Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ari mam ten sam kocyk, używam w wózku. Na jesień zimę mam ciepły kombinezon i do tego koc i powinno być dobrze. Zobaczymy jaka zima będzie.
Już po szczepieniu, Jagoda w 6 tyg przybrała 2 kg teraz wazy 5360 dr mówi ze żarłok z niej ale widocznie tak majak na piersi to mam sie nie przejmować.
Rota wypiła łapczywie, ukłucie bolało bo zapłakała tsaaaaakim długim jednym płaczem i zasnęła. Sama sie spociłam jak ja trzymałam ze stresu. W domu drugi cyc i tez już spi. A ja modlę sie zeby nie było żadnych sensacji...
Kuuuuu*****a sąsiad mi teraz nad głowa wali czymś, jak ona spi.Maniek
-
Kinga, kosia...usciski od nas!!!!
Brawo dla Jagodki.
My na jesien mamy grubszy koc, dwa spiworki. Polarkowy i puchowy. Puchowy bardziej na zime. Kimbinezonow nie stosuje. Dooiero jak dziec bedzie chodzil, tzn.tylko welna lub polarek. Nie wiem czy to z H przejdzie, bo ona jak nie spi, to chce byc na rekach. Moze jej przejdzie, jak do soacerowki przelozymy.
Hanka dzis wyjatkowo marudzaca, jeczaca i piszczaca.mtylko na raczkach. Ze spania tez nici. A przed nami pakowanie....Yasmin lubi tę wiadomość
-
Ech, wujowy.dzien.
Powiedzcie, czy to normalnr ze dziecko nienawidzi zasypiac w dzien... Musze go trzymac prawie na sile na rekach zeby moc ululac... Pol godziny silowania sie i jak mam farta to pol godz snu. I tak co 2h. Nie rozumiem tego troche... -
nick nieaktualnyNieukowa przerabiałam to z małą ...normalka...
Dziękujemy, zaczął się 9m, a mała zrobiła mamie niespodziankę: sama usiadła, wyszedł ząbek, zaczęła raczkować i wstała w łóżeczku........i to wszystko w jeden dzień O_obeszka, Smoczyca1, zgredka, marissith, LaRa, Yasmin, konwalianka, Misi@, justta, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Brawa dla Kosi
Nieukowa, ja mam tak codziennie od mlodej narodzic. spi tylko w wozku, trzeba ciagle nim jezdzic i to zasypia po wieeeeelkim ryku lub marudzeniu. w domu spac nie bedzie. a na pocieszenie dodam, ze na noc spac tez nie chce. o 18-19 kaåiel i mloda przy cycu az do...hmmm praktycznie cala noc.
-
nick nieaktualny
-
Nieukowa, a moze jakis skok rozwojowy? Duzo wrazen? Przezywa cos chlopak.....albo cos mu przeszkadza.
Moja taka maruda dzis (gorzej niz zazwyczaj) chyba przez kupke, ktora jej nie idzie
Malenqu, no pieknie malej poszlo. I to wszystko jednego dnia. Niesamowite
Mam pyt.do Ciebie....podajesz malej olej kokosowy? Jesli tak to w jakiej formie?
Yas, halo?..opowiadaj....czekamy -
Malenq: szał
gratki
Moja już zasnie mam nadzieję na noc jaknja kole 30 wykapiemy, póki co temp 37,8 ale nie będę jej zbijac, wyczytalam że gorączka u dziecka to od 38.
Mam pytanie co do rozszerzania diety:po jakim czasie się zastępuje mleko innymi posiłkami i kiedy dziecko zaczyna jeść więcej ono pokazuje? Bo moja ma rozszerzana odn3 tyg, do tej pory same warzywa dziś owocek, który wszedł rano na miejsce warzywa, a warzywo przesunęło się na później, póki co i tego i tego daje 4-5 łyżeczki -
Zgredko a kiedy chcesz zakonczyc karmienie czy tez wrocic do pracy?
Ja robilam wg zalecen NO i aby weliminowac cycek o danej porze kamienia, podawalam warzywko czy co tam w porze kamienia. Na poczatek byl cycus do popicia po czasie woda....i tak z kazdym posilikem, ktory chcialam zastapic.mpamietaj tylko jakie sa zalecenia co do spozycia mleka w danej grupie wiekowej.Nieukowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnytak podaję w warzywach, a ostatnio buzię od wewnątrz smaruję (olej ten ma właściwości przciw grzybiczne więc się wspomagam w walce z pleśniawkami).....
ale musze się przyznać że od dobrego miesiąca "jojczyłam" mężowi, że nasza mała to leniuch, że nic nie robi, i że tylko turla się po podłodze...a tu taka niespodzianka...
dzisiaj nie mogłam spuścić z niej oka, bo wszędzie za mną raczkowała, na sekundę nie mogła posiedzieć..cały dom zwiedziła z poziomu podłogi heheheheKrokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny