Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnydzień dobry..........
Zgredko to Heniuś oficjalnie zmianę przechodzi na Konstantego?????? gratulations:)
Konwalia aaaaaa Ty już masz to sanatorium??
Kroko jak widzisz każda ma "swoje dolegliwości w ciąży".........buuuu a tak bym chciała zdrówka dla Nas wszystkich...
miłej soboty brzuchatki:)Krokodylica lubi tę wiadomość
-
hejka
nigdzie sie nie podzialam
zagladam czasem ale zwykle na krotko, sprawdze czy u was ok i spadam
zdrowka dzidziom i mamusiom zycze ;PWiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2014, 08:39
Krokodylica, Malenq lubią tę wiadomość
-
Hej.
Trzymajcie dziś za mnie kciuki żebym nie zabiła tynkarza...miałam wczoraj wrażenie, że gadam do ściany, ewentualnie po polsku do Chińczyka... Ręce mi opadają, kiedy te przepychanki się skończą
Zgredka, no to witaj w klubie męskich mamusiek
A u szwagierki będzie córa, wczoraj się dowiedziała. - ZosiaKrokodylica, helenkq lubią tę wiadomość
-
Dzień doberek
Zgredka gratuluje wizyty, grunt że maluch zdrowy
Na następnej wizycie już będziesz wiedziała na pewno czy siuras.
helenq a już się martwiłam o Ciebie co z Tobą.
Tamka u mnie na budowie też jaja, ale to akurat nie budowlańcy dają ciała tylko projektant za*ebał sprawę i nic się teraz nie zgadza!!!!!!! Wszystko musimy zmieniać, myśleć dwie godziny nad tym jak to zrobić, żeby to miało sens... Ręce opadają. A projektant ma to daleko. Ale... nie wolno mi się denerwować....
U mnie dzis pięknie i słonecznie ale chyba niskie ciśnienie, bo wszyscy chodzą nieprzytomni i z bólem głowy. -
Hejka u mnie trzeci dzień deszczu i zimno nic się nie chce
Zgredka gratuluję wizyty a z płcią się jeszcze okaże
Witaj Helenko dawno Cię nie było
Ja leże, maluszek kopie, miłego łikenduWiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2014, 12:35
Krokodylica, Malenq lubią tę wiadomość
-
ufffff w 90 % mieszkanie posprzatane łacznie z myciem okien zostały podłogi i kuchnia po obiedzie ale to juz pikuś małż mi tyle pomógł ze sama bym tego nie ogarnęla
dziś pierwszy raz w zyciu sama gotuje żur śląski, aż sie boję co to wyjdzie heh
-
Bylam w robociznie nadrabiac zaleglosci. Teraz zajadam szarlote z budyniem ale zapomnialam dodac cukru (w sumie lepiej) i smakuje dziwnie nieslodko, pozostaje mi posypac cukrem pudrem, ale jestem len..
W miedzy czasie jakies spotkanie i zupa.