X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Da mi się to dziecko kiedyś wyspać, faken szit?!
    Ileż można...

Dzień dobry (haha).

Lili, może jakąś fajną, orginalną ozdobę świąteczną? Znaleźć, zrobić, czy coś w ten deseń :)

Trzymajta się jakoś kobity, w miarę prosto sleepy08.gif

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2015, 08:16

Krokodylica, Lili83, Yasmin, Blondik lubią tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2015, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenus nie ma szans, moje dziecko nie potrzebuje snu aby wykończyć 2 dorosłe osoby.....
    Lili a może coś matematycznego w wydaniu hande made?

Lili83 lubi tę wiadomość

• MłodaDama Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili ozdoba do domu w kwiaciarniach sa najczęściej takie wazony różne tak mi sie wydaje :)

Witamy z rana , właśnie wstalismyyyy. A mnie leb ze zmęczenia napieprza kurde no .

Lili83 lubi tę wiadomość

3i49tv73dij0ph5n.png

f2wl2n0aq925hkns.png

om/tickers/bdhz0tsdh6vmhr9d.png[/img][
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siemka siemka :)
    W nocy widzę nikt nie czuwał. :)

45 dzień cyklu, @ brak.
    Juuuupiiii znowu mi się wszystko w jajcorach posrało. Świetnie.

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yasmin wrote:
    dzięki zgredko :*
    jak samopoczucie??

Kotko, gdybyś była uprzejma skrobnąć mi jeszcze raz tytuł i autora będę zobowiązana

Mile widziane również Wasze przepisy Mamuśki :)
    jestem przekonana, ze już publikowałyście nie raz... nie krzyczcie pls

Tyhc ksiazek kucharskich? Ale to niemieckie i z 2005 chyba. Ale moge ewentualnbie tu jakis przepis zapodac jak powiesz na przyklad z czym chcesz :)

Ide do muzeum :P

Yasmin lubi tę wiadomość

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • Yasmin Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobry :)

my już po treningu higienicznym i pierwszym sukcesem :D to było nasze 2 podejście do sprawy. Mikołaj przyniósł nocniczek i dziś była pierwsza qpka i siku (dumna)

dziękuję za tytuł Malenq

Kotko, poproszę jakiś Wasz ulubiony przepis. Ja nie mam żadnych ulubionych składników. miłego zwiedzania :) a jakie muzeum?

pomysłu na upominek dla matematyczki brak, ale pomyślę

miłego dzionka i trzymajcie się w pionie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2015, 09:29

Lili83, Malenq, LaRa, WróżkaZielona, Nieukowa lubią tę wiadomość

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja so roboty sie zbieram, choc sa slabo sie czuje, ale nie chce wiecej dni brac, wole zachowac na 2016 a nawet 2017 bede gromadzic dni wolne jak sknerus mackwacz monety w swym skarbcu..
    Mala w nocy budzila sie co chwila, a ja juz nawet zasnac nie moge jak spi, bo czekam ze zaraz sie obudzi :// a moze to ten 1 trym taki jest..

Nieukowa, Krokodylica lubią tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • WróżkaZielona Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam sie z rana!

Kroko- u nas posilkow razem 6, bo maly je w nocy jeszcze. je obiadek z bezmlecznych i czasami na podwieczorek owocki (ale tutaj dodaje je czesto do kaszki, wiec to tez chyba liczy sie za mleczny tak?). wspolczuje problemu z jajcorami :(

Yasmin- sliczny elfik! Kingunia juz jaka duza panna :)

Lili- jaki fajniutki Leo! do schrupania :D

wspolczuje niespiacym, dolaczam sie po raz kolejny. poza tym zawsze przy usypianiu do drzemki jest ryyyk. ja nie wiem, czy cos zle robie, czy jak? :/ troche dzisiaj jestem rozwalona tym, ze nie daje sobie rady jakos psychicznie.
    pocieszcie mnie, ze to ciagle jeczenie to jakis skok, albo zeby i nadejdzie tego kres, bo juz nie daje rady :(

wczoraj po raz pierwszy od dawna wyszlam wieczorem SAMA do Biedry osiedlowej. mozecie sie smiac, ale to wydarzenie bylo dla mnie lepsze, niz 10 orgazmow!! normalnie upajałam sie tym jakbym z polowe zycia w jakims zakladzie zamknietym spedzila. i stwierdzilam po przyjsciu na chate, ze takie nawet krotkie wyjscia dzialaja na mnie zbawiennie. od razu mam wiecej cierpliwosci, milosci i sily do codziennych spraw. i nawet nabralam ochoty na seksa z moim! jutro jade do mojej pracy porozmawiac z szefem na temat mojego powrotu na pol etatu od stycznia. mysle, ze takie pare godzin poza domem wplynie zbawiennie na moja psychike.

a tak w ogole to, Nenaaaaa, gdzie jestes? wez no mojemu jeczydupce przemow do rozumu, niech pospi dluzej, wczoraj poskutkowalo, to moze i dzis? :)

Krokodylica, Lili83 lubią tę wiadomość

43xntqm.png

q0eplew.png
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,

Mała padła a ja szybko jem sniadanie.

Yas, wielkie gratki qpy w nocniczku :) od kiedy zaczęłaś sadzać Kinge? Cieżko było?
    Kroko, tez czekam na moja druga @ i cisza... A były regularne, co 28-29 dni. Oby mi sie poukładało do czasu starań.

Ma ktoras z Was stolik edukacyjny smily play? Albo jakiś inny? Zastanawiam sie nad prezentem świątecznym dla Ani.

Malenq, o roczku Kosindy będę przypominać na początku roku, gdyby ktos chciał wysłać kartkę.

No, to tyle... Miłego :)

Krokodylica lubi tę wiadomość

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***

Wysłany: 9 grudnia 2015, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredzia, o Ty sknerusie makkwaczu :D Twoje teksty mnie zawsze rozwalaja na łopatki, dzieki!!! :D wspolczuje nocki, nie wiem jak Ty jeszcze dajesz rade pracowac. jestes dla mnie wzorem!

43xntqm.png

q0eplew.png
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróżko, ja tez nie ogarniam...u mnie tez jeczenie gdy nie jest na rękach. 24/7 musźe być obok, a chec załatwienia spraw w wc sa na drugim planie. No chyba ze biorę mała w bujaczku.
    Wczoraj pisałam z kumpela co ma 16-tygodniowego chłopca i ona ogarnia wszystko, posprząta, ugotuje, pomaluje paznokcie a ja czasu do kibelka nie mam. Bardzo sie zdziwiła ze obiad robiłam przed 20, no bo jak to? Ania sie sobą nie zajmie? Ano nie....
    O leku separacyjnym wogole nie słyszała... Dietę zaczęła rozszerzać od jabłka, bo ona, jej siostry, facet i jego brat zaczynali od jabłka. No i ziemniaka juz pozniej nie chciał. Ale co ja sie tam znam ....ech... Nierozgarnięta jestem.
    Sniadanie zdazylam zjeść i juz leze obok księżniczki bo z mama lepiej sie spi. Moze skorzystam i sie kimne chwilkę, przynajmniej tyle zrobię :P

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***

Wysłany: 9 grudnia 2015, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara- ehh, no u mnie identyko. do kibelka na spokojnie nie pojde. wlosy myje, kiedy moj jest, bo tak to nie ma szans. kawe zimna pije, jedzenie w biegu. na mojego sie wsciekam, ze mi banany w nocy wyjadl, a dla mnie z rana to jedyny posilek szybki w biegu. chata zarasta brudem. okna wolaja o pomste do nieba. moj tez sie chwili sam nie pobawi. jesli leze obok na macie- ok. ale jesli robie obiad, czy ide do drugiego pokoju ogarnac, to jest od razu jeczenie. zazdroszcze mamom dzieciakow, ktore umieja sie same bawic dluzej niz 2 min. :(

43xntqm.png

q0eplew.png
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Francisco, proszę drzemać dziś dłuuugo także! I bez dyskusji! ;)

Wróżko, ja też już wrak psychiczny, sama nie jesteś ;)
    Lara, też znam takie co ogarniają wszystko. Dzieci im cudownie śpią, same się sobą zajmują...One odpicowane, czas na wszystko mają. Hmmm. I człowiek tak się nasłucha i nakręci, że jak to, że czemu ja taki nieudacznik, sama jedna na świecie taka niemota nieogarnięta ;)

WróżkaZielona lubi tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj tak, nawet spać obok musze bo jak nie to 20 min i koniec a tak to chociaż 2 h pociągnie.
    ponarzekałam, otrząsam sie a teraz ide chwilkę pospać :)

Anuska, gdzie jestes? Jak przygotowania do TEGO dnia?

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha, Wróżko, u mnie to samo, jak nie ma na rano banana to koniec,...klęska żywiołowa!

WróżkaZielona, Blondik lubią tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara ja dobrze zrozumiałam? Nie musisz już wychodzić aby mała spała? Udało się?

Lars przerabiasz mój scenariusz...wiesz takie leżenie przy małej to też droga do nikąd....mnie już Zbrzydło

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2015, 10:57

Yasmin lubi tę wiadomość

• LaRa Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i jak napisałam, tak sie obudziła :/ fuck
    I juz po mnie skacze, skoczek jeden....

Wiadomość od Ani: .:- c81-/:./. Ak P.sx

Malenq, poranne spanie juz w domu, za ok 3 h juz musze na spacer iść.
    Co z tego ze byłam obok jak sie obudziła? Chociaż zdazylam sniadańie zjeść

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2015, 11:01

Nieukowa lubi tę wiadomość

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2015, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenaaa wrote:
    Francisco, proszę drzemać dziś dłuuugo także! I bez dyskusji! ;)

Wróżko, ja też już wrak psychiczny, sama nie jesteś ;)
    Lara, też znam takie co ogarniają wszystko. Dzieci im cudownie śpią, same się sobą zajmują...One odpicowane, czas na wszystko mają. Hmmm. I człowiek tak się nasłucha i nakręci, że jak to, że czemu ja taki nieudacznik, sama jedna na świecie taka niemota nieogarnięta ;)
    Bez żartów... Ja to zaczynam w czarna rozpacz wpadać że mała ani rusz beze mnie i kanapek też mam dość

Yasmin lubi tę wiadomość

Wysłany: 9 grudnia 2015, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe mowia, ze pierwszy rok zycia najgorszy :D eheee, zobaczymy!

Lara, a u mnie odwrotnie- Maly musi byc sam w lozeczku i pokoju, bo jak czuje (??) czyjas obecnosc to nie zasnie za cholibke!

Nenek- chyba Cie zatrudnie na stale, Franek spi znow dluzej niz 20min. :D masz posluch u mojego srajdka kobito ;D

Krokodylica lubi tę wiadomość

43xntqm.png

q0eplew.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2015, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ps moja bez Drzemek dziennych jest już nie wiem który dzień....ma ktoś sznur?, suchą gałąź? Czy cierpliwość na wagę?

‹‹ 1499 1500 1501 1502 1503 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ