Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Malenq, piękna, szczupła mamuśko, co Ty wymyślasz?
Zresztą, my tu same laski jesteśmy!
Doszedł mi dzisiaj kolejny objaw czynności Kajtka, nie wiem co to - jakby takie pukanie, pulsowanie, zasysanie w środku? Myślałam przez chwilę, że to czkawka ale powtarzało się dzisiaj kilkukrotnie wiec chyba coś innego... Takie "ciumkanie " w dole podbrzusza, co to może być?
I z tą zagadką powiem dobranoc -
Dzień dobry dziewczynki.
Ja wczoraj robiłam na alledrogo zakupy - zamawiałam większe staniki, bo moje cycory już się w moich stanikach nie mieszczą i znalazłam sprzedawcę co ma dużo innych rzeczy, więc jak już płacę za przesyłke to zrobiłam zamówienie hurtowe, podkłady, majtki siatkowe, wkładki laktacyjne, dla Zuźki smoczek, butelka, czapeczka, maść na odparzenia, ręczniczek z kapturkiem, zabawka piszczałka, podkłady do przewijania, szczotkę do włosów, nożyczki do paznokci, termometr do kąpieli, gaziki do przemywania pępka. Chyba tyle.
Jak chcecie to na innym wątku wyhaczyłam takie listy - wyprawka dla dziecka lista zakupów i wyprawka do szpitala, wszystko ładnie rozpisane, mogę udostępnić.Lili83 lubi tę wiadomość
-
Cześć,
Jasne Kroko, wklejaj info
Ja dzis wybieram sie na Zakupy ciążowe, hehe i chce kupić jut tez coś dla "zabci"
Aaaaa i małż obiecał mi na jutrzejsze urodzińy poduszkę dla ciężarnychWiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2014, 09:31
Krokodylica, Nieukowa, Tamka, Lili83 lubią tę wiadomość
-
Ja mam te listy u siebie na lapku, nie wiem jak Wam to udostępnić. Może mogę komuś wysłać na maila, a któraś z Was to ogarnie?
Mnie niestety nadal naciąga, cholera. Mój małż twierdzi że dziecko odpuści mi w marcu lub w kwietniu.
Moja wczorajsza rozmowa z mężem:
ja - a ja widziałam na usg że nasze dziecko ma takie długie nogi jak ja
mój mąż - to dobrze.
(cisza. po chwili zastanowienia)
- nie, na dłuższą metę to niedobrze!
- dlaczego?
- bo będę musiał odganiać tych wszystkich amantów, będą do niej łazić mendy.
Padłam.Tamka, Nieukowa, Lili83 lubią tę wiadomość
-
no Kroko, będzie tatuś odganiał wielbicieli
a ja już nie mogę się doczekać zakupu tego wózka
http://dino.sklep.pl/nowy/wozek-jedo-bartatina-plus-alu-2014-spacerowka-gondola-special-edition-kurier-gratis-p-16067.html?zenid=0dd8e9c7422c7d3a41bf47fe96aa2b04 -
kolor właśnie ten, co na zdjęciu - granatowo-biały
na żywo wygląda dużo ładniej, bardzo elegancko - oglądałam próbki tkanin i te są łatwo ścieralne i śliczne to zestawienie
kupię raczej w necie, bo wychodzi taniej - w Smyku kosztował 1700 zł + dodatkowo fotelik, a w necie można znaleźć za 1600 zł z fotelikiem
aczkolwiek będziemy zaglądać do Smyka, bo miewają promocje i może się akurat jakaś ciekawa trafiKrokodylica lubi tę wiadomość
-
Gratuluje zakupow... sorka, dzis u mnie zero entuzjazmu. Prsyjezdza tesciowa na 2 dni wiec latam na szmacie, robie obiadl myje okna i to wszystko na mega zamule... ja nie wiem jak mi sie uda przez 2 dni maskowac moj stan, bo chcemy jej powiedziec dopiero na mikolajki...
Ble. -
Wlasnie?
Ja wracam z ciucholandow, nakupilam Kostkowi ubranek za 50 zl przy czym rozszalam sie w ostatnim na wycenie kolory poki co neutralne, ale jedne juz w samochodziki.. jak bedzie dziewczynka to pozna co to gender
Aha no i zrzygolilam sniadanie z rana blee.. bo nie zdazylam do lazienki
Widze, ze wszyscy zakupujaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2014, 13:13
Tamka, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
Zgredka, ja nie zakupuję tylko kompletuję listę, kupię dopiero jak zamieszkamy w domu, bo tak to nie miałabym gdzie trzymać rzeczy, mieszkamy w malutkim pokoiku u szwagierki, już z psem jest ciasno
współczuję Tobie i Kroko tego rzygańska, mogłyby dziecięcia już Wam odpuścić...
mnie niestety zaczyna wieczorami twardnieć brzuch... dzisiaj mam połówkowe o 17:15 (btw, trzymajcie kciuki! ) to zapytam co z tym fantem zrobić...