Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Znikam nakarmić ssaczka i lulu. O 5:30 rozpoczniemy kolejny dzień walki. Trzymajcie kciuki kto może i ma ochotę. Dobranoc
Ps. A miałam wyszywać oczka słonikowi maskotce, którą szyję dla Kingusi i tak mnie zagadano na forumAle dziękuję, bo tęskno mi za Wami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2015, 22:42
Lili83, Anastazjaaa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Misia wielkie gratulacje, nareszcie piękny poród jest w naszym gangu
piękne wspomnienia będziecie mieć z mężem
odpoczywaj póki Antoś spi bo potem będzie ciezko a musisz mieć sile
Yas oczywiście ze trzymam za Was kciuki, zdrówka dla Was dziewczynki.
Beszko i jak Jan zdrowy? Mam nadzieje ze kolega miał zatrucie a nie jelitówke.
Zgredko kciukam zeby mała spała już smacznie.
Jejku tak sie boje tych szczepień a to już jutro i mamy na 14 wiec jak cis będzie nie tak to pewnie późnym wieczorem. Ja szczepie 6 w1 plus Rota, pneumokoki i meningokoki odpuszczam .... Przynajmniej narazie.
Byłam u gin wszystko ok, zdecydowałam die narazie na tabletki antykoncepcyjne jakos nie umiem siebie przekonać do krążków czy spirali aaaa i jeszcze jest jakaś wszywka w przedramię - to ewentualnie bym brała , koszt ok 1000 zł ale muszę doczytać jak długo działa wiem ze można dopiero po skończeniu karmienia piersią. Na suchoty dostałam żelmam stosować 2 razy w tygodniu .... A w tym czasie Jagoda tak płakała mezowi ze ochrypła
mówi ze nawet nie chciała pociągnąć lyczka mleka z butelki buuu a pare dni temu jadła i było ok, nie wiem co jej dziś niepasiwalo. Przyszłam dałam cyca 2x i nawet bez kąpieli zasnęła, nie moge sie doczekać kiedy będzie spała całe noce....marzenia
Nie pamietam już co miałam napisaćwiec życzę wyspanych nocy wszystkim:)
Yasmin, Misi@ lubią tę wiadomość
Maniek
-
Hellloł
Pobudka punktualnie 6:00, a teraz zabawa i piski
Yas, buziaki dla Kingi :* juz 7 miesięcy, ojjjjj a pamietam jak Was w szpitalu odwiedziłam, a Kinga była taaaaaka Malusia
Ari, teraz Ty
Aaha i jeszcze raz spytam, jak wywabić plamy z marchewki?
Miłego dnia
Ps. Yas trzymam kciuki za dzisiejsza walkę ✊Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2015, 06:50
Arienna, Yasmin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej,
Yas wszystkiego Naj dla małej
Mam pyt: czy owocki podgrzewany (że sloiczka) czy też w temp pokojowej? Wiem głupie.
Małej temp spadła w nocy, ale dziś ma 37.7, dalam jeszcze raz pedicetamol póki co jest w dobrym humorze ale mnie coś rozkłada i chyba nic nie mogę brać ;(Yasmin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej wiem że teraz ja... Z wrażenia pół nocy nie spalam bo każde kłucie i każdy jakiś ból mnie stresowal
a za tydzień w sumie za 10 dni mam mierzenie i decyzję co do rodzaju porodu wolałabymddoczekać i wiedzieć na czym stoje
-
Misia, V serdecznie ci gratuluję. Spisałas się na medal i do tego piękny poród. Wiem niestety jak boli szycie cewki, tez to przeszłam.. Niech Antos zdrowo się chowa i przyniesie radość rodzicom.
Beszko, to dzieciaki tak dały ci w kość? Tule
Yas, trzymam kciuki za walkę.
Patryk spał od 17 do 6 rano, oczywiście z pobudkami, ale jednak..
Byłam z nim i dermatologa, dostał maść robiona. Wg niej, to nie AZS a luszczace się zmiany.Yasmin lubi tę wiadomość
-
Misi@ jestes mega! To super ze tez tak dobrze wspominasz porod! Super mama bedziesz! Kolejny facet w naszym gangu rozpakowany
Imigranci... Niby nie jestem zle nastawiona, ale mialam z nimi w UK i DE w wiekszosci zle wspomnienia... Byl jeszcze u nas na roku student z erasmusa, Egipcjanin. Traktowal kobiety jak smieci. Z drugiej strony juz sama nie wiem ktore filmiki sa prawda a ktore manipulacja... I nie dziwie sie ze do PL nie chca, jezeli znaja nastroje w naszym kraju co do ich przyjazdu... Trudne to wszystko.
Maly bawi sie stopkami a mi sie nie chce wstac z wyra i zmienic mu pieluchy. Ech. -
nick nieaktualny
-
Misia, gratulacje! niech Antoś rosnie zdrowo, a Tobie zycze dużo siły. Antoś spory
te pomiary usg to z przymrużeniem oka trzeba traktować
cudnie opisałaaś poród, będę wracać do Twojego opisu jak się zacznę stresować, że sobie nie poradzętaki wpis terapeutyczny jak dla mnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2015, 08:22
-
Misi@ jesteś super! !zdrówka dla Was kochani! I oczywiście z całego serca Gratuluję
Pyt czy mogę spróbować podać małej rybkę? Kawałek łososia na parze? Bo ciągle te kuraki. Ale w rozpisce mam ze 1-2 razy w tyg wiec nie jak inne nowości ze przez 3 dni np?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2015, 08:45
Misi@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hellol Lejdis,
Misia, pisałam juz na różowe, ale napisze i tu, gratulacje, mnie z kolei ciarki przeszły, jak przeczytałam o tej cewce...ale dzielna jesteś
Smoku, moja była na wiele uczulona, a z ryba spoko, wiec mozesz spróbować dać trochę
Zgredka, pediatra Zuzi mówila, ze przy karmieniu Apap, witamina C i chyba prenalen można, ja brałam tez tantum verde.
Maniek, ni z tymi szczepionkami to u mnie zawsze mega stres;(