Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Malenq, np ja. Tylko, ze u mnie wystarczyła jedna porządna burza,aby chłop sie obudził do życia. I gdybym mu zaniosła mała o 5 nad ranem to nie piśnie słowem. On pracuje 8 h, a ja 24h/7. Jest od tego jak doopa od s***a żeby dzieckiem sie zając, czy ma na to ochotę czy nie.
Sadze jednak ze masz racje, ze ten typ (Zgredki) tak ma, No chyba ze Zgredzia pokaże w końcu pazury i zrobi mu jesień średniowiecza. A przynajmniej postawi mu ultimatum, albo w lewo, albo w prawo. Tylko pamiętaj, nigdy nie pokazuj ze nie dasz sobie rady. Wręcz odwrotnie. Jesteś silna i może Cię cmoknąć w pupkę :*
Wczoraj przyszła czarodziejska butelka z termosem. Dziś pierwsza próba. Smoczek całkiem fajny z wolnym przepływem, wiec mam nadzieje ze będzie sie spisywał.Malenq, Blondik, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry...u nas noc całkiem spoko
przebudziła sie o 5 ale do 6:30 podrzemala
Ktoś pisał ze dziecko je 5 posiłków a moja zjada 4 w tym 3 razy mleko bo do obiadu nie pije mleka i właśnie zastanawiam sie czy nie je za mało tego mleka...kiedyś jadła co 3 godz teraz co 4-5...ale w pon mam szczepienie wiec pogadam z lekarka.
Beszko jak tam? Juz was wystartowali? Jesli tak to bezpiecznej pozdrozy no o zdrówka!
Niewyspanym współczuje!
A ja trochę Zgredke rozumiem z tym ze nie zmusza swojego do pomocy...bo ja nie lubię prosić o pomoc a faceci w ogóle noe sa domyślni i tak sie koło zamykamoże właśnie dlatego Zgredzia nie chce ślubu bo nie chce pomocy a boi sie zdecydować tak czy siak. Sorry tak św gdybam z rana
ale fakt powinnaś zacząć myślec o dzidziusiu i jego zdrowiu bo juz nie chodzi tylko o Ciebie :*
A moja zaliczyła dzis pierwsze pizgniecie sie pilotem...dwie łzy poleciały ale obyło sie bez ran
Kroko...co ja moge powiedzieć w sumie to myśle ze mu sie jeszcze odmieniWiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2015, 10:41
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Malenq ja sie z Toba nie zgodzę bo tak jak U Lary mój maz po pewnej rozmówie pomaga mi i gdybym go obudziła to o każdej godz mnie zmieni i nie bedzie sie fochal bo on juz wie ze takie życie ze ja nie jestem robocop i tez czasem muszę odpocząć.
W zasadzie ciezko cos radzić Zgredce bo tylko ona zna swojego faceta i wie sama co jeszcze do niego czyje no i czy warto podjąć walkę o związek czy dać sobie spokój z gościem. Faktycznie moze psycholog czy inny czarodziej jak mówisz pomogą , oby... Tego Ci zycze Zgredziu, moze sie gościu jeszcze pozbiera do kupy.Smoczyca1 lubi tę wiadomość
Maniek
-
nick nieaktualny
-
Qrcze, wczoraj odgruzowywalam CD mieszkania i "znalazłam" ciuchy, ktore dostałam a które odkładałam na pózniej. I tak je zakamuflowałem, ze ja są za małe heh burak
My nadal spacerujemy, butelka daje radę, mam nadzieje pokrążyć do 12 bo sie biegi narciarskie zaczynaja a je uwielbiam
Aha i ostatnie zdanie do Zgredki. Trudny wybór przed Tobą, ale cokolwiek postanowisz to będę Cię wspierać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2015, 11:11
-
Smokuś u mnie Adam je 5 posiłków w sumie już jakieś 2 miesiące tak Go nauczyłam taki rytm wprawiłam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 11:26
-
To ze go nie prosze o pomoc wynika z mojej psychiki z ktora staramy sie uporax na terapii, ja po prostu nie znosze prosic o pomoc, w glowie swojej chce byc samowystarczalna, dlatego ja w domu ro ie wszystko, bo nie moge oddac komus kontroli, ja nie umiem oddac czegos l, mi nawet na reke ze okazal sie dupiem, bo to pokazuje ze mam racje, ze dobrze, ze sobie sama radze
Taka psychika
A jednoczesnie sama siebie za bardzo obciazam, chcialabym odpuscic i nie.moge.
Takie sa wnioski z terapii
Ja tez nie chce go gonic, rzucac sie, jestem juz w pozycji zrezygnowania.
Wiec Smoku niezle trafilas..
Ja chce wszystko siama siama ale juz mnie to przerasta i wole go usunac ze swojego zycia bo wtedy przynajmniej jie bede.miec zalu do nikogo ze sama robie i nikt nie pomaga -
hej misie, przepraszam ale nawet nie chce mi się czytać... mamy w domu kryzys z małżem aż mi się nie chce pisać o tym... powiem Wam tylko że skaza coraz większa u młodej i chyba nie obejdzie się bez dermatologa, mamy jeszcze popróbować zmieniać mleko na inne firmy i jak to nie pomoże to do pediatry po skierowanie do dermatologa
Zuza cały czas ma buzię jak tarka i się drapie bo ją swędzi , wczoraj miała podwyższoną temperaturę i chyba zaczyna mieć lekkie kolki bo mi po jedzeniu tak z pół godziny płacze i pręży się potem zasypia i wieczorem jest strasznie marudna a od szyi po czubek głowy skóra aż się łuszczy taka sucha czyli typowa skaza białkowa .... smaruję alanatanem tak jak mi lekarz kazał natłuszczam oliwką i nic....
a ja dostałam pierwszy okres po połogu, niby nie boli ale leci ze mnie jak z kranu, masakraWiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2015, 12:06
-
Ari: biedulko trzymaj sie, nie wiem czy to kolki moze jakis skok lub gorszy dzien, kolki sa chyba straszniejsz, a moze ma lekkie, oby to jednak bylo zwykle marudzenie
Lili: to nie jest moj maz, wiec mam latwosc w podejmowaniu decyzji czy chce czy nie chce z nim byc, podejrzewam, ze to ja stanowie problem moja postawa, o ktorej powyzej, przez ktora sama cierpie potem..
-
nick nieaktualny
-
Zgredzia szkoda ze trafiam...obawiam sie ze cokolwiek nie zrobiłby twój to i tak było by zle a skoro Ty noe chcesz prosić o pomoc to może faktycznie idźcie razem na terapie. Chyba ze uważasz ze to juz nie ma sensu to Ty najlepiej wiesz co robić wspieram i wierze ze podejmiesz najlepsza decyzje
Lara przepraszam myślałam ze to o sobie i weź juz z tym tłuszczem! Idź coś zjeść byle noe kebaba -
Aaa Zgredko to Ty juz dawno decyzje podjęłas ze nie chcesz z nim być tylko czekasz i szukasz okazji by samej sobie udowodnić ze masz racje bo on Ci nie pomaga i nie jest Ci do niczego potrzebny a Ty sama dasz sobie rade.... Wg mne błąd, nie dość ze bedziesz cierpieć to jeszcze musisz pamietać o dzieciach bo ta decyzja bedzie im towarzyszyć juz całe dzieciństwo. Moze warto sie przełamać i nie tyle poprosić o pomoc skoro jest Ci ciezko , a ustał moze grafik obowiązków domowych ?
zgredka lubi tę wiadomość
Maniek
-
nick nieaktualny