Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej
Właśnie Lara Ania nie chce to nie spróbuj za jakiś czas.
Kroko jak ja tak mowię Zosi to płacze moja jakaś wrażliwa
Do nas ma zaraz przyjechać wuj z Ameryki ale bez dolarówa tak serio to jakiś syn kuzyna mojego dziadka czy jakoś tak. Ogólnie facet na rencie kawaler nudzi sie i szuka przodków bo robi drzewo genealogiczne...średnio mi to na rękę bo zepsuje Zosi plan dnia no ale nie odeśle go do Ameryki
A ogólnie lipa bo weekend a maź ciagle gdzieś lata z papierami a jutro rano znów wyjeżdża
Summerka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:Dziewczyny mam do oddania za kw trochę rzeczy po Kośce....z nr 74 pajace do spania na przykład...
Pokaz
A to mozna jajka nie dawać jakiś dłuższy czas?
Jak moja wyje a nic nie pomaga to pozostało mi sie tylko uśmiechać i zagryzać zeby.
Lece do kościoła bo mała na dworze z tata, zbiorę ich po drodze. -
nick nieaktualny
-
I ja dziękuję za losowanie Kosi i mamie i tacie, bo to rodzinne przedsięwzięcie.
U mnie Patryk tez budzi się poprzytulac, wtedy smoczek to największy wróg.
Co do naszej "przygody" z prezerwatywa, to wszystko możliwe.. Nadal nie mam okresu, wiec nie wiem zbytnio kiedy spodziewać się ovulki, no a z 4dni wcześniej widziałam coś jakby śluz..
Patryk znowu kaszle
Beszka zdrowia dla Hani.
Malenq lubi tę wiadomość
-
Zgredko, jeszcze gorzej? Trzymaj sie, kochana!
Ania obudzila sie jak tylko usłyszała organy, wiec mszy nie przespała. Ale przed msza spała godzinkę wiec pom20 powinna paść.
A jak bedzie zobaczymy.
Jak z tym tematem kartek roczkowych? Wchodzicie w to? Bo nie wiem czy włączać przypominajke na tydzień przed??? Tak zeby każdy kto chce miał czas na kupno kartki, wypisanie życzeń i wysłanie?
-
nick nieaktualny
-
Lara: me too
Bardzo mi się podoba, że chodzisz z małą do Kościoła od początku..
Mój się na mamę obraził i orzekł, że na święta nienejdzie ;(
Ja wzięłam kąpiel, mój bawił się z małą
Jutro inauguruje buty
Mama się chyba już godzi. To i tak szybciej niz jaWiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2015, 20:02
-
Zgredko, rozumiem, ze mama argumentuje swoją postawę tym, ze będzie Ci cieżko? bo ona i tak jest daleko, wiec pomagać Ci nie będzie musiała?
Nie daj się takiemu myśleniu - i najważniejsze nic pochopnie, bo będziesz żałować...jeżeli nawet Twój partner nie popiera mamy, to dacie sobie radę, zobaczysz. Będę dopingować - w końcu jestem w podobnej sytuacji (wiem, wiem to nie to samo, bo ja się starałam o drugie, ale efekt ten sam;)) -
nick nieaktualnyZgredka ja bym się do matki nie odezwała. A o świętach już mowy by nie było.
Wiesz co wiele dziewczyn marzy o wpadce albo o cieniu szansy na dziecko.
Głowa do góry, jakoś się ułoży. A za plan zabrania starszego dziecka bym zagryzla.
Marlenq weź ty przemysl jeszcze raz to drastyczne rozwiązanie a noz ci się za kilka lat odmieniDaven, Blondik lubią tę wiadomość
-
Zgredka, przypomnisz mamie kiedys te słowa i bedzie jej głupio. Zobaczy maleństwo i sie zakocha.
Z drugiej strony kiedy jest właściwy czas na rodzeństwo wg twojej mamy?
Mała jest usypiania w wózku przez tatę. Zobaczymy jak im pójdzie hehe
Aha, kupiłam śpiworek do wózka z wypełnieniem minky, bardzo miły i delikatny, ciepły chyba tezw Carrefourze za jedyne 65 zł
polecam
-
nick nieaktualny
-
Jaka znowu patologia, bo będziesz miała dzieci z niewielką różnica wieku.. To jakaś paranoja. Wiele osób z premedytacją tak decyduje, bo mimo trudnych początków jest później łatwiej. Dzieci razem dorastają, jedne problemy, nie ma zazdrości między nimi, no i z głowy.
A za chęć takiej "pomocy", jak zabranie starszej bym podziękowała.. Ale pomysł..
Ja też się piszę na kartki.
My w drodze do domu.. -
nick nieaktualny