Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 11:35
-
To ja wam jeszcze zapodam Radzia. Usiadl mi demon w bujaczku, wiec chyba bedzie mial bana dopoki nie zacznie sam siadac na plaskim
MłodaDama, Malenq, marissith, LaRa, Nenaaa, Smoczyca1, beszka, PsotkaKotka, Lili83, konwalianka, Anastazjaaa, Blondik, Izoleccc, Yasmin lubią tę wiadomość
-
Aaaaa ale słodziak
hihi minka boska
Nieukowa lubi tę wiadomość
-
Ana gryzak silikonowy na żarcie fajny.
Smoku ja te rajtuzki do raczkowania bardzo lubię bo Zuza łazi po panelach i płytkach. W zwykłych też ale w takich jej dużo łatwiej. A że teraz codziennie śmiga po domu w rajtuzach to super sprawa. Ja kupowałam w lidlu i w jakimś sklepie z odzieżą dziecięcą. Wszystkie mają te gumki na kolanach i stopach dół i góra.Malenq, Smoczyca1, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Malenq ale kombo... Malych kolejek i pomyslnych wynikow zycze...
Ari moj byl jakims megamozgiem (juz mu przeszlo) i poruszal zabawki w 5 tygodniu. Ale nie licz ze jak sie soba zajmie to bedzie lepiej... Patrz na Kosie npMalenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAri. Przytoczę Ci coś z.mojego życia
Kosia wiek 1m...
A.: kiedy.ona zacznie na coś reagować i bawić się zawieszonymi zabawkami?
Ja: pewnie 2-3m i wtedy w końcu przestanie się ją non stop nosić, będę.mogą do.WC pójść....
Kilka miesięcy później:
A: tak jak usiądzie to fajnie będzie, da się zabawki i będzie się bawiła...
Ja: no.pewnie i będę mogła na spokojnie pójść do WC i przestanie non stop być na moich rękach...
Po kilku miesiącach
A: O to już zaczęła raczkować to pewnie z Twoich rąk zejdzie i będziesz.mogła na spokojnie do WC pójść
Do WC nadal chodzę z Kosią, z tą różnicą że już nie na rękach, już nie siedzi obok, a stoi uwieszona przy mojej nodze...
tobie życzę innego scenariusza....Smoczyca1, Anastazjaaa, Blondik, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
No u mnie poki co bardziej lajtowo bo maly krzyczy moze z 50% czasu ze sie nudzi i idzie sie nawet wykapac
Ale dzis mnie przeraza, wyglada jakby cos mu sie kognitywnego wlaczylo. Zamiast spac rozglada sie, jakby pokoj widzial pierwszy raz... Zaczal chlapac w wannie i cieszyc sie ze produkuje dzwiek. No i usiadl. Ciekawe czy zasnie i na jak dlugoNenaaa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Radzio słodziak , jakie skupienie na twarzy
Ari ja Jagodę kładłam na macie jak miała 2 miesiące i średnio ja to interesowało , dopiero dwa tyg pózniej zaczęła sie bawić na tyle ze mogłam zjeść śniadanie lub iść do wc w spokoju. Kupiłam tez tania karuzelkę na Allegro i ta cześć z misiami zawiesiłam na żyrandolu i gdy poruszam nimi to tez sie wgapia i jej sie podoba.
Misia super wyglądacie. Jaki śmieszek
Lara mój brat miał laba to zeżarł piłeczkę do tenisa i musiał mieć operacje, kilka dni po operacji w kuchni dostał sie do siaty z zakupami i zjadł 8 bułek i mentosya potem znów moja bratowa zapomniała i zostawiła na blacie blachę ciasta za śliwkami ... Tez poszło a potem była masakra taka kupa była no i rok temu u rodziców wyżarł jabłka ale te z drzewa bo spadów nie chciał
te psy sa jak kozy zjedzą wszystko , w dodatku im sie wydaje ze sa malutkie i leciutkie i zawsze skaczą albo pchają dupę na kolana.
Dziś miałam spacer po lesie z Jagoda , super tak popatrzeć w rejony z dzieciństwa
Psotka ja robiłam w resto ale wcześniej umówiłam sie z szefem kuchni i ustaliłam menu za określona kwotę i była zupa: krem z buraka i wiśni, danie główne : polędwiczki z kaszotto a na deser ciasto pomarańczowe z lodami. Tort miałam we własnym zakresie i napoje każdy sobie zamówił jakie chciał i ostatecznie wyszło w sumie tyle co bym sama narobiła a nie trzeba sprzątaćNieukowa, Blondik lubią tę wiadomość
Maniek
-
nick nieaktualny
-
Malenq, trzymam kciuki. Tez powinnam iść posprawdzać moje pieprzyki...
A co z Kosia? Bo nie doczytalam chyba.
Nenaa, jak Diego?
No, właśnie! To o Malenq chodzi a nie o Kosie hihi
Maniek ploty ciśnieWiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2015, 20:36
Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aaaaa Malenq przepraszam to mla mnie zmyliło
ale oczywiście kciukam! Musi byc dobrze!
Moja padła niedawno i śpia powiem Wam ze jak siedzi mi na kolanach to sama... Trochę się gibie ale równowagę trzyma. A i u mnie śnieg z deszczem bosko normalnie! Wiem wiem dobrze ze mam mamę ma miejscu ale czasami to mnie w środku telepie poprzykrywa mi Zoske jakby było -10 a potem spocona no nie wytłumaczysz! A i jeszcze grzejnik podkręca...jak wychodzi ja przykręcam
byle do marca jakoś wytrwam
bo wiecie nie ma co dyskutować bo focha strzeli a po co to.
A wiec spokojnej nocki życzę!Krokodylica, Summerka lubią tę wiadomość
-
Domi dzisiaj wstal
. Podciaga sie za szczebelki w kojcu i skubaniec wstaje i sie cieszy. A ja sie boje, ze wybije sobie zeby zanim jeszcze wszystkie wyjda...
MALENQ - trzymam kciuki zeby wszystko ok bylo! Jakie znamie?
NIEUKOWA - moj by nie usiedzial w tym lezaczku. A jeszcz ejak bym go zapiela to by byl dramat.Krokodylica, Malenq, beszka, Izoleccc lubią tę wiadomość