Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyZgredko jest ciężko i będzie jeszcze ciężej.... Ale za 2-3 lata będziesz już mama rezolutnych szkraby, a co niektóre znowu wejdą w pieluchy....
Nie zazdroszczę Ci sytuacji, ale Łucja jest dobrym i spokojnym dzieckiem, więc najgorzej nie będziesz miała...
Z jednej strony współczuję a z drugiej zazdroszczę... Tym bardziej że z małżem zdecydowaliśmy że na Kośce się wszystko kończy...ja od stycznia przechodzę na taksy,a małż przygotowuje się psychicznie do podwiazania wiecie czego...
Niestety trafił mi się okaz HNB i nie zaryzykuję po raz drugi...
Ciesz się, los zdecydował za Ciebie, a to o jeden problem z głowy...
Buziaki i wierzę że w końcu się uśmiechniesz do brzusia...
Padam na ryjek dobranocLaRa, Summerka lubią tę wiadomość
-
Zgredzia nie daj sie kochana dasz rade moja kumpela ma 6 letnią córke po 3 latach urodział synka i nagle zaszla w ciąze i drugi synek ma roczek to dopiero gromadka ciesz sie ze masz to za sobą decyzje planowanie odchowasz z pieluch i bedziesz sie cieszyć wolnością
kochana wiem co mówie bo widze jaka jest ta różnica miedzy dziewczynami i mimo ze ZUza pomocna to jednak zazdrosna a małe dziecko tak nie odczuje "konkurencji" i bedą dla siebie mega oparciem nie mówie ze moje nie ale jednak
jak potrzebujesz pogadac pisz my tu jestesmy i wspieramyYasmin lubi tę wiadomość
-
Zgredka, przykro mi za mamę ;( myśle ze z czasem tego pożałuje ;(
Dziewczyńy napisały juz wszystko.
Moje pytanie jest tylko jedno: czy masz wsparcie u tż? To bardzo ważne, zwłaszcza teraz!
Trzymaj sie i zycze siły! -
To nie tak ze mama to wymyśliła...
Mój powiedział, że jakbym to zrobiła to by nadal na policję na mnie lekarza itd...
Ja się strasznie boję, bo w tym tyg sobie spał w dzień a ja nie mogłam, a potem w nocy też a ja jak trup, niby mówił mi żeby go wołać, ale ja w nocy jestem nieprzytomna..
Przepraszam, że Wam to piszę.. tu każdy stara się o dziecko i jest mega happy jak się pojawi...
Aha i ja gadalam o tym z moim psychologiem wczoraj, widać że się zmartwila, bo nawet pisała żeby dzwonić jakby się coś działoWiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2015, 21:10
-
Zgredzia faceci tak mają ale skoro mówi wołaj to wołaj zobaczysz ze to ci ulży a on zobaczy ze jednak potrzebujesz jego pomocy bo chłop mysli proto nie woła spoko daje rade a tak nie jest przecież tez potrzebujesz odpoczynku
Krokodylica, Yasmin lubią tę wiadomość
-
Zgredka daj spokój za co przepraszasz. Pisz jak Ci to nasze gadanie pomaga i juz. A swojego budź musisz tez odpocząć bo teraz rewolucja w Twoim ciele i mnóstwo energii potrzebujesz także nawet sie nie zastanawiaj razem zawsze lepiej, bo sie dziewczyno wykończysz.
Plus dla Twojego za właściwe podejścieKrokodylica, Yasmin lubią tę wiadomość
Maniek
-
Zgredzia
tak laski juz wszystko napisały na pewno będzie Ci trudno ale z czasem będzie coraz lepiej Łucja z dzidziusiem zacznie się bawić, przytuli Cię powie ze Cię kocha i żebyś nie była smutna
dasz sobie radę silna i super babka jesteś! A mama no cóż pewnie martwi się o Ciebie tak jak i my co nie tłumaczy tego co powiedziała ale to tez dla niej szok. Może na Wasz związek to podziała i Twój będzie świetnym partnerem i ojcem i życzę Ci tego z całego serca! Trzymaj się :*
Lara jest i bębenek i klockiale jak ojciec przyjechał to juz spała wiec sprawdzimy!
A partner mojej mamy kupił Zosce olbrzymi rower taki co się steruje raczka wielka różowa kaczka która wyje jak syrena...juz ja widzę nas na spacerze
Mari powodzenia u neuro niech dobrze zdecyduje :*
Lili mam nadzieje ze wino smakowałoja sączę desperadosa
Wasze zdrówko ii dobranoc :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2015, 21:32
zgredka, Summerka, marissith, LaRa, Lili83, Blondik, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
A u jeszcze muszę coś napisać! Malenq przepraszam ze się wpie****** ale serio tylko Kosia? Nie gniewaj się Ze pytam u nie odp jeśli nie chcesz ale serio użyje słowa "wydajesz" się super obeznana i opanowana mama i myślałam ze pójdziecie dalej
Ja zawsze mówiłam ze dobrze mi samej może taki charakter...ale dobrze mieć brata siostrę jak rodziców zabraknie przepraszam ze smece o tej porze ale tak mnie naszło.
PaaaaaaaKrokodylica, Yasmin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa też bym chciała mieć drugie w miarę szybko. Zobaczymy jak mi z Kluską pójdzie, ale fajnie mieć rodzeństwo. Przeraża mnie tylko znowu etap starania się (lekarze i kasa)
No i mieszkanie musimy zmienić na większe, bez 300 tys nie ma tematu w ogóle -
Zgredka, wiem, ze nasze sytuacje nie sa podobne...ale, szukając pozytywów;) odchowasz dwójkę (chociaz wiem, bedzie to ekstremalnie trudne, ale nie niemożliwe) i wrócisz do pracy, "normalności", a tak nigdy nie ma dobrego momentu na decyzje o dziecku;(
Krokodylica, Yasmin lubią tę wiadomość
-
No właśnie summerka...ja chciałam drugie za jakieś 2-3 lata a mój mnie właśnie uświadomił ze do końca roku kończy delegacje i co i wywala go na następna no zajebiscie! Z jednej strony masakra sama z dwójka dzieci a z drugiej jak mam być bez kasy na wychowawczym to musi się chłop starać! A niestety w delegacji zarobi dwa razy tyle co w biurze i czeka nas wykańczanie domu ehhhh życie!
Teraz juz serio spadamdobranoc
-
Wiem wiem mama to skarb choć czasem bywa cieżko się dogadać, ale ja te nie chce jej aż tak wykorzystywać bo tez wstaje przed 5 i wraca o 17 z pracy a nie jest nastolatka...i przede wszystkim chciałabym tworzyć normalna rodzine z mężem o ojcem na miejscu! I żeby wiedział ile to wysiłku wymaga a noe tylko weekendowy ojciec
Dacie radę :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2015, 22:34
Summerka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Ania dopiero usnela
rzucała sie przy tym strasznie, mam nadzieje, ze juz bedzie spać do rana
A ja wpadłam na pewien pomysł...
Jako, ze niedługo zacZna sie sypać roczki naszych gangowych dzidziusiow to myśle, ze fajna pamiątka byłoby aby wysłać do każdego dziecka kartkę z życzeniami. Fajna pamiątka - tak mi sie wydaje. Temat do obgadania.
Lece spać bo juz mi nogi wchodzą w (...)
DobranocSmoczyca1, Lili83, zgredka, Blondik, Krokodylica, justta, Yasmin lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry laseczki,
Wytłumaczcie jak to jest? Idzie dziecko spać po 20 wstaje po 6. I tak samo gdy idzie spać o 23 rownież wstaje o 6, wypoczęte, gotowe do zabawy a ja mam oczy jak Chińczyk
Leoś, Jagódka, Roxi - zdrowka i tysiąc buziaków na te dzisiejsze "miesiączki"
Nie podoba mi sie, ze czas tak zapierdziela, za szybko, no!
Aha, Ania wczoraj odkryła na nowo hule-kule, wiec moze nie będę sobie luc w brodę ze zle zainwestowana kasa. Zobaczymy...
Miłej soboty, oby warunki atmosferyczne dzis dopisałyMANIEK, Krokodylica, justta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mamy karmiące mlekiem Nan 2, Enfamil A.R. Lub Humana. W Rossie jest promo i to wg mnie dość duża bo np na Nanie to 6 zł na opakowaniu. I słoiczki bobovity obiadki, trzy a czwarty gratis.
Ja dzis po basenie napadam na sklepMalenq lubi tę wiadomość