Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
hejka,
powiem wam ze nie chce mi sie jakos ostatnio nic, nawet w pracy nie potrafie sie ogarnac , zagladam poczytam jak mam czas i spadam,
u mnie wszystko ok, prawie cos ram mnie ciagle łapie po tej dlugiej antybiotykoterapi pewnie ale nie daje sie...
z ciekawostek dla ciezarnych... dziewczyny zdecydowałam sie na branie chlorelli w ciazy i chyba bede jeszcze brac spiruline
dlugo sie zastanawiałam ale znalazlam kilka matek ktore w ciazy brały
pytałam lekarza czy moge - nie powiedział ze nie wolno
co w u niego oznacza zielone swiatło, powiedział ze wystarcza mi te suplementy ktore kazał mi brac (tylko ze koncze ostatnia paczke i wiecej nie kupuje )
ogolnie czuje sie lepiej - wyraznie reguluje prace układu pokarmowego, przestały wypadac mi włosy jak szalone, mam wiecej energii i nie chce mi sie spac tak strasznie jak wczesniej czasem mnie lapało no i na ostatniej wizycie przytyłam tylko 0,3 kg co dla mnie jest sporym plusem
dodatkowo zazywam kapieli w soli gorzkiej (jakies 3 szklanki na wanne wody)
dopadla mnie grzybica paznokci chyba ale kapiele pomagaja i wszystko powoli ale wraca do normy
co mnie zaskoczyło to chyba zmniejsza mi sie cellulit, który niestety stał sie w tej trzeciez ciazy okropny ale zuzylam dopiero 2 kg wiec powiem wam pozniej czy rzeczywiscie i leczy sie chyba łuszczyca ktorej nabawiłam sie po drugiej ciazy na szczescie tylko troche na skórze głowy wiec tego nie widac
to szybkie streszczenie co u mnie
Krokodylica, Malenq, beszka, Nenaaa, Lili83 lubią tę wiadomość
-
Nie tylko płaczki, ale i szaleńcy
ja wczoraj wyrzuciłam mojego z domu, wraz z jego dzieckiem
znaczy ustnie, bo ciałem jeszcze są, ale już niedługo
więc za jakąś godzinę będę mogła o sobie mówić samotna matka ot co !
a w ogóle ta ciąża robi ze mnie Cruellę deMon i nie wiem czy powinien być tu uśmiech czy nie -
helenq cieszę się że wszystko idzie ku lepszemu.
A moja energia? Gdzie ona jest? Ta zajebista energia II trymestru? Nie dali mi.
zgredka heh a czym sobie chłop zawinił?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2015, 16:03
LaRa, Nieukowa, Malenq, Tamka, Nenaaa, marissith, Lili83 lubią tę wiadomość
-
oj Zgredka rozumiem Cie w 100 %
u mnie nie obyło sie bez nocnej awantury, bo małz wybył do knajpy po 20 na ogladanie walki bokserskiej i wrocil dopiero o 1:30 ( a umowilismy sie ze wroci ok 24)
nie moglam spac, a jak usnelam to za chwile juz sie budziłam... i jak przybył łaskawie do domu to trzeba było chłopa do pionu postawić, takze nie łam sie Zgredka, ja niedługo tez bede samotna matka, bo albo go zabije albo mnie zostawi -
Kroko Ty chudzielcu!!!!
brzucholek śliczny
i powiem Wam, ze jak rozdawali energie na II trym to my chyba za fasolami stałysmy w kolejce. Wczoraj miałam power, a dzis klapa...
wróciłam z Koscioła i ide do łózka.... spać zieeewwwwwwwKrokodylica lubi tę wiadomość
-
Widze ze wszystkie dzis jestesmy pogodowo rozwalone... ja wlasnie przezpalam 2h a wczesniej caly ranek mdlosci... nie do zycia jestem a moj chlop zapieprza budujac podjazd do garazu  mam wyrzuty sumienia bo nawet obiadu dobrego mu nie mam sily zrobic... niby nie jest na mnie zly ale widze ze ma na koncu jezyka ze on zapierdziela a ja paocem nie ruszam ;(((
-
Sluchajcie zakochaoam sie w nartkach dzieciecych z siedzonkiem! Kurde jeszcze dwa lata czekania zanim takie bede mogla kupic ;((( żałość
http://www.decathlon.pl/zestaw-saneczkowy-do-nart-uski-id_8285055.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2014, 18:48
-
nick nieaktualny
-
Piec podłączony, ogrzewanie działa! elektryka prawie skończona, tynkarz nadal żyje ale nie wiem co będzie dalej. Jestem padnięta, czy to był weekend? nie zauważyłam...
Śliczne macie brzuszki!Krokodylica lubi tę wiadomość
-
A to my z Kajtkiem
http://i1302.photobucket.com/albums/ag127/najkati/mobile%20uploads/dsc_0444_zps3a84a760.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2014, 19:07
Malenq, justta, cati, Nenaaa, Nieukowa, Krokodylica, konwalianka, marissith, Lili83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTamka boszzzzzzzzzzzzz co jedna to chudsza....i jak tu nie wpadać w deprechę
ślicznie brzuchatko, ślicznie.....
ale duży kawał prac już za Wami...oby do przodu.....Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2014, 19:24
Tamka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny