Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mari- czemu neurochirurg??
Malenq- dziekuje kochana za Twoje slowa, ale dziewczyny z Ovu mnie nie znaja i nooo tak jakos głupio... A nie chce sie zapoznawac na szybkiegoale o ile dotrwamy do przyszlego roku, to jak najbardziej
zwlaszcza, ze jeszcze troche i wpadne na rozowa strone w wiadomym celu
Ja Malemu łapki myje jak mi sie przypomnitakie brudasy z nas! a myje czasami chusteczkami nawilzanymi, czasami pod kranem sama woda... a zabki na razie gazikiem z woda lub szczoteczka silikonowa na palec, ale jak juz wyjdzie wiecej zebolow to zaopatrzymy sie w jakas paste.
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Malenq z checia bym wziela udzial w mikolajkach ale nie znam nowych dziewczyn z ovu z wyjatkie Ani no i jeszcze dochodzi koszt wysylki za granice dla osoby ktora by mnie dostala:/
Mlodadamo cisnienie 130/60 to bardzo dobre;)nadcisnienie zaczyna sie od 150/100 (w zaleznosci od zrodel) takze uwazam ze lekarka postapila slusznie nie dajac ci lekarstwa na wysokie RR pomysl co mogloby sie stac gdybys dostala tabl obnizajace przy takim RR to jest niebezpieczne, tez stawialabym na stres i bol glowy rowniez!sprobuje sie wyciszyc, wypoczac moze yoga???
Gotuje obiadek:)a na wieczor planuje winko z mezem trzeba wykorzystac tak dobrze rozpoczety dzien:)))))Smoczyca1, MANIEK, WróżkaZielona, Krokodylica lubią tę wiadomość
*******Gang18+*******B -
Zgredziucho na noc używam pampersow sensitive 3 i w nocy nie zmieniam jak karmie zawsze sprawdzam i jest ok dopiero rano sik wyskakuje, na plecy bo Jagoda zawsze z rana walczy z kupa wiec zawsze czekam te pół godz i jej nie przeszkadzam i to chyba ten moment bo unosi nogi do góry, juz 3 raz z rzędu jej sie tak przytrafiło.
Jeju mam dziś spadek mocy, mama mi ciagle mówi ze blada jestem jak ściana i krew mi dziś z nosa leci ... Nie lubie listopada:(
Lili zazdraszczam winamiłych chwil z mężem i oby Leo spał i spał do rana
Zgredka a Ty jak sie miewasz? Jak w pracy juz wpadłaś w rytm?
Kroko hop hop co u Was ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2015, 16:56
Krokodylica lubi tę wiadomość
Maniek
-
....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 11:32
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymarissith wrote:Urodziłam się z rozszczepem kręgosłupa, miałam 2 operacje. Teraz gin musi wiedzieć czy mogę rodzić sn czy to jest wskazaniem do cc. Wolałabym sn tak szczerze mówiąc...
i co to jest RUTABAGA? z czym to się je?heheheh -
Eh Zgredka, moze w kolejnych trymestrach bedzie lepiej przynajmniej z samopoczuciem. Wiadomo ze to Cie trochę dołuje bo nie planowałaś takiego szybkiego potomka ale jeszcze zobaczysz ze bedziesz wdzięczna losowi ze tak sie stało. Jak juz urodzisz to bedzie lepiej wrócisz do pracy a dzieci bedą sie bawiły ze sobą
A wyznaczyliscie datę ślubu? A moze mama Cie trochę wesprze na duchu ?Krokodylica lubi tę wiadomość
Maniek
-
o kurcze, Zgredko
nic dziwnego, że tak sie czujesz. nie dosc, ze nieplanowane, to jeszcze zero wsparcia mamy. bardzo mi przykro. ja mysle, ze na razie jestes caly czas w szoku, a dodatkowo to zle samopoczucie, opieka nad Malutka... mam tylko nadzieje, ze niedlugo sie jakos ulozy i zaczniesz sie cieszyc tym maluszkiem, ktorego masz pod sercem. bedzie ciezko- to na pewno. ale jestem przekonana, ze pokochasz tego dzidziolka tak mocno jak Łucję. wiesz, ja kiedy miala sie urodzic moja siostra ( a mialam wtedy 11 lat) powiedzialam mojej mamie, ze jej nie chce. zeby ja usunela. takim bylam egoistycznym bachorem, mimo, ze juz mialam rodzenstwo. i do dzis zaluje tamtych slow. kiedy mysle o mojej siostrze i o tym, co powiedzialam, chce mi sie plakac. nie wiem jak moglam cos takiego powiedziec. to chyba jedyna rzecz, ktorej zaluje w zyciu. Jestem przekonana, ze jak juz sie otrzasniesz z tej sytuacji, zaczniesz widziec pozytywy, bo one naprawde sa. wszystko dzieje sie "po cos" i wszystko ma jakis sens. jezeli jest Ci naprawde zle w tej sytuacji to mysle, ze warto by bylo wybrac sie z tym do psychologa. trzymam kciuki, zeby bylo u Ciebie dobrze.
Yasmin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ojej Zgredka mama sie nie popisała. Bez przesady to nie jest 7 dziecko, tylko 2... Wkurzyłam sie serio jak tak można powiedzieć teraz gdy jest szaro buro i ponuro ludzie maja dola a Ty dodatkowo męczysz sie z Mdłościami i potrzebujesz wsparcia i zrozumienia. Czy po porodzie bedzie ciezko hmm pewnie bedzie, ale z Łucja było lekko? Z drugiej strony Zgredziu czym jest jeden trudny rok na przestrzeni całego życia? Łucja nie bedzie sama no i Ty bedziesz mieć z kim pogadać gdy dorosną.... A teraz zamiast zastanawiać sie czy bedzie lekko czy nie skup sie na Łucji i pracy, bedzie wiosna słońce to poczujesz sie lepiej i spojrzysz na te sytuacje jeszcze raz . Głowa do góry, pogadaj ze swoim żebyś miała jakaś wolna chwile i albo sie prześpij albo kąpiel albo jedno i drugie. Zrób cos miłego dla siebie.
Lili83, LaRa, zgredka, Summerka, Krokodylica, Yasmin lubią tę wiadomość
Maniek