Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hello, can u hear me...
Moja oczywiście obudziła się kiedy ja się kladlam, ale nie miała placzliwego nastroju, więc sobie pelzala po łóżku a ja drzemalam potem zasnela i jakoś dalo radę acz w nocy się budziła ...
Ja już w tramie w drodze do pracy.. -
Heja, Yas you me hero ! Ile Ty bólu kruszyno przeszłaś i wciąż tyle radości i optymizmu masz. Podziwiam i zycze zdrówka wam obu. Super ze jesteście w tej fundacji. Jak tylko bedziesz miała krs to wrzucaj zawsze ten 1% podeśle i moze znajomym dam.
Zgredka miłego i spokojnego dnia w pracy. A jak nudności dalej sa?
Ari super ze wczoraj zdążyliście przynajmniej az tak sie nie stresujesz ta wysypka.
Psotka oby Domi szybko sie wyrównał.
U nas noc ok, Jagoda o 5 rano obudziła mnie " gadaniem" chyba jej sie cos śniło bo spała i gadała głośnodziś fajna pogoda to zaraz sie zbieramy na spacer
Krokodylica, Yasmin lubią tę wiadomość
Maniek
-
Dziewczyny muszę dzieciaka do ubezpieczenia zgłosić
Nie znam peselu jaki to jest pocZątek jak się 09.04.15 urodziła??
Maniek: czuje się niewyraźnie i w ogóle obco w swoim cieleWiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2015, 09:49
-
Zgredka nie dostałaś jeszcze pesel? Teraz jest inny. Patryk ma taki początek.. 152214.. Ja zadzwoniłam do pracy i poprosiłam aby zgłosili. Nie było problemu.
Yas bardzo się ciesze, ze dostaliscie taka pomoc w fundacji. I zdrowia życzę
Czy któraś z was miała styczność z dużą anemia? Z walką z nią... Patryk ma hemogobine 6Yasmin lubi tę wiadomość
-
Hejo! Zgerdzia tak powinnaś zgłosić w pracy...u mnie tez bez problemu. Noe pamiętasz czy nie ma peselu? Konwi Zosią najgorsza miała 6,5 i było żelazo przez bite 3 miesiące albo i lepiej
nie pamietam dokładnie bo miała krótko po urodzeniu bo i ja miałam prawie cała ciąże anemię. Maniek moja tez obudziła mnie gadaniem ale o 6
teraz od godziny śpi ale przewiduje jeszcze Max 30min. A tak z innej beczki ma któraś rajstopy do raczkowania? Czy w ogóle jest sens? Patrzę w necie a na żywo nie widziałam...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2015, 10:14
-
Nie pamiętam jak to się zmieniło i czy na pewno pierwszy rok ur czyli 152409 gdzie 24 to oznaczenie kwietnia.
Mała zameldowana w krk
Zajadam kanapę z białym serem.
Smoku: nie mam, myślę, że można się obejść
Konwalianko: niestety nie umiem Ci poradzićWiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2015, 10:16
-
Hejka my po szczepieniu. Maly plakal przy wkluciu ale potem bylo dobrze. Zdrowy , wazy 8kg rowno takze fajnie miarowo mi przybiera. Teraz obserwacja, oby bylo bez objawów .
Mi łeb nawala okrutnie juz apap wzielam , młody się zdrzemnal wiec ide zjesc sniadanie szybko.
Miłego dniaKrokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zgredka, no wlasnie 24 oznacza kwiecień, bo u nas 27 lipiec , oto mi chodziło z ta 2;)
Smoku, mysle, ze to kolejny gadżet dla rodzicow, bez którego mozna sie obejść..
Konwi, Zuza po porodzie tez anemia i brała actiferol fe.
Mari, super, ze juz w domu.marissith lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySmoku a ja sobie nie wyobrażam życia bez tych rajstop, przynajmniej dzieć nie ślizga się jak chce wstać.... To mały wydatek ale ja zmieniłam prawie wszystkie Rajtki na te do raczkowania..a na panelach czy płytkach nóżki małej się nie rozchodzą na różne strony.....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2015, 11:43
Smoczyca1 lubi tę wiadomość
-
Czeee...
Ale jestem zombie...
Maly w nocy budzi sie co 2h dalej i nie wiem jak bede w robocie funkcjonowac w grudniu. Ehem...
Yas super ze fundacja sie sprawdza, Kinia na pewno skorzysta!
Psotka walczcie o korekcje tej wady- ja mam 3cm roznicy, wykryli to jak bylam dorosla i z pokazna skolioza. Katowali mnie daremnie gimnasttka korekcyjna przez 6 lat a nikt nie pomyslal, ze krzywie sie z jakiejs przyczyny...
Malenq swiete slowa, mi tez czas zapitala jak glupi... -
Hej misie
My dziś po chirurgu, posmarowali małej pępek jakimś płynem wysuszajacym i kazali przyjść w piątek na kontrolę. Wysypka po pudrze schodziA ja dziś znów robię porządki w szafie małej masakra jak to dziecię szybko rośnie
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny