Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry.
Zapisałam się właśnie na szkołę rodzenia. Zaczynam 2 grudnia.
Konwalia kurcze to uważaj na siebie i na dzidziola. Teraz leżakuj dużo.
beszka ja też rozumiem że lekarze nie chcą tak szybko określać płci, bo kobita się nastawi, przyzwyczai a potem sie okaże że jednak inna płeć i co wtedy? Bić lekarza? Nie pomoże. Mi mój powiedział w 15tc żebym się nie nastawiała na chłopaka. Także dał mi do zrozumienia, ale powiedział że płci jeszcze nie poda i muszę poczekac.
Nieukowa widzisz a tak się bałaś szefa.
konwalianka, Tamka lubią tę wiadomość
-
Dobry,
Moje dziecię znów wczoraj uskuteczniało te swoje dziwne rotacyjne ruchy w moim podbrzuszu, tłumaczę po dobroci, żeby u góry sobie fikał, to nie - wierci mi tam na dole okrutnie aż zapytam gina na połówkowym, o co kaman
No i strzelił mi wczoraj drut w retainerze, miałam kiedyś stały aparat ortodontyczny i zakłada się po zakończeniu leczenia taki drucik na dolne zęby z tyłu no i wczoraj ugryzłam bagietkę i zamarłam, bo poczułam jakbym połowę zębów na dole straciła...
także połowa druta mi się trzyma, połowa odklejona naprawią mi to dzisiaj bo to niefajne uczucie jak się człowiekowi coś obcego po gębie pęta
Lara, na niedoczynność jest euthyrox i tak jak Ci pisałam - na psich lekach zbankrutujesz, a to jest dokładnie to samo
Konwalianka, bardzo mi przykro, dbaj o siebie o odpoczywajcati, konwalianka, LaRa lubią tę wiadomość
-
Kroko, to Ci fajnie z tą szkołą rodzenia, ja właśnie jestem po rozmowie ze szpitalem i powiedzieli mi , że niestety się nie kwalifikuję, bo zajęcia zaczną się po 6 stycznia i trwają pełne trzy miesiące, a ja mam datę porodu 18 marca więc odpadam w ogóle jakoś mało sympatycznie mnie potraktowali...
-
czesc dziewczyny
Kornwalijko a co tobie dolega , jesli moge spytac ?
Tamka - dokladnie wiem co czujesz mialam aparat przez 4.5 roku pozniej retencyjny nic fajnego sobie cale policzki poszarpalam...a do dzis dnia mam problemy z aftami. a w ciazy to juuz wogole jakas plaga
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2014, 11:20
-
Cati, to współczuję... mnie szczerze mówiąc najbardziej szlag trafia, że tyle kasy wydanej a na górze i tak mi się zęby pokrzywiły... ehh
kurcze, tak mi żal tej szkoły rodzenia jeszcze raz zadzwoniłam ale pani , tym razem milsza, wytłumaczyła, że to z funduszy unijnych i musiałabym mieć dokładnie 26 tydzień 7 stycznia, a ja wtedy już będę miała 30 tydzień... szkoda, takie fajne zajęcia mają: z neonatologiem, pediatrą, położnikiem, psychologiem , dentystką... buuu -
Haj,
Konwalianka, uważaj na siebie, wejdź w tryb oszczędzający i będzie dobrze
Nieukowa, dobra reakcja szefa i gicior, cieszym się
No ja też na następnej wizycie u położnej będę mieć proponowaną szkołę rodzenia, zajęcia są w sąsiednim miasteczku ale szczerze przyznam, że nie chce mi się tam samej chodzić...Godziny poranne, M. w pracy...chyba sobie daruję.
-
Już znalazłam szkołę prowadzoną przez położną z tego mojego szpitala w planie zajęć jest nawet zwiedzanie szpitala
aczkolwiek tamtego kursu bardzo mi szkoda...
Nena, a w innych godzinach się nie da? bo samej też by mi się nie chciało... -
Nieukowa wrote:Hejka
Byłam na rozmowie z szefem. Równy gość jest, ucieszył się mam wrażenie bardziej niż mój mąż że jestem w ciąży LOL.
Poza tym nic nowego - MDLI. -
LaRa wrote:a ja walcze dzis z katarem, zawrotami glowy i chyba jakims osłabieniem, mam mroczki w oczach a temp 36,0
no i zaczełam dzis 17 tc
ja niby 7 tydzien mam nadzieje ze wszystko ok bedzie na usg -
a, miałam Wam wczoraj napisać i zapomniałam - w H&M na dziale mama pojawiły się rajstopy ciążowe 200 DEN! już zakupiłam, grubaśne, że hej, polecam
Lara, a po co Ty temperaturę mierzysz, kobieto? mało masz rzeczy do robienia?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2014, 11:57
-
nick nieaktualnyKonwalia buuuuuuuuu przykro mi, że i Ciebie dopadło....jejku zdrówka maleńka ....
odpoczywaj....i nie płakusiaj, ja z seksem nie mam nic wspólnego od sierpnia, od samego patrzenia jak mój małż wychodzi z kąpieli, robi mi się gorąco......a tu nici....
NASIADÓWEK nie rób!!! mnie gin zakazał...
ja mam kolejną noc nieprzespaną, pęcherz i cewka bolą, mała szaleje w dole brzucha, kopiąc w mój obolały pęcherz.....
do tego osłabienie organizmu....;-/
buuuuuuuuuuuuuuu ZDRÓWKA chcę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
co do aparatów ja miałam taki na noc wkłądany i co tydzien rozkrecany hm cos tam pomogło ale i tak wszyscy mówią ze mam prosciutkie zabki
ja chyba tez na szkołe rodzenia sei wybiorę jest przy moim szpitalu i własnie jest zwiedzanie a ponieważ to nowa placówka nigdy tam nie byłam to chetnie sobie pooglądam
ale to jeszcze kupe czasu -
Malenq wrote:Konwalia buuuuuuuuu przykro mi, że i Ciebie dopadło....jejku zdrówka maleńka ....
odpoczywaj....i nie płakusiaj, ja z seksem nie mam nic wspólnego od sierpnia, od samego patrzenia jak mój małż wychodzi z kąpieli, robi mi się gorąco......a tu nici....
NASIADÓWEK nie rób!!! mnie gin zakazał...
ja mam kolejną noc nieprzespaną, pęcherz i cewka bolą, mała szaleje w dole brzucha, kopiąc w mój obolały pęcherz.....
do tego osłabienie organizmu....;-/
buuuuuuuuuuuuuuu ZDRÓWKA chcę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a ja mam opryszczke juz prawie na całej dolnej wardze wrrr lecze sie pastą i jakoś pomału schodzi -
Tamka mi moj aparat nie zadziałał, ale ! .... znalazlam inny i wydatek to 800 zl co miesiac ale dziala !! to jest taki aparat nakladkowy. Sadzilam ze ten plastik mi nie pomoże bo niby jak ? a jednak !
mi starczylo 5 wkladek czyli 5xpo 800 zl .
http://www.clearaligners.pl/
Wydaje sie byc drogo... ale jak podliczylam ile ja wydalam przez te 5 lat na ten staly plus kasa za zalozenie .. i znowu wizyty. to wyszlo to taniej .
-
Cati, ciekawe...
ale ja moich zębów już nie tykam! mam w nosie i tyle, leczę co trzeba , dbam ale poza tym - nie interesują mnie. Gdyby nie ten cholerny drut to bym w ogóle zapomniała o leczeniu ortodontycznym, a tak to niestety będę pewnie co jakiś czas musiała go podklejać