X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2015, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justta to przebijam piateczke noc mieliśmy iście zabawową....

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sto lat dla Kosiaczka!!!!!!! Zdrówka, spełnienia marzeń i szczęścia!
    Summerka Tobie rownież!!!!! :*

Malenq, Summerka lubią tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• LaRa Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

Najpierw życzenia dla naszych solenizantek 8semkowych :) Kosi i Kinii :) zdrówka dziewczynki i moc buziaków :*

Ania zalicza właśnie drzemkę,a ja mam chwilkę dla siebie. Usnęła z kawałkiem piętki w rączce (so sweet) :)
    Objawów poupadkowych całe szczęście nie było. Choć w nocy na każde stęknięcie od razu sie budziłam.

Nenaa, pokaz sie na fb Hihi

Miłego wtorku

Krokodylica, Malenq, WróżkaZielona, Yasmin lubią tę wiadomość

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sto latek dla Konstancji :)

Nena ujawnij się hehe.

Malenq lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2015, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kinia buziaki i 200 latek :)

Yasmin lubi tę wiadomość

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez bym sie podlaczyla do waszego fb ale nie wiem jak was znalezc.
    Chociaz w sumie z drugiej strony ja nei wrzucam tam zdjec dziecka, w sumei to w ogole juz tam zdjec nei wrzucam ;)

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2015, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale My tylko na grupie wrzucamy zdjęcia tam....z telefonu łatwiej mi na fb niż tu na forum

• beszka Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :)

Nenka, namiary prosimy :)

Psotka, na profilu mam pare zdjec, a H wrzucam tylko na nasza grupe.

Nie wiem co jeszcze komu mialam napisac...aaa Lara jak mala po upadku?

U nas kiepsko. Syn dalej chory, ale jakos bez tragedii, tzn.nie ma 40 st.goraczki jak zwykle...tyle ze marudzi jak zawsze ;) Hanka ma orawie 38. O 5 rano kbudzila sie z wielkim placzem. Kolo 6 zasnela i spala do 8.30 omg! Ciezk z 2 chorujacych dzieci, bo nie wiadomo do ktorrego najpierw poleciec, ehhh no i mloda zaraz musi udac sie na drzemke czyli na dwor, bo tylko tam spi, buuu

My z mezem tez podziebienie. Starszak sie trzyma. Katarek tylko ma....

Psotka, co do chorowania, jak dzieci to odczuwaja, to mysle ze to zalezy od osoby. Ja jak mam katar, gardlo to funkcjinuje. Wkurza mnie w nicy zatkany noc i bol gardla, ale jakos trzeba ;) za to angina, to juz co innego. U mnie kazde dziecko inaczej przezywa chorobe. Starszak opanowany i spokojny, mlodszy panikuje, a H wydaje sie twardzielem ;) ale ina czesto przeziebiona wiec chyba przyzywczaila sie do zatkanego nosa itp. Pamietam ze L gdy w jej wieku mial 38 st.temp.to maruda okropny byl, a ta sie bawi...

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • WróżkaZielona Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    elo dziewuszki!

Smoku- dobrze, ze bylas asertywna z mama, moze cos zrozumiala? fajnie, ze Zosiunia juz sobie ladnie radzi na brzuszku :) lada chwila bedzie biegac :)

Malenq- sto lat dla Kosieńki! oby zdrowo mamusi rosła i dala troche odetchnac ;)

Yasmin- dla Kinguni moc buziaków z okazji małego swieta ;)

Jussta- wspolczuje nocki :( u nas tez cos sie pogorszylo ostatnio :/ duzo kawy z rana polecam!

Zgredka- oj bidulo :( to sie nameczysz teraz... i pech z tym telefonem :/ nie lubie!

Sluchajcie (uwaga, bedzie obrzydliwie! kto je- niech nie czyta ;) dzis z rana w kupie Malego byly takie glutki zbite, nie taki typowy sluz. i sie zastanawiam, czy to cos oznacza, czy to cos zlego? czy u Waszych dzieciakow tez sie takie cos pojawilo? mam teraz schize na punkcie zapalenia pluc bezobjawowego, bo nasz malutki sasiad mial i podobno faktycznie ciezko to zdiagnozowac :/

Yasmin lubi tę wiadomość

43xntqm.png

q0eplew.png
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beszko, po upadku nic sie nie działo, całe szcżescie.
    Nie chciałam mowić mamie, no ale powiedziałam ze spadła z łóżka, myślałam ze mi wykład zrobi o nieodpowiedzialności lub o zachowaniu ostrożności, a tylko sie uśmiechnęła i powiedziała ze jeszcze nie jeden upadek przed nami.... :)

Krokodylica lubi tę wiadomość

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***

Wysłany: 8 grudnia 2015, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jezuniu... usypianie mojego na drzemke trwa pol godziny na rekach. zdycham. a spac pewnie bedzie ze 20min.

43xntqm.png

q0eplew.png
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haj,
    Zasnąć w nocy nie mogłam...fak, rano Ojciec Młodego przejął a ja chwilę odespałam. Dziś fiesta, święto jakieś tutaj.
    Założyłam tego falsacza fejsa tak jak Kroko kazała.
    Malenka, wyślę Ci priv z nazwą, bo Ty zawsze na posterunku ;) Reszta babek się gdzieś wiecznie szlaja :)

Malenq, Krokodylica lubią tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ty, Nenaa, ja sie juz hiszpańskiego uczyć zaczęłam zeby Cie zwołać na fb hihi

Nenaaa, Krokodylica lubią tę wiadomość

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WróżkaZielona wrote:
    Jezuniu... usypianie mojego na drzemke trwa pol godziny na rekach. zdycham. a spac pewnie bedzie ze 20min.
    Ja moich wygoniłam z domu. Jejuuu, pobojowisko w chacie, trza by trochę ogarnąć przed świętami. Nie wiem za co się najpierw brać. Ręce i cycki opadają.
    Franek pośpij że 2 godziny, zlituj się nad matką ;)

WróżkaZielona lubi tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LaRa wrote:
    Ty, Nenaa, ja sie juz hiszpańskiego uczyć zaczęłam zeby Cie zwołać na fb hihi
    Muy bien Lara, me alegro mucho :D

WróżkaZielona, Malenq lubią tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • beszka Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nena, ja olalam doglebne swiateczn porzadki ;) sprzatam...po omacku ;) to co najwazniejsze hehhe ...za rok albo na wiosne wypucuje domek ;)

Malenq, Krokodylica lubią tę wiadomość

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beszka wrote:
    Nena, ja olalam doglebne swiateczn porzadki ;) sprzatam...po omacku ;) to co najwazniejsze hehhe ...za rok albo na wiosne wypucuje domek ;)
    No generalnych porządków też nie dam rady zrobić, chociaż tak ryneczek może... jak się uda, coby po oczach nie raziło ;)

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2015, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beszko hehehhe ja też olałam....

beszka lubi tę wiadomość

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj zrobilam malemu obiadek z dynki z kuskusem i pasta sezamowa. Ciekawe co na to powie.

A ja dojadam zielone cury z wczoraj. Powiem szczerze, ze nawet troche orginal przypomina ;). Niezle kopie, chociaz dalam polowe mniej przyprawy. Ale Domi nie mial z tym problemow chociaz rano byla mega kupa.

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png

Wysłany: 8 grudnia 2015, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenek- Franczesko posluchal ciotki Neny i spi juz wiecej niz 20min ;) ja w tym czasie zupe kalafiorowa ogarniam dla niego i obzeram sie czekolada :/ a porzadki... hehe, kiedy to bylo :D teraz ledwo daje biezace rzeczy ogarniac. a przyznam, ze szlag mnie trafia na zasyfiala kabine prysznicowa i zlew w kuchni, ktory wyglada jak kupa w krzakach.

a w ogole nie wiem, czy moge Was prosic o przyjecie do grupy fejsbukowej. w sumie nie znamy sie tak dlugo i pewnie wolicie w swoim "starym gronie" tam byc? a z checia popatrzylabym na Wasze szkraby :)

Lara- dobrze, ze po tym upadku wszystko dobrze. Jednak to prawda, co Twoja mama mowi. bez tego ni dy rydy. przy drugim dziecku juz bedzie mniejsza panika pewnie (mam nadzieje!)
    a w ogole nie wiem, czy slyszalyscie ten kawal o 20gr. polknietych przez dziecko?

Pierworodne dziecko polknelo 20gr. Panika w domu! Szukanie trzesacymi sie rekami tel. na pogotowie. Szybki wyjazd na IP, chirurg, placz, lament. Szukanie 20gr. przez kolejne 2 dni w kupie z sitkiem w reku. szukanie objawow niedroznosci jelita u dr google. w koncu 20gr. znalezione w kupie. uff.

Przy drugim dziecku jazda na pogotowie juz na spokojnie. bez chirurga. kupa sprawdzona nastepnego dnia- ok. jest i 20gr. :)

Przy trzecim dziecku 20gr. zostaje potracone z kieszonkowego ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2015, 12:26

Nenaaa, beszka, Izoleccc, Krokodylica lubią tę wiadomość

43xntqm.png

q0eplew.png
‹‹ 1495 1496 1497 1498 1499 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ