Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
My byli z samochodem w serwisie, a w między czasie pojechalismy kupić mi buty i kupione
Chciałam jakieś "nietanie" żeby nosić w końcu rok temu nie kupiłam i chodze chodze po tych bardziej ekskluzywnych sklepów do których nie wchodze zazwyczaj a tam buty ok 500-600 zł, a ja liczyłam na 300 max
Więc kupilam w CCC, Lasockiego, ale wybór był superoł yeah
Mama nadal sapie w telefon (sapie zawsze jak się czymś martwi)
Teraz ja sprzątam a mój robi gołąbki, mała na szczęście daje radę w lezaku...
Wszędzie promocje smyki, mothercare, 51015, ale z kasą krucho.. Zresztą mała i tak ma ulubione parę grzechotekSmoczyca1, Malenq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyW wiadomości prywatnej zgłoszenia dostałam od:
1. Konwalianka
2. Izolecc
3. Katjaa
4. Summerka
5. Marissith
6. Nieukowa
7. Anastazjaaa
8. Zgredka
9. Nowatorka
10. Biedroneczka
11. Justta
12. Ziza_a
13. Asiula
14. Ania84 (mimo że nie napisała wiadomości priv wiem że chciała brać udział)
15. Thalia (Sabina z fb)
16. Malenq
17. Bąbel
18. Lara
19. Choco
Sparwdzałam wiadomości kilka razy, jak kogoś pominęłam to proszę mi wysłać wiadomość na priv.
Losowanie jutro (jak tylko na klocki nakleję nr hehe)Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2015, 02:25
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hejol
Wszystkim dzieciaczka z 21-go sto lat i zdrowka!!!
Zgredka nalezalo ci sie tzn butki;)
Lara fajny pomysl z kartkami jestem za:)
My po zakupach padam a mlody szaleje spal dzisiaj niecala godzine:/skad te dzieci czerpia energie????
LaRa, Malenq lubią tę wiadomość
*******Gang18+*******B -
Zyczonka najlepszego na wszystkie miesiecznice
Ale jestem zryta (Lili piona...). Radek postanowil nie spac w dzien. Takze latalam dzis od kuchni do dziecka i tak w kolko. Wolny weekend, taa...
Oby juz mama przyjechala, na tydzien ma wpasc w czwartek.
Zgredka nie kupuje zachowania twojej mamy
Sorry, nie jestes nastolatka i taka ciaza powinna sprawic jej radosc. To jej wnuk bedzie, nie?
Strzelilabym sobie alko jakies, ale maly sie za 3h obudzi i wolalabym go nie upic...Yasmin lubi tę wiadomość
-
Nieukowa piatka przybita;)zazdroche mam o przyjazd mamy;)
Leo spi a ja zamiast sie walnac spac to pranie robie:/oj glupia ja glupia....
Ostatnio zastanawialam sie jak moja sp babcia radzila sobie w styczniu urodzila 1 dziecko i tego samego roku w grudniu 2 dzidzie a do tego pracowala?????nie wspomne o 2 kolejnych dzieciach:/Krokodylica, Yasmin lubią tę wiadomość
*******Gang18+*******B -
zgredka wrote:A ja mam ochotę na rogala z adwokatem, taki pyszny w sklepie koło pracy
A ja w przypływie szalonych myśli waham się nad Staniek się surogatka, dla jakiejś biednej pary, co się długo stara... -
Wiem wiem
Mała właśnie wyrwala tacie ogórka konserwowegow i chciała ciamkac..
Wiem, że projektuje tylko negatywne myśli, że to okropne, bo tyle ludzi sobie radzi. A ja mam i dobra pracę i damy radę jakoś finansowo (acz tym się nie martwię, a głównie tym ze będę w stanie nerwowej agonii)..
Jest tyle ludzi z trudniejsza sytuacją...A ja marudze..
-
Cześć, Zgredka przykro mi ze mama "tak" się martwi. Ale dziewczyny juz wszystko napisały.. Z czasem przyjdzie dzień, że będziesz się cieszyć. Mocno w to wierzę..
Co do innych kwestii.. Dwa dni temu podczas seksu pękła nam prezerwatywa..
Różnie może być..
Dzieci jakoś doszły do siebie, Patryk ma liszaja na czole.. Mnie zaatakowała alergia. Jest kiepsko