Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
PsotkaKotka wrote:ANUSKA miej nadzieje ze to przez nic
. Chociaz wiem co myslisz bo ja tez mialam nadzieje ze to przez cukrzyce...
Robilas jakies badania polowkowe itp?
Miałam prenatalne bardzo dokładne ( w tym 3x USG a na ostatnim sprawdzał serduszko, nerki, ukł pokarmowy itp) ze względu na wiek i wyszło że wszystko jest ok, więc mam nadzieję że to tylko cukrzyca.
Kotka a Ty jakie miałaś AFI?Smoczyca1 lubi tę wiadomość
-
Zgredka ja tak jak dziewczyny pojechalabym żeby ją lekarz zobaczył. ..wczoraj byłam z Zosia a miała 37 stopni
i ja tak jak Nena biegiem bym mocz badała bo u dziewczynek łatwiej o to od kupki. Bo mi to na to wygląda oby nie!
Anuska spokojnie! Czego czytasz durnowate internety! Zabraniam! :*
Młoda dama hej hej odezwij się!
Lili chociaż przywitaj się raz na tydzień i daj znaka ze u Was ok
Ana zdecydowanie możnaja wstawalam tylko siku i do wanny przez miesiąc a Zosia i tak urodziła się 3 tyg wcześniej
Dbaj o Was :*
Przepraszam jeśli kogoś pominelam.
Zosia juz gorączki nie malekki katarek i kaszelek. I już padła
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2015, 21:06
Anuśka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Miałam prenatalne bardzo dokładne ( w tym 3x USG a na ostatnim sprawdzał serduszko, nerki, ukł pokarmowy itp) ze względu na wiek i wyszło że wszystko jest ok, więc mam nadzieję że to tylko cukrzyca.
Kotka a Ty jakie miałaś AFI?
Kurcze nie pamietam ale cos ponad 19.Anuśka lubi tę wiadomość
-
U nas podobnie jak u Beszki do lekarza dopiero po 3 dniach jak temp sie utrzymuje no chyba ze dziecko np. kaszle, chrypie itd ale przy samej goraczce karza czekac
Dziewczyny 37 to nie goraczka a tym bardziej u dziecka!stan podgoraczkowy zaczyna sie od 37,5 a goraczka od 38;)najwazniejsze to obserwowac dziecko jak sie zachwuje, co sie dzieje, ma apetyt pije sika, jakiego kolru jest mocz jaki ma zapach itdWiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2015, 21:17
Krokodylica lubi tę wiadomość
*******Gang18+*******B -
nick nieaktualnyZgredziu cyc obowiązkowy, i zobacz czy mała nie ma zaczerwienione "pipuni"... Tylko wymioty mogą jednak wskazywać na wirusówkę i bym radziła odwiedzić lekarza, poza tym to już chyba 2-3dzien tak ma?
Pewnie coś w żłobku złapała...zdrówka
A Lilli ma rację u dziecka 37 to nie.gorączka..nawet po.kąpieli lub płaczu dziecko.może.mieć 37,5C......U nad lekarka powiedziała że.powyżej 38C podać czopek itp -
Ja tam miałam przepowiadacze od ok. 22tc i jakoś się z tym nie szczypałam... Spacerowałam, chodziłam do pracy itp i było ok. Magnez brałam dopiero jak mi łydki zaczęły się kurczyć
Szyjka byłą cały czas okej, długa, zamknięta (aż za dobrze hehe)... Ale wiadomo, uczucie nieprzyjemne więc Ana jak masz możliwość zwolnić, to czemu nie
Yasmin nieraz już to pisałam: szacunek za podejście do siebie, swojej choroby i dla malutkiej. Super mama jesteś! Spróbuj też czasami coś dla siebie zrobić - wygospodarować trochę czasu i odrobinę wypocząć... dla małej, jeśli nie dla siebie...
Kurcze jak czytam o wyczynach waszych maluchów, gdy już zaczynają się przemieszczać, to aż się boję jak to ogarnęAle też trochę nie mogę sie doczekać, przyznaję szczerze
Yasmin lubi tę wiadomość
-
Hehehe Nieukowa tez nie moglam sie doczekac raczkowania, wstawania, chodzenia;)ale teraz to nawet na chwile nie usiade;)
Yas pozytywna energia od ciebie plynie!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2015, 21:48
Nieukowa, Yasmin lubią tę wiadomość
*******Gang18+*******B -
Naprawdę z 37 stopniami do lekarza jezdzicie..
39 to już sporo, raczej nie od zębów. Jak zwymiotowala to lepiej czopek. Patryk rzygal po nurofenie i paracetamolem.
Zgredka Patryk od trzech dni jest TYLKO na cycu . nic nie chce
U nas dziś znowu 38.4 a już było wczoraj poniżej.. Ech, no i katar doszedł..
To tylko mnie się trafił grzeczny egzemplarz? Patryk jest b. Spokojny.. Ale wiem dlaczego.. Tymek był, jak opisywane przez was maluchy.. Zaczął chodzić gdy miał 8m-cy, siedzieć w 6-tym, ząb w 4-tym. Szybki i trudny w okielznaniu.. I powiem.. Nadal mamy z nim problemy.. Jest to typ lidera b. Mądry, cwany, pyskaty, kombinator ale bardzo wybuchowy i nerwowy
Co do okularów Yas, to tylko jeden sposób.. Ona zdejmuje, ty zakładasz.. Musisz to zrobić o tej jeden raz więcej niż ona.. U nas było to 106razy jednego dnia.. Od tamtej pory, brak problemu. Tymek miał 8m-cy
Ja miałam malowodzie ..
Idę, kolejna trudna noc czekaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2015, 22:09
Anuśka, Yasmin lubią tę wiadomość
-
Jednak ja w ogóle nie jestem panikarz. Gorączka od wczoraj popołudnia, więc jeszcze poobserwuje, póki co śpi sobie smacznie i tempka spadła.
Gdyby była mega marudna to bym się martwiła bardzo, ale ona wyglądała na zmęczona bardziej.
A i kupsztal rzadszy no i z niestrawionymi kawalkami,mam nadzieję, że przejdzie, dobrze, że weekend.. -
Konwi z samym 37 bym nie pojechała ale miała kaszel i katar i widziałam ze cos jest nie tak. Uważam ze lepiej pojechać bez sensu niż bagatelizować bo po co miała się męczyć a tak dostała syropek i juz dziś jest o niebo lepiej.
Spokojnej nocki życzędobranoc
Summerka lubi tę wiadomość
-
Ja zauważyłam że moja ma normalną temp 37,1
Zgredka pewnie też bym pojechała do lekarza.
Konwalia ja na swoją Zuzię nie narzekam.
Jest z niej niezły wariat drogowy jak i z matkiw sensie że wszystko szybko ale mi to odpowiada.
A że czasem padam na ryj? Życie.
Yasmin dbaj o siebie. .. Przecież to podstawa. Zadbana mama, szczęśliwy dzieć.
Lili zagladaj częściej -
Tak, info z Paryża
mam dosyc tych ciapatych
Anuska, no co chcesz? Marianka musi miec duzy domekdo czasu porodu jeszcze urośnie, niestety...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2015, 08:08