Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wrozko....sporo prawdy w tym kawale
dzieci marudzace a matka chowa sie w komorce z czekolada...ja pier... jak tak dalej pojdzie, to nie tylko ze nie zgubie tych kg po ciazy, ale jeszcze utyje....ehhhWróżkaZielona, MANIEK, Izoleccc, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wybrałam się dziś pociągiem do w_wy na galerię. Obkupilam chłopakow w hm, sa wyprzedaże. Jak wrócę, wrzucę wam zdjęcia. Fajne ceny.
Sto lat dla Kosi, czas zapitala.. pa. Malenq adres proszęco by byl na czas wyslania kartki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2015, 12:38
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
beszka wrote:Wrozko....sporo prawdy w tym kawale
dzieci marudzace a matka chowa sie w komorce z czekolada...ja pier... jak tak dalej pojdzie, to nie tylko ze nie zgubie tych kg po ciazy, ale jeszcze utyje....ehhh
Ehhh ja mam tak codziennie. 2 dni wytrzymalam bez slodyczy. Jak cos jest w domu to sie nie uchowa. Masakra. Ja wiem, ze karmie wiec ok ale raz ze to niezdrowe sa rzeczy a dwa wolalabym schudnac.
Kurde maly wstal juz z drzemki. zab go meczy. -
Ja też skoczylam do galerii, kupilam ramkę na fote L dla mamy, obejrzałam marynarki dla mojego, ale ceny mnie zaskoczyły w reserved 400-600, a jakość średnią ;(
Potem pojechałam naprawić tel, w drodze jeszcze włożyłam kabel z USB i..zadzialalo, czyli, że obie ładowarki w domu się popsuły a nie tel. Więc kupilam nową i działa
Pozostała mi jeszcze książka dla ojca i ta marynarka, ale to muszę z nim jechać..
A i zjadlam loda milka na patyku;) -
A ja dziś byłam na badaniach (jeah, ruszyłam sie z domu). I przyszła wreszcie paczka z zabawkami pod choinkę. W ogole to mam stresa, bo styczniowka sypia sie jedna po drugiej. I w ogole dziś kończę 30 (dzięki za życzonka na fejsie), a nie gadam z mauzem...
Konwi, paczka doszła? Przepraszam, ze tak długo slalam, ale nie miałam jak wyjsc z domu, s nie gadam od dłuższego czasu z mauzem, wiec nie mogłam go poprosić;( -
Dumnie: ja Cię nie mam na FB, więc tuaj: WSZYSTKIEGO Naj
a tam 30stka w grudniu, każdy z Twojego rocznika już od dawna ma 30 a niektórzy maja bliżej 31 niż 30 ;(
Mam pytanko
Jak mała zaczyna tak bujac się w przód i w tył na kolanach to już przygotowanie do raczkowania??
Idę robić zupala -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMy mieliśmy dziś kontrolę nerek w szpitalu. Jest dobrze, czyli nie pogarsza się ...
Mamy się przygotować na to, że w pierwszych dniach życia będzie miał badania moczu, USG, kontrole urologa, chirurga, itp. I tak przez kilka pierwszych lat, ale problem powinien przejść z wiekiem sam i w żaden sposób na dzień dzisiejszy nie zagraża życiu i zdrowiu Małego.
BTW. Mały- waży już 1 kgMalenq, MANIEK, WróżkaZielona, zgredka, Nieukowa, konwalianka, Krokodylica, beszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
100 lat Kosia i Kinga
Izolec super fajnie
Malenq, Justa współczuje nocek ... Ja tez nie sprzątam:)
Smoku najlepszego bo Cie nie mam na fb.
My juz po spacerze, czekam na męża i lecę na jakiej zakupy. Bajdalej nie wiem co małżowi pod choinę kupićpodzielcie sie pomysłami
Anuska le arju ? Jak przygotowania do nadejścia Maniuchny aaa to juz tak bliskoMalenq, Yasmin lubią tę wiadomość
Maniek
-
nick nieaktualny
-
Ha, mała coś marudna, spacer złe, w domu złe i podobnie jak u Ciebie tylko na rączkach jest super. Mama podejrzewa zeby, ale te podejrzenia trwają już dosyć długo. Nie wiem jak wyglada dziąsło przed wybiciem sie zęba, wiec nie wiem o co cho.
Mama teraz krąży gdzieś z wnuczka a ja sprzątam bo mnie ten syf na podłodze denerwuje. Odkurzalam pół godziny a teraz idę pomyć. Odkąd Ania zaczęła śmigać po podłodze jestem przewrażliwiona na maxa.
Ostatnio po śniadanku zaglądam do buzi, patrzę a tam wieeeelka pleśniawka, zaraz w ruch poszedł aphtin, ale okazało sie ze to kawałek jajka! Taka matka ze mnie!
A czy odpoczywam? Nie mam kiedy, mama pracuje, wiec wraca ok 16, a tak to jak zwykle. Tylko ze mam teraz dwa psy do ogarnięcia i płaczącego malucha. Dam radę! Aha i jako ze ńigdy kawy nie piłam, dziś sie napiłam i ....zupełnie nic. A myślałam ze będę fruwać (chyba ze z odkurzaczem - to sie liczyWróżkaZielona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHehehe to nauczkę masz coby nie zaglądać do paszczy dziecka zbyt często hehehe...
Co do podłóg to ja mam też bzika, bo odkurzam codziennie a co drugi dzień myje bo mała uwielbia lizać panele fujjjjj.... Szgrdzia chyba chciała 1500 rozbić ale też nie wiem czemu:-/