Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySummerka - pamiętam
Nie wiem sama czy chłopca czy dziewczynkę. Chyba dziewczynę bo chłopca już mam. Ale znowu Filip chce brata no i z chłopakiem mam doświadczenie.
A co będzie to będzie, byle jedno bo bliźniaków się boję.Nieukowa, marissith, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Malenq, tez kupiłam te klocki, ale póki co są schowane pod łóżeczkiem.
Poddałam siepo kilku godzinach marudzenia, płaczu i nicniechcemizmu musiałam ubrać Anie i wyjsć na spacer. Po 3 minutach padła....i ten krzyk przy ubieraniu ;(
Specjalnie ubieram ja w kombinezon żeby jak najszybciej wyjsć, a krzyku tyle ze pół osiedla słyszało ;(
U Was tez tak jest przy ubieraniu? Zwłaszcza jeśli chodzi o górne partie.
Aha, dobrze ze lac przestało to przynajmniej sucha będę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2015, 13:31
-
Lara u mnie tez tak było ale opowiadam Zosi bajkę pan kotek był chory i zawsze słucha i odpowiada
trzeba ja czymś zając
Mona będzie dobrze i koniec
Summerka bliźniaki? Ho ho szacun ja nawet tak bym nie pomyślała
A lara ty to naprawdę się naspacerujesz! U mnie tak wieje ze chyba bym nie uszła!Summerka lubi tę wiadomość
-
A ja popełniłam już duży błąd właśnie puszczając tv. Nie sądziłam, ze taki maluch aż tak zwraca uwagę na telewizje.
Od wczoraj staram sie ograniczyć tv, puszczam radio.
Ale rano po przebudzeniu są jeszcze bajki.
Ehhh z tym ze do 5 rż bez bajek to chyba przesada, No ale to każdego decyzja indywidualna. Ja już wiem, ze będę mieć problem z oduczeniem, choć dobrze, ze wogóle zauważyłam problem w odpowiednim czasie.
Głupia matka... -
Atam Lara nów przesadzaj...nie da się chyba ze wyrzucisz tv telefon komputer iPody i inne ja puszczam może z 3razy dziennie po 5min tyle ile zajmuje mi wc no i czasami wiadomości ale jej to nie interesuje
i disco polo ale do tańczenia
natomiast rak czy siak jak widzi komórkę lub piloty to się trzęsie z zachwytu
Summerka, Blondik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malenq ja znam większość piosenek z baby tv
i np dziś po obudzeniu miałam w głowie melodie piosenki i tak sobie pózniej nucę cały dzień....
Wiesz, ona nie patrzy w ten tv cały czas, ale np zamiast skupić sie na zabawie to sie do tylu rozgląda, wiec wtedy wyłączam i tyle. -
Smoku, mam takie samo zdanie jak Ty i Malenq. Moze rzeczywiscie to niezbyt dobrze z tym tv, ale kurcze tak to musialabym caly dzien zajecia wymyslac - Zuza lubi ksiazeczki - ja jej czytam, ona czyta po swojemu, ma jakies interaktywne zabawki, przy ktorych tanczy, gotuje i karmi zabawki, wiec to nie jest tak, ze oglada tv lub youtouba non stop. W tv glownie disco polo (
)), bo ona uwielbia tanczyc i jak slyszy disco, to zaraz obroty, etc., chociaz martwi mnie, ze w tych teledyskach tylko gole dupy...ale coz. Jak juz nie daje rady jej uspic, to tez dostaje poduszke w lozeczku, disco polo i spi. Mam czasem wyrzuty sumienia, ze ide troche na latwizne zamiast organizowac dziecku czas, ale jak urodzi sie Tosia, to bede musiala Zuze czyms zajac, zeby chociaz nakarmic mala...
-
Mona na kiedy masz termin?
Lara dasz rade oduczyćja nie jestem za tym zeby dzieci oglądały tv tak wcześnie i sama tez nie mam włączonego tv gdy Jagoda nie spi, ale rozumiem te mamy ktore nawet z toalety nie mogą w spokoju skorzystać wiec samo życie .
My juz po spacerze tylko 35 min bo deszcz zaczął padać a jeszcze miałam chęć połazićManiek
-
a Zuza znów ma jakiś skok... cały dzień dziś nie dojada, zostawia 20 ml po 2 godzinach ryk ze głodna, teraz na próbę dałam jej mleko bez zagęszczacza to wreszcie zjadła wszystko, tyle ze na raty
a maruda taka ze szok
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2015, 15:00
-
nick nieaktualnySummerka - gołe dupy Zuzi teraz nie przeszkadzają nawet nie zwraca na nie uwagi. To my dorośli mamy z tym problem
Wiem to po Filipie, chociaż mój jest już w tym wieku, że zaczyna się już interesować różnicami i "cyckami" Ostatnio pojechał z moim małżem na warsztat samochodowy, małż załatwiał sprawy a Filip Playboya oglądał po kryjomu
Maniek - termin porodu? Z OM 14.07.Smoczyca1 lubi tę wiadomość
-
Mona_M wrote:Summerka - gołe dupy Zuzi teraz nie przeszkadzają nawet nie zwraca na nie uwagi. To my dorośli mamy z tym problem
Wiem to po Filipie, chociaż mój jest już w tym wieku, że zaczyna się już interesować różnicami i "cyckami" Ostatnio pojechał z moim małżem na warsztat samochodowy, małż załatwiał sprawy a Filip Playboya oglądał po kryjomu
Maniek - termin porodu? Z OM 14.07.
Cha cha - dobre;) Mona, ja urodzilam 14.07;))
Mona_M lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPunkt widzenia zależy od punktu siedzenia i w XXI w wieku multimediów nie da się i nie ma potrzeby wychowywać dziecko bez tych nośników....
Ps. Mój tv ma 21".. A mała ogląda tylko te bajki, bo ja resztę nie zwraca uwagiSummerka, LaRa, Yasmin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny