Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
dzien dobry wszystkim!
wrr... dzis z rana moj chlop mnie doprowadzil do bialej goraczki swoim nieogarnieciem! o 5 obudzil sie, bo na 6 idzie na basen. a jak on sie obudzil, to owczywiscie obudzil malego! i ok, ja udaje, ze spie... a za chwile slysze, ze robi malemu jedzenie. poszedl do niego do pokoju i zaczyna do niego nawijac! o 5 z rana. maly sie rozbudzil, a ten jeszcze go zaczal przebierac! no myslalam, ze padne. przyniosl mi go do lozka i mowi- zajmij sie nim, bo ja na basen ide. noszzzz!!! i tyle spaniawezcie mi powiedzcie, ze sa ojcowie, ktorzy znaja sie na rzeczy i wiedza, ze TAKICH RZECZY SIE NIE ROBI!
-
Ciotki, patrzajta, takie małe postępy, zaczątki pierwszych kroków. No dobra, niezdrowo się podniecam...wiem, ale co tam
https://m.youtube.com/watch?v=c3jhM1qg2aE
I tu,
https://m.youtube.com/watch?v=RXcMD-D59AAWiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2015, 11:23
LaRa, beszka, justta, Nieukowa, Misi@, Smoczyca1, PsotkaKotka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć lejdis, ach jak mnie mój wczoraj zarządził to wzięłam psa i mnie 1,5 godz nie było !
Zgredko no bez przesady jak masz ochotę to jedz do mamy to co ze jego. Córka będzie, to chyba on sie nią ma zając nie Ty ... Tym bardziej ze jej nie lubisz.
Pisałam tego posta dwie godz i teraz juz nie pamietam co miałam napisać ...
Aaa Malenq u Neeny to serwują hiszpańska muchę nie kawęNenaaa, Nieukowa lubią tę wiadomość
Maniek
-
Wow, Nenaa, gratulacje
masz chodzącego Diega
brawo, brawo, brawo
My po basenie, dzis małej było średnio. Bez entuzjazmu a i lekki płacz był bo inne dziecko płakało no i Ania lekko wtórowała. Padła w aucie wiec w foteliku wystawiłam ja na balkon i spiale jak sie obudzi to dostanie słoiczek i idziemy na ogrodek bo piekna dzis pogoda i szkoda siedzieć w domu
Echhhh te durne chłopy....Nenaaa, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
Mego dzionka dziewczyny
Nenaa gratulacje, ale super zuch facet
LaRa my dzis po naszym pierwszym basenie i Radek wniebowziety. Nawet mimo tego, ze ma matke idiotke. Instruktor mowi, zeby zanurzyc nos no i ja ja zanurzylam Radkowi glowe
A jemu chodzilo o swoj nos, nie dzieckabez komentarza...
Kroko ja pierwsze slysze ze prawa strona jest bezpieczniejsza... Moj wolam glowe klasc w lewo, a lekarze i polozna polecali calego malucha ukladac albo na lewej albo ba prawej i waleczek z kocyka pod plecy. Dzialalo na noworodka, potem juz sie przekrecal na plecy sam i glowe jak chcial ukladal...
Zgredka... TulamLaRa, beszka, Nenaaa lubią tę wiadomość
-
Sorry, Nieukowa, uśmiałam sie z tego
Btw po co miałaś zanurzać nos?
Zreszta... Najwazniejsże ze sie dziecku podobałoWiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2015, 14:03
Nieukowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNieukowa
Nenus brawo dla Diegozdolny chłopak
Lara bo jest coś takiego (podobno) wsrid niemowląt jak płacz społeczny
Ją jutro na obronę jadę z małym. Plan jest taki. Odstrzele go i ma mi promotorki oczarować ;p może szybciej mnie puszcza jak go zobaczą. Podobno oprócz mnie ma być jeszcze jedną osoba.
Czy oprócz kwiatów dla niej mam kupić coś recenzentów np merci? Jak myslicie.
Kurcze zawsze (hehe dużo powiedziane) na obronie było że MBA full ludzi a tu jakąś osoba ma być , KT nie znam i nie mam z kim się składać...
Po obronie jak mały będzie w nastroju idziemy do knajpki na objad.
Najlepszą była teściową dzwoni i mówi, że zostawiła ubranko małego to może mąż odbierze jak będzie w niedzielę u niej na objedziezatkalo mnie. Mowie, że z tego ciwiem to nie bbędzie. A ona, że będzie bo mówiła mu że robi roladki i zresztą jest głosowanie. No to jej tłumacze, że mamy inne plany. No i wydusila że mnie te obronę, choć nie chciałam jej mówić.
Dzwonie do męża z pretensjami co on matce obiecal a on, że nic takiego nie mówi i nie wiedziało zżadnych roladkach, zresztą bezemnie bez sensu, żeby jechał. No ta znowu coś knuje;/
Beszko super, że jesteś żywa po cwiczeniach
Zgredko od jakich ćwiczeń zaczynała j w przyszłym tyg zamierzam zacząć ')Nenaaa lubi tę wiadomość
-
Misiaa ja bieganie, potential Zimbabwe I step w miedzy czasie mel b brzuszki..
Doszłam do wniosku, że raczej mu już nie zaufał, bo nie wiem czy pamięta część z was Ale my już taka wielka historiw mamy za sobą jak się dowiedzialam że ma żonę...
Ale nie mogę się z nim teraz rozstać musze to Sobie w glowie na spokojnie ułożyć. Nie chcę go nienawidzić i się mściciel odbierając ku kontakt z dzieckiem, więc muszę poczekać jakiś czas..
A małą odrzuciła cyca, w sensie jeszcze poje, ale coraz częściej butla i w cycku za mało l. I tak spokojnie przeszło się na butle przed zlobkiem
Dzięki za słowa wsparciaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2015, 17:55
Misi@, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zgredzia tule z calego serca, ah te chlopy co oni maja w glowach, to ja nie wiem...
Nenus podziwiamy z Leosiem, mowi ze bedzie sie uczyl od mlodszego kolegi hihiSpryciula Diego ze hej
dalej zapomnialam co mialam napisac wiec slemy z Leo caluski do wszystkich i mocno sciskamy, a i przesylamy HejkeNenaaa lubi tę wiadomość
-
Zgredzia, brawo dla Lusi
Trzymaj się i przemysl wszystkie za i przeciw i zdecyduj co dalej!
My wróciliśmy z łażenia po ogródkach, mała się wyspala bo prawie 3 h, teraz dostanie owoc i zabawa i spacccc -
MISIA – powodzenia zycze! Jak to mowil moj kolega – pol godziny wstydu a tytul na cale zycie
. Z czego sie bronisz?
MALENQ – co czytasz?
ARIENNA – moze idz do fizjoterapeuty albo osteopaty.
LARA – mi juz duzo mniej wypadaja!
NENA – super Diegus
ZGREDZIA – a co to jest potential Zimbabwe? oO
Dziewczyny jaki wy macie schemat zywienia? Macie jakies ksiazki itp? Albo mozeci epolecic jakas fajna stronke? U mnie schemat wyglada tak:
sniadanie: mleko
obiad: papka warzywno miesna z olejem
podwieczorek: papka owocowa ze zbozem
wieczor: papka mleczna
Najpierw zastepuje sie obiad z mleka tym warzywnym, potem po miesiacu wieczorne karmienie papka mleczna a po nastepnym miesiacu dodaje sie podwieczorek z owocem.
BROKUL definitywnie nie posmakowal. Jutro zapodam dynke. Marchewka troche zapchala i nie ma kupy dzisiaj.
Misi@ lubi tę wiadomość