Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
zgredka wrote:U mnie jogolino szło całe
A na wieczór znowu płatki jaglane z mm gruszka i bananem, geboche otwierała na całą szerokość
Biodra? Może troche
Moj dzisiaj tez platki jaglane na wieczor dostal tyle ze na wodzie i bez owocow. Ale paszcze tez otwieral jakby tydzien nie jadl
MANIEK - tez wlasnie albumy robie. Zrobilam narazie 2009/2010. Jeszcz emusze Domisiowy zrobic i fotokalendarz dla rodzicow.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2015, 20:58
Nieukowa, MANIEK lubią tę wiadomość
-
Malenka, achów i ochów nie potrzebujemy, haha.
Ja bardzo lubię oglądać takie filmiki i Wasze dzieciaki i ich postępy, choć niezbyt często mam okazję niestety, buuuuu, nie pokazujecie Zołzy! Także ten, myślałam, że też lubicie, no.
Wróżko, kupujemy Młodemu ubrania na rozmiar 80, leciutko przyduże, ale 74 już za małe. -
Nenaa, to ja ci zapodam Radka mietolacego swoje nowe półśpiochy. Oczywiście sam nie siedzi, trzymam go za fraki...
https://youtu.be/DkAyVtKV8gk
W ogole zal mi troche, ze ten moj ancymon tak powoli teraz zdobywa nowe umiejetnosci... Wiekszosc dzieci czerwcowych obraca sie na rekach wokol swojej osi,
przewraca na plecki z brzucha, czesc juz pelza albo podnosi tylek do czworakowania, a moj ma to w de. Wiem, wiem ze ma czas, ze kazde dziecko w swoim tempie itp, ale jednak...
Twoj Diego slicznie lazi w 10mc, moj pewnie po 2 latach dojdzie do tego jak to sie robiWiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2015, 21:18
Nenaaa, Lili83, beszka lubią tę wiadomość
-
Nena on jest boski! Moj tymek tez chodzil gdy mial 9m -cy. Wszyscy byli pod wrażeniem
Yyyy, zmielilam platki , ugotowalam i dodalam.soku z czarnego bzu i.. wyrzucilam. Patryk zjadl moze z 5 łyżek po czym zaczal sie drzec i buzie zaciskac.. szybko zrobiłam kupna kaszke.i zjadł cała porcje.. co źle zrobilam?
U nas odliczaniedo godziny W trwa od 17.. najlepszy czas..gdy dzieci śpią
Padam
Ps. Mamy juz choinke i zakupilam 3paczki tych kul z biedry i mam dekoracje u tymka zrobioną i jeszcze jedne pojda na stół
Nieukowa, moj Patryk od 2 tyg dopiero zaczal pelzac, wstawac, probowac raczkowac, chodzic.. wczesniej nic.. nie znasz "dnia ani godziny"Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2015, 21:22
Nenaaa, Nieukowa, WróżkaZielona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny te wasze dzieci są cudne
Jak patrzę na te filmiki to aż się nie mogę doczekać jak będę miała Młodego na rękach...
Wiem, wiem potem będę chciała, żeby wrócił z powrotem do brzucha i dał trochę spokoju...Nenaaa, Krokodylica, WróżkaZielona, Lili83 lubią tę wiadomość
-
Nieukowa, dokładnie tak jak pisze Konwi, nie znasz dnia ani godziny kiedy sie zacznie, ze będziesz musiała mieć oczy w koło głowy.
U mnie tez tak było, długo nie było żadnych nowych umiejętności, a teraz?
Na wszystko przyjdzie czas, a jeszcze zatęsknisz za mało ruchliwym dzieckiem
Moja padła 30 min temu, zamiast butli z kaszka na noc zażyczyła sobie cycusia. Pociumkala i śpi.
Ja jeszcze muszę wyjsć z psami (swoim i mamy) a tak mi sie nie chce
Już bym spać potrzebowała.
Dobranoc -
Lara współczuję nerwów z upadku.
Nena zdjęcia itd. wrzucamy na grupie na fb. Może jednak lipne konto założysz?
A my w końcu mamy zęba. Dwie dolne jedynki na raz idą.LaRa, zgredka, WróżkaZielona, MANIEK, beszka, Nenaaa, Lili83, konwalianka lubią tę wiadomość
-
Kroko, gratuluje zebalów
Nenaa, właśnie zdjęcia mamy na fb. Wpadaj do nas.
Zgredka, jak Lusia? Jak oczko? Schodzi ropa?
Idę kurde na ten szybki spacer...Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Dobry!
Dobra dobra nie będę ściemniać teraz to juz Was nie nadrobię!
Nena daj no jakieś dane namiary na swojego fejsaa młody jest genialny!!!!
Nadal nie mam weny i w zasadzie nie wiem co mam mowic...
Ogólnie to spoko młoda pełza podnosi sie na kolana i tyle ahh no i jest górna jedynka no i jest trudna
Chodzik...była na 5minpowiedziałam matce co miałam powiedzieć wydawało sie ze nie zrobiło to na niej wrażenia ale przecież nigdy w życiu mi racji nie przyzna wiec po 5min ja wyjęła...co jest sukcesem! Ahhh no powiedziałam ze chodzik jest dla rodziców którzy nie maja czasu dla dziecka przepraszam jesli kogoś tym uraziłam ale tak myśle bo dla mnie to zajebiste zlooo a moja matka ze to mowi ta która Zosce bajki puszcza kur** kur** no i ch!
No
Wiecie miłego dnia i spokojnegoWiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2015, 07:22
Nieukowa lubi tę wiadomość
-
Hej Nena a jak Ciebie znaleźć na fb ?
Smoku tulam , nie przejmuj sie i pamiętaj ze co by Ci ktoś nie mówił to Ty masz zdanie decydujące u dla swojego dziecka jesteś i bedziesz najlepsza mama ever wiec głowa do góry ... Przynajmniej wiesz jaka mama nie chcesz być!
MiłegoManiek
-
Hejo
U nas noc ciężka mała się budziła kaszlala mocno, noc trza bylo odciagac
Teraz jeszcze śpi więc i ją leże
Ale oprócz tego tel nie chce się ładować, nie ładowarki popsuta a wlot w telefonie do ładowania ;(
I Ci ją teraz liczne, nie mogę simki przełożyć do innego bo to jest ta mini a ja mam stare telefony
I nowy wydatek na święta wrrr
Oczy nadal zaropiale ale mniej, dajemy te krople i jakoś przejdzie
Wracam do próby snu.
Aha aha i przede wszystkim
STO LAT dla Kosiodliczanie do pierwszych urodzin czas zacząć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2015, 07:39
-
nick nieaktualnyNenaaa wrote:Malenka, achów i ochów nie potrzebujemy, haha.
Ja bardzo lubię oglądać takie filmiki i Wasze dzieciaki i ich postępy, choć niezbyt często mam okazję niestety, buuuuu, nie pokazujecie Zołzy! Także ten, myślałam, że też lubicie, no.
Wróżko, kupujemy Młodemu ubrania na rozmiar 80, leciutko przyduże, ale 74 już za małe.
No pewnie ze lubie,u a źle odczytałas mój wpis..... Fach.......i dawaj tego fejsa..
Ano już 11m...zleciło...życzę sobie aby kolejne 11m równie szybko zleciło hehehe
Dzień dobry
Smoku brawo dla Sophie.... Już już i zacznie raczkować...
Zdrówka dla Pucy....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2015, 08:10
-
Dzien dobry,
Czy to jest tak, ze dzieci przechodza choroby nie tak ciezko jak dorosli?
Jak jestem przeziebiona (nawet nie obloznie chora!) to strasznie sie mecze. Kiedy boli mnie gardlo to mam lzy w oczych przy kazdym przelykaniu sliny a katar nie daje mi zyc. Za kazdym razem powtarzam sobei wtedy ze zrobie wszystko zeby tylko sie nie przeziebic bo to takie okropne.
Ale nie przypominam sobie, zebym jakos bardzo cierpiala jakos dziecko. Nawet nigdy w lozku lezec nie chcialam. Na gardlo byl fajny chlorochinaldin a katar sobie wyciekal i tyle. Jedynie wiatrowke wspominam bardzo zle.