Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Współczuję 8ki Malenq, ja mam traumę po jednej z dolnych (5tyg byłam uziemiona i nie mogłam jeść) ;(
Ja miałam w dzieciństwie taki ruchomy aparat i pięknie zęby wyprostował a teraz pokrzywiły mi się właśnie od ósemek. Jak ósemki wychodzą to naciskają u mnie na całą szczękę jak imadło i reszta zębów się chowa. Co więcej, mam 2 zęby trzonowe spróchniałe a infekcja weszła w miejscu gdzie naciskały na nie ósemki... tak więc w końcu wszystkie pozostałe 8ki wyrwę, ale żałuję że nie zrobiłam tego zaraz po 18 urodzinach bo nie uszkodziłabym tak sobie reszty zgryzu ;(Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2014, 12:38
-
nick nieaktualny
-
Tamka, dzieki za info o niedoczynnosci - o to mi wlasnie chodzilo :*
a co do tempki to zmierzylam tylko dlatego ze mnie poty oblaly i myslslm ze mam temperature
zaraz musze wyjsc z psinka na szybkie siku i chyba jednak weekend spedze w lozku z syropkiem od mamuni
a co do aparatu orto, i tego druciku na dole, to mi tez kiedys z jednej strony odskoczyl i draznil policzek, jakos go dopiescilam i schowalam pod ten klej i sie trzyma nadal
po zdjeciu aparatu usmiech mialam Hollywoodzki, po czasie 3-ka zaczela spowrotem sie chowac do tylu (sciagana byla z podniebienia jako zab zatrzymany) a 2-jke wywalilo mi lekko do przodu, i tyle zostalo z moich 2,5 letnich meczarni ;(Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2014, 14:24
-
Ja mialam aparat staly i coz z tego jak dolne wrocily do swojej dawnej formy, za to biel po aparacie utrzymuje sie do dzis
Wyniki morfo w normie tylko hematokryt ponizej ale czytnelam ze dla ciezarnej to jesCze w normie wiec gitaraNieukowa, LaRa, Krokodylica, Lili83 lubią tę wiadomość
-
nieukowa lody na obiad... tego jeszcze nie grali xD
U mnie o tyle jest dobrze ze mam 5 wkladek x3 rozne rodzaje grubosci , jesli zeby mi sie cofną to wracam np. do etapu 3 i pozniej do 4 i 5. i znow sa ladne to tyle dobre.. no i nie widac na zebach ze go mam
u mnie zupa... jutro moze jaka poledwice upoluje -
Tamka to współczuje, u mnie odebrała telefon bardzo miła pani, zapisała, poinformowała co i jak. Ja zaczynam 2 grudnia, jest 10 spotkań, 2 razy w tygodniu.
Nena ja na zajęcia będę chodzić sama, mój chłop wtedy w pracy.
Malenq współczuje problemów ze zdrowiem a Tobie Tamka z zębami.
-
Wzgórek wygląda na siurasa, ale oprócz tego majtała się tam też pępowina, ale pokazał strzałką co dokładnie, oczywiście nie na stówkę
chciałam siurasa, a teraz myślę, że kobitkę bym tak ubierała i w ogóle no nie można mi dogodzić
ważne, że serce bije mocno miarować
mam brać urafuraginum, magne B6 i jakieś pregna dla II trymestruNieukowa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Kurcze tez już bym chciała zakupy małe porobić dla maleństwa, ale jeśli nie będę na 100% pewna co do płci to pozostaje mi czekać albo kupić neutralne.
W poniedziałek wybieram sie na zakupy ciuchowe: spodnie i kurtkę dla siebie, to moze i coś dla maleństwa upoluje
Zgredka, jakieś foto dziecia masz?