Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 11:35
-
To ja wam jeszcze zapodam Radzia. Usiadl mi demon w bujaczku, wiec chyba bedzie mial bana dopoki nie zacznie sam siadac na plaskim

MłodaDama, nick nieaktualny, nick nieaktualny, LaRa, Nenaaa, Smoczyca1, beszka, PsotkaKotka, Lili83, konwalianka, Anastazjaaa, Blondik, nick nieaktualny, Yasmin lubią tę wiadomość
-
Aaaaa ale słodziak
hihi minka boska
Nieukowa lubi tę wiadomość
-
Ana gryzak silikonowy na żarcie fajny.
Smoku ja te rajtuzki do raczkowania bardzo lubię bo Zuza łazi po panelach i płytkach. W zwykłych też ale w takich jej dużo łatwiej. A że teraz codziennie śmiga po domu w rajtuzach to super sprawa. Ja kupowałam w lidlu i w jakimś sklepie z odzieżą dziecięcą. Wszystkie mają te gumki na kolanach i stopach dół i góra.
nick nieaktualny, Smoczyca1, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Malenq ale kombo... Malych kolejek i pomyslnych wynikow zycze...
Ari moj byl jakims megamozgiem (juz mu przeszlo) i poruszal zabawki w 5 tygodniu. Ale nie licz ze jak sie soba zajmie to bedzie lepiej... Patrz na Kosie np
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAri. Przytoczę Ci coś z.mojego życia
Kosia wiek 1m...
A.: kiedy.ona zacznie na coś reagować i bawić się zawieszonymi zabawkami?
Ja: pewnie 2-3m i wtedy w końcu przestanie się ją non stop nosić, będę.mogą do.WC pójść....
Kilka miesięcy później:
A: tak jak usiądzie to fajnie będzie, da się zabawki i będzie się bawiła...
Ja: no.pewnie i będę mogła na spokojnie pójść do WC i przestanie non stop być na moich rękach...
Po kilku miesiącach
A: O to już zaczęła raczkować to pewnie z Twoich rąk zejdzie i będziesz.mogła na spokojnie do WC pójść
Do WC nadal chodzę z Kosią, z tą różnicą że już nie na rękach, już nie siedzi obok, a stoi uwieszona przy mojej nodze...
tobie życzę innego scenariusza....
Smoczyca1, Anastazjaaa, Blondik, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
No u mnie poki co bardziej lajtowo bo maly krzyczy moze z 50% czasu ze sie nudzi i idzie sie nawet wykapac

Ale dzis mnie przeraza, wyglada jakby cos mu sie kognitywnego wlaczylo. Zamiast spac rozglada sie, jakby pokoj widzial pierwszy raz... Zaczal chlapac w wannie i cieszyc sie ze produkuje dzwiek. No i usiadl. Ciekawe czy zasnie i na jak dlugo
Nenaaa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Radzio słodziak , jakie skupienie na twarzy

Ari ja Jagodę kładłam na macie jak miała 2 miesiące i średnio ja to interesowało , dopiero dwa tyg pózniej zaczęła sie bawić na tyle ze mogłam zjeść śniadanie lub iść do wc w spokoju. Kupiłam tez tania karuzelkę na Allegro i ta cześć z misiami zawiesiłam na żyrandolu i gdy poruszam nimi to tez sie wgapia i jej sie podoba.
Misia super wyglądacie. Jaki śmieszek
Lara mój brat miał laba to zeżarł piłeczkę do tenisa i musiał mieć operacje, kilka dni po operacji w kuchni dostał sie do siaty z zakupami i zjadł 8 bułek i mentosy
a potem znów moja bratowa zapomniała i zostawiła na blacie blachę ciasta za śliwkami ... Tez poszło a potem była masakra taka kupa była no i rok temu u rodziców wyżarł jabłka ale te z drzewa bo spadów nie chciał
te psy sa jak kozy zjedzą wszystko , w dodatku im sie wydaje ze sa malutkie i leciutkie i zawsze skaczą albo pchają dupę na kolana.
Dziś miałam spacer po lesie z Jagoda , super tak popatrzeć w rejony z dzieciństwa
Psotka ja robiłam w resto ale wcześniej umówiłam sie z szefem kuchni i ustaliłam menu za określona kwotę i była zupa: krem z buraka i wiśni, danie główne : polędwiczki z kaszotto a na deser ciasto pomarańczowe z lodami. Tort miałam we własnym zakresie i napoje każdy sobie zamówił jakie chciał i ostatecznie wyszło w sumie tyle co bym sama narobiła a nie trzeba sprzątać
Nieukowa, Blondik lubią tę wiadomość
Maniek

-
nick nieaktualny
-
Malenq, trzymam kciuki. Tez powinnam iść posprawdzać moje pieprzyki...
A co z Kosia? Bo nie doczytalam chyba.
Nenaa, jak Diego?
No, właśnie! To o Malenq chodzi a nie o Kosie hihi
Maniek ploty ciśnieWiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2015, 20:36
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aaaaa Malenq przepraszam to mla mnie zmyliło
ale oczywiście kciukam! Musi byc dobrze!
Moja padła niedawno i śpi
a powiem Wam ze jak siedzi mi na kolanach to sama... Trochę się gibie ale równowagę trzyma. A i u mnie śnieg z deszczem bosko normalnie! Wiem wiem dobrze ze mam mamę ma miejscu ale czasami to mnie w środku telepie poprzykrywa mi Zoske jakby było -10 a potem spocona no nie wytłumaczysz! A i jeszcze grzejnik podkręca...jak wychodzi ja przykręcam
byle do marca jakoś wytrwam
bo wiecie nie ma co dyskutować bo focha strzeli a po co to.
A wiec spokojnej nocki życzę!
Krokodylica, Summerka lubią tę wiadomość
-
Domi dzisiaj wstal
. Podciaga sie za szczebelki w kojcu i skubaniec wstaje i sie cieszy. A ja sie boje, ze wybije sobie zeby zanim jeszcze wszystkie wyjda...
MALENQ - trzymam kciuki zeby wszystko ok bylo! Jakie znamie?
NIEUKOWA - moj by nie usiedzial w tym lezaczku. A jeszcz ejak bym go zapiela to by byl dramat.
Krokodylica, nick nieaktualny, beszka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość