spytam, jak wywabić plamy z marchewki?

Miłego dnia

Ps. Yas trzymam kciuki za dzisiejsza walkę ✊

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2015, 06:50

Arienna, Yasmin lubią tę wiadomość

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2015, 06:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yas wszystkiego naj dla Kini :-D

Dzień dobry:-D

Yasmin lubi tę wiadomość

• zgredka Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 07:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,

Yas wszystkiego Naj dla małej ;)

Mam pyt: czy owocki podgrzewany (że sloiczka) czy też w temp pokojowej? Wiem głupie.
    Małej temp spadła w nocy, ale dziś ma 37.7, dalam jeszcze raz pedicetamol póki co jest w dobrym humorze ale mnie coś rozkłada i chyba nic nie mogę brać ;(

Yasmin lubi tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredzia, chyba prenatal możesz
    Dobrze z z mała juz lepiej, spała w nocy?

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2015, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie podgrzewałam owoców

• Arienna Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej wiem że teraz ja... Z wrażenia pół nocy nie spalam bo każde kłucie i każdy jakiś ból mnie stresowal ;) a za tydzień w sumie za 10 dni mam mierzenie i decyzję co do rodzaju porodu wolałabymddoczekać i wiedzieć na czym stoje ;)

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia, V serdecznie ci gratuluję. Spisałas się na medal i do tego piękny poród. Wiem niestety jak boli szycie cewki, tez to przeszłam.. Niech Antos zdrowo się chowa i przyniesie radość rodzicom.

Beszko, to dzieciaki tak dały ci w kość? Tule

Yas, trzymam kciuki za walkę.

Patryk spał od 17 do 6 rano, oczywiście z pobudkami, ale jednak..
    Byłam z nim i dermatologa, dostał maść robiona. Wg niej, to nie AZS a luszczace się zmiany.

Yasmin lubi tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• zgredka Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pytam, bo były w lodowce i zanim się ostudza to rok minie. No mała w dobrym humorze. Leży sobie i ogląda durnoty w tv

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Nieukowa Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi@ jestes mega! To super ze tez tak dobrze wspominasz porod! Super mama bedziesz! Kolejny facet w naszym gangu rozpakowany :)

Imigranci... Niby nie jestem zle nastawiona, ale mialam z nimi w UK i DE w wiekszosci zle wspomnienia... Byl jeszcze u nas na roku student z erasmusa, Egipcjanin. Traktowal kobiety jak smieci. Z drugiej strony juz sama nie wiem ktore filmiki sa prawda a ktore manipulacja... I nie dziwie sie ze do PL nie chca, jezeli znaja nastroje w naszym kraju co do ich przyjazdu... Trudne to wszystko.

Maly bawi sie stopkami a mi sie nie chce wstac z wyra i zmienic mu pieluchy. Ech.

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2015, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AAA jak z lodówki to koniecznie podgrzej...

Yasmin lubi tę wiadomość

• Blondik Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia, gratulacje! niech Antoś rosnie zdrowo, a Tobie zycze dużo siły. Antoś spory :) te pomiary usg to z przymrużeniem oka trzeba traktować :)

cudnie opisałaaś poród, będę wracać do Twojego opisu jak się zacznę stresować, że sobie nie poradzę :) taki wpis terapeutyczny jak dla mnie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2015, 08:22

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa: już stopami, moja to jakiś oszolom nawet nie myśli o stopach eh eh.
    Moja zasnęła pewnie na chwilę, ale dobre i to. A ja po jakiś homeopatyczny muszę skoczyć..

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi@ jesteś super! !zdrówka dla Was kochani! I oczywiście z całego serca Gratuluję :)
    Pyt czy mogę spróbować podać małej rybkę? Kawałek łososia na parze? Bo ciągle te kuraki. Ale w rozpisce mam ze 1-2 razy w tyg wiec nie jak inne nowości ze przez 3 dni np?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2015, 08:45

Misi@ lubi tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2015, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oczywiście że możesz tylko obserwuje bo ryby potrafią uczulać...

• Summerka Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hellol Lejdis,

Misia, pisałam juz na różowe, ale napisze i tu, gratulacje, mnie z kolei ciarki przeszły, jak przeczytałam o tej cewce...ale dzielna jesteś;)

Smoku, moja była na wiele uczulona, a z ryba spoko, wiec mozesz spróbować dać trochę;)

Zgredka, pediatra Zuzi mówila, ze przy karmieniu Apap, witamina C i chyba prenalen można, ja brałam tez tantum verde.

Maniek, ni z tymi szczepionkami to u mnie zawsze mega stres;(

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
‹‹ 1172 1173 1174 1175 1176 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ