Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • beszka Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wrozko....sporo prawdy w tym kawale ;)

dzieci marudzace a matka chowa sie w komorce z czekolada...ja pier... jak tak dalej pojdzie, to nie tylko ze nie zgubie tych kg po ciazy, ale jeszcze utyje....ehhh

WróżkaZielona, MANIEK, nick nieaktualny, Krokodylica lubią tę wiadomość

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • WróżkaZielona Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe łącze sie z Toba w bolu Beszko :D czekolada najlepszym przyjecielem kobiety :D

beszka lubi tę wiadomość

43xntqm.png

q0eplew.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2015, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beszko i znów łącze się z Tobą
    Dzisiaj zeżarłam paczkę sezamki, herbatników a dzień dopiero rozpoczęty.....

beszka lubi tę wiadomość

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wybrałam się dziś pociągiem do w_wy na galerię. Obkupilam chłopakow w hm, sa wyprzedaże. Jak wrócę, wrzucę wam zdjęcia. Fajne ceny.

Sto lat dla Kosi, czas zapitala.. pa. Malenq adres proszę :-) co by byl na czas wyslania kartki

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2015, 12:38

Krokodylica lubi tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beszka wrote:
    Wrozko....sporo prawdy w tym kawale ;)

dzieci marudzace a matka chowa sie w komorce z czekolada...ja pier... jak tak dalej pojdzie, to nie tylko ze nie zgubie tych kg po ciazy, ale jeszcze utyje....ehhh

Ehhh ja mam tak codziennie. 2 dni wytrzymalam bez slodyczy :/. Jak cos jest w domu to sie nie uchowa. Masakra. Ja wiem, ze karmie wiec ok ale raz ze to niezdrowe sa rzeczy a dwa wolalabym schudnac.

Kurde maly wstal juz z drzemki. zab go meczy.

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też skoczylam do galerii, kupilam ramkę na fote L dla mamy, obejrzałam marynarki dla mojego, ale ceny mnie zaskoczyły w reserved 400-600, a jakość średnią ;(
    Potem pojechałam naprawić tel, w drodze jeszcze włożyłam kabel z USB i..zadzialalo, czyli, że obie ładowarki w domu się popsuły a nie tel. Więc kupilam nową i działa ;)
    Pozostała mi jeszcze książka dla ojca i ta marynarka, ale to muszę z nim jechać..

A i zjadlam loda milka na patyku;)

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Obiadek chyba rewelacja. Domi tak wciagal ze prawie nie nadazalam. Otwieral dzioba zanim lyzke wyidzial :D. No i zjadl az 100g! Moze nawet zjadlby wiecej ale nie chcialam na raz tyle dawac skoro wczoraj jeszcze zjadal po 50g.

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • Summerka Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dziś byłam na badaniach (jeah, ruszyłam sie z domu). I przyszła wreszcie paczka z zabawkami pod choinkę. W ogole to mam stresa, bo styczniowka sypia sie jedna po drugiej. I w ogole dziś kończę 30 (dzięki za życzonka na fejsie), a nie gadam z mauzem...

Konwi, paczka doszła? Przepraszam, ze tak długo slalam, ale nie miałam jak wyjsc z domu, s nie gadam od dłuższego czasu z mauzem, wiec nie mogłam go poprosić;(

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dumnie: ja Cię nie mam na FB, więc tuaj: WSZYSTKIEGO Naj ;) a tam 30stka w grudniu, każdy z Twojego rocznika już od dawna ma 30 a niektórzy maja bliżej 31 niż 30 ;(
    Mam pytanko
    Jak mała zaczyna tak bujac się w przód i w tył na kolanach to już przygotowanie do raczkowania??

Idę robić zupala

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2015, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredziu TAK

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkiego NAJ KONSTANCJO :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2015, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My mieliśmy dziś kontrolę nerek w szpitalu. Jest dobrze, czyli nie pogarsza się ... :)
    Mamy się przygotować na to, że w pierwszych dniach życia będzie miał badania moczu, USG, kontrole urologa, chirurga, itp. I tak przez kilka pierwszych lat, ale problem powinien przejść z wiekiem sam i w żaden sposób na dzień dzisiejszy nie zagraża życiu i zdrowiu Małego.
    BTW. Mały- waży już 1 kg :D

nick nieaktualny, MANIEK, WróżkaZielona, zgredka, Nieukowa, konwalianka, Krokodylica, beszka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2015, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    IZOLEC super fajnie.... Wiedziałam że będzie dobrze.....

Pchacz nie, zabawki nie, spać nie,jeść nie....ręce taaak....padam

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    100 lat Kosia i Kinga :)
    Izolec super fajnie :)
    Malenq, Justa współczuje nocek ... Ja tez nie sprzątam:)

Smoku najlepszego bo Cie nie mam na fb.
    My juz po spacerze, czekam na męża i lecę na jakiej zakupy. Bajdalej nie wiem co małżowi pod choinę kupić:( podzielcie sie pomysłami :)
    Anuska le arju ? Jak przygotowania do nadejścia Maniuchny aaa to juz tak blisko :)

nick nieaktualny, Yasmin lubią tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ufff...z tego wszystkiego zapomniałam pogratulować i życzyć STÓWY Kosi i Kini, z okazji ich małych rocznic <3

nick nieaktualny, Yasmin, Krokodylica lubią tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2015, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co tu taka cisza?

Lara jak tam mała? Odpoczywasz trochę u mamy?

• zgredka Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja licze na rozbicie 1509 strony, ale wątpie ;) zzarlam zupę i teraz będę leżeć o ile mi zaraz dziecka nie wcisnie

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ha, mała coś marudna, spacer złe, w domu złe i podobnie jak u Ciebie tylko na rączkach jest super. Mama podejrzewa zeby, ale te podejrzenia trwają już dosyć długo. Nie wiem jak wyglada dziąsło przed wybiciem sie zęba, wiec nie wiem o co cho.

Mama teraz krąży gdzieś z wnuczka a ja sprzątam bo mnie ten syf na podłodze denerwuje. Odkurzalam pół godziny a teraz idę pomyć. Odkąd Ania zaczęła śmigać po podłodze jestem przewrażliwiona na maxa.
    Ostatnio po śniadanku zaglądam do buzi, patrzę a tam wieeeelka pleśniawka, zaraz w ruch poszedł aphtin, ale okazało sie ze to kawałek jajka! Taka matka ze mnie!

A czy odpoczywam? Nie mam kiedy, mama pracuje, wiec wraca ok 16, a tak to jak zwykle. Tylko ze mam teraz dwa psy do ogarnięcia i płaczącego malucha. Dam radę! Aha i jako ze ńigdy kawy nie piłam, dziś sie napiłam i ....zupełnie nic. A myślałam ze będę fruwać (chyba ze z odkurzaczem - to sie liczy :)

WróżkaZielona lubi tę wiadomość

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredka a czemu akurat 1509????

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2015, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehehe to nauczkę masz coby nie zaglądać do paszczy dziecka zbyt często hehehe...
    Co do podłóg to ja mam też bzika, bo odkurzam codziennie a co drugi dzień myje bo mała uwielbia lizać panele fujjjjj.... Szgrdzia chyba chciała 1500 rozbić ale też nie wiem czemu:-/

‹‹ 1496 1497 1498 1499 1500 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ