Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Malenq, kciukam, ale wiem, ze bedzie dobrze. wypocilan posta i dopiero sie zorientowałam, ze idziesz ze sobą na wizyte;)
Co do chrzcin to my tez w knajpie - chyba bym padła, obsługując ludzi i karmiąc zuze, a potem sprzątanie...ale u nas nie było duzo osób, jakieś 27- nie to, co u Kroko;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2015, 22:41
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć
Malenka mocne kciuki!
Ojej, 13 h! Młoda zaczyna w nocy dobrze spać czyli...zazdroszczę, ja jestem już tak kurewsko zmęczona.
Diego obecnie ma jakąś fazę na dziwne krzyki, złości, pokazywanie kto tu rządzi, przy jedzeniu odstawia cyrki.
Raz, dwa, trzy, cztery....cierpliwości...jestem pieprzonym kwiatem lotosu na jebanej tafli jeziora http://naforum.zapodaj.net/thumbs/cf1d1f9f6d57.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2015, 07:57
MANIEK, zgredka, Lili83, konwalianka, justta, Nieukowa, WróżkaZielona, PsotkaKotka, Blondik, Izoleccc, Krokodylica, Yasmin lubią tę wiadomość
-
marissith wrote:Misi@ super ten twój Śmieszek
Kupiliśmy szumiącego ptaszka
http://whisbear.com/sklep/szczegoly/whisbird-szumiacy-ptaszek-czerwien-28/whisbird-szumiacy-ptaszek-1
mam nadzieję, że będzie się dobrze spisywałMisi@ to Ty miałaś szumisia? Zadowolona jesteś?
Wczorajsze spotkanie super, zupełnie inaczej niż w Polsce, bez stresu i były ciastka z kawą i herbata, miła przyjazna atmosfera
Spotkania dla dzieci teraz raz w miesiącu a od lutego co drugi tydzień więc też fajnie ze nie piluja dzieci dwa razy w tygodniu
Ksiądz się zgodził na chrzciny dzień przed komunia, ale nie rezerwowalam jeszcze aby nie zapeszyć. Ważne że się zgodził. Tuż po porodzie zadzwonię do niego i zarezerwuje sobotke
Nieukowa mina Radka bezcenna.
A tak propo bujaczkow to jaki polecacie?
Nena Diego może was testuje na co może sobie pozwolić, dzieci co jakiś czas mają takie akcje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2015, 08:12
marissith, Nenaaa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Malenq kciuki mocno zaciśnięte.
Psotka jak ja cię rozumie, tiago jak zaczął wstawać w łóżeczku to po minucie puszczal się szczebelek i leciał, często na pupę ale bałam się ze się walnie w głowę, i na jakiś czas zamienilam zwykle luzeczko na materiałowe turystyczne, wsadzilam tylko zwykły materac -
nick nieaktualnyMalenq trzymam kciuki
Anastazjaaa wrote:Sumerka jak się czujecie?
Aaa i zapomniałam się pochwalić, od dwóch tygodni tak szybko wyskoczył mi brzuch że nie mogę się nadziwić, i już mam 3,400 na plusie
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Hej. Malenq kciukam no i gratulacje Kosia nareszcie wpadła na właściwy tor spania.
Neena polubiłam za kwiat lotosuoby Diego przestał was testować i zrozumiał gdzie ma granice.
Beszko jak Hania?
Konwalia co u Was?
U nas średnioteraz gwiazda sie budzi i meczy ja brak kupy od wczoraj . Poza tym nauczyła sie krzyczeć i bardzo jej sie to podoba
Nenaaa, Anastazjaaa, Nieukowa, Blondik lubią tę wiadomość
Maniek
-
nick nieaktualnyAle żeby nie było za cudownie to i ja od 18stej byłam uwięziona w łóżku bo moja panna nie spi sama...
Nenaa to chyba jakiś czort bo u nas to samo, krzyki, złości i gryzienia mnie, mam wrażenie że mała chce zobaczyć dokąd jest granica.....justta, Nenaaa lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry.
Malenq gratki nocki!Zosia zrobiła pobudkę o 3:30 i usnęła może o 6 ale o 7 już wstała aktualnie odsypia
Anna pokazuj i już i summi tyz
Nena Justka współczuje...ale jakie macie energiczne dzieci
Zgerdzia dobrego humoru życzę! Cycki uszy i reszta do góry :*
U mnie leje wiej i w ogóle pogoda do du..
Miłego dnia!Nenaaa, Anastazjaaa, justta, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
justta wrote:Nenus i Malenqa u mnie to samo, sprawdza gdIe sa granice a ja juz wymiekam pomalu, i gratki przespanej nocy, u nas bez zmian
Justka, Malenka łączę się...trudny czas...i jeszcze to niewyspanie chroniczne.
Justka, ile objętościowo je Leo? Zjada te zalecane 200 g na jedno posiedzenie, np. obiadku?justta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny