Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Zgredziu zdrówka.
Yas wpadaj jak tylko możesz i pisz co u Was, i dbaj o siebie bo musisz mieć sile zeby zajmować sie Kinga.
Nenus ja tez sama wiecznie dlatego teraz jestem u rodziców bo chciałam trochę odpocząć.
Malenq buty super!Krokodylica, Yasmin lubią tę wiadomość
Maniek
-
Yas, zadbaj o siebie albo pogadam z M.!!!!
Nenaa, wiesz, ze u mnie tak samo z wc? Wkładam ja do bujaczka i siedzi ze mną przy otwartych drzwiach
Teraz poszła z ojcem na spacer, bo księżna zmęczona a spać w domu niet. Padła w 2 minuty gdy poczuła powietrze.
Ja korzystając z chwili lece pod prysznic i w końcu zrobię sobie ładnie włosy bo zawsze zasypiam z mokrymi, a rano zamiast loków mam busz...Yasmin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Smoczyca1 wrote:Ana miz to przepowiadajace ? Magnez magnezem ale powinnaś zwolnić
więcej odpoczywać! Ja tak miałam prawie 4 mies przed porodem juz miałam skurcze przepowiadajace i skrócona szyjkę i nakaz leżenia!
Eh żartuje oczywiście, może faktycznie daruje sobie długie spaceryJa chcę już kwiecień!!!!
-
Stwierdzam ze tamtą wcale nie była fajna przecież do 4 miesiąca miałam mdłości potem stale zgage
Ale nie o tym
CO ROBić!!
Mała ma 39.3 pedicetamol jak dawała to się tak zrzygala że hej
Mama poleciała po jakiś smakowy i mamy nurofen i jakos poszło acz łatwo nie było Ale czy wobec zrzygania się dawać jej pierś?? -
Zgredka, niech ją obejrzy lekarz, wysoka ta gorączka, zbadajcie mocz. U nas była gorączka bez żadnych innych objawów i infekcja jak cholera w moczu.
Może jestem przewrażliwona ale nie zostawiajcie tak małego brzdąca tak długo z gorączka. Z pewnością będzie ok ale sprawdzić trzeba. -
Hej babeczki.
Yasmin twarda babka jesteś. Korzystaj z pomocy jak tylko się da
Laseczki proszę nie narzekać na sikanie z dziećmiJa też nie często mam szanse wysiurać / wyprysznicować się sama bo od zawsze i nieustająco akurat wtedy Zuza musi włazić i ze mną rozmawiać bo ma jakiś palący problem
A ma już 12 lat
To tak na pocieszenie
Zgredka ja bym poleciała do lekarza.
Aastazja magnez bierz. Ja miałam takie bezbolesne skurcze bardzo często. Biorę teraz 3x dziennie magnez i sporo leżę no i jest o niebo lepiej.
Mam pytanko. Miała któraś z Was wielowodzie? Kurczę dopadło mnie i jak sobie poczytałam to jestem przerażonaW środę jadę do gina a do tego czasu chyba zawału dostanę...
Summerka, PsotkaKotka, Izoleccc, Krokodylica, Yasmin lubią tę wiadomość
-
Hej!
Jak tak czytam o kibelku to tak jakbym o sobie czytala;)tez sami jestesmy tzn rodzice w Polsce widzimy sie 1 lub 2 razy w roku nieliczac widzen na skypie takze nie jest latwo jedyna odskocznia to praca w niej "odpoczywam "i nabieram sil no i jest to dobra szkola dla meza bo podejrzewam ze gdybym w domu byla to malo by pomagal:/
Kurcze az mi glupio bo ja tak raz na tydz cos napisze tzn czytam was na bierzaco tylko sily i czasu brak na pisanie:/
Zgredka u nas goraczka od srody dzisiaj bylam u lekarza pobrali mocz acz lekarz stwierdzil ze to wirusowe i mowi zeby poczekac jeszcze do poniedzialku tzn z antybiotykiemWiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2015, 20:40
Yasmin lubi tę wiadomość
*******Gang18+*******B -
Ja do kibelka poprostu malego biore ze soba i klade na dywaniku w lazience. Sa ta dyzurne zabawki i maly jak ma ochote to tam cos mietoli zawsze chociaz bardziej interesujace jest zawsz ewyszukiwanie moich wlosow na podlodze. Jak pod prysznic rano ide to tez go tam klade. Robimy tak od jego urodzenia. Szum prysznica go uspokaja
.
ANUSKA a jaki masz AFI? Ja mialam lekkie wielowodzie i tez sie schoizowalam ale wszystko jest ok. Dostalam tez przez to skierowanie na wczesniejsze badanie cukru we krwii ale nic nie wykazalo. Dlatego tez pewnie mialam taki duzy brzuch:/
Anuśka lubi tę wiadomość
-
Ja nralam syna jednego czy drugiego ze soba, gdy pod prysznic szlam. Jak siku, to zoztawialam na macie. Jak sie darli, to najwyzej 3 min.i wracalam. H teraz tez zostaje na podlodze na te chwile, a prysznic ogarniam wczesnie rano , gdy maz jest jeszcze w domu.
Yas, super ze sie odezwalas.
Gratulujemy postepowi super ze sie z rehab.udalo. Tobie zdrowka zycze ...dbaj o siebie mamuska
Zgredko, mala mogla 3dniowke w zlobku zlapac, albo inf.ukl.moczowego....u nas kaza czekac 3 dni i jak temp.nie mija, to do lek.i badaja. Jesli masz mozliwosc i sie martwisz, to moze podjedz z nia gdzies dla spokoju.
Co do lek.to moi biora nurofen forte, a warto miec tez czopki w razie wymiotow
H od kilku dni wyjatkowo jeczaca bylaa....wczoraj kwasna kupa,mamdzis zwymiotowala i chyba ja mdliostatnio jelitowke miala na poczatku pazdziernika....rhhh
Yasmin lubi tę wiadomość
-
PsotkaKotka wrote:ANUSKA a jaki masz AFI? Ja mialam lekkie wielowodzie i tez sie schoizowalam ale wszystko jest ok. Dostalam tez przez to skierowanie na wczesniejsze badanie cukru we krwii ale nic nie wykazalo. Dlatego tez pewnie mialam taki duzy brzuch:/
No właśnie nie wiem jakie mam, bo byłam na oddziale u innego lekarza i nie wiedziałam że to się mierzy jakimś AFIA tamten gin powiedział że przekaże mojemu prowadzącemu że mam wielowodzie. Pewnie w środę dopiero na wizycie się dowiem jakie stadium. W każdym razie mam bóle brzucha zwłaszcza jak chcę pochodzić, twardy i mega napięty brzuch, duszności i nikt nie chce mi uwierzyć że tam jest tylko jedno dziecko
A od 2 dni brzuch urósł o 2cm
Poczytałam internety i wyczytałam o jakichś zamartwicach, zatruciach, uduszeniach pępowiną
Masakra. No i jeszcze to że przyczyną może być jakaś wada rozwojowa
Na szczęście może to też powodować cukrzyca, więc mam nadzieję że to właśnie przez nią.