X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2015, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Summerka ją w lutym będę miała stresa bo bardzo nie chce tej szczepionki MMR....

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dzięki :) to dostanie kawałek na podobiadek :) miłegoooo dzionka !

Przepraszam nie zauważyłam 100 lat w zdrowku dla Kingusi!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2015, 09:45

Yasmin lubi tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja biorę się szczepienia które mamy mieć za tydzień nie mówiąc o mmr. Na pewno zaszczepie ale dopiero jak skończy dwa lata. Zresztą mamy Nop po poprzednich szczepieniach i sama nie wiem co robić..

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam do sprzedania nowy dres biały, rozm. 68. Patrzę wczoraj bo chce wyjac większe ciuchy a on już za mały. Cubus, kupiony za 60 zł, sprzedam za 40.

Mata edukacyjna BabyOno hipopotam
    Leżaczek bujaczek Fisher Price 0-9 b. Lubiany przez Patryka

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• justta Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia gratulacje wielkie i caluski dla bobaska ;-)

Kingusiu wszystkiego naj naj

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2015, 10:16

Yasmin lubi tę wiadomość

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yasmin wrote:
    dzień dobry
    życzę wszystkim miłego i udanego dnia :)
    A ja tobie udanego tak ważnego dnia ;)

Maniek mój syn zaczął przesypiac całe noce jak miał około półtora roku ;) ale może twoja jagoda będzie grzeczniejsza ;)

Tak ari i Blondik szykujcie się pomalutku ;)

Misia jak się dziś czujecie?

Zgredka zdrowka dla malutkiej niech ta gorączkę już spadnie.

Yasmin lubi tę wiadomość

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A możemy wyjść ma spacer? Moja dziś w dobrym humorze, ta gorączka była po szczepieniu najbardziej prawdopodobne.

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Freja Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć!

Misia GRATULACJE!!! Zdrówka dla Ciebie i Antosia ;)

super opis porodu cieszę się że będziesz go miło wspominać :)

my wczoraj mieliśmy pierwsze szczepienie na żółtaczkę
    toxo wykluczona - badam jeszcze starsze dzieciaki w poradni ch. zakaźnych

zaczeła się szkoła i ganiam w piętkę ;) zebrania, spotkania, terminy zakupy itp - wszystko za małe buty strój na wf - jakoś przez wakacje tego nie ogarnełam ;P to teraz mam

pozdrawiam cieplutko

Zgredka - zdrówka dla małej - lepiej szczepić i 2 dni pocierpieć niż potem w szpitalu siedzieć - takei jest moje zdanie - choś na rota się nie bedziemy szczepić

Arienna, Nieukowa lubią tę wiadomość

Freja, młoda 13, młody 4,młodszy 0, aniołek Olga 03.08.2014 (16tydz.)
    860ix1hpwm73xj5b.png

PL KRK
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Freja u mnie to samo, zapomniałam sprawdzić butów na sport i wczoraj biegiem po sklepach bo oczywiście stare są już za małe :/

Dziś mam lekcje pływania dla tiago, nie wiem jak ja wytrzymam w tym smrodzie :/

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazjaaa wrote:
    Tak ari i Blondik szykujcie się pomalutku ;)
    u mnie już nie tak pomalutku bo zostało mi 17 dni :P już nie na tygodnie liczę a na dni :P

Anastazjaaa, Yasmin, Blondik, Nieukowa lubią tę wiadomość

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • justta Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ari ty juz na finiszu, ale ten czas leci ;-)

Ja dzidiaj zdycham, wstalam z takimi samolotami w glowie, ze myslalam ze padne i ciagnie mnie na rzygi, mam dosc

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2015, 11:27

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no strasznie szybko - ja dziś czuję mulenie w podbrzuszu jak na @ ale brzuch jeszcze wysoko więc mam nadzieję ze do 18 wytrzymam :P

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • beszka Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej :)

Misia, ogromne gratulacje :)

Maniek, a nie boisz sie, ze jak bedziesz czesto stosowac windi, to uszkodzisz zwieracze oraz brzuszek sie tak rozleniwi, ze mala nie bedzie umiala sama zrobic kupki?
    Ja bym do lekarza z tym problemem podeszla....

Justta, mnie niedobrze, gdy z,eczona jestem....a ostatnie nocki sa do bani :/

Malenqu, my tez MMR sie boimy. Chlopcy byli zaszczepieni gdy skonczyli 3 lata. Mlodszy mial parwie 4...

Kroko, a co u Was?

My jutro do PL lecimy,jejeje

Krokodylica lubi tę wiadomość

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justa a może kropek?

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Summerka Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq, Konwi, no my wlasnie teraz Mmr, trochę odciagnelam, ale boje sie odciągać dłużej, bo boje sie, ze nieopatrznie od kogoś złapie (podobno znow jest więcej odry;(( tak złe i tak nie dobrze, pocieszam sie tylko tym, ze teraz powstała histeria antyszczepionkowa. Ostatnio wlasnie ze znajoma z forum rozmawiałam i kolezanka, która szczepiła synka i wszystko okej, po prostu ta szczepionka jest po roku, a dopiero po toku można u dziecka zdiagnozować autyzm i wielu ludzi to kojarzy, a jedyne badania, jakie na to wskazywały, zostały podważone i nawet ich autor sie wycofał...co nie zmienia faktu, ze tez sie boje;(

Masakra...

Artykul na ten temat;)

http://pediatria.mp.pl/szczepieniaochronne/show.html?id=59132

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2015, 12:00

Yasmin, Nieukowa lubią tę wiadomość

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • justta Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beszka Anastazja tak mi sie wydaje ze to mega zmeczenie bo nockie nie przespane, budzi sie co godz od 24 i tak do 5 pobudka na dobre juz, jestem zmeczona, mam nadzieje ze nie choroba jakas, a z kropkiem to zerowe szanse ;-)

tez boimy sie szczepien, ale coz wole jednak szczepic, jak do tej pory Leos dobrze wszystkie znosil nawet goraczki nie mial, tylko co szczepienie to marudny przez tydzien od.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2015, 11:59

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heja, Beszko lekarz mówił ze moge stosować jak będę widzieć ze nie da rady inaczej, te rurki są podobno bezpieczne , moja bratowa tez używała i jest ok, wierze ze będzie dobrze ale dziś zapytam pediatry czy może ja powinnam więcej błonnika jeść a mniej marchewki... Sama już nie wiem zobaczymy. W każdym razie wczoraj robiła kupy sama... Wiecie popłakałam sie ze szczęścia wiem strasznie to głupie ale jak widzę jak ona cierpi a zawsze czekam kilka godz zanim użyje Windi to samej mi ulżyło . I w nocy pięknie spała , po karmieniu kilka min i spokojny sen... Właśnie o takich nocach marzyłam, moge wstawać na karmienie tylko zeby ona pózniej ładnie zasypiała a nie zaczynała sie prężyć .

Co to mmr?

Pokłóciłam sie z rana z mężem, oburzony bo zaproponował żebyśmy sie przeprowadzili na wiochę gdzie mieszka jego mama wynajęli dom wspólnie z jego bratem i bratowa która rodzi w lutym a ja od razu powiedziałam ze sie nie zgadzam. Nie chce sie z wro przeprowadzać do wiochy gdzie nawet dobrego lekarza nie ma, będę mieć teściowa co chwila na głowie która nie ma zwyczaju sie zapowiedzieć.... I w ogóle nie chce z kimś mieszkać...on tego nie rozumie, bo cały dzień jest w pracy. No nie wspomnę ze w tym mieszkaniu zeby żarówkę wymienił to sie muszę nagadać a co dopiero w domu gdzie zawsze jest cos do zrobienia. Ehhh nie wiem jak mu wytłumaczyć że to zły pomysł ...

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• Summerka Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justa, ja tez juz z dwojga "złego" wole szczepić i wiedzieć, ze zrobiłam wszystko, co mogłam niz wyrzucać sobie, ze moze mogłam zaszczepić i dziecko uniknęłoby zachorowania...

justta lubi tę wiadomość

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justta wrote:
    Beszka Anastazja tak mi sie wydaje ze to mega zmeczenie bo nockie nie przespane, budzi sie co godz od 24 i tak do 5 pobudka na dobre juz, jestem zmeczona, mam nadzieje ze nie choroba jakas, a z kropkiem to zerowe szanse ;-)

tez boimy sie szczepien, ale coz wole jednak szczepic, jak do tej pory Leos dobrze wszystkie znosil nawet goraczki nie mial, tylko co szczepienie to marudny przez tydzien od.
    Skąd te maluchy biorą energię, potrafią wykończyć mamę, tatę a same nadal wciąż pełne wigoru...

justta lubi tę wiadomość

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj Maniek nie dziwie zie że się poklocilas mieszkać obok teściowej i że szwagrem to już stanowczo za dużo, wcześniej czy później jak wszyscy na kupie to kłótnie murowane, trzymam kciuki abyś go od tego odwiodla ;)

Krokodylica lubi tę wiadomość

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
‹‹ 1173 1174 1175 1176 1177 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ