Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej,
Ha ha ha, padne... Znow trafiłam na ta sama osobę co rok temuale ok
Psotka, sprawdziłam w książeczce zdrowia Ani rozmiar główki - 44 cm, czyli norma.
Zgredko, spróbuj małej dawać przed snem mleko z kaszka "na noc". Moze wtedy dłużej pospi.
Miłej niedzieliMalenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nieukowa tylko u nas byl cyc co godz w nocy takze musialam cos z tym zrobic, Leo nawet nie jadl tylko chcial pocycac, gdyby bylo co 2,3 godz to bylaby inna sytuac;)
Leo spi a ja mysle co by tu na obiadek zrobic chcialoby mi sie kuraka z warzywami:)najlepiej zeby sie samo zrobilo;)
*******Gang18+*******B -
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:To w tym roku robisz dla mnie, czy coś pokrętłam....
Juz sie doczytalamWiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2015, 11:34
Malenq lubi tę wiadomość
-
Hej hej
Zgredko u nas to samo a i nawet gorzej, bo jeszcze czesciej potrafi sie budzic. Ja uwazam,mze dziecko takim budzeniem sie pokazuje ze cos nie gra. Cos boli, przeszkadza, uwiera, za cieplo, za zimno, za duzo wrazen, za malo zjadl w ciagu dnia lub po prostu ma ochote soe przytulic- nadrabia noca stracony za dnia czas (a Lucja zaczela zlobek i duzo mniej czasu soedza z Toba, w zlobku zajmuje sie nia wiecej osob niz tylko jedna, dla neij to szok i lek. Musi sie oswoic. Dla ciebie bylo to trudne a dla niej 1000 razy trudniejsze. Daj jej czas na oswojenie sie. Poprytulaj. Wic ze jest ci ciezko.....ale to minie. Jesli do tej pory ladnie spala, a cyrki teraz sie zaczely, to sadze ze to wina zlobka...lub zeby.
U nas lodowato, temp.minusowe. W kominku juz palimy. Hanka chora -
Lara: dostaje kaszke na noc od dwoch dni, w nocy próbuje pchać butle ale wypluwa. ;(
Też !myślę że chce się przytulac ale chciałabym żeby to było normalne przytulanie a nie cyckaniem pustego cyca.. ;( chciałabym ja tego oduczyc na rzecz przytulania..
A jak biorę na ręce to się prezy, macha nóżkami itd -
Kurcze, Ania tez lubi pocyckac na noc, miedzy butelka (je butle, wypluwa, otwiera dziubek do cycusia, pocycka i albo pada od razu, albo potrzebuje dobitki butla) ok 2-3 budzi sie na butle, je i spi do 6 i rano jeszcze na przebudzenie Cycus.
Moze potrzebuje bliskości, tulenia podczas zabawy, moja uwielbia całowanie po szyi.
Ania Od dwóch godzin jest z ojcem na spacerze, a ja juz posprzątałam, rosół dochodzi a ja leźe przed tv. Nie pamietam kiedy tak było ostatnio.
Smoku, na te ubieranie w krzyku spróbowałam juz śpiewać, opowiadać i tańczyć i nic. Ryk na maxa ;( każde wyjście to ogromny płacz ;( a po chwili, gdy poczuje powietrze to juz spi...Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2015, 12:10
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:do Gangowej listy upomninków doszła jeszcze nasza Cati z nr 20
Halo halo jest tu ktoś? OGŁASZAM wyniki, malutka trochę pogryzła klocki w trakcie, ale każda ma już i jest czyimś Mikołajem
I tak dla numeru:
1 Mikołajem jest 14
2 Mikołajem jest 8
3 Mikołajem jest 19
4 Mikołajem jest 9
5 Mikołajem jest 1
6 Mikołajem jest 12
7 Mikołajem jest 20
8 Mikołajem jest 15
9 Mikołajem jest 2
10 Mikołajem jest 6
11 Mikołajem jest 16
12 Mikołajem jest 3
13 Mikołajem jest 7
14 Mikołajem jest 5
15 Mikołajem jest 4
16 Mikołajem jest 18
17 Mikołajem jest 10
18 Mikołajem jest 13
19 Mikołajem jest 11
20 Mikołajem jest 17
czyli dla 1 Konwalianka Mikołajem jest Ania84, a Konwalia jest Mikołajem dla Marissth itd itd itd
Zasady są jasne, ma to być mały własnoręczny lub kupiony upominek, może być kartka świąteczna z super życzeniami lub co tam sobie wymyślicie....kwota ma być w granicach polskiego rozsądku...
mam nadzieję, że frajdę sprawi Wam zarówno bycie darczyńcą jak i obdarowanym...
Malutka ze zmęczenia podwójnym losowaniem, pogryzła oprócz klocków - ojca rękę, po czym poszła spać....
Miłej niedzieli
dla przypomnienia
1. Konwalianka
2. Izolecc
3. Katjaa
4. Summerka
5. Marissith
6. Nieukowa
7. Anastazjaaa
8. Zgredka
9. Nowatorka
10. Biedroneczka
11. Justta
12. Ziza_a
13. Asiula
14. Ania84 (mimo że nie napisała wiadomości priv wiem że chciała brać udział)
15. Thalia (Sabina z fb)
16. Malenq
17. Bąbel
18. Lara
19. Choco
20. CatiWiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2015, 13:57
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ejjj, ja juz nie wiem jak mam podawać jajko, w żaden sposób nie jest przyjmowane
tylko troszkę przemycie i koniec...
Jakies pomysły?
Czy czekać na zeby?
Bo grudki nie przechodzą ;(Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2015, 14:56
Nieukowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny