Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mam do sprzedania nowy dres biały, rozm. 68. Patrzę wczoraj bo chce wyjac większe ciuchy a on już za mały. Cubus, kupiony za 60 zł, sprzedam za 40.
Mata edukacyjna BabyOno hipopotam
Leżaczek bujaczek Fisher Price 0-9 b. Lubiany przez Patryka -
Yasmin wrote:dzień dobry
życzę wszystkim miłego i udanego dnia
Maniek mój syn zaczął przesypiac całe noce jak miał około półtora rokuale może twoja jagoda będzie grzeczniejsza
Tak ari i Blondik szykujcie się pomalutku
Misia jak się dziś czujecie?
Zgredka zdrowka dla malutkiej niech ta gorączkę już spadnie.
Yasmin lubi tę wiadomość
-
Cześć!
Misia GRATULACJE!!! Zdrówka dla Ciebie i Antosia
super opis porodu cieszę się że będziesz go miło wspominać
my wczoraj mieliśmy pierwsze szczepienie na żółtaczkę
toxo wykluczona - badam jeszcze starsze dzieciaki w poradni ch. zakaźnych
zaczeła się szkoła i ganiam w piętkęzebrania, spotkania, terminy zakupy itp - wszystko za małe buty strój na wf - jakoś przez wakacje tego nie ogarnełam ;P to teraz mam
pozdrawiam cieplutko
Zgredka - zdrówka dla małej - lepiej szczepić i 2 dni pocierpieć niż potem w szpitalu siedzieć - takei jest moje zdanie - choś na rota się nie bedziemy szczepićArienna, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
Anastazjaaa wrote:Tak ari i Blondik szykujcie się pomalutku
już nie na tygodnie liczę a na dni
Anastazjaaa, Yasmin, Blondik, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
Hej hej
Misia, ogromne gratulacje
Maniek, a nie boisz sie, ze jak bedziesz czesto stosowac windi, to uszkodzisz zwieracze oraz brzuszek sie tak rozleniwi, ze mala nie bedzie umiala sama zrobic kupki?
Ja bym do lekarza z tym problemem podeszla....
Justta, mnie niedobrze, gdy z,eczona jestem....a ostatnie nocki sa do bani
Malenqu, my tez MMR sie boimy. Chlopcy byli zaszczepieni gdy skonczyli 3 lata. Mlodszy mial parwie 4...
Kroko, a co u Was?
My jutro do PL lecimy,jejejeKrokodylica lubi tę wiadomość
-
Malenq, Konwi, no my wlasnie teraz Mmr, trochę odciagnelam, ale boje sie odciągać dłużej, bo boje sie, ze nieopatrznie od kogoś złapie (podobno znow jest więcej odry;(( tak złe i tak nie dobrze, pocieszam sie tylko tym, ze teraz powstała histeria antyszczepionkowa. Ostatnio wlasnie ze znajoma z forum rozmawiałam i kolezanka, która szczepiła synka i wszystko okej, po prostu ta szczepionka jest po roku, a dopiero po toku można u dziecka zdiagnozować autyzm i wielu ludzi to kojarzy, a jedyne badania, jakie na to wskazywały, zostały podważone i nawet ich autor sie wycofał...co nie zmienia faktu, ze tez sie boje;(
Masakra...
Artykul na ten temat;)
http://pediatria.mp.pl/szczepieniaochronne/show.html?id=59132Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2015, 12:00
Yasmin, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
Beszka Anastazja tak mi sie wydaje ze to mega zmeczenie bo nockie nie przespane, budzi sie co godz od 24 i tak do 5 pobudka na dobre juz, jestem zmeczona, mam nadzieje ze nie choroba jakas, a z kropkiem to zerowe szanse
tez boimy sie szczepien, ale coz wole jednak szczepic, jak do tej pory Leos dobrze wszystkie znosil nawet goraczki nie mial, tylko co szczepienie to marudny przez tydzien od.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2015, 11:59
-
Heja, Beszko lekarz mówił ze moge stosować jak będę widzieć ze nie da rady inaczej, te rurki są podobno bezpieczne , moja bratowa tez używała i jest ok, wierze ze będzie dobrze ale dziś zapytam pediatry czy może ja powinnam więcej błonnika jeść a mniej marchewki... Sama już nie wiem zobaczymy. W każdym razie wczoraj robiła kupy sama... Wiecie popłakałam sie ze szczęścia wiem strasznie to głupie ale jak widzę jak ona cierpi a zawsze czekam kilka godz zanim użyje Windi to samej mi ulżyło . I w nocy pięknie spała , po karmieniu kilka min i spokojny sen... Właśnie o takich nocach marzyłam, moge wstawać na karmienie tylko zeby ona pózniej ładnie zasypiała a nie zaczynała sie prężyć .
Co to mmr?
Pokłóciłam sie z rana z mężem, oburzony bo zaproponował żebyśmy sie przeprowadzili na wiochę gdzie mieszka jego mama wynajęli dom wspólnie z jego bratem i bratowa która rodzi w lutym a ja od razu powiedziałam ze sie nie zgadzam. Nie chce sie z wro przeprowadzać do wiochy gdzie nawet dobrego lekarza nie ma, będę mieć teściowa co chwila na głowie która nie ma zwyczaju sie zapowiedzieć.... I w ogóle nie chce z kimś mieszkać...on tego nie rozumie, bo cały dzień jest w pracy. No nie wspomnę ze w tym mieszkaniu zeby żarówkę wymienił to sie muszę nagadać a co dopiero w domu gdzie zawsze jest cos do zrobienia. Ehhh nie wiem jak mu wytłumaczyć że to zły pomysł ...Maniek
-
justta wrote:Beszka Anastazja tak mi sie wydaje ze to mega zmeczenie bo nockie nie przespane, budzi sie co godz od 24 i tak do 5 pobudka na dobre juz, jestem zmeczona, mam nadzieje ze nie choroba jakas, a z kropkiem to zerowe szanse
tez boimy sie szczepien, ale coz wole jednak szczepic, jak do tej pory Leos dobrze wszystkie znosil nawet goraczki nie mial, tylko co szczepienie to marudny przez tydzien od.justta lubi tę wiadomość