Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Malenq wrote:Oj Ari to musisz pilnować tej główki,bo potem będzie problem...
dlatego staram się bardzo i latam do niej cały czas jak w dzień śpi, gorzej w nocy bo bym musiała nie spać tylko pilnować
nawet mama mi uszyla taką maleńką poduszeczke z minkyego w formie waleczka żeby jej podłozyć pod tą stronę by nie mogła przekręcić przez sen główki ale koza nauczyła się ją sobie wyciągać
, przykurczu nie ma bo masuję po za tym potrafi spać na tamtej stronie tylko nie chce
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2015, 08:23
-
nick nieaktualny
-
Malenqu, wiem wiem ze nie spi. Te dzieci 2015 tak maja...niktore
mi chodzilo o to dlaczego oboje z mezem jestescie na nogach? Dlaczego sie soisz jak maz z mala siedzi? My sie zamieniamy i nie wyobrazam sobie inaczej, bo 2 zgony by byly....
Uciekam na joge. Ostatnio jak bylam, to myslalam ze umre.....boszzzzzz obym przezyla -
Hejo,
Dziś cały dzień same.
Przez wczorajsza sprawę odwolalam przyjazd mamy i teraz mi smutno.. Sama może bym pojechała, ale 200 km ;( może pojade za tydzień, ale wtedy moglabym być oskarżona, że uciekam bo jego dzieciak przybywa ale do tego cżasu jeszcze mogę go kopnąć w **
Ja się tam za Wasze zdanie nie obrazam, w koncu sama o tym napisałam..
Moja się często dziś budziła. Nastrój ma dobry. -
Arienna co do główki. Ja bym tak nie panikowala. Moja też od urodzenia uwielbia prawą strone.
Położna mi powiedziała wtedy że to naturalne bo to jest pozycja bezpieczna dla dziecka w razie gdy uleje na spaniu.
A leżąc na lewym boku płyn może się cofnąć do dróg oddechowych.
I tak to natura mądrze wymyśliła że dzieci odwracają się na prawo.
Ja Zuzę też przekladalam na lewo i też nie chciała tak spać.
Mąż się na mnie darl że głowa jej się splaszczyla...
I zgodnie z tym co powiedziala położna - wszystko się teraz wyrownalo.
Jak się bardzo martwisz to poszukaj tej poduszki i już.Arienna lubi tę wiadomość
-
A ja jeszcze w łóżku.
Nie śpię od 6, ale sobie leżę.
Dalam Zuzi mleko o 7, pobawila się, powspinala i padła o 8 znów.
Teraz nadal śpi.
A ja leżę obok i pilnuję bo jak się obudzi to sfrunie z łóżka jak sama zostanie.
Fajnie tak polezec.
Jeszcze jak by mnie głowa nie bolala to by było super. -
nick nieaktualnyWiesz Kroko u jednej że styczniówek skończyło się na specjalnym kasku aby wyrównać główkę, lepiej pogadač z lekarzem...
Zgredko u mnie jest 5m³ drzewa do porąbania bo to co Twój zrobił to oznaką że się nudzi i za mało zmęczony jest...
Beszko bo nawet jak małż jej pilnował to co 10-15 i tak był płacz i do mamy oczywiście -
nick nieaktualny
-
Dzień może i dobry.
Zośka spala do 7:30 ale obudził mnie majster żeby mu chatę otworzyć o 7. Na dodatek spałam dziś w salonie na kanapie bo mój tak chrapal ze masakra! Jakby było mało pies do mnie przyszedł i się rozpychal
Zosia tez spala często na prawej stronie też podkladalam pieluchy...a ukladalam i układam zawsze na boku raz jednym raz drugim i rzadko się przewracala w nocy bo jej wałek podkladalam. Oby się wyrownalo kochana!
Zgredka wierze ze będzie dobrze i tego Ci życzę!
Lara zjedz ciachoja bym zdzarla karton...kokosowych
Współczuję niewyspania laski! I jednak miłego dnia życzę -
Ari, Kroko ma racje - moja Zuza tez najpierw bardziej ba prawo- ile ja sie nasłuchałam, ze krecz szyi, zeby przekręcać, podkładać...uznałam, ze nie bede dziecka męczyć, zwłaszcza, ze to nid było tak, ze w ogole nie przekręcała sue ba lewo...i co? I wszystko okej;) wiem, ze moze sie zdarzyć, ze konieczna jest interwencja, ale mimo wszystko to sporadyczne przypadku;)
Jeszcze masę bedzie takich rzeczy - moja Zuza jest bardzo kudłata, wiec wcześniej nie było widać ciemiączka i któregoś dnua zobaczyłam jak pulsuje - mało nie padłam na zawał
Mi włosy leciały garściami - z polecenia kupiłam Revitax (w aptece, kosztuje chyba z 20 zł) i od tamtej pory tenorowym zniknął, a juz bałam sie, ze łysa zostanę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2015, 09:47
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Malenka, no mogłam Ci tą kawę zrobić kurza twarz, w nocy towarzyszyłam Ci tutaj, ale nie miałam mocy łapą ruszyć, wybacz!
Ale Młody dał koncert o 2 w nocy, Cycor jeden, cisza jak makiem zasiał a ten dawaj drze się masakrycznie. Wściekł się tak bo odmówiłam mu cyca. Daj mi Boziu cierpliwość...
Beszka, u nas nie przejdzie ten myk, że na zmianę usypiamy Młodego w nocy. On gdy się wybudzi uśnie na nawo tylko przy cycu. Ojciec Go nie ulula choćby nawet bardzo chciał. Także sama widzisz, nie da się spać gdy słyszy się krzyk w pokoju obok. Nie ma szans.
Kto mi to pobojowisko posprząta dzisiaj... no co za bajzel, jak mnie to męczy psychicznie.
Miłego dnia mimo wszystko
Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLara aha bo ją już od jakiś dwóch lat jestem albo dużej. Najbardziej lubię spożywcze kampanię, bo jestem lasuch
a w tej mi napisali że mam robić fotki do raportów no ale ją tam chyba nie będę w końcukyo chce być podglądanych jak je...he tak jak kiedyś na weselach filmiki się krecilo.
Super sprawą z basenikiem ją chce mojego zapisać ale chyba od 4 miesiąca są zzajęciadaj znać jak było!
Beszko przyjemności na jodze
Zgredko Tule ;(
Mój mały kręcił od początku główka w prawo i lewo nie mamy z tym problemu. Aż sami byliśmyzdziwieni, zże sam sobie tak ładnie przekręca
Na razie mi włosy nie wypadają ...ale mam 4 żeby do zrobienia. Wypadła mi plaba z 3 i prawie nie mam zęba ;( w pon umawiam się do dentysty. -
nick nieaktualny
-
Misi@ wrote:Ją obstawiam ciacha...sama pije hernatkr z liści z malin i jem biszkopty. Młody jest na chustawce i się dziwi:) a ją udaje, że się ucze ;p
Ale owocnej nauki życzęa może pod poduszkę wsadz notatki albo pod tylek
może cos pomoze...aaa aa to żart oczywiście!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2015, 10:52
Misi@ lubi tę wiadomość
-
Smoczyca1 wrote:Ciastka ciastka
no co? Serduchowanie? @? Kupa? Gadaj!
Haha
Nic z tego
Mała taki ryk tatusiowi odstawiła, ze kazał ja szybko ubierać i posżedl na spacer aby przed basenem sie wyspala -
Jestem, przezylam
Nena, da siejak sie jest mega zmeczonym lub sa inne dzieci, ktore placza ze chca aby mama je utulila do snu, poczytala itp.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2015, 10:57
Nenaaa lubi tę wiadomość