X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moja w kieszonce zasneła ale ponoc kangurek lepiej trzyma głowke...

a i tak mam stresa ze przyduszam mloda cyckami ;)

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • Nieukowa Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ari jesli moge cos polecic, to gruby bawelniany rampers z kapturkiem, do tego skarpetki i ocieplaczki na nozki. A na wiwrzch chusty zarzucic kocyk i albo podwinac pod brzegichusty, albo pod swoje ubranie. Dla mnie to idealna kombinacja na jesien i wietrzysko :)

Arienna lubi tę wiadomość

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ide poprasowac a potem do endokrynologa.

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ari tak lepiej trzyma i fajnie sie dociaga kangur

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq i jak ?
    Gratulacje Tomka :) lubie to imię mój maz i brat tak sie zwią :)
    Zgredzia jak sie czujesz? Przeszło Ci to zmulenie? Kurde współczuje bo w pracy to prze***e zwłaszcza ze chcesz utrzymać ciąże w tajemnicy.
    Ja dokładanie rok temu dowiedziałam sie ze Jagoda zamieszkała w brzuszku :)
    Tak piszecie dziewczyny ze sie wam dzieci popsuły po 4 miesiącu, w sobotę u nas stuknie 4 miesiąc ciekawe jak to będzie. Juz sie boje. Chociaż Jagoda i tak budzi sie co 2-3 godz w nocy :(

LaRa, Nieukowa lubią tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laski :)

Izolec gratki Tomka :) Oszczędzaj się kobieto :)

Ja też po wizycie. Mam wielowodzie AFI 20 więc tragedii nie ma. Jeśli przekroczy 30 to wyśle mnie do CZMP na odciążanie. Na bóle dostałam tabletki Theovent 300, mają trochę zelżeć. Gin powiedział że nawet jeśli nie robilibyśmy cc to nie dotrzymam do terminu bo te bóle to już przepowiadające i skracające szyjkę. Rodzić będziemy za ok 3tygodnie, bo on musi być pewny że dzidzia dojrzała, ale sterydów nie chciał dać :) Jutro rano mam do niego dzwonić to da mi namiary na psychiatrę który mi wystawi zaświadczenie o tokofobii czyli że boję się porodu sn :) No i następna wizyta za dwa tygodnie.
    Już się nie mogę doczekać :D Muszę pomyśleć o prezencie pod choinkę dla Maniuchny bo na święta będzie już z nami :D

Edit:
    Malenq ja się muszę wymiksować z mikołajkowego szaleństwa :( Nie mogę ani do sklepu pojechać ani nie mam siły nic sama tworzyć. A bardzo nie chciałabym nikogo zawieźć :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2015, 18:20

Krokodylica, Nenaaa, Summerka, Izoleccc, Nieukowa, Anastazjaaa lubią tę wiadomość

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka, ale Ci ta ciąża zapierdziela, ekspresowo ;) Patrzę na Twój suwak, który jest chyba na jakimś dopalaczu :) Jak to możliwe, że to już tuż tuż...ją się pytam.
    Trzymam kciuki ;)

Anuśka lubi tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenaaa wrote:
    Anuśka, ale Ci ta ciąża zapierdziela, ekspresowo ;) Patrzę na Twój suwak, który jest chyba na jakimś dopalaczu :) Jak to możliwe, że to już tuż tuż...ją się pytam.
    Trzymam kciuki ;)
    Bo ten suwaczek tak jak Mańka kawę na Red Bull'u piją i dlatego tak zapierdzielają do przodu :D A ja biedna matka z kalafiorem zamiast mózgu nie nadążam :P Ale się cieszę :D

Summerka, Krokodylica, Nieukowa lubią tę wiadomość

• MłodaDama Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś

Anusia dobrze,że jakoś się trzymasz.Odpoczywaj duzo :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 11:35

3i49tv73dij0ph5n.png

f2wl2n0aq925hkns.png

om/tickers/bdhz0tsdh6vmhr9d.png[/img][
  • Summerka Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka,

Lili - współczuje zmęczenia;( Malenq - gratki spania;) Anuska, ale super - na święta w komplecie (btw, u mnie tez takie wskazanie do ciecia było), Nieukowa - nie martw sie - potem jest super;)) (pomimo problemow, hihi), Zgredko - współczuje, Ana - juz ruchy? Super, Izolecc - gratki Tomka;)) wrzucę zdj brzucha;)

My dziś na wizycie- mała nisko i tak uciska, ze boli mnie spojenie łonowe, miednica - masakra. Ciecie prawdopodobnie 11.01:)

Głupie pytanie (mam nadzieje), ale byłam dziś w Łabie i obój mnie stała babka i mowila, ze ma mononukleoze zakaźna, niby nr kichnęła, niw kaszanka na mnie, ale miała w tym samym pokoju przede mną pobierana krew- myślicie, ze mogłam sie tak zarazić czy popadam w paranoje?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2015, 19:11

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kangur nam nie wychodzi a Zuza sie drze w niebogłosy... Zostanie kieszonka póki co ;)

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2015, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wieści z frontu: znamię prawdopodobnie nie groźne, pobrać wycinek i uspokoił...
    Od okulisty gorzej, bo astygmatyzm na oczach, zapalenie powiek i 2 rodzaje kropel i maść na miesiąc, a potem mam wrócić i dobieramy okulary...
    Lara jak tam po wizycie.

Jutro odniose się do wpisów Izoleca i wszystkich innych

PsotkaKotka lubi tę wiadomość

• LaRa Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ide zaraz bo ma babka poślizg i mam być. 20:30
    Trzymajcie kciukasy
    Malenq u Ciebie bedzie git, ja musze swoje zbadać (pieprzyki).

Kurde, baba ma opóznienie. Fuck, a tu czas Anie Uspac ;(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2015, 20:56

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;(

Idę spać

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczór.
    Nawet nie pamietam czy dziś już pisałam ciężki dzień :/ a pisałam już pamietam ;)
    Malenq tez mam astygmatyzm da się żyć ;) mam dwie pary okularów ...jedne w szufladzie drugie w samochodzie czasami używam ;) no i krople jak bolą. Ale nie ma tragedii. Z pieprzykami będzie git :)
    Lara ta twoja endo to chyba nie sypia. Niech już się spręży!
    Maniek fajne nasz tereny na spacer :)
    Summerka nie znam się :/ ale myśle ze nie.
    Młoda zdrowia zdrowia zdrowia i Anusia tez :)
    Izolecc gratki Tomaszka :) ładne imię ;)
    Wszystkie wasze suwaki zapieprzaja!
    Zgredzia co jest? :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2015, 21:14

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2015, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka ale fajnie, też bym tak chciała. Czy 3 trymestr minie mi szybko i bezproblemowo? Plamienie mam nadal, na szczęście już coraz ciemniejsze. Zaczął mnie brzuch boleć. U mnie to zawsze coś się musi dziać. Młoda fiknęła i jest tyłkiem w dole, pewnie po tej kroplówce bo kopała niemiłosiernie ;)
    Malenq dobrze, że wszystko w miarę dobrze.
    Lara trzymam kciuki!

Anuśka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2015, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq dobrze, że znamię niegroźne. Ja też się muszę kiedyś w końcu z moimi wybrać ;/
    Astygmatyzm to też nie koniec świata. Da się z tym żyć :)
    Anuśka fajnie, że już zaraz będziecie razem :)
    Mari mam nadzieję, że już się wszystko u was uspokoi <3
    Wszystkim niedospanym mamom życzę choć kilku godzin snu. Ja póki co padam jak tylko przyłożę głowę do poduszki.

Anuśka lubi tę wiadomość

• Nieukowa Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Omg już tak blisko narodzin Mańki Anuśka??? Gdzie ten czas spierdzielił??? Ma-sa-kra!
    Chociaż prawdę powiedziawszy.., też mi wróżyli, że urodzę przed czasem, a tymczasem jak mi wody odeszły po terminie to Radek jeszcze gotowy nie był do porodu i się nawet w kanał nie wstawił :P

Izolec gratulacje Tomasza, fajne imię (też nad nim myślałam zanim wpadłam na Radka).

Mari ty tam się pilnuj z tą swoją sałatą!

Maniek są dzieciaki, których "regres 4 miesiąca" nie interesuje i dalej śpią po 6-8 godzin jednym ciągiem... także wiesz, kto wie co się zdarzy. Jak czytam czerwcówki to u nas chwilowo nie jest tak źle, bo AŻ 3 godziny przesypiamy i Radek nie robi numerów w stylu "matka jest 4 rano, cho się bawić bo się wyspałem!" :)

A gdzież jest Mona?

Doświadczone mamy powiedzcie mi, co może znaczyć podbarwiony śluz o wyglądzie płodnego? Boję się że mi zaraz @ wyskoczy... niby karmię co 2-3h całą dobę i długo, ale równie to bywa. A ja jeszcze nie chcę okresu! Buuu.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2015, 21:54

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MANIEK - moze byc jeszcze gorzej ;). Moj tez spal czasem 2-3h a teraz budzie sie co 1,5h ;D

MALENQ - lubie ze znamie ok

ANUSKA - masz tokofobie czy z jakichs innych wzgledow cc?

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra, juz wszystko wiem, tzn nie wszystko bo sie z lekarka nie widziałam, bo latałam w te i z powrotem bo nie dość ze tyle ludzi to jeszcze opóznienie. Powiedziałam pani w rećepcji, aby pokazała dr wynik i przyjdę po 21 i niech mi da znac. No i zerknęła i powiedziała, ze wszystko ok :) az mi ulżyło :)
    W miedzy czasie ojciec usypiał mała, ale to ja musiałam być do konćowego zaśnięcia.

Teraz ide Was doczytać.

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
‹‹ 1425 1426 1427 1428 1429 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter: