Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Summerka wrote:O! Zgadza sie - Zuza najpierw powiedziała mama;) i bedzie Toska;))
żart! To u nas będzie inaczej
Nie no tak poważnie to dla mnie nie ma znaczenia a obawiam się ze jeśli byłaby dziewczynka to mój chciałby dalej próbowaćSummerka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
dzień dobry
była tu kiedyś z Wami taka jedna. Yasmin ją zwano. Bidulka utonęła w realiach życia codziennego i dziecko ją oraz całą rodzinę niedługo sprzeda... Pamięta ktoś?
Smoczyca1, Summerka, LaRa, Malenq, Arienna, justta, Anastazjaaa, Blondik, WróżkaZielona, Izoleccc, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Yasmin wrote:dzień dobry
była tu kiedyś z Wami taka jedna. Yasmin ją zwano. Bidulka utonęła w realiach życia codziennego i dziecko ją oraz całą rodzinę niedługo sprzeda... Pamięta ktoś?
Yasmin, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tak Anastazja jak za dlugo chodzilam, to robil sie twardy brzuszek, wiecej lezec i nic nie robic, brzuch do góry, a magnez bierz obojetnie jaki ci wchodzi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2015, 16:14
-
Smoczyca1 wrote:Hejjjjjjj Lubie za to ze wpadłas
opowiadaj co słychać? Jak Kinga? Jak się czujesz?
zaglądałam tutaj parę razy, nie doczytałam nigdy 5 postów. Czasem jeden zaczynałam czytać po kilka razy. A głupio mi było wpaść raz na tydzień, przywitać się jedyne co to pisać o sobie. A odnieść się do nikogo nie miałam jak
Blondikkochana, spóźnione gratulacje. Jak się czujesz?
Będę powolutku czytała co i jak u każdej, ale nie dam chyba rady skomentować zbyt wiele.
U nas jest bardzo intensywnie. Jak ja sie czuję? Dziękuję nawet nieźle w tym momencie. Miałam dosyć poważny rzut tocznia. nie byłam w stanie zająć się ani sobą ani Kingą, mieszkała u nas mama. Ja się określam mianem samotnie wychowującej dziecko matki gdyż mąż wciąż poza domem, bez mamy nie dała bym rady. Do tego Rehabilitacje Kingi i jej piorunujący rozwój z niezłym charakterkiem. Dostaliśmy się na rehabilitację wzroku, ma 2 rehabilitacje ruchowe i logopedę. Kinga bardzo mało w dzień śpi. Może ze 2 razy po 15 min. Cały czas jest w ruchu. Chodzi jak się czegoś trzyma. Po swoim kojcu to nawet biega. Tańczy, nuci piosenki robi papa, pokazuje gdzie jest oczko itp używa sortera.
Ja bardzo schudłam, nie dbam o siebie, nie jem jak trzeba.
Nawet rehabilitanci zainteresowali się czy mam kogoś do pomocy przy dziecku bo takiego ruchliwego jeszcze nie mieli. Tak że wesoło mamy. Czasem jedyne na co mnie stać to usiąść z nią w kojcu i pozwolić się na siebie wspinać. A Kinga dosłownie się wspina i na mnie wisiKojec to jest moje zbawienie. mamy ten z płotków 9 elementowy, duży wybieg, polecam - rewelacja.
Kinga wciąż zdejmuje okulary, nie umiem jej upilnować. Nie ma ani jednego zęba, wciąż nocą karmię piersią.
Napisałabym więcej ale nie chcę żeby wyszło jaka to ja biedna jestem, bo jestem bardzo szczęśliwazmęczona ale szczęśliwa. poza tym, tego co się w moim domu dzieje i jak dom wygląda to trzeba by zobaczyć
justta, WróżkaZielona, Summerka, Anuśka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Yas jeśli o mnie chodzi to nie mam nic przeciwko żebyś przywitała się nawet raz na tydzień i dała znać co u Was :*
Jesteś wielką bohaterka ma i bardzo dobrze ze masz mamę do pomocy! Ja bez swojej tez sobie nie wyobrażam
Wrzuć jakieś świeże fotki Kini
I życzę Ci z całego serca duuuuuzo zdrówka i sił! Buziaki i ZACZNIJ O SIEBIE DBAĆ! !!!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2015, 16:40
WróżkaZielona, Krokodylica, Yasmin lubią tę wiadomość
-
Yas: o matko ;(
dobrze, że masz mame do pomocy, ja też bym chciała... i w ogóle takie zmęczenie nie dość, że choroba, to jeszcze mała taka ruchliwa i jeszcze piszesz, że jesteś szczęśliwa, ahh chciałabym mieć takie podejście, naprawdę podziwiam
ale MUSISZ o siebie trochę zadbać, dla samej siebie, nawet małe sprawy i JEŚĆ JEŚĆ
zdrowo, bo jak organizm ma znosić chorobę jak będzie osłabiony??Krokodylica, Yasmin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Yas, dbaj o siebie!
Mamy podobne dzieci ruchowo i charakterowo chybaTo jest kosmos.
Dobrze, że mama pomaga, niech Cię wspierają, Ty w miarę możliwości odpoczywaj. Należy Ci się jak mało komu
Ja już dostaję na łeb, Diego od wczoraj nieznośny, nie wiem co mu...
Cały dzień sama z Młodym i tak od 9 miesięcy. Chciałabym się sklonować. Zazdroszczę pomocy przy dzieciach. Ja żeby się, za przeproszeniem, wysiurać, muszę taszczyć Młodego w nosidełku i kłaść przed drzwiami kibla. Taki lajf.Yasmin lubi tę wiadomość