Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Zuza jest na NAN z zagęszczaczem , rozmawiałam dziś z lekarzem (co prawda chirurgiem ale dziecięcym) i radził zmienić mleko na inną firmę np bebiko i tak popróbować inne firmy a jak nie podziała to do alergologa po jakieś maści
co do męża to nie on mnie wkurza tylko jego przywiązanie do matki, ona chce mieć nas przy sobie i troską swoją mnie zadusza bo chce byśmy byli u niej codziennie, my potrzebujemy jej pomocy jak ja jadę na studia a maż twierdzi że jak jej powiemy ze w tygodniu nie przyjdziemy to się obrazi i nie zostanie nam z dzieckiem w weekend (on ma dodatkowa pracę) - sytuacja patowa, bo argument i jej i mojego męża jest taki że powinnam się cieszyć bo nie muszę gotować i wykorzystywać pomoc ile się da.... tyle ze moim zdaniem nie mamy już życia swojego, ale co tam ja jestem uprzedzona i niewdzięczna i szukam problemów tam gdzie ich nie ma i po co psuć sytuację która jest dobra i wygodna ............ kurwa wyć mi się chce
a okres to mam taki że wyciągałam wkłady poporodowe bo tak ze mnie leciWiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2015, 14:07
-
LARA - moze malej zeby ida? moj tez tak cyckowal jak mu wyrastal.
LILI, SUMMERKA - ja sie boje zajsc wczesniej niz po roku bo mialam brzuch gigant i boje sie, ze mi sie rozejdzie blizna. Moja gin powiedziala, ze optymalny czas to 2-6 lat.
KROKO - twoj moze nie chce bo boi sie, ze bedzie znowu teczowo i nie bedziesz dawac rady zajmowac sie dzieckiem?
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Lili ja wiem ze to jego powinność obowiązek i jakby nie było przyjemność tylko taki głupi charakter mam bo on sie nie domyśli zeby mi pomoc a ja nie poproszę tylko raz kiedyś sie wydrę ze mógłby sie ruszyć a on z pretensjami ze mogłam powiedzieć no i dupa! A druga sprawa ze ja z tych którzy uważają ze nikt lepiej ode mnie noe zrobi
i on mi w drogę nie chce wchodzić nawet jak wychodzę z domu a on z mała zostaje to dzwonię co 15min
albo mam taki wzorzec z domu bo moja mama tez taka jest albo taki charakter...
Ari a może to przywiązanie matki? Bo moja teściowa taka jest...ale juz mówiłam o tym i w gruncie rzeczy sie noe dziwie bo zabrałam jej jedynego syna i męża brak ale trochę mogłaby tez odpuścić...
To tyle my po spacerze idziemy na drzemkęzgredka lubi tę wiadomość
-
Smokku:.ja mam to po mamie jest identyko, ale.widze jak na tym cierpi..
Eh wiem ze robie zle, ale zatrzymac siw jest ciezko, z drugiej strony kilka razy zwracalam uwage ze nie dam rady ze jestem sama w tym ze chce wiecej pomocy i co? Bylo chwile lepiej, a ja nie bede nonstop narzekac i przypominac sis -
Smoczku - pewnie tak bo z całej ich trójki tylko mój mąż został w mieście gdzie mieszkają jego rodzice, bo dziewczyny się wyprowadziły jedna do Wrocławia druga do Niemiec, tylko wkurza mnie to ze on nie widzi w tym nic złego ba a nawet twierdzi ze to fajne bo wygodne, tylko że my spędzamy tam całe popołudnia a nie dość że dom zarasta brudem to jeszcze nie mamy czasu dla siebie
-
Zgredzia moja mama fakt musi wszystko kontrolować jak sie stawiam to jest foch na 24 godziny
ale młodość miała przejeb*** przez mojego ojca i musiała taka byc wszystko całe życie na jej głowie ale teraz widzę ze jest szczęśliwa za sprawa pewnego pana
dobrze ze w marcu spadamy do siebie to będę u siebie
u nas jest taka różnica ze to maź zajmuje sie utrzymaniem domu i rodziny a moja mama była zdana tylko na siebie
Ari ja Cie doskonale rozumiem...postaw sie mężowi! Mój tez taki był zanim sie Zośka urodziła ze co niedziela do mamusi i to na całe popołudnie ale powiedziałam raz a dobrze ze owszem moge jechać ale nie co niedziela (bo jego w tyg nie ma ) i kropka i zrozumiał jak widać mamuśka tez może czasami przyjechać raz na trzy tyg na 1,5 godzWiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2015, 14:45
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny dostałam dziś od znajomej cały karton ciuszków dla maluszka, rozmiar 56 i 62 i kurcze wydaje mi się ze są takie malutkie że na lalkę będą pasowały a nie na noworodka
Od jakiego rozmiaru kupujecie/ kupywalyscie ciuszki na poczatek?Krokodylica lubi tę wiadomość
-
będę walczyć, ale sposobami bo chyba jasno i otwarcie się nie da bo to jaa będę ta najgorsza ............. aaaaaaaaaaaaaaaaaa czy nie może być normalnie?? dobra wygadałam się i mi lepiej choć to nie rozwiązuje problemu ech do dupy
-
MANIEK wrote:... Abstrahując od wszystkiego to i tak mama zajmuje sie dzieckiem nie tata wiec każdy facet powinien być dumny jesli kobieta proponuje kolejne dziecko... .
MANIEK, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
hehe gużenie jest zajebiste, moja Zuzka teraz woła cały czas hej albo aguuuu, ewentualnie kuuuuuuu - ba nawet się zastanawiam czy to nie jej jakiś epitet
Anastazjaaa, Misi@, Krokodylica, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ari ale sie ta Twoja dzidzia namęczy. Współczuje sytuacji z teściowa, oby Ci sie udało męża odseparować troszkę.
Moja wola eeejjjj, loooo, ejooo, aguuuuu, uuuu, aaa. Przyjemnie sie słucha zwłaszcza rano gdy sie budzi i tak sobie " gada".
Malenq udało Ci sie trochę pospać ?
Beszko dojechaliście bez przygód ?
Moja mama robi wlasnie pierogi z mięskiem... Wieki nie jadłam i nie moge sie doczekacManiek
-
nick nieaktualny
-
Anastazjaaa wrote:Hej dziewczyny dostałam dziś od znajomej cały karton ciuszków dla maluszka, rozmiar 56 i 62 i kurcze wydaje mi się ze są takie malutkie że na lalkę będą pasowały a nie na noworodka
Od jakiego rozmiaru kupujecie/ kupywalyscie ciuszki na poczatek?Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Ana ja mialam 56, ale moj mikrus powinien zaczac od 50. Wisialy na niej 56 i nosila je do 4go miesiaca.
No Malenq: rzeczywiscie nieciekawie.. moja to gada glupoty, ale do roboty sie garnie obiad zrobi, z psem wyjdzie....Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2015, 16:48
-
nick nieaktualny