Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
YAs jaka ona przeslodka w tym ubranku :d
Ja malego nie stopuje i tez mu nie pomagam. Nigdy go nie sadzalam ani nie podnosilam za raczki do stania. zwykle tez go nie ratuje jak widze ze bedzie gleba. No chyba ze na twarda podloge to tak.
Yasmin lubi tę wiadomość
-
hehehe dzięki
Ja tez Kotko. Choć Kinga się zbyt często nie przewraca, a jeśli to razem bijemy brawo i się na głos śmiejemy
M. Damo - gratuluję udanych zakupów
Nenaaa wrote:Nieukowa, super fota i model
Yas, Kinga przesłodziak, Diego też tą manię z paluchem maWiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2015, 22:18
-
nieukowa, Yas - słodkie te Wasze maluchy;)
Sto lat dla dzieciaczków.
Młoda sama to super!!
Mari, Kroko dobrze prawi - ja juz 62 nie biore - moja Zyza była duża, a i tak na pierwsze dwa tyg w 56 wlazła (mimo, ze urodziła sie 57 cm i mimo, ze miałam 62 więcej).
Ja piorę w bobini i git - tani i Zuzi nie uczula. Najpierw prałam w Loveli, bo dermatolog powiedziała, ze najlepsza, a Zuza wrażliwa skore ma.
Ja sprzątałam i myłam podłogi codziennie - teraz myje dwa, trzy razy w tyg - niestety odkurzać musze dwa razy dziennie, bo Zuza kruszy wszystkim wszędzie.
U mnid humor lepszy (mauz, (prócz prezentu, który dostałam trzy tyg temu;)), przyniósł dziś bukiet 30 róż z życzeniami, przeprosinami i obietnica poprawy...we will see...Yasmin, Krokodylica, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
Kosi, Kini tysiac buziakow i sto lat:)
Summerka naj najlepszego:)
Nena zdrajco jeden zostalam zatem sama bez faca;)
Oto Leo z Suzi:)pewnie mnie zbesztacie za brak higieny;)ale nie moglam sie przec i nakrecilam:)
https://www.youtube.com/watch?v=qNAkLCoL0qM
Summerka, Yasmin, LaRa, Izoleccc, konwalianka lubią tę wiadomość
*******Gang18+*******B -
https://www.youtube.com/watch?v=qNAkLCoL0qM
A teraz?
Zapomnialam napisac Malenq my tez mamy stolek do karmienia z ikei antylopa:)i jestem mega zadowolona a cena super u nas kosztowalo 15 euro;)
Nieukowa sliczna fotka:)
Yas sliczny elfik;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2015, 22:45
Nenaaa, Yasmin, zgredka, Malenq lubią tę wiadomość
*******Gang18+*******B -
hehehe fajny filmik
aż mi się na spaghetti zebrało ehhhh. Uwielbiam obżerac sie kluchami
Wszystkiego najlepszego Summi
My mamy krzesełko do karmienia baby mix. Taki z regulacją oparcia i wysokości z 2 nakładkami na stoliczek jak u Lary. W pl jest jeden model sprzedawany przez milion firmwe wszystkich jak leci psuje się obicie fotelika
znacie może jakąś fajną stronę z przepisami dla dzieci w naszym wieku? Moje mi się już przejadły, trąci nudą. Moze być po angielsku
albo polecicie jakąś książkę kucharską dla maluchów?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2015, 23:02
Lili83 lubi tę wiadomość
-
dzięki zgredko :*
jak samopoczucie??
Kotko, gdybyś była uprzejma skrobnąć mi jeszcze raz tytuł i autora będę zobowiązana
Mile widziane również Wasze przepisy Mamuśki
jestem przekonana, ze już publikowałyście nie raz... nie krzyczcie plsWiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2015, 23:10
-
A jak to teraz w ogóle jest? Bo Kotka pisała ostatnio o 5 posiłkach, 3 mlecznych 2 bezmlecznych, a ja znowu znam zasadę 4 mleczne 1 bezmleczny i tak Zuzia je. I teraz nie wiem czy zmieniać to czy zostawić?
W sumie jakieś inne śniadania niż kaszka mleczna to chyba jeszcze mam czas wprowadzić? -
Lili, cudowny filmik
Czekam tylko na to jak moj bedzie chciał jeść z Ania. A ze uwielbia słoiczki to tylko czeka czy coś mu zleci.
Dobrej nocy dziewczynki, oby maluchy smacznie przespały cała nocLili83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyYas jak chciałabyś trochę blw to alantankowr blw zarówno książka i strona w necie rewelacyjne....
Dzień dobry
LILI buhahahahha żem się z rana uśmiała z filmiku heheh supcio
Yas Kinia cudowna, a ten strój elfa super...
Moja też ma etap palca....i mówienia "tam"......Dobrze ze mam mały domek....AI tak kręgosłup boli
Lili83, Yasmin lubią tę wiadomość
-
Fajnie ze filmik sie podobal:)
U syna w klasie robia sobie prezenty na gwiadke bylo losowanie i mial to szczescie ze wylosowal pania od matematyki:/nie mamy pomyslu co zrobic lub kupic tzn ja pomysly mam ale co zaproponuje to syn komentuje obciach i mara:/ hm moze cos podpowiecie??
*******Gang18+*******B