Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
dziękujemy za życzonka wszystkie :***
Dla Kosiuni również wszystkiego co najlepszeKinga i Kosia zawsze razem świętuja
u nas zapowiada się pomyślnie, napiszę wieczorem co załatwimy
tez nie wiem co to jest mmrWiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2015, 12:19
Malenq lubi tę wiadomość
-
Jaaaaaaa ale ze mnie gula! !!!!
Kosiuniu kochana Wszystkiego najlepszego! Zdrówka i szczęścia ♡
A to nie jest to szczepienie odra różyczka?
Mańku nie daj się! Też bym nie poszłaWiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2015, 12:35
Malenq lubi tę wiadomość
-
mmr to szczepionka
Szczepionka MMR to trójskładnikowa szczepionka, zawierająca w swoim składzie żywe, o zmniejszonej zjadliwości szczepy wirusów: odry, świnki i różyczki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2015, 12:41
-
Aaa Kosiunia my z Jagida tez dołączamy do życzeń
Jeju za 40 min jadę na szczepienie boje sie zbliżającej nocy...a tym czasem Jagoda skupia sie wiadomo na czym.
Tak myślałam ze kobieta kobietę zrozumie. Ja sie nie przeprowadzę choćbym miała sama tu zostać z dzieckiem !Malenq lubi tę wiadomość
Maniek
-
kurde- chyba mi się zaczyna jakaś infekcja - swędzi mnie, i mam podrażnioną cewkę moczową i nie wiem czy mi jakieś naczynko pękło bo się na papierze pojawiły nitki krwi... no chyba że to nie podrażnienie
zobaczymy jak się coś na wkładce pojawi to znaczy ze mogę nie doczekać do 18-go
teraz jadę do biedry bo u nas przecenili torby i będzie fajna do szpitala zmieszczę do niej wszystko i będę mieć wszystko w jednej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2015, 13:14
-
Tak Maniek to jest zawsze zły pomysł! Teściowa to teściowa i jeszcze brat z bratowa o za dużo ludzi. Nic dobrego z tego nie wyniknie jak tyle ludzi na kupie.
My mieszkamy z moja mama bo jest wdowa a ja jedynaczka...a mój i tak w delegacji wiec i tak sama a mama w pracy.
Ale matka to matka jak się poklocimy to za moment jest ok a z teściowa wiadomo.
AriPowodzenia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2015, 13:50
Arienna lubi tę wiadomość
-
Summerka wrote:Dziewczynki, z innej beczki - ma któraś kocyk la millou, jedli tak to jak sie użytkuje? Chce kupić, ale sie waham
(kupilam na allegro a moja mama uszyje
- a dziewczyny ponoć bardzo chwala )
własnie wrociłam- kupiłam torbę (wszystko mi sie do niej zmieści fajnie)
i nie moglam się powtrzymać , kupiłam kocyk (duzy bo chyba ma 150x150) biały, mięciutki w kolorowe grochy - piekny a milusi taki jak piórkobęde mieć do łózeczka
póki co u mnie ok, więc to chyba jakies naczynko mi pękłoufff
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2015, 14:24
Yasmin lubi tę wiadomość
-
zgredka wrote:Ale la millou to chyba co innego niż minky?, tak czy siak oba to wytwór promocji
Mi zaraz łeb peknie -
zgredka wrote:Ja mam taki kocyk baby ono i się sprawdza super ale tamte są chyba grubsze, a co polecacie do wózka na jesień zimę?
Glut mi leci,głową boli, oczy lzawia faaak- ojojojojojojojojojoj
a co do kocyka to mam dwa takie zwykłe ale mięciutkie jak watka
marissith, Nieukowa, zgredka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej, u mnie sytuacja wydaje się być opanowana
Dowiedzieliśmy się właśnie, że w niedzielę mąż będzie ojcem chrzestnym. Teraz wszystko musimy pozałatwiać. A ja nie mam w co się ubrać. Doradźcie coś, wchodzę tylko w ciążowe jeansy, nie mam pasującej sukienki. Mogą być rurki i marynarka czy nie wypada? -
macham boże kiedy ja was nadrobie
wpadłam na bazarek wrzucic pare rzeczy i zmykam z Zuzą do jej kolezanki
dni mi uciekaja narazie jakoś nie mam chwili dla siebie jutro kontrola Lili w szpitalu to wam napisze co i jak
buziakiYasmin lubi tę wiadomość