WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 25 października 2015, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoczku mamy środkowe mieszkanie i dookoła same babcie, jak tylko zaczyna się sezon grzewczy odkrecaja kaloryfery na full więc grzeją też nas... My z zakreconymi kalryferami i nieszczelnymi oknami i drzwiami mamy w mieszkaniu koło 23 stopni jakbym odkrecila kaloryfer by mi ręczniki parowaly to będę mieć 27-30 stopni... Urok bloku, ale dziś pojedziemy do rtv zobaczyć nawilżacze i sie upre... ;)

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 25 października 2015, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ari: ale grzać nie musisz ;) i oszczędność :)
    My znowu siedzimy w domu, wczoraj w nocy miałam dużo czasu na myślenie..
    Teraz pościerałam kurze, ale mała marudna, więc pewnie nic więcej nie uda się zrobic ;/

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 25 października 2015, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to prawda co roku mamy nadpłatę i na wiosnę dwa czynsze gratis przez to ;-)

O mała zasypia to ja się biorę za sprzątanie ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2015, 10:00

Krokodylica lubi tę wiadomość

ewebii4.png
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 25 października 2015, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ari to już kumam :/
    Zgredzia hmm co ja mogę powiedzieć. ..spokojnej niedzieli życzyć.
    Mój pojechał do sklepu i mówię żeby mi kupił cos słodkiego! A on z tekstem ze jego penis ;) mowie on nie jest słodki tylko kiełbasa pachnie :D na to on ze p*pa! Mowie sorry ale moja p**a na pewno kiełbasa nie pachnie. No to wezmę Cu loda ;) ok to weź dwa i Ty będziesz miał! :) ha i mam z głowy ;)
    Wiem głupie ale się posmialam :)

Arienna, Misi@ lubią tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• justta Autorytet

Wysłany: 25 października 2015, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka niedzielnie

Zmiana czasu wiec o godz szybciej na nogach, padam, Leos zalicza dzemke, od 10, wszystko sie poprzestawialo, ahh, dosyc marudzenia ;-) milego dnia dziewczynki

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 25 października 2015, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry, u nas noc ok jakos sie przyzwyczaiłam.
    Ari ten Twoj maz to moze jeszcze nie wie ze ojcem został i ze wiąże sie to z pewnymi obowiązkami.... Hmm nie daj sie i Wałcz o rytuał z mała a reszta rodziny i znajomych niech sie dostosują. Nawilżacz dobra rzecz :) ja mam i Jagoda ładnie spi.

Malenq współczuje, oby juz było coraz lepiej z tym snem Kosi a powiedz jak serduszko ?
    Smoku ośmialam sie ... Nie ma to jak konstruktywna wymiana zdań w niedzielny poranek :)

Zgredziu odpocznij trochę, moze tez wszamaj jakaś czekoladkę na poprawę nastroju ?

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• Arienna Autorytet

Wysłany: 25 października 2015, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś mu spokojnie chciałam wytłumaczyć że teraz to musimy siebie podporządkować pod dziecko a nie dziecko pod nas bo jesteśmy teraz na pierwszym miejscu rodzicami -to obrócił to w żart mówiąc trzeba było mnie uprzedzić zanim ją zrobiliśmy

Ale w ramach rekompensaty (ech ten jego pokrecony sposób rozumowania )kupił małej w Tesco całą kolekcję angry birds gwiezdne wojny... Masakra jak dzieciak ;) nie wazne że wolałabym żeby zamiast iść na trening pomógł mi posprzątać mieszkanie bo nie ma jak przez pokój przejść ale co tam... Czego ja wymagam :/... No Cóż tak sobie wybrałam i teraz muszę zbierać żniwo ;)

ewebii4.png
  • justta Autorytet

Wysłany: 25 października 2015, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ari z chlopami tak jest, no masakra, zawsze cos...

Arienna lubi tę wiadomość

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 25 października 2015, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam niedzielnie.

My chyba się dziś wybierzemy w końcu na spacer bo taka ładna pogoda.

Mi mózg zatruwa jedna myśl, na horyzoncie pojawiła się (znowu!) osoba z przeszłości... była mojego męża, która przypomniała sobie o nim jak byliśmy razem... Teraz obawiam się powtórki z rozrywki, tzn mąż twierdzi że nic absolutnie nie ma żadnego kontaktu między nimi ale widzę na fb że ciągle ona do niego podbija. :/

• zgredka Autorytet

Wysłany: 25 października 2015, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie ją mam taki dysonans, bo mam obraz jego jako dobrego rodzica dla starszej córki (bo u mnie to póki co pomaga w kampanii i jak idę na silke to ja pilnuje) a z drugiej strony gość, który z babami o bzdurach na necie gada a w opisie ma "w otwartym związku" sku****
    Jak się rozwiódł z żoną i pokazal mnie corce to sądziłam że jestem wyjątkowa, (na szczęście to nie ją ich związek robilam, zeby nie było), teraz już tak nie myślę
    Kroko: nie pekaj, to że baba podbija to jeszcze nic nie znaczy

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 25 października 2015, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj Zgredko ciężki orzech do zgryzienia masz.... Skur**** l ze taki opis dał ... Moze ma kompleksy i potrzebuje zeby ciagle go ktoś podrywał ... Sama nie wiem tak sie tez nad tym zastanawiam..

Kroko mam identyczna sytuacje :( ale ja tematu nie poruszam, uważam ze sam musi wiedzieć co mu wolno a co nie a nie chce go sprawdzać bo jak raz tak zrobiłam to sie zdziwiłam i nie chce tego znowu przezywać... Narazie olewam zobaczymy co będzie dalej .

Ari patelnia tego Twojego za głupie żarty. Ja wysłałam męża z niania na spacer - od razu pójdzie głosować a ja ogarnęłam chatę. Zupa sie gotuje a ja siedzę i sie gapie w epokę lodowcowa zamiast sie ogarnąć bo niebawem jedziemy poznać bliźniaczki.

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• zgredka Autorytet

Wysłany: 25 października 2015, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sam mówił mi kiedyś że "jara" go jak pannom się podoba.. Ale ja nie mam gwarancji czy się nie umawial ?
    Niby dowodów nie mam, ale to nic nie znaczy

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 25 października 2015, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredka daj sobie czas na przemyślenia... Nie umiem nic poradzić szczegolnie że jestem typem zazdrosnicy z czym walczę np pozwalając jeździć mojemu mężowi samemu na saunę na której się jest nago... I jest koedukacyjna... W sumie oczu mu nie wydrapie żeby nie patrzył... Sama też lubię na przystojnym młodych chopaczkow popatrzeć ;)... Ale to nie to samo bo jakby mi bajerzyl z babkami na necie to bym chyba na zawał zeszła ze złości...

Ech co ze mnie za psycholog skoro nie potrafię doradzić

ewebii4.png
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 25 października 2015, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też z tych zazdrosnych...ale chyba już mi trochę przeszło. No bo w sumie racja jak będzie chciał coś fikac na boku to u tak nic nie poradzę!
    A właśnie przypomniało mi się bo oglądam zdjęcia lali i na kilku jest mąż z mala...wygląda jak rolnik szukający żony :D stary polar dresy i ta jego grzywka ha ha ha jak zobaczył to wielka obraza czemu mu nie powiedziałam ze jest nieuczesany!? Bo ja na lale patrzyłam a nie na Ciebie ;) oj tam mnie się podobasz taki rolas :)
    A swoją drogą co tu tak cicho? Śpią wszyscy?

czy ja powinnam się martwić ze moje dziecko nie pelza? ???

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2015, 13:44

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• LaRa Autorytet

Wysłany: 25 października 2015, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    byłam w kościele, na głosowaniu, spacerze i zakupach.
    Ja byłam zazdrosna, kiedys. Teraz to juz po mnie spływa. Wie co ma do stracenia i tyle.
    Mam nawilżacz powietrza wieszany na kaloryferze. Tez mam środkowe mieszkanie z nieszczelnymi oknami a jednak ciepło, bo zawsze te 22 st jest.
    Tak mi sie chce spać ze szok. Noc była zarywana. Od 2 do rana spała niespokojnie. Tak na godzinkę bym sie położyła chociaż, a tu zaraz terrorystka bedzie chciała na spacer iść :/

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 25 października 2015, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    06acb3655e216ef8med.jpg
    Nasza Madziulka - ukochana córeczka Tatusia, oczko w głowie Mamusi.
    Ur. 17.10.2015, godz. 17.00
    3700g i 56cm szczęścia.
    Dziękujemy za wszystkie miłe słowa i gratulacje - Kasia i Jacek

Smoczyca1, marissith, beszka, Nenaaa, LaRa, Malenq, MANIEK, Nieukowa, justta, Izoleccc, Misi@, PsotkaKotka, Arienna, Krokodylica, Anastazjaaa lubią tę wiadomość

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 25 października 2015, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Śliczna Madzia!!! ♡

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2015, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiedyś byłam zazdrosna, po 10latach mi przeszło, zdradę fizyczna bym wybaczyła, ale nie "zakochania"
    Padam, byliśmy na głosowaniu (100km w jedną stronę, od razu cmentarze oblecielismy i byliśmy u teściów)
    A mnie się spaćcccccccccccć chce.......

Madzia cudowna, ale to już wiesz......buziaki

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2015, 16:16

• Blondik Autorytet

Wysłany: 25 października 2015, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja jestem okropną zazdrośnicą :) niestety, bo przez to niepotrzebnie się kłócimy czasami

martwi mnie to jedzenie na przemian moje i sztuczne... nie umiem tego wyregulowac, np. wczoraj wieczorem odciagnęłam ledwo 40ml... a przed chwilą 120ml... juz chyba powinno yc jakoś regularniej,co...

trafiła mi się fajna położna, ale chce przyjśc jeszcze 5 razy...omg...jutro ma byc o 8:30... jak ja ogarnę chatę i przewietrzę ją na to godzinę...kosmos...jeszcze kąpiel, bo poce się jak wieprz...

Madzia jets uczulona na pampersy ...musielismy zmienic na dadę...w jeden dzień dupcia zbladła...

ogólnie mam kryzysy...mała dziś nie umiała zasnąc przez prawie 2 godz...kładła się wierciła, płakała...nic nie pasowało...a ja płakałam z nią... eh... też tak miałyście,, czy tylko ja "sobie nie radzę".
    sa piękne chwile, bezebny usmieszek, tulenie małego ciałka...ale taki jej płacz powala mnie i czuje się bezsilna...wiem, ze nie da sie byc idealna mama, ale przeraza mnie to, ze moge nieswiadomie jakos jej szkodzic

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 25 października 2015, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja byłam na miescie z małą na obiedzie z tatą w trakcie jego przerwy w zajęciach potem głosowanie.

Teraz mała posapuje na macie a ja siedze bezczynnie.

Blondik: moja nie płakała tak długo, ale to spokojny typ..

A ja fizycznej chyba jednak nie, o emocjonalnej nie mówiąc

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
‹‹ 1326 1327 1328 1329 1330 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ