X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Oj Ari to musisz pilnować tej główki,bo potem będzie problem...
    Wiem właśnie :( dlatego staram się bardzo i latam do niej cały czas jak w dzień śpi, gorzej w nocy bo bym musiała nie spać tylko pilnować :/ nawet mama mi uszyla taką maleńką poduszeczke z minkyego w formie waleczka żeby jej podłozyć pod tą stronę by nie mogła przekręcić przez sen główki ale koza nauczyła się ją sobie wyciągać ;), przykurczu nie ma bo masuję po za tym potrafi spać na tamtej stronie tylko nie chce

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2015, 08:23

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej, a wypadają wam jeszcze włosy???? U mnie lekka poprawa, ale nadal wypadają :/

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2015, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pogadam z ciotką, są specjalne poduszeczki do spania aby główka się nie dokształcała, parę styczniówek używało...

• beszka Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenqu, wiem wiem ze nie spi. Te dzieci 2015 tak maja...niktore ;) mi chodzilo o to dlaczego oboje z mezem jestescie na nogach? Dlaczego sie soisz jak maz z mala siedzi? My sie zamieniamy i nie wyobrazam sobie inaczej, bo 2 zgony by byly....

Uciekam na joge. Ostatnio jak bylam, to myslalam ze umre.....boszzzzzz obym przezyla ;)

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq -nie wiedziałam, poszukam w necie dziękuję :-*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2015, 08:29

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo,
    Dziś cały dzień same.
    Przez wczorajsza sprawę odwolalam przyjazd mamy i teraz mi smutno.. Sama może bym pojechała, ale 200 km ;( może pojade za tydzień, ale wtedy moglabym być oskarżona, że uciekam bo jego dzieciak przybywa ale do tego cżasu jeszcze mogę go kopnąć w **
    Ja się tam za Wasze zdanie nie obrazam, w koncu sama o tym napisałam..

Moja się często dziś budziła. Nastrój ma dobry.

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienna co do główki. Ja bym tak nie panikowala. Moja też od urodzenia uwielbia prawą strone.
    Położna mi powiedziała wtedy że to naturalne bo to jest pozycja bezpieczna dla dziecka w razie gdy uleje na spaniu.
    A leżąc na lewym boku płyn może się cofnąć do dróg oddechowych.
    I tak to natura mądrze wymyśliła że dzieci odwracają się na prawo.
    Ja Zuzę też przekladalam na lewo i też nie chciała tak spać.
    Mąż się na mnie darl że głowa jej się splaszczyla...
    I zgodnie z tym co powiedziala położna - wszystko się teraz wyrownalo.
    Jak się bardzo martwisz to poszukaj tej poduszki i już.

Arienna lubi tę wiadomość

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja jeszcze w łóżku. :)
    Nie śpię od 6, ale sobie leżę. :)
    Dalam Zuzi mleko o 7, pobawila się, powspinala i padła o 8 znów.
    Teraz nadal śpi.
    A ja leżę obok i pilnuję bo jak się obudzi to sfrunie z łóżka jak sama zostanie.
    Fajnie tak polezec. :)
    Jeszcze jak by mnie głowa nie bolala to by było super.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2015, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz Kroko u jednej że styczniówek skończyło się na specjalnym kasku aby wyrównać główkę, lepiej pogadač z lekarzem...

Zgredko u mnie jest 5m³ drzewa do porąbania bo to co Twój zrobił to oznaką że się nudzi i za mało zmęczony jest...

Beszko bo nawet jak małż jej pilnował to co 10-15 i tak był płacz i do mamy oczywiście

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2015, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara wypadały, potem przystopowały, teraz znów garściami lecą....

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień może i dobry.
    Zośka spala do 7:30 ale obudził mnie majster żeby mu chatę otworzyć o 7. Na dodatek spałam dziś w salonie na kanapie bo mój tak chrapal ze masakra! Jakby było mało pies do mnie przyszedł i się rozpychal ;)
    Zosia tez spala często na prawej stronie też podkladalam pieluchy...a ukladalam i układam zawsze na boku raz jednym raz drugim i rzadko się przewracala w nocy bo jej wałek podkladalam. Oby się wyrownalo kochana!
    Zgredka wierze ze będzie dobrze i tego Ci życzę!
    Lara zjedz ciacho ;) ja bym zdzarla karton...kokosowych :)
    Współczuję niewyspania laski! I jednak miłego dnia życzę :)

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Summerka Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ari, Kroko ma racje - moja Zuza tez najpierw bardziej ba prawo- ile ja sie nasłuchałam, ze krecz szyi, zeby przekręcać, podkładać...uznałam, ze nie bede dziecka męczyć, zwłaszcza, ze to nid było tak, ze w ogole nie przekręcała sue ba lewo...i co? I wszystko okej;) wiem, ze moze sie zdarzyć, ze konieczna jest interwencja, ale mimo wszystko to sporadyczne przypadku;)
    Jeszcze masę bedzie takich rzeczy - moja Zuza jest bardzo kudłata, wiec wcześniej nie było widać ciemiączka i któregoś dnua zobaczyłam jak pulsuje - mało nie padłam na zawał;)

Mi włosy leciały garściami - z polecenia kupiłam Revitax (w aptece, kosztuje chyba z 20 zł) i od tamtej pory tenorowym zniknął, a juz bałam sie, ze łysa zostanę.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2015, 09:47

Krokodylica lubi tę wiadomość

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenka, no mogłam Ci tą kawę zrobić kurza twarz, w nocy towarzyszyłam Ci tutaj, ale nie miałam mocy łapą ruszyć, wybacz! ;)

Ale Młody dał koncert o 2 w nocy, Cycor jeden, cisza jak makiem zasiał a ten dawaj drze się masakrycznie. Wściekł się tak bo odmówiłam mu cyca. Daj mi Boziu cierpliwość...

Beszka, u nas nie przejdzie ten myk, że na zmianę usypiamy Młodego w nocy. On gdy się wybudzi uśnie na nawo tylko przy cycu. Ojciec Go nie ulula choćby nawet bardzo chciał. Także sama widzisz, nie da się spać gdy słyszy się krzyk w pokoju obok. Nie ma szans.

Kto mi to pobojowisko posprząta dzisiaj... no co za bajzel, jak mnie to męczy psychicznie.

Miłego dnia mimo wszystko :)

Malenq lubi tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgadnijcie co u mnie :P

Krokodylica lubi tę wiadomość

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara aha bo ją już od jakiś dwóch lat jestem albo dużej. Najbardziej lubię spożywcze kampanię, bo jestem lasuch ;) a w tej mi napisali że mam robić fotki do raportów no ale ją tam chyba nie będę w końcukyo chce być podglądanych jak je...he tak jak kiedyś na weselach filmiki się krecilo.
    Super sprawą z basenikiem ją chce mojego zapisać ale chyba od 4 miesiąca są zzajęcia ;) daj znać jak było!
    Beszko przyjemności na jodze ;)
    Zgredko Tule ;(
    Mój mały kręcił od początku główka w prawo i lewo nie mamy z tym problemu. Aż sami byliśmyzdziwieni, zże sam sobie tak ładnie przekręca ;)
    Na razie mi włosy nie wypadają ...ale mam 4 żeby do zrobienia. Wypadła mi plaba z 3 i prawie nie mam zęba ;( w pon umawiam się do dentysty.

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LaRa wrote:
    Zgadnijcie co u mnie :P
    Ciastka ciastka ;) no co? Serduchowanie? @? Kupa? Gadaj!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2015, 10:31

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2015, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ją obstawiam ciacha...sama pije hernatkr z liści z malin i jem biszkopty. Młody jest na chustawce i się dziwi:) a ją udaje, że się ucze ;p

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi@ wrote:
    Ją obstawiam ciacha...sama pije hernatkr z liści z malin i jem biszkopty. Młody jest na chustawce i się dziwi:) a ją udaje, że się ucze ;p
    Widzę właśnie ze udajesz ;)
    Ale owocnej nauki życzę :) a może pod poduszkę wsadz notatki albo pod tylek ;) może cos pomoze...aaa aa to żart oczywiście!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2015, 10:52

Misi@ lubi tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• LaRa Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoczyca1 wrote:
    Ciastka ciastka ;) no co? Serduchowanie? @? Kupa? Gadaj!

Haha :)
    Nic z tego :)
    Mała taki ryk tatusiowi odstawiła, ze kazał ja szybko ubierać i posżedl na spacer aby przed basenem sie wyspala :)

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • beszka Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem, przezylam ;)

Nena, da sie ;) jak sie jest mega zmeczonym lub sa inne dzieci, ktore placza ze chca aby mama je utulila do snu, poczytala itp. ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2015, 10:57

Nenaaa lubi tę wiadomość

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
‹‹ 1322 1323 1324 1325 1326 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ