Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Zgredka lacze sie w bolu...
Ej czy to normalne ze dzieciaki tak od 4mc przestaja sypiac w nocy dluzej? Moj tez co 2-3h sie na cycka albo na lulanie budzisasiadka ma 7mc Jaska i mowi ze tez w tym wieku tak zaczal spac i ze dalej u niej jest ten sam rytm. Bardzo powaznie rozwazam, czy chce miec drugie, zmienia mi sie to dosc dynamicznie
Jak czytam was, ze co miesiac nowe wykanczajace problemy to tym bardziej rozwazam zostanie mama jedynaka
No nie wiem, moze jak niania przejmie malego a ja zaczne pracowac to troche zmienie srodowisko i mi sie poprawi? Na razie odczuwam bol istnienia...
Malenq 13 GODZIN??? Niewazne ze uziemiona, wazne ze moglas tez spac. Ale bym dala za 6 godzin snu naraz...
Ana w koncu widze cieszysz sie ciaza i robisz zakupysuper! Dawaj bebzol
Mari i ty tez i Summerka i reszta tez
Jak czytam was, ze co miesiac nowe wykanczajace problemy to tym bardziej rozwazam zostanie mama jedynaka
Blondik jak tam Madzia?
Moj zgrywus szaleje w lozeczku. Spanie jest niemodne i dla slabych, zalozmy sobie kocyk na glowe i probujmy wsadzic wtedy noge do buzi. Czad normalnie...Anastazjaaa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Malenq wrote:Moja nadal tyle nie zjada
-
nick nieaktualnyNenaaa wrote:No ten mój artysta też nie, rzadko się zdarza. W szpitalu przynosili takie bycze porcje i potem zdziwienie, że nie wcina wszystkiego. Ja mam teraz stresa, że ogólnie za mało je, źle i wszystko nie tak. Ocipieć można. Tyje miarowo póki co.
Ale zjada bardzo mało... Uhmmm
Nieukowa taki czas... -
Nena nie ma szans, niezjada tyle, jak zje połowe to sukces, kaszki zje 200 ale obiadku to nie ma mowy, parę łyżeczek góra, ale piję wodę z czego się cieszę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2015, 11:27
Nenaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malenq, czyli nie pospalas? Trzeba korzystać jesli dziecko daje
U nas na nowo odkrywanie książeczek kontrastowych i te okrzyki radości i zdziwienia "oooo" "Uuuuu" "eeee"
Zgredka, poprawy samopoczucia zyczeKrokodylica, PsotkaKotka lubią tę wiadomość
-
Nieukowa wrote:
Ana w koncu widze cieszysz sie ciaza i robisz zakupysuper! Dawaj bebzol
Mari i ty tez i Summerka i reszta tez
...
Jestem teraz o niebo spokojniejsza jak mnie gmera ten mój gmerek.
A za tydzień wizyta już nie mogę się doczekać informacji kto tammieszkaNieukowa, Izoleccc, Krokodylica, Summerka lubią tę wiadomość
-
hej misie
my dziś ćwiczmy chustowanieudało mi się tak zamotać młodą tak że nie krzyczała tylko przysnęła, więc chyba dobrze
posiedziała tak godzinę w domu śpią całą godzinę
a za godzinkę zamotamy się jeszcze raz i pójdziemy do slkepu i z psem na krótki spacerek bo u nas non stop mamy 15 minutowe ulewy - potem godzina przerwy i znów ulewa więc wózka ani nie będę wyciągać bo jak zacznie lać to przemokniemy a w chuście weźmiemy sobie parasol
Anastazjaaa, Nieukowa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Hey!
U nas nocki masakryczne:/brak mi slow i sil:(pociesza mniee fakt ze nie jestem jedyna jak was czytam (sorry nie zebym sie cieszyla ze nie spicie;))jestem t8ak zmeczona ze nie wiem jaki dzien tyg i itd:/w domu wyglada jakby tornado przeszlo syf.......a tylko na 1/2etatu wrocilam do pracy takze zgredzia szacun dla ciebie no i dodatkowo ciaza;)
Takze
Malenq nawet za jeden raz przespanych 13 godz naleza sie achy i ochy u nas jeszcze takiej syt nie bylo
Summ, ana....pokazujcie brzuszki;)
Ps. My tez na poczatku myslelismy nad 3 ale obecnie no way;)
Malenq powodzenia!
Lara jak tam mieszkanko?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2015, 13:15
Nieukowa lubi tę wiadomość
*******Gang18+*******B -
nick nieaktualnyJa miałam dziś kontrolne USG. Szykują się wizyty co 2 tygodnie bo młody nadal ma powiększone kielichy nerkowe choć już teraz tylko w 1 nerce. Łożysko się podniosło więc muszę leżeć.
w związku z tym zostało mi jeszcze 1,5 tygodnia pracy.
No i w końcu udało się potwierdzić płeć i Tomek pozostał Tomkiem.Blondik, zgredka, Nieukowa, konwalianka, Arienna, Lili83, Anastazjaaa, LaRa, Krokodylica, MANIEK, Biedroneczka83, Anuśka lubią tę wiadomość
-
zakochałam się w chuście
byłyśmy z psem na spacerze i na zakupach
młoda cały czas spała w chuście aż sprawdzałam czy ją cyckami nie zadusiłam
w szoku będąc że tak spokojnie śpi
w rossmanie promocja -49% na wszystkie pudry róże i bronzery
wiec kupiłam róż do policzków, a Zuzia w pepco kupiła sobie grzechotkęKrokodylica, Nieukowa, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
W Pepco kupiłam ostatnio fajne jeginnsy dla Ani, i dresik i bodziaki rozpinane przez ciałko
Ja sobie nakupowalam testów owulacyjnych i sikam sobie coby sprawdzić co sie u mnie dzieje. Na razie nic a nic, a to 13 dc.
Jak mieszkanko? Stoi na razie, sa jęczę jedńi chętni, mamy podać propozycje cenowa i sie okaże. Ale na remont trzeba wydać ok 30 tys wiec max możemy dać 130 tys, także zobaczymy. Nie nakręcam sie bo bardzo boje sie kredytu.
Izo, gratuluje TomkaWiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2015, 16:00
Biedroneczka83 lubi tę wiadomość
-
No cóż, ja poniekąd też wróciłam do pracy.
Tylko do mnie a raczej do Zuzi opiekunka przychodzi.
Tak po 3 - 4 godziny.
Izolec gratki Tomka, oby wszystko było dobrze z nim.
Współczuję niewyspanym. Ja dzisiaj dołączam.
Zawsze Zuzia wstaje o 6 więc robiłam papiery firmowe do 1 w nocy. Myślę do 6 się wyspie.
To moja kochana Zuzia wstała dzisiaj o 4. O. -
u nas dół katar kiepskie noce kolki powróciły
teraz śpi potem dam jej sciągniete mleczko
Lara my mamy jeszcze 18 lat kredytu
Ari ja tez pokochałm chuste i bede Malenqce dziękować do konca życia
na poprawe humoru kupiłam wczoraj aparat fotobo Lilka ma prawie wszytstkie fotki tel robione wrrrr
wyzyłam sie dziś na porządkowaniu papirów domowych -
Ana- ubrałam ją dziś w rajstopki, misiowe spodenki, bodziak z długim rękawem, grubaśną bluzę z kapturem, frotowe skarpety i czapkę, ale chyb za lekko ją ubrałam bo jak wróciłysmy to miala łydki chłodne, chociaż kark był cieply wiec w sumie nie wiem, chyba musze ubierać cieplejszy dół... i muszę się nauczyć wiązać kangurka bo ponoć lepszy od kieszonki dla dziecka które nie trzyma jeszcze dobrze główki
Anastazjaaa lubi tę wiadomość