Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ari jesli moge cos polecic, to gruby bawelniany rampers z kapturkiem, do tego skarpetki i ocieplaczki na nozki. A na wiwrzch chusty zarzucic kocyk i albo podwinac pod brzegichusty, albo pod swoje ubranie. Dla mnie to idealna kombinacja na jesien i wietrzysko
Arienna lubi tę wiadomość
-
Malenq i jak ?
Gratulacje Tomka
lubie to imię mój maz i brat tak sie zwią 
Zgredzia jak sie czujesz? Przeszło Ci to zmulenie? Kurde współczuje bo w pracy to prze***e zwłaszcza ze chcesz utrzymać ciąże w tajemnicy.
Ja dokładanie rok temu dowiedziałam sie ze Jagoda zamieszkała w brzuszku
Tak piszecie dziewczyny ze sie wam dzieci popsuły po 4 miesiącu, w sobotę u nas stuknie 4 miesiąc ciekawe jak to będzie. Juz sie boje. Chociaż Jagoda i tak budzi sie co 2-3 godz w nocy
LaRa, Nieukowa lubią tę wiadomość
Maniek

-
Hej laski

Izolec gratki Tomka
Oszczędzaj się kobieto 
Ja też po wizycie. Mam wielowodzie AFI 20 więc tragedii nie ma. Jeśli przekroczy 30 to wyśle mnie do CZMP na odciążanie. Na bóle dostałam tabletki Theovent 300, mają trochę zelżeć. Gin powiedział że nawet jeśli nie robilibyśmy cc to nie dotrzymam do terminu bo te bóle to już przepowiadające i skracające szyjkę. Rodzić będziemy za ok 3tygodnie, bo on musi być pewny że dzidzia dojrzała, ale sterydów nie chciał dać
Jutro rano mam do niego dzwonić to da mi namiary na psychiatrę który mi wystawi zaświadczenie o tokofobii czyli że boję się porodu sn
No i następna wizyta za dwa tygodnie.
Już się nie mogę doczekać
Muszę pomyśleć o prezencie pod choinkę dla Maniuchny bo na święta będzie już z nami 
Edit:
Malenq ja się muszę wymiksować z mikołajkowego szaleństwa
Nie mogę ani do sklepu pojechać ani nie mam siły nic sama tworzyć. A bardzo nie chciałabym nikogo zawieźć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2015, 18:20
Krokodylica, Nenaaa, Summerka, Izoleccc, Nieukowa, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
Bo ten suwaczek tak jak Mańka kawę na Red Bull'u piją i dlatego tak zapierdzielają do przoduNenaaa wrote:Anuśka, ale Ci ta ciąża zapierdziela, ekspresowo
Patrzę na Twój suwak, który jest chyba na jakimś dopalaczu
Jak to możliwe, że to już tuż tuż...ją się pytam.
Trzymam kciuki
A ja biedna matka z kalafiorem zamiast mózgu nie nadążam
Ale się cieszę
Summerka, Krokodylica, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
Anusia dobrze,że jakoś się trzymasz.Odpoczywaj duzo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 11:35
-
Hejka,
Lili - współczuje zmęczenia;( Malenq - gratki spania;) Anuska, ale super - na święta w komplecie (btw, u mnie tez takie wskazanie do ciecia było), Nieukowa - nie martw sie - potem jest super;)) (pomimo problemow, hihi), Zgredko - współczuje, Ana - juz ruchy? Super, Izolecc - gratki Tomka;)) wrzucę zdj brzucha;)
My dziś na wizycie- mała nisko i tak uciska, ze boli mnie spojenie łonowe, miednica - masakra. Ciecie prawdopodobnie 11.01:)
Głupie pytanie (mam nadzieje), ale byłam dziś w Łabie i obój mnie stała babka i mowila, ze ma mononukleoze zakaźna, niby nr kichnęła, niw kaszanka na mnie, ale miała w tym samym pokoju przede mną pobierana krew- myślicie, ze mogłam sie tak zarazić czy popadam w paranoje?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2015, 19:11
-
nick nieaktualnyWieści z frontu: znamię prawdopodobnie nie groźne, pobrać wycinek i uspokoił...
Od okulisty gorzej, bo astygmatyzm na oczach, zapalenie powiek i 2 rodzaje kropel i maść na miesiąc, a potem mam wrócić i dobieramy okulary...
Lara jak tam po wizycie.
Jutro odniose się do wpisów Izoleca i wszystkich innych
PsotkaKotka lubi tę wiadomość
-
Ide zaraz bo ma babka poślizg i mam być. 20:30
Trzymajcie kciukasy
Malenq u Ciebie bedzie git, ja musze swoje zbadać (pieprzyki).
Kurde, baba ma opóznienie. Fuck, a tu czas Anie Uspac ;(Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2015, 20:56
-
Dobry wieczór.
Nawet nie pamietam czy dziś już pisałam ciężki dzień
a pisałam już pamietam 
Malenq tez mam astygmatyzm da się żyć
mam dwie pary okularów ...jedne w szufladzie drugie w samochodzie czasami używam
no i krople jak bolą. Ale nie ma tragedii. Z pieprzykami będzie git 
Lara ta twoja endo to chyba nie sypia. Niech już się spręży!
Maniek fajne nasz tereny na spacer
Summerka nie znam się
ale myśle ze nie.
Młoda zdrowia zdrowia zdrowia i Anusia tez
Izolecc gratki Tomaszka
ładne imię 
Wszystkie wasze suwaki zapieprzaja!
Zgredzia co jest? :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2015, 21:14
-
nick nieaktualnyAnuśka ale fajnie, też bym tak chciała. Czy 3 trymestr minie mi szybko i bezproblemowo? Plamienie mam nadal, na szczęście już coraz ciemniejsze. Zaczął mnie brzuch boleć. U mnie to zawsze coś się musi dziać. Młoda fiknęła i jest tyłkiem w dole, pewnie po tej kroplówce bo kopała niemiłosiernie

Malenq dobrze, że wszystko w miarę dobrze.
Lara trzymam kciuki!
Anuśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalenq dobrze, że znamię niegroźne. Ja też się muszę kiedyś w końcu z moimi wybrać ;/
Astygmatyzm to też nie koniec świata. Da się z tym żyć
Anuśka fajnie, że już zaraz będziecie razem
Mari mam nadzieję, że już się wszystko u was uspokoi
Wszystkim niedospanym mamom życzę choć kilku godzin snu. Ja póki co padam jak tylko przyłożę głowę do poduszki.
Anuśka lubi tę wiadomość
-
Omg już tak blisko narodzin Mańki Anuśka??? Gdzie ten czas spierdzielił??? Ma-sa-kra!
Chociaż prawdę powiedziawszy.., też mi wróżyli, że urodzę przed czasem, a tymczasem jak mi wody odeszły po terminie to Radek jeszcze gotowy nie był do porodu i się nawet w kanał nie wstawił
Izolec gratulacje Tomasza, fajne imię (też nad nim myślałam zanim wpadłam na Radka).
Mari ty tam się pilnuj z tą swoją sałatą!
Maniek są dzieciaki, których "regres 4 miesiąca" nie interesuje i dalej śpią po 6-8 godzin jednym ciągiem... także wiesz, kto wie co się zdarzy. Jak czytam czerwcówki to u nas chwilowo nie jest tak źle, bo AŻ 3 godziny przesypiamy i Radek nie robi numerów w stylu "matka jest 4 rano, cho się bawić bo się wyspałem!"
A gdzież jest Mona?
Doświadczone mamy powiedzcie mi, co może znaczyć podbarwiony śluz o wyglądzie płodnego? Boję się że mi zaraz @ wyskoczy... niby karmię co 2-3h całą dobę i długo, ale równie to bywa. A ja jeszcze nie chcę okresu! Buuu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2015, 21:54
-
Dobra, juz wszystko wiem, tzn nie wszystko bo sie z lekarka nie widziałam, bo latałam w te i z powrotem bo nie dość ze tyle ludzi to jeszcze opóznienie. Powiedziałam pani w rećepcji, aby pokazała dr wynik i przyjdę po 21 i niech mi da znac. No i zerknęła i powiedziała, ze wszystko ok
az mi ulżyło 
W miedzy czasie ojciec usypiał mała, ale to ja musiałam być do konćowego zaśnięcia.
Teraz ide Was doczytać.