Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Zgredka, moja 8 kg i ok 70 cm, zreszta widziałaś na fb.
Wychodzi na to ze jestem leniwa matka, nie gotuje, bo kupuje słoiczki No a kaszki, hmmmm tez kupie gotowe choć je tylko rano do mleka (zagęszczam) biszkoptowa nestle i na dobranoc jabłkowai wcale mi z tym nie jest zle.
Po słoiczku śliwek (mały starczył na dwa dni) była taka megasna qpa, ze na razie daje sobie spokój ze śliwka. Wczoraj za to zjadła prawie cały słoiczek deserki z winogronami, brzoskwinia i jabłuszkiem.
Dziś pierwszy raz dostanie jogolino
Aja w bierze jest promo za 7,99 zlMona_M, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
wrr nie wysłało
wyniki morfologii Lilki ok hemoglobinka poszła w góre
co do centyli wzrost na 97 a waga na 50 u nas jest
moja padła na drzemke przed podwieczorkiemmałż bedzie póżno wiec musze zaraz sie za prasowanie wziąć zeby zdążyć zanim mała wstanie
i z Zuzą lekcje zrobić
WróżkaZielona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nenek, nie widze Twojego filmiku, buuu!
my po spacerze na poczte i z powrotem. kurde, te baby tam maja chyba prowizje placona od sprzedazy rzeczy "niepocztowych". czekalam chyba ze 20 min. z malym w wozku, bo jedna Pani postanowila zrobic sobie zakupy świateczne na poczcie. wrrr. powinni zakazac sprzedazy tego wszystkiego. jak ktos chce zrobic zakupy to idzie do SKLEPU, albo od biedy na stacje benzynowa. nosz, jasny szlag mnie tam trafil.
bajdełej, dostalam rajstopki do raczkowania. wygladaja fajnie, jutro test
Nieukowa- podziwiam z tym mrozeniemw ogole fajne podejscie, no i Radek zdrowy jak rydz!
super!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2015, 16:40
-
MANIEK te platki blyskawiczne nie sa niezdrowe, ale moze mniej zdrowe niz zwykle. Za to sie szybciej przygotowuja
.
A zabek jest jedna z przyczyn zlego snu DOminika. Niestety nalozyl sie na to katar co jest jeszcze gorsze-. Ale juz mu przechodzi.
A dzisiaj kupilam platki jaglane (zwykle) bo one sie szybko robia.
Nieukowa lubi tę wiadomość
-
Nenaa, pokaz jeszcze raz link do spacerującego Diego.
U nas dziś zaliczony upadek z łóżka ;( zawał na miejscu ;( a trawo to 3 sekundy ;(
Jak na razie jest ok, trochę marudna, ale to może taki dzień ogólny.... Na co zwrócić uwagę w razie W?
Temp nie ma, nic nie boli tylko tyle ze na rękach muszę ja nosić -
LaRa wrote:Nenaa, pokaz jeszcze raz link do spacerującego Diego.
U nas dziś zaliczony upadek z łóżka ;( zawał na miejscu ;( a trawo to 3 sekundy ;(
Jak na razie jest ok, trochę marudna, ale to może taki dzień ogólny.... Na co zwrócić uwagę w razie W?
Temp nie ma, nic nie boli tylko tyle ze na rękach muszę ja nosić
Lara, obserwuje się czy dzieć nie jest osowiały, czy nie wymiotuje, ogólnie czy nie zachowuje się inaczej, dziwnie. Nic Ani nie będzie, Diego już też zaliczył kilka różnych glebAle strach zrozumiały.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2015, 23:21
LaRa, Anastazjaaa, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
Lara, sprawdzamy czy dziecko nie jest ospale, apatyczne, wymiotuje.
Wspolczuje upadku. Wiem ile to nerwow...
U nas 2 z 3 dzieci w kiepskiej formie. Jak na zlosc te mlodsze dzieci kiepsko sie maja, wiec noc pekna wrazen (starszak na klate choroby przyjmuje, bez paniki, krzyku czy placzu...mlodszy niestety panikuje i krzyczy bardziej od H). -
Nena- o Boziuniu swiety! alez ten Twoj Diego slodziak
a jak ladnie juz chodzi
mega! moj leniwiec na razie pelza i cos mu sie nie chce dupska wysilic. jaki rozmiar teraz nosi Diego?
rajtki do raczkowania jednak dzisiaj sprawdzalam i chyba za duzy rozmiar kupilam, bo te abs-y, ktore mialy byc na kolanach u Franka sa na piszczelachtak wiec ten tego. i tak sie slizga
ehh... czy Wy tez macie tak, ze odliczacie minuty do "godziny zero" kiedy dzieci ida spac? ja tak mniej wiecej od 16-19 zdycham i umieram.
spokojnej nocy wszystkim!Nenaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoja już śpi.. Ale cały dzień bez drzemki była... Więc u mnie odliczanie do.godziny W było już od 15...
Lara współczuję upadku i nerwów... Będzie dobrze....
Nenaa ja to chyba Achow i Ochow pisać nie muszę. Masz bystrzaka:)Nenaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNena ale fajnie twój Mały tupta
Konwalianka współczuję stłuczki
Nie pamiętam co jeszcze miałam napisać
Ułaziłam się dzisiaj strasznie, bolą mnie biodra i kolana. Jestem w szoku jak bardzo moja kondycja podupadła
Bolały was biodra w ciąży? Czasami wstać nie mogę tak bardzo boli
No i pani w autobusie nie chciała usiąść jak ustąpiłam miejsca bo ja w ciąży jestemjuż widać nawet przez kurtkę
którą ledwo dopinam de facto
MANIEK, Nenaaa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Lara współczuje upadku. Bedzie dobrze.
Nena cudo sie oglada takie filmiki.
Moja tez juz spi, ja segreguje zdjęcia i robie albumy juhu
Maris polubiłam za widoczna ciąże
Psotka nie mowię ze płatki błyskawiczne sa niezdrowe , sa zdrowe tylko te błyskawiczne sa juz bardziej przetworzone niż takie normalne do gotowana ale wiadomo ze czasu mało to lepiej dać takie.... Choc ja uważam ze słoiczki sa okWiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2015, 20:37
Nenaaa lubi tę wiadomość
Maniek