X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • beszka Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wrozko....sporo prawdy w tym kawale ;)

dzieci marudzace a matka chowa sie w komorce z czekolada...ja pier... jak tak dalej pojdzie, to nie tylko ze nie zgubie tych kg po ciazy, ale jeszcze utyje....ehhh

WróżkaZielona, MANIEK, Izoleccc, Krokodylica lubią tę wiadomość

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • WróżkaZielona Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe łącze sie z Toba w bolu Beszko :D czekolada najlepszym przyjecielem kobiety :D

beszka lubi tę wiadomość

43xntqm.png

q0eplew.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2015, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beszko i znów łącze się z Tobą
    Dzisiaj zeżarłam paczkę sezamki, herbatników a dzień dopiero rozpoczęty.....

beszka lubi tę wiadomość

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wybrałam się dziś pociągiem do w_wy na galerię. Obkupilam chłopakow w hm, sa wyprzedaże. Jak wrócę, wrzucę wam zdjęcia. Fajne ceny.

Sto lat dla Kosi, czas zapitala.. pa. Malenq adres proszę :-) co by byl na czas wyslania kartki

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2015, 12:38

Krokodylica lubi tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beszka wrote:
    Wrozko....sporo prawdy w tym kawale ;)

dzieci marudzace a matka chowa sie w komorce z czekolada...ja pier... jak tak dalej pojdzie, to nie tylko ze nie zgubie tych kg po ciazy, ale jeszcze utyje....ehhh

Ehhh ja mam tak codziennie. 2 dni wytrzymalam bez slodyczy :/. Jak cos jest w domu to sie nie uchowa. Masakra. Ja wiem, ze karmie wiec ok ale raz ze to niezdrowe sa rzeczy a dwa wolalabym schudnac.

Kurde maly wstal juz z drzemki. zab go meczy.

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też skoczylam do galerii, kupilam ramkę na fote L dla mamy, obejrzałam marynarki dla mojego, ale ceny mnie zaskoczyły w reserved 400-600, a jakość średnią ;(
    Potem pojechałam naprawić tel, w drodze jeszcze włożyłam kabel z USB i..zadzialalo, czyli, że obie ładowarki w domu się popsuły a nie tel. Więc kupilam nową i działa ;)
    Pozostała mi jeszcze książka dla ojca i ta marynarka, ale to muszę z nim jechać..

A i zjadlam loda milka na patyku;)

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Obiadek chyba rewelacja. Domi tak wciagal ze prawie nie nadazalam. Otwieral dzioba zanim lyzke wyidzial :D. No i zjadl az 100g! Moze nawet zjadlby wiecej ale nie chcialam na raz tyle dawac skoro wczoraj jeszcze zjadal po 50g.

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • Summerka Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dziś byłam na badaniach (jeah, ruszyłam sie z domu). I przyszła wreszcie paczka z zabawkami pod choinkę. W ogole to mam stresa, bo styczniowka sypia sie jedna po drugiej. I w ogole dziś kończę 30 (dzięki za życzonka na fejsie), a nie gadam z mauzem...

Konwi, paczka doszła? Przepraszam, ze tak długo slalam, ale nie miałam jak wyjsc z domu, s nie gadam od dłuższego czasu z mauzem, wiec nie mogłam go poprosić;(

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dumnie: ja Cię nie mam na FB, więc tuaj: WSZYSTKIEGO Naj ;) a tam 30stka w grudniu, każdy z Twojego rocznika już od dawna ma 30 a niektórzy maja bliżej 31 niż 30 ;(
    Mam pytanko
    Jak mała zaczyna tak bujac się w przód i w tył na kolanach to już przygotowanie do raczkowania??

Idę robić zupala

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2015, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredziu TAK

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkiego NAJ KONSTANCJO :)

Malenq lubi tę wiadomość

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2015, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My mieliśmy dziś kontrolę nerek w szpitalu. Jest dobrze, czyli nie pogarsza się ... :)
    Mamy się przygotować na to, że w pierwszych dniach życia będzie miał badania moczu, USG, kontrole urologa, chirurga, itp. I tak przez kilka pierwszych lat, ale problem powinien przejść z wiekiem sam i w żaden sposób na dzień dzisiejszy nie zagraża życiu i zdrowiu Małego.
    BTW. Mały- waży już 1 kg :D

Malenq, MANIEK, WróżkaZielona, zgredka, Nieukowa, konwalianka, Krokodylica, beszka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2015, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    IZOLEC super fajnie.... Wiedziałam że będzie dobrze.....

Pchacz nie, zabawki nie, spać nie,jeść nie....ręce taaak....padam

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    100 lat Kosia i Kinga :)
    Izolec super fajnie :)
    Malenq, Justa współczuje nocek ... Ja tez nie sprzątam:)

Smoku najlepszego bo Cie nie mam na fb.
    My juz po spacerze, czekam na męża i lecę na jakiej zakupy. Bajdalej nie wiem co małżowi pod choinę kupić:( podzielcie sie pomysłami :)
    Anuska le arju ? Jak przygotowania do nadejścia Maniuchny aaa to juz tak blisko :)

Malenq, Yasmin lubią tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ufff...z tego wszystkiego zapomniałam pogratulować i życzyć STÓWY Kosi i Kini, z okazji ich małych rocznic <3

Malenq, Yasmin, Krokodylica lubią tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2015, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co tu taka cisza?

Lara jak tam mała? Odpoczywasz trochę u mamy?

• zgredka Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja licze na rozbicie 1509 strony, ale wątpie ;) zzarlam zupę i teraz będę leżeć o ile mi zaraz dziecka nie wcisnie

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ha, mała coś marudna, spacer złe, w domu złe i podobnie jak u Ciebie tylko na rączkach jest super. Mama podejrzewa zeby, ale te podejrzenia trwają już dosyć długo. Nie wiem jak wyglada dziąsło przed wybiciem sie zęba, wiec nie wiem o co cho.

Mama teraz krąży gdzieś z wnuczka a ja sprzątam bo mnie ten syf na podłodze denerwuje. Odkurzalam pół godziny a teraz idę pomyć. Odkąd Ania zaczęła śmigać po podłodze jestem przewrażliwiona na maxa.
    Ostatnio po śniadanku zaglądam do buzi, patrzę a tam wieeeelka pleśniawka, zaraz w ruch poszedł aphtin, ale okazało sie ze to kawałek jajka! Taka matka ze mnie!

A czy odpoczywam? Nie mam kiedy, mama pracuje, wiec wraca ok 16, a tak to jak zwykle. Tylko ze mam teraz dwa psy do ogarnięcia i płaczącego malucha. Dam radę! Aha i jako ze ńigdy kawy nie piłam, dziś sie napiłam i ....zupełnie nic. A myślałam ze będę fruwać (chyba ze z odkurzaczem - to sie liczy :)

WróżkaZielona lubi tę wiadomość

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredka a czemu akurat 1509????

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2015, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehehe to nauczkę masz coby nie zaglądać do paszczy dziecka zbyt często hehehe...
    Co do podłóg to ja mam też bzika, bo odkurzam codziennie a co drugi dzień myje bo mała uwielbia lizać panele fujjjjj.... Szgrdzia chyba chciała 1500 rozbić ale też nie wiem czemu:-/

‹‹ 1496 1497 1498 1499 1500 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ