X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Zgredziu pieluchy niestety nie wytrzymują tego natężenia :)
    Malenq no co Ty hehe :)

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• Summerka Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mari, czemu do neurochirurga?

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • WróżkaZielona Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mari- czemu neurochirurg??

Malenq- dziekuje kochana za Twoje slowa, ale dziewczyny z Ovu mnie nie znaja i nooo tak jakos głupio... A nie chce sie zapoznawac na szybkiego ;) ale o ile dotrwamy do przyszlego roku, to jak najbardziej ;) zwlaszcza, ze jeszcze troche i wpadne na rozowa strone w wiadomym celu ;)

Ja Malemu łapki myje jak mi sie przypomni :D takie brudasy z nas! a myje czasami chusteczkami nawilzanymi, czasami pod kranem sama woda... a zabki na razie gazikiem z woda lub szczoteczka silikonowa na palec, ale jak juz wyjdzie wiecej zebolow to zaopatrzymy sie w jakas paste.

Krokodylica lubi tę wiadomość

43xntqm.png

q0eplew.png
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macham dziś ema w domu chory wiec wiecie jak to jest jutro egz to jeszcze lepiej :P
    Zaraz Zuze zawoże do mamy i biore sie za robienie fotek ciuszków na sprzedaż :)

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Lili83 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq z checia bym wziela udzial w mikolajkach ale nie znam nowych dziewczyn z ovu z wyjatkie Ani no i jeszcze dochodzi koszt wysylki za granice dla osoby ktora by mnie dostala:/

Mlodadamo cisnienie 130/60 to bardzo dobre;)nadcisnienie zaczyna sie od 150/100 (w zaleznosci od zrodel) takze uwazam ze lekarka postapila slusznie nie dajac ci lekarstwa na wysokie RR pomysl co mogloby sie stac gdybys dostala tabl obnizajace przy takim RR to jest niebezpieczne, tez stawialabym na stres i bol glowy rowniez!sprobuje sie wyciszyc, wypoczac moze yoga???

Gotuje obiadek:)a na wieczor planuje winko z mezem trzeba wykorzystac tak dobrze rozpoczety dzien:)))))

Smoczyca1, MANIEK, WróżkaZielona, Krokodylica lubią tę wiadomość

BW1ip2.png

5b09qtkfjh1k59fq.png

*******Gang18+*******B
  • justta Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mariszko dlaczego neurochirurg?

Druga dzemka u nas, w koncu, buziaki ide cos zjesc ;-)

Lili to milego wieczorku z mezem ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2015, 16:38

Lili83 lubi tę wiadomość

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniek: szok! To jakich uzywasz? Co ile zmieniasz? A może za luźno zapinasz?

Lili: zazdrocha wina

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredziucho na noc używam pampersow sensitive 3 i w nocy nie zmieniam jak karmie zawsze sprawdzam i jest ok dopiero rano sik wyskakuje, na plecy bo Jagoda zawsze z rana walczy z kupa wiec zawsze czekam te pół godz i jej nie przeszkadzam i to chyba ten moment bo unosi nogi do góry, juz 3 raz z rzędu jej sie tak przytrafiło.

Jeju mam dziś spadek mocy, mama mi ciagle mówi ze blada jestem jak ściana i krew mi dziś z nosa leci ... Nie lubie listopada:(

Lili zazdraszczam wina :) miłych chwil z mężem i oby Leo spał i spał do rana :)
    Zgredka a Ty jak sie miewasz? Jak w pracy juz wpadłaś w rytm?
    Kroko hop hop co u Was ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2015, 16:56

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• MłodaDama Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 11:32

3i49tv73dij0ph5n.png

f2wl2n0aq925hkns.png

om/tickers/bdhz0tsdh6vmhr9d.png[/img][
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2015, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Mari coś przegapiłem? Dlaczego do neurochirurga?
    Urodziłam się z rozszczepem kręgosłupa, miałam 2 operacje. Teraz gin musi wiedzieć czy mogę rodzić sn czy to jest wskazaniem do cc. Wolałabym sn tak szczerze mówiąc...

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2015, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marissith wrote:
    Urodziłam się z rozszczepem kręgosłupa, miałam 2 operacje. Teraz gin musi wiedzieć czy mogę rodzić sn czy to jest wskazaniem do cc. Wolałabym sn tak szczerze mówiąc...
    mari niech się spełni to co chcesz, ale cc nie jest złem.....w Twoim przypadku wolałabym cc...pozowdzenia i zdrówka

i co to jest RUTABAGA? z czym to się je?heheheh

• czekaja Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://www.facebook.com/Ajj-ubranka-dla-dzieci-1650273481923065/timeline?ref=page_internal

zapraszam:)

iv099vvjggrlv6wt.png

hchydqk3i4qembie.png

• zgredka Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniek: czuje się fatalnie, muli mnie, chce się rzygac, mam mega niski nastrój i w ogóle załamana jestem ta ciążą wiem że to okropne, ale taką prawda

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eh Zgredka, moze w kolejnych trymestrach bedzie lepiej przynajmniej z samopoczuciem. Wiadomo ze to Cie trochę dołuje bo nie planowałaś takiego szybkiego potomka ale jeszcze zobaczysz ze bedziesz wdzięczna losowi ze tak sie stało. Jak juz urodzisz to bedzie lepiej wrócisz do pracy a dzieci bedą sie bawiły ze sobą :)
    A wyznaczyliscie datę ślubu? A moze mama Cie trochę wesprze na duchu ?

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• LaRa Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredka, zycze Ci poprawy samopoczucia. Masz komu sie wyżalić "na żywo"? Mama juz wie?
    Trzymam kciuki za powrót starej dobrej Zgredzi :*

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama wie i jest za ... A nie urodzeniem..
    Jak urodze to pierwszy rok będzie najgorszym mojego życia takie mam dziś podejście

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Lili83 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredka mama dała czadu:(
    nawet nie myśl o ......całe życie byś sobie zj....a
    Nikt nie mówi, że będzie łatwo!Na pewno na początku będzie ciężko ale dasz radę bo silna z ciebie babka!!!

Yasmin lubi tę wiadomość

BW1ip2.png

5b09qtkfjh1k59fq.png

*******Gang18+*******B
  • WróżkaZielona Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o kurcze, Zgredko :( nic dziwnego, że tak sie czujesz. nie dosc, ze nieplanowane, to jeszcze zero wsparcia mamy. bardzo mi przykro. ja mysle, ze na razie jestes caly czas w szoku, a dodatkowo to zle samopoczucie, opieka nad Malutka... mam tylko nadzieje, ze niedlugo sie jakos ulozy i zaczniesz sie cieszyc tym maluszkiem, ktorego masz pod sercem. bedzie ciezko- to na pewno. ale jestem przekonana, ze pokochasz tego dzidziolka tak mocno jak Łucję. wiesz, ja kiedy miala sie urodzic moja siostra ( a mialam wtedy 11 lat) powiedzialam mojej mamie, ze jej nie chce. zeby ja usunela. takim bylam egoistycznym bachorem, mimo, ze juz mialam rodzenstwo. i do dzis zaluje tamtych slow. kiedy mysle o mojej siostrze i o tym, co powiedzialam, chce mi sie plakac. nie wiem jak moglam cos takiego powiedziec. to chyba jedyna rzecz, ktorej zaluje w zyciu. Jestem przekonana, ze jak juz sie otrzasniesz z tej sytuacji, zaczniesz widziec pozytywy, bo one naprawde sa. wszystko dzieje sie "po cos" i wszystko ma jakis sens. jezeli jest Ci naprawde zle w tej sytuacji to mysle, ze warto by bylo wybrac sie z tym do psychologa. trzymam kciuki, zeby bylo u Ciebie dobrze.

Yasmin lubi tę wiadomość

43xntqm.png

q0eplew.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2015, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredka :(

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojej Zgredka mama sie nie popisała. Bez przesady to nie jest 7 dziecko, tylko 2... Wkurzyłam sie serio jak tak można powiedzieć teraz gdy jest szaro buro i ponuro ludzie maja dola a Ty dodatkowo męczysz sie z Mdłościami i potrzebujesz wsparcia i zrozumienia. Czy po porodzie bedzie ciezko hmm pewnie bedzie, ale z Łucja było lekko? Z drugiej strony Zgredziu czym jest jeden trudny rok na przestrzeni całego życia? Łucja nie bedzie sama no i Ty bedziesz mieć z kim pogadać gdy dorosną.... A teraz zamiast zastanawiać sie czy bedzie lekko czy nie skup sie na Łucji i pracy, bedzie wiosna słońce to poczujesz sie lepiej i spojrzysz na te sytuacje jeszcze raz . Głowa do góry, pogadaj ze swoim żebyś miała jakaś wolna chwile i albo sie prześpij albo kąpiel albo jedno i drugie. Zrób cos miłego dla siebie.

Lili83, LaRa, zgredka, Summerka, Krokodylica, Yasmin lubią tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

‹‹ 1432 1433 1434 1435 1436 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ