Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyZgredko jest ciężko i będzie jeszcze ciężej.... Ale za 2-3 lata będziesz już mama rezolutnych szkraby, a co niektóre znowu wejdą w pieluchy....
Nie zazdroszczę Ci sytuacji, ale Łucja jest dobrym i spokojnym dzieckiem, więc najgorzej nie będziesz miała...
Z jednej strony współczuję a z drugiej zazdroszczę... Tym bardziej że z małżem zdecydowaliśmy że na Kośce się wszystko kończy...ja od stycznia przechodzę na taksy,a małż przygotowuje się psychicznie do podwiazania wiecie czego...
Niestety trafił mi się okaz HNB i nie zaryzykuję po raz drugi...
Ciesz się, los zdecydował za Ciebie, a to o jeden problem z głowy...
Buziaki i wierzę że w końcu się uśmiechniesz do brzusia...
Padam na ryjek dobranoc
LaRa, Summerka lubią tę wiadomość
-
Zgredzia nie daj sie kochana dasz rade moja kumpela ma 6 letnią córke po 3 latach urodział synka i nagle zaszla w ciąze i drugi synek ma roczek to dopiero gromadka ciesz sie ze masz to za sobą decyzje planowanie odchowasz z pieluch i bedziesz sie cieszyć wolnością
kochana wiem co mówie bo widze jaka jest ta różnica miedzy dziewczynami i mimo ze ZUza pomocna to jednak zazdrosna a małe dziecko tak nie odczuje "konkurencji" i bedą dla siebie mega oparciem nie mówie ze moje nie ale jednak
jak potrzebujesz pogadac pisz my tu jestesmy i wspieramy
Yasmin lubi tę wiadomość
-
Zgredka, przykro mi za mamę ;( myśle ze z czasem tego pożałuje ;(
Dziewczyńy napisały juz wszystko.
Moje pytanie jest tylko jedno: czy masz wsparcie u tż? To bardzo ważne, zwłaszcza teraz!
Trzymaj sie i zycze siły! -
To nie tak ze mama to wymyśliła...
Mój powiedział, że jakbym to zrobiła to by nadal na policję na mnie lekarza itd...
Ja się strasznie boję, bo w tym tyg sobie spał w dzień a ja nie mogłam, a potem w nocy też a ja jak trup, niby mówił mi żeby go wołać, ale ja w nocy jestem nieprzytomna..
Przepraszam, że Wam to piszę.. tu każdy stara się o dziecko i jest mega happy jak się pojawi...
Aha i ja gadalam o tym z moim psychologiem wczoraj, widać że się zmartwila, bo nawet pisała żeby dzwonić jakby się coś działoWiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2015, 21:10
-
Zgredzia faceci tak mają ale skoro mówi wołaj to wołaj zobaczysz ze to ci ulży a on zobaczy ze jednak potrzebujesz jego pomocy bo chłop mysli proto nie woła spoko daje rade a tak nie jest przecież tez potrzebujesz odpoczynku
Krokodylica, Yasmin lubią tę wiadomość
-
Zgredka daj spokój za co przepraszasz. Pisz jak Ci to nasze gadanie pomaga i juz. A swojego budź musisz tez odpocząć bo teraz rewolucja w Twoim ciele i mnóstwo energii potrzebujesz także nawet sie nie zastanawiaj razem zawsze lepiej, bo sie dziewczyno wykończysz.
Plus dla Twojego za właściwe podejście
Maniek

-
Zgredzia
tak laski juz wszystko napisały na pewno będzie Ci trudno ale z czasem będzie coraz lepiej Łucja z dzidziusiem zacznie się bawić, przytuli Cię powie ze Cię kocha i żebyś nie była smutna
dasz sobie radę silna i super babka jesteś! A mama no cóż pewnie martwi się o Ciebie tak jak i my co nie tłumaczy tego co powiedziała ale to tez dla niej szok. Może na Wasz związek to podziała i Twój będzie świetnym partnerem i ojcem i życzę Ci tego z całego serca! Trzymaj się :*
Lara jest i bębenek i klocki
ale jak ojciec przyjechał to juz spała wiec sprawdzimy!
A partner mojej mamy kupił Zosce olbrzymi rower taki co się steruje raczka wielka różowa kaczka która wyje jak syrena...juz ja widzę nas na spacerze
Mari powodzenia u neuro niech dobrze zdecyduje :*
Lili mam nadzieje ze wino smakowało
ja sączę desperadosa 
Wasze zdrówko ii dobranoc :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2015, 21:32
zgredka, Summerka, marissith, LaRa, Lili83, Blondik, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
A u jeszcze muszę coś napisać! Malenq przepraszam ze się wpie****** ale serio tylko Kosia? Nie gniewaj się Ze pytam u nie odp jeśli nie chcesz ale serio użyje słowa "wydajesz" się super obeznana i opanowana mama i myślałam ze pójdziecie dalej

Ja zawsze mówiłam ze dobrze mi samej może taki charakter...ale dobrze mieć brata siostrę jak rodziców zabraknie przepraszam ze smece o tej porze ale tak mnie naszło.
Paaaaaaa
-
nick nieaktualnyJa też bym chciała mieć drugie w miarę szybko. Zobaczymy jak mi z Kluską pójdzie, ale fajnie mieć rodzeństwo. Przeraża mnie tylko znowu etap starania się (lekarze i kasa)

No i mieszkanie musimy zmienić na większe, bez 300 tys nie ma tematu w ogóle
-
Zgredka, wiem, ze nasze sytuacje nie sa podobne...ale, szukając pozytywów;) odchowasz dwójkę (chociaz wiem, bedzie to ekstremalnie trudne, ale nie niemożliwe) i wrócisz do pracy, "normalności", a tak nigdy nie ma dobrego momentu na decyzje o dziecku;(
-
No właśnie summerka...ja chciałam drugie za jakieś 2-3 lata a mój mnie właśnie uświadomił ze do końca roku kończy delegacje i co i wywala go na następna no zajebiscie! Z jednej strony masakra sama z dwójka dzieci a z drugiej jak mam być bez kasy na wychowawczym to musi się chłop starać! A niestety w delegacji zarobi dwa razy tyle co w biurze i czeka nas wykańczanie domu ehhhh życie!
Teraz juz serio spadam
dobranoc
-
Wiem wiem mama to skarb choć czasem bywa cieżko się dogadać, ale ja te nie chce jej aż tak wykorzystywać bo tez wstaje przed 5 i wraca o 17 z pracy a nie jest nastolatka...i przede wszystkim chciałabym tworzyć normalna rodzine z mężem o ojcem na miejscu! I żeby wiedział ile to wysiłku wymaga a noe tylko weekendowy ojciec
Dacie radę :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2015, 22:34
Summerka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Ania dopiero usnela
rzucała sie przy tym strasznie, mam nadzieje, ze juz bedzie spać do rana
A ja wpadłam na pewien pomysł...
Jako, ze niedługo zacZna sie sypać roczki naszych gangowych dzidziusiow to myśle, ze fajna pamiątka byłoby aby wysłać do każdego dziecka kartkę z życzeniami. Fajna pamiątka - tak mi sie wydaje. Temat do obgadania.
Lece spać bo juz mi nogi wchodzą w (...)
Dobranoc
Smoczyca1, Lili83, zgredka, Blondik, Krokodylica, justta, Yasmin lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry laseczki,
Wytłumaczcie jak to jest? Idzie dziecko spać po 20 wstaje po 6. I tak samo gdy idzie spać o 23 rownież wstaje o 6, wypoczęte, gotowe do zabawy a ja mam oczy jak Chińczyk
Leoś, Jagódka, Roxi - zdrowka i tysiąc buziaków na te dzisiejsze "miesiączki"
Nie podoba mi sie, ze czas tak zapierdziela, za szybko, no!
Aha, Ania wczoraj odkryła na nowo hule-kule, wiec moze nie będę sobie luc w brodę ze zle zainwestowana kasa. Zobaczymy...
Miłej soboty, oby warunki atmosferyczne dzis dopisały
MANIEK, Krokodylica, justta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mamy karmiące mlekiem Nan 2, Enfamil A.R. Lub Humana. W Rossie jest promo i to wg mnie dość duża bo np na Nanie to 6 zł na opakowaniu. I słoiczki bobovity obiadki, trzy a czwarty gratis.
Ja dzis po basenie napadam na sklep
Malenq lubi tę wiadomość

ja myslałam ze ZUza to anioł był choć płacz na koncu jezora miała ale Lilka to dopiero anioł i chichra sie non stop