Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Misia skonsultuj tą przepuklinę z lekarzem.
Smoku ja będę nad mężem pracować, żeby jeszcze jedno dzieciątko było.
Ale jeśli się uda to będą nowe ciuszki. A jak się nie uda to nie będą leżeć na darmo.
Ja teraz jeszcze nie chcę, ale jak Zuza skończy rok to wartało by pomyśleć nad rodzeństwem.
Misi@ lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny: co do trzciny i spódnicy, to mój już w takich występował z żoną więc ja odpadami
U mnie wszyscy padli, mała dopiero przed chwilą..
Ja oglądam TVN
Idę oglądać ciuszki Krokotrochę się jednak obawiam, że moja już za wielka, bo wchodzimy w 68 ;(
A właśnie @ nie przyszła, ale robilam test na początku tygodnia i był negatywny, ale wiecie jak przypuszczała ile będzie trwać cykl, to uprawialismy w przewidywany czas nieplodny, ale jako że się wydłużyło to do cholery nic nie wiadomo ;( eh eh dziś jakiś 48 dzieńWiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2015, 22:45
-
Nosz kur zapial napisałam długiego posta i mi go usunelo
Jeszcze raz
Gratulacje dla Diego :-*
Kciuki dla Misi :-*
Kotka - na fizjoterapeute za wcześnie, ale widziała ją rehabilitantka i powiedziała że wystarczy ją pilnować i wróci do normy bo kurczu szyjki nie ma
Włosy mi nie wypadają i mam też jak nigdy mocne paznokcie ale ja nie karmię więc pewnie się nie liczy
Misi@ lubi tę wiadomość
-
Ale mnie dziś chłop wkurzyl, byliśmy u teściowej na urodzinach... Multum ciotek i wujkow, wszyscy wokół małej, o 21 mówię chlopu że idziemy bo trzeba mała umyć nakarmić i położyć spać to ten wymyślił że mogę ją nakarmić zrobić dzień brudasa i położyć tam a potem sobie pójdziemy... Jak mu powiedziałam że nie bo dziecko jest wykończone i chce ją położyć w jej łóżeczku niech już śpi bez budzenia na przejazd w nocy... To najpierw mi zrobił awanturę że przesadzam mam fochy i jestem marudna jak stara panna a potem się obraził... Masakra jeszcze mi się nie udało ani razu zrealizować planu wprowadzania wieczornego rytuału dziecku bo albo gdzieś jesteśmy albo ktoś jest u nas... A jak raz się postawiłam bo mała już od hałasu nie mogła spokojnie spać a i ja nie widziałam na oczy ze zmęczenia a jeszcze trzeba było małą umyć i położyć a ten twierdzi że mam fochy i przesadzam i udaje matkę polke przed jego rodzina na pokaz
bo by się jej nic nie stało jakby pospala w pokoju obok u jego.rodziców
kurwa chłopy nie myślą wcale oni mózgów nie mają....
-
Ari a ja to Cię rozumiem. Mój mąż akurat domator więc tego problemu z nim nie miałam.
Kotka ja daję ryżowe.
Zapomniałam napisać że u nas dziś była pierwsza kąpiel w brodziku pod prysznicem.
Ale Zuza zadowolona. ♡ No i mama przy okazji też.
No i dziś podlapala próby wstawania. Podciagala się o sofę do góry. Tajoj.LaRa, MANIEK lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej,
Piękne postępy dzieciaczki robiątylko moja jakaś leniwa...
Ari, męża do Anuskowej studni wyślij kurierem!!! Co za oszolom (sorry) nie wyobrażam sobie takiej akcji.
Wiesz, ja robie tak, ze jesli mamy plan gdzieś iść to z góry mowię, ze wracamy o tej godzinie i koniec dyskusji. Zreszta mamy swój rytuał i zmieniać go nie mam zamiaru, a jesli malz chce pół nocy nosić bobo na rękach to niech sie z tym liczy.
Misia, jeszcze raz powodzenia!!
Ps kto wymyślił zmianę godziny? I ze niby godzinę dłużej pospimy? Chyba ten kto nie ma niemowlaka hahaha
Miłej niedzieli kochane
Zgredko, trzymam za Ciebie kciuki, za przemyślane decyzjeMisi@ lubi tę wiadomość
-
LaRa wrote:
Ari, męża do Anuskowej studni wyślij kurierem!!! Co za oszolom (sorry) nie wyobrażam sobie takiej akcji.
Wiesz, ja robie tak, ze jesli mamy plan gdzieś iść to z góry mowię, ze wracamy o tej godzinie i koniec dyskusji. Zreszta mamy swój rytuał i zmieniać go nie mam zamiaru, a jesli malz chce pół nocy nosić bobo na rękach to niech sie z tym liczy.
/
A moja dziś spała nowym czasemale katar coraz gorszy znaczy zatyka jej nosek.... Zastanawiam się czy takiemu miesiecznemu dzidziowi można już nakapać j jakiegoś olejka w pomieszczeniu w którym śpi na odetkanie noska
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2015, 06:54
-
nick nieaktualnyAromaty to aby nie pod nosek, i nie na piżamę..
Ja polecam tak jak Lara...
Kotka kaszki bezglutenowe najpierw czyli ryżowa, kukurydziana, jaglana i gryczana. To kaszki e całych porcja możesz dawać, natomiast gluten to najlepiej po pół łyżeczki do owocu lub obiadku przez pierwsze tygodnie -
Właśnie czytałam że takim malenstwom można do pokoju w przed snem wstawić gorący garnek z zaparzonym rumiankiem.... Dla niemowlat można stosować z olejków rumianek, sosne, lawende i szałwie jako olejki do nawilżacza powietrza, położna też mi mówiła o olejku do inhalacji na kaloryfer ale inhalor (bo o nim mówiła )ma eukaliptus i tymianek który można po 3 miesiącu dopiero więc chyba na noc zaparze młodej rumianek i postawie w pokoju a na kaloryfer kupie rumianek w olejku albo sosne z lawenda ale jeszcze zapytam w aptece, pod nosek i do bezpośredniej inhalacji poniżej 3 miesiaca nie wolno nic, tak mowi podręcznik do aromaterapii takim malenstwom trzeba nakapać na ręcznik i na kaloryfer albo nakapać do garnka z gorącą wodą i postawić w pokoju niedaleko łóżeczka
U nas w grę wchodzi tylko garnek bo mamy tak gorąco w domu że mam kaloryfery zakręcone więc ręcznik położony na nie jest bezsensu bo parować nie będzie
teraz czyscilam jej nosek oczywiście nic nie wyciagnelam ale jak poplakala to ją odetkalo i teraz oddycha spokojnie... Wychodzi mi ze to wina suchego powietrza... Muszę pomolestowac starego o nawilżacz do kontaktuWiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2015, 07:42
-
Ari u nas nie bylo kataru, ale maly przez ulewanie czesto mial mleko w nosie i tez mial sapke. U nas dzialalo wkroplenie do noska soli fizjologicznej, odczekanie 2-3 minut i potem odessanie katarkiem. Maly albo polykal gluta razem z sola fizjo, albo wykichal, albo dalo sie odessac. W pierwszym miesiacu zycia trzrba bylo to robic tak co 1-2 dni rano, a potem stopniowo z tego wyrosl...
-
O może rzeczywiście to przez ulewanie chociaż mam wrażenie jakby miała zawalone zatoki znaczy wiem że nie ale tak oddycha... Teraz spróbuję parzyć rumianek i stawiać jej koło łóżeczka a Za tydzień mamy wizytę u pediatry bo szczepienia to z nią pogadam w sumie mała śpi spokojnie więc chyba jej to aż tak nie przeszkadza jest wesoła i wysypia się... Kropie jej nosek solą fizjologiczna rano i przed snem wieczorem, kozy wyciągamy też na wieczór i zawsze coś znajdę
w dzień jest spokój a najlepiej na dworze więc chyba to suche powietrze... Nienawidzę bloków... Sąsiedzi grzeją jak durni u nas gorąco i sucho i walczz tym człowieku
ok koniec marudzenia
Idę sobie zrobić kawę póki reszta śpi albo udaje ze śpi
-
nick nieaktualny
-
Witam się powiedzmy wyspana!
Młoda juz drzemie... Malenq a jednak zmiana czasuZośka wstała o 7 na nowy czas wow!
Ari a czemu tak gorąco masz? Sorry może głupie pytanie. To co woda morska jak laski mówią i są takie krople to noska na gesty katar ale zabij nie pamiętam nazwy
Mariach te terminy kufffa Mac! Trzymaj się!
Aha a mi się dzisiaj śnił John travolta! !!! Byście widziały moja minę jak mnie mój obudził! A ja mówię , budzisz mnie a jak taki piękny sen miałam, wiadomo o czym sentylko to był John sprzed 30lat
Milej niedzieli życzę
Aha Ana Pati Blondik co u Was? Bo Hela to już zaginęła razem z Tamka. A Yas? Dziewuchy a Wy gdzie?Nieukowa lubi tę wiadomość