Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAktualnie Pismo Święte, bliżej Nowy Testament, Listy św Pawła na przemian z Listami św Piotra (jest to ciekawa konwersacji i zarazem riposta jednego i drugiego. Jak Oni byli zazdrośni o swoje pozycje i jak poprawnie politycznie potrafili sobie "dogryzać"
Po raz kolejny to czytam i po raz kolejny jestem zdumiona....LaRa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU nas pl jest zasada wszystkie warzywa, potem owoc, potem obiadki mięsno-warzywne.. Nigdzie nie ma że musi 100gr warzyw zjadać... Boiszzz moja nadal nie zjada 100gr czegokolwiek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2015, 18:57
-
nick nieaktualnyPsotko obecnie z pedagogika lecznicza
Prace mam o potrzebach szkolen zdalnych dla osob niewidomych i niedowidzacych iich wplyw na aktywizacje zawodowa i spoleczna...to spoko, pytania specjalizacyjne tez, bo sa ciekawe o chorobach przewleklych opiece paliatywnej, terminalnej itp, ale ogolne to jakis koszmar :p
Juz mowilam mezowi, ze chce teraz iscna coaching, a on cos przebakna, ze teraz on by chcial wiec musimy obgadac kto i jak z malym zostanie, bo wchodzi w gre tryb niestacjonarny dla nas obu. Moze niech on pojdzie a potem znow jabo mozfe czekal by go awans. Choc ja chcialam tez cos zmienic. A moze poszukam pracy w szpitalu dzieciowym jako pedagog...choc tam kazdy trzyma posadke wiec ciezko
-
nick nieaktualny
-
Ja dawalam warzywo 3 dni jedno żeby obserwować ewentualne reakcje
Nie wiem co to potential zim.! Podejrzewam słownik
Ja daje
Rano owocek i mleko
Potem mleko
Potem koło 14 miesne Danko
II dalej mleko
Moja zjada po pół sloiczka wszystkiego (sloiczka małego)
Z kaszy zrezygnowalam (sama zezrem) bo mała nie chce, a nie musiNieukowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzy Wasze Dzieciaczki też lubią spać przy dźwiękach, muzyce. U nas jak jest cisza to się szybko budzi...teraz sąsiedzi urządzili karaoke, ją sobie czytam a on śpi od godziny w swoim lozeczku wtulony w moja koszulkę ;p i uwaga zasnął samodzielnie. Chyba po tych szczepienia jeszcze idreagowuje bo śpi dziś bardzo dużo.
A i wyskoczył mu dziś pępek. To pewnie przepuklina ;/
Z tego co pamięta m to trzeba klas na brzuszek?
Lara super ją już nie mogę się ćwiczeń doczekać. Cieszę się, że u mnie waga leci w dół, szkoda tylko, że nadal mam brzuszek. Muszę go jutro zmierzyć ostatnio było 10 cm więcej niż przed ciąża. O chyba się budzi, sąsiedzi się uciszyli ;/ -
Aha to już kumam
Bieganie step potem zumba ćwiczenia mel b
Misia: o i przypomniałas mi o naszej przepukline, już nawet jej nie pamiętam sama zniknęła, tak brzuszekWiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2015, 20:57
Misi@ lubi tę wiadomość
-
Heh, posta mi urwało
Misi@, chodziło mi o to e tez zastanawiałam sie nad tymi ćwiczeniami co to jest (Zimbabwe Buahuahauahua)
Zgredzia, jak tam? @ przyszła???Misi@ lubi tę wiadomość
-
Uff ok udało mi się wrzucić część ciuszków, na zdjęciach są rozmiary i ceny.
Wszystko po 2zł, kombinezony po 10, komplety po 3 / 4.
Jako że nie przepadam za różem w większości nadają się i dla dziewczynki i dla chłopaka.
jak by ktoś miał jakieś pytania to służę.
Będzie więcej ciuszków, tylko się ogarnę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2020, 22:14
-
Dobranoc laski ja juz leżę i reszta mojej zagrody tez
Kroko nie gniew aj się ze pytam ale skoro Ty chcesz więcej dzieci mąż nie to nie da się jakoś pogadać, przekonać? Taka ładna Zuza i szkoda zaprzestać produkcji. Nie musisz odpowiadać
Misi@ Powodzenia z przepuklina!
A ja już myślałam że Zgredzia zakłada spódnice z trzciny bierze dzide i uprawia zumbe
Paaaaaaa spokojnej nocy!MANIEK, Malenq, Krokodylica, beszka, Nieukowa, Misi@ lubią tę wiadomość
-
Lubie za tany Zgredzi. Dobrej nocy wszystkim. Jutro jadę poznać moje bratanice
jeszcze sa takie malutkie dwa kurczaczki
Misia powodzenia, dasz rade będzie dobrze:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2015, 22:35
Misi@ lubi tę wiadomość
Maniek
-
Ja spaceruję jak Lara, 3 godzinki na polu, bo tam śpi najlepiej, a teraz z powodu tego przeziębienia już 4 dzień się kisimy w domu i bardzo cierpię z tego powodu.
zgredka chyba dziewczyny już wszystko napisały. Ciężka sytuacja.
Summerka a jak to jest właściwie z tym ciemiączkiem? Kiedy powinno się zrosnąć czy co tam?
Nena gratki dla Diego.
Nieukowa może i pierwsze słyszysz, ja tego nie wymyśliłam, tylko piszę co położna gadała...
Misia! powodzenia jutro!!!
A teściową zlej ciepłym moczem, ja na swoją obrałam taki system od 2 dni i nic jej nie mówię, nic a nic, ona gada gada, wypytuje a ja milczę albo potakuję.
Kotka ja się zarejestrowałam na stronie bobovity i tam wysyłają próbki i poradnik o rozszerzaniu diety.
Rozpiskę od położnej też mam, jak chcesz to Ci tam potem napiszę.
Ogólnie jak Malenq pisze.
Najpierw warzywa, pojedyncze smaki, przez 4 dni to samo, żeby zobaczyć czy coś nie uczula. Prze kolejne 4 dni inne warzywo itd.
Po tych 3 tygodniach owoce (też pojedyncze smaki i też przez 4 dni to samo).
Potem kaszki, jeśli chcesz, ja podaję rano i wieczorem różne smaki.
Jednocześnie wprowadzasz już bardziej złożone dania, typu zupka jarzynowa. Mięso dopiero po miesiącu.Malenq, Misi@ lubią tę wiadomość
-
Ide spać
Misia, powodzenia jutrochwilka stresu i odsapniesz
Dobranoc, spokojnej nocy
Aha no właśnie, Kroko, a czemu malz nie chce drugiego dzieciaczka?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2015, 22:40
Misi@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny