Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Pierwszy usmiech taki do mnie byl jak mial miesiac i tydzień
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 11:33
-
Blondik luuuuuuzzzz Madzia najedzona ? Najedzona ! Zdrowa? Zdrowa! To najważniejsze, daj jej spokój z tym uśmiechem i patrzeniem widocznie tak jej teraz wygodnie. Ty sie uśmiechasz zawsze? Daj jej czas każde dziecko inne jest i robi te same czynności w rożnym czasie. Bedzie sie do Ciebie uśmiechać i gugac potem gaworzyć i piszczeć tylko daj jej trochę czasu. Spokojnie. Moja zaczęła sie śmiać gdy miała 2-2,5 miesiąca. Teraz zaczęła chwytać sama zabawki i smoczek który ciagle wyjmuje z buzi a potem płacze ( wieczorem) i przekręca sie na boki z tym ze na prawy chętniej i cześciej i widzę ze chce na brzuch ale jeszcze jej nie wychodzi a juz ma 4 miesiące.
Malenq ja bym chciała wiedzieć kto był moim Mikołajem w ubiegłym roku.
Dama zdrówka zycze, z tego co piszesz to brzmi poważnie wiec nie wychodź bez skierowana od tej lekarki.Mona_M, Malenq, Krokodylica lubią tę wiadomość
Maniek
-
nick nieaktualny
-
Dobry
Powiedzmy mała znów wstała o 3 i wiercili się do 5 może 6 nie pamietam bo nieprzytomna byłamteraz próbuje ja uśpić ale kiepsko nam idzie
dobrze ze ojciec dzis wraca
Nowatorka super wieścigratuluje! Tez bym chciała takiego gina
Lara ehhh spacer?oby Ania nauczyła się drzemać w domu.
Niewyspanym współczuje!
Konwi jak sytuacja? W domu i zagrodzie ? Jakby mój szef powiedział
Młoda uważaj na siebie i zdrowia. Chociaż mi te się ostatnio zdarzyło ze talerz mi spadł na łeb o rozciął rękę a noe głowę na szczęście !
Beszka Zgredzia jak i Was?
Anna pobudkaniech szybko minie ci w pracy
Miłego dnia
Blondik jesteś najlepsza mama dla Madzi i kropka! A nadgorliwa? Tak trochę jesteś ale każda z nas miała lub ma taki etap bo się martwisz czy wszystko ok...postaraj się wyluzować o dawaj butle! Zośka prawie od początku na butli dla mnie Kp to był koszmar może za bardzo chciałam może za szybko się poddałam ale nieważne ważne ze Zosia szczęśliwa i najedzona i ja tez
Malenq niestety nie wezmę udziału w zabawie głupio mi ale wiem ze nie będę miała jak wysłać prezentu...stary w delegacji mama w pracy a na poczte mam 8 km sama z mała noe pojadę bo ona noe lubi jazdy..nie ze się tłumacze ale chciałam poinformować i przeprosić ze zawalilamWiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2015, 09:57
justta, Summerka lubią tę wiadomość
-
Czesc, witam sie w trybie zombie... Maly ma katar. Zatkany nosek w nocy = pobudki co 30min i wojna z odciagaczem o gluta...
Wczoraj bylismy na sesji foto swiatecznej, ciekawe jak maly wyjdzie. Dziadki dostana foto na mikolajki
Blondik zrelaksuj sie. Madzia jest w najlepszych rekach, czyli mamusinych, twoich
Radek usmiechnal sie pierwszy raz swiadomie jak mial 7-8tygodni. A wzrok takie malichy maja ciagle kiepsciutki, wiec malo co przyciaga ich uwage, no moze cyc i ksiazeczki kontrastowe -
Blondik a nakopał Ci ktoś kiedyś do Twojej chudej dupki?? wyluzuj mówi Ci to nadworna panikara
Tak na pocieszenie to powiem Ci że moja Zuza guży i uśmiecha się już dawno, ale nie do mnie, uśmiecha się do tatusia do babci gada z nimi po swojemu a mnie jak obdarzy łaskawie uśmiechem to jest jakieś święto lasu, ja jestem ta od zmieniania pieluch ... od zabawy są inniprócz tego w dalszym ciągu jest bunt na brzuchu- ryk krzyk a głowy nie podniesie.... chociaż podniesiona pionowo trzyma już całkiem ładnie
Nieukowa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Witam po spacerze
Pytałam o jajko bo: lekarz kazała dać najpierw osobno zółtko, osobno białko. Czemu? Nie wiem, nie dopytalam. Wiec ostatnio było zółtko, a dzis całe. Ale nie przeszło tego za duzo bo mimo, ze pogniotlam to oczywiście zostały grudki, a grudek sie nie jada. Coś tam zjadła ale bez szału.
Aaaa i miałam spytać o mycie rączek. Myjcie sama woda? Z mydłem czy czymś specjalnym?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2015, 12:39
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny