Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja generalnie jestem przeciwna TV ale małej wczoraj z jutuba puscilam piosenki, traktuje to jako ostatecznośc jak już nie mam totalnie siły
Moja ma miękkie kupy dziś z 5.. Myślicie że to od diety, że tak mało mojego mleka? Tylko po żłobku i ww nocy?
A może od tego jogolino? Możepowinnam dać do żłobka kaszke? Bo moja w żłobku je po 30-60 ml mleka ;( -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U mnie telewizor wlaczony rzadko, choc z rana np. lubie sobie obejrzec "dzien dobry tvn". czasem mnie najdzie tez wieczorem, ale to jak juz Maly zasnie. Generalnie staram sie, zeby nie patrzyl w tv. wiadomo, czasami sa jednak dni, ze chce sie chociaz chwili ciszy i wtedy wlaczam. ale jakos nie bajki, raczej programy przyrodnicze.
kurcze, u nas ulewania ciag dalszy. juz myslalam, ze pozegnalismy sie z tym problemem na dobre, a tu masz! obstawiam jednak, ze to od zebolow i nadmiaru sliny... choc sama juz nie wiem tak naprawde. zastanawiam sie tez, czy zrobic malemu morfologie, bo w trakcie choroby pediatra stwierdzila, ze Franek blady i zeby pozniej to zbadac, bo moze miec anemie. no i tak odwlekam bez sensu, bo znowu mam traume zwiazana z pobieraniem u niego krwiale musze w koncu z nim isc, moze sama tez sobie morfo strzele.
Zgredko- obstawiam, ze ta marudnosc polaczona ze slabym snem i kupkami to moga byc zabki. Ma juz Łucja jakies?
Malenq- no malutko Kosia zjada, ale moze tyle wlasnie potrzebuje? do roku czasu mleko to podstawa diety, reszta to tylko uzupelnienie. a dajesz jej juz jakies "stale" pokarmy do łapki? moze tak jej bardziej podpasuje? niektore dzieci nie lubia konsystencji papek...
Lara- oj nie podpowiem Ci z tym rozmiarem. sama sie nad tym zastanawiam. Moj ma dosc duza stope i generalnie rozmiary dostosowane niby do wieku sa na niego za male.
Mona- usmialam sie z tego PlayboyaBoziu, nawet nie chce myslec, ze moja mala myszeczka bedzie kiedys ogladac gole baby
a feee!
Ari- pewnie skoka 20ml niedojedzone to nie jest bardzo duzo. ja sie kiedys mega przejmowalam jak maly nie dojadal. a teraz sobie mysle- nie chce, ok. nie ma co zmuszac. a zaglodzic sie, nie zaglodzi.
dobrej nocy dziewczynki! ja od paru dni klade sie w koncu wczesniej spac okolo 22 i w koncu sie wysypiam! wczesniej ksiazeczka i naprawde dobrze mi sie spi. Polecam!
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MANIEK wrote:Na fb wyskakuje mi komunikat ze juz nie jestem członkiem grupy gang 18+ yyyy whyyyy?
Uciekam spać, dobranoc -
nick nieaktualny
-
Do 5rz to pewnei mi sie nie uda dziecka uchronic przed tv i komputerem ale sprubuje. Sama juz w przedszkolu zaczelam grac na komputerze i cielam potem nalogowo. niby fajnie ale teraz troche zaluje straconego czasu ktory moglam na lepsze rzeczy wykorzystac.
Padam na ryjek. Maly daje czadu i nie chce spac - usnal dopeiro o 22:30! Masakra. -
Hej:)
Dzisiejsza noc wspaniala:)Leo budzil sie tylko 2 razy!!!czuje sie jak nowo narodzona:)ach jak cudownie!
Buziaczki dla Zosi:)
W ogole buziaczki dla wszystkich i milego dnia zycze:)))))))))))Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2015, 05:48
LaRa, Anastazjaaa, Krokodylica, Summerka, Smoczyca1, WróżkaZielona, PsotkaKotka lubią tę wiadomość
*******Gang18+*******B -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny. Wczoraj widzialam
Mam lekarza superprzystojnego z hollywoodzkim usmiechem. Nie moge w domu nic otym wspominac bo moj sie denerwujeirobi sie zazdrosny hahahaaaLaRa, Malenq, Anastazjaaa, Krokodylica, Summerka, Smoczyca1, WróżkaZielona, Blondik, PsotkaKotka, Izoleccc, Arienna, konwalianka, Lili83, Yasmin lubią tę wiadomość
-
hejka u nas ciagle pobudki i finalna o 6 30 wiec na nogach zycze,milego dnia wszystim
Nowatorka gratulacje wielkieWiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2015, 07:07
nowatorka, WróżkaZielona lubią tę wiadomość