WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2015, 23:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pokazuj choine Wróżka i dekorejszyn, natentychmiast!
    No dobra, ewentualnie jutro możesz...:)

Branoc

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2015, 07:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo hejo
    Co tu nie ma rannych ptaszkow? Moja właśnie atakuje guzik od poduszki paszczą, więc muszę interweniować
    Chłop przywiózł swoje dziecko wczoraj, oczywiście poszedł z nim spać (ma prawie 9lat) przylaza do mnie po 5 przy czym się obudziła o 6 i musiał wracać, to że że mną nie śpi to mi ryba, bo że 2 miechy śpi już na kanapie, ale to że śpi z 9latka wzbudza we mnie obrzydzenie..

Moja sobie "tatuje" w dobrym nastroju

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2015, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zgredka wrote:
    Doidy?

Ja też bransoletkowa, ale mama się boi kupić, że mi się nie spodoba.
    Za tyle to i orgazm dawać powinien ;)

Moja jest noszona i !może zasnie, ja sprzatnelam toalete, a teraz wanne (jutro mycie podłóg), ale najpierw muszą zostać odkurzone..

Ale jak wy piszecie na przyklad w pracy na komputerze z bransoletka? Mi to ciagle dzwoni o myszke, o stol, o klaeiature. Albo nie przeszkadza wam to w noszeniu dziecka?

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2015, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja nie nosze dzwoniacych, nosze na lewej ręce, mam z lilou na sznurku lub inne ale głównie na sznurku bądź nosze ostatnio ani kruk (dostaną na ur) gumową
    W noszeniu dziecka może i by przeszkadzało, gdybym nosiła w domu, a ja jak tylko wchodze to zdejmuje dwa pierścionki, bransoletkę i opcjonalnie naszyjnik i kolczyki

Zamierzam wyjść że sloiczkow, za dużo kasy mi na tym leci, muszę dziś na cały tydzień porobic owocowe tylko jak? Po ugotowaniu i zblendowaniu pasteryzowac sloiki czy mrozic

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2015, 08:24

WróżkaZielona lubi tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2015, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, ale jestem zła... Mąż dotarł do domu o 2 w nocy! Tymek się obudził i Patryk jednocześnie, nie było zmiłuj musiał iść spać z tymkiem, bo Patryk wcale nie chciał zasnąć i urządził sobie przerwę w spaniu na godzinę. Ale mąż oczywiście zły.. Na domiar tak mnie podminowal, bo mówię my idź do Tymka a on nie mogę po usypiam, jak się wk..

A rano przychodzi i mówi, że tymek go zrzucił z łóżka, hala, jasne. Pijany był i tyle. No i poszedl spać, mówię mu ze do 10 daje mu czas a ten że nie, a ja chciałam na targ pojechać. Powiedziałam co chciałam, trzasnelam drzwiami i wyszłam, ciort z nim, niech się buja. Będą ciche dni, jak wytrzymam, bo ja z tych wybuchowych.

Tymek miał goraczke w nocy więc dostał nurofen.

U nas od wczoraj kolędy lecą, bo tymek chce.

Beszko, szacun za podróż z rodzinką. Jak nocka?

Nena, zdrowia
    Wrozko, ale fajnie. Masz zdjęcie swojego image?

Zgredko ale niepowazna baba, u mnie to było out. Co za ludzie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2015, 09:17

beszka lubi tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• LaRa Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2015, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,

Zgredka, byłam porannym ptaszkiem, a moze nawet srodkowonocnym bo mała zrobiła sobie pobudkę o 3:15 i do 4:40 ja nosiłam.
    Sama usnęłam około 5.
    Zajrzałam w dziąsła i sa jaśniejsze wiec to chyba zeby.

Beszka, zycze miłego seansu i relaksu, i trzymam kciuki za usg H.

U mnie dzis klejenie pierogów, uszek i robienie krokietów. Mam nadzieje ze te ciasto sie odemnie odklei i coś z tego wyjdzie heheh antytalent ze mnie totalny.

Miłej soboty (u mnie szaro i ponuro, czekam na śnieg, a czy sie doczekam?)

Smoku, wszystkiego najjjjj dla Zosi. :) super prezent :)

U nas jeździk na razie w kartonie. Czekamy na wigilie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2015, 08:56

beszka lubi tę wiadomość

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2015, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoku, właśnie się nad nim zastanawiałam. Ale on dość drogi jest.. Całuski dla Zosiuni

Lara, ale masz ambitny plan na dziś. Wow

Uwaga, wstał szanowny małżonek

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2015, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo my tez poranni Jagoda obudziła sie o 4 maz nosił do 5 potem ja do 5:10 haha ale.... Przed 4 sąsiad przyszedł napruty jak atom i zapukał do nas bo mu sie pomyliło :) potem ze 20 min pukał do siebie az w koncu jego Miecka sie zlitowała i otworzyła hehe. Mieszkamy 7 lat obok siebie i w życiu nie widziałam go nabitego:)

Wróżko fajnie sie tak wylaszczyc po dłuższym czasie spędzonym w dresie. Pokaz chuine i siebie jak masz fotę.

Kotka ja nosze bransoletki takie cieniutkie w aparcie sa albo skórzane i ta skórzana jest wielka to ja zdejmuje w pracy i na biurko kładę:) co do kolczyków chciałam sobie kupić takie malutkie wkręty ale to chyba nie ma sensu bo je wkrótce Jagoda wyrwie :(
    Konwi dobrze zrobiłaś co on sobie myśli, wiadomo ze każdy potrzebuje resetu, ja to rozumiem zwłaszcza facet dla którego małe dzieci sa "trudne" ze względu na to ze kobieta- żona dotychczas tylko ich staje sie mama i oni .. No cóż idą w odstawke trochę... No ale Tobie tez sie odpoczynek i pomoc nalezą wiec jak planował sie resetować to mógł najpierw zapewnić Ci pomoc do dzieci( mój brat tak robi).

A mikser no wiem wiem drogi ale to mercedes wsród akcesoriów kuchennych , moja bratowa ma i wiem ze jest zajefajny a ze ja kocham piec to takie marzenie mi wpadło do głowy...choc powiem ze gdyby orgazm dawał to bym juz go leciała kupić hehe:)

WróżkaZielona, konwalianka lubią tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• LaRa Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2015, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwi, haha zrobiłaś szanownemu panu i władcy śniadanko chociaż? No nie bądź taka, przecież chłop fest zmęczony przyszedł... Olaboga! W łeb by dostał odemnie i by wytrzeźwiał w 6 sek heh

Plan mam, ale co z tego wyjdzie to nie wiem bo Ania chce być tylko na rękach a jest mi jej szkoda :(

Biżuterie nosze i nie ściągam, ani kolczyków, ani łańcuszka ani bransolety. I pierścionki tez ńie. Nie przeszkadzają mi a Ania bardzo delikatnie je ogłada.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2015, 10:00

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2015, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Q****a włączyłam pralkę i zmywarkę i wody nie ma aaaaa.

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2015, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZGREDKA - ja mroze sloiczki.

kurde, mielismy jechac dzisiaj do Polski ale na autostradzie jest jak zwykle taki szal, ze nie jedziemy. W tamtym roku stalismy 5h bo byl wypadek. Wracalismy z imprezy i akurat trafilismy na swiatecze korki. Cale szczescie ze udalo nam sie zjechac do stacji beznynowej. Zla jestem na siebie bo powinnam wczesniej pomyslec i poprosic meza zebysmy w czwartek jechali. Na googlach widze ze wszystko stoi. Masakra jest.

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MANIEK wrote:
    Q****a włączyłam pralkę i zmywarkę i wody nie ma aaaaa.

Maniek- u mnie też... ;/

Maniek- ty też Wrocław? :) Pękła magistrala... Całe miasto bez wody.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2015, 10:46

• WróżkaZielona Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2015, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc dziewuszki!

u nas nocka nienajgorsza, z tym, ze poszlismy spac kolo 1ej :/ glupie to, wiem. Maly spal ladnie o dziwo, po tym jak sie obudzil na mleko kolo 2, wstal o 8 :D wiec jestem wyspana (łiii!).

Konwi- ozeszz, zatluklabym!! i jak sie dzisiaj tlumaczy?

Smoku- wspolczuje jezdzenia :/ takie sprawy budowlane ciezko zalatwiac samemu, a co dopiero z dzieckiem!

Maniek- foty byly robione, ale ja sama nie mam :/ jak dostane, to wkleje ;) a co do miksera- tez musze kupic, ale jakis zwykly, bo moj zablokowal sie na najwyzszych obrotach i jak robie ciacho to mam cala kuchnie we wszystkim! ja znowu choruje na robota kuchennego czerwonego Boscha. ahh :) marzenie :)
    dobra akcja z sasiadem ;) dobrze, ze pukal, a nie dzwonil- bo ubiłabym!!

Lara- podziwiam za te krokiety i pierogi. ja nigdy w zyciu nie robilam pierogow, bo juz myslenie o tym mnie przerasta :D

Izolec- jak samopoczucie?

Zjadam kolejna mandarynke i chce mi sie sernika :/

Krokodylica lubi tę wiadomość

43xntqm.png

q0eplew.png
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ide spać....dobranoc

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2015, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara: nie umieszczono gotować a krokiety i pierogi? Ja tam za takie rzeczy się nawet nie zabieram

Ale jestem zmęczona mała bawilam od 7, mój wstał ok 9 potem ją do rossmana polecialam, gdzie na same potrzebne rzeczy wydałam 120 zł, masakra..
    Karmienie piersią to jednak poważna oszczędność..
    Chwilę poleze

Oby szybko Wam wodę wrócili

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2015, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MANIEK - no wlasnie w radiu slyszalam, ze walnelo w ktorejs dzielnicy.
    My nadal w domu. Moze dzisiaj w nocy wyjedziemy :(. Teraz nie ma sensu :(

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2015, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kotka siedz i się nie ruszaj, ja jadę dopiero 24go, no ale wiadomo praca sraca.. Mała śpi ale jak ja zasne to się pewno obudzi

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2015, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróciłam ze spaceru woda jest:) jestem uratowana:) dzięki dziewczyny za info;)
    No wlasnie Izolec wiesz juz gdzie rodzisz?

Wróżko dzwonek wyłączyłam jeszcze będąc w ciazy bo mnie zawsze ktoś budził :)

Lara ja uwielbiam robić pierogi na święta zwłaszcza z mama :) a za rok bede robić z Jagoda hehe :)

zgredka, Krokodylica lubią tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• LaRa Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2015, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie umiem ciasta na pierogi wyrobić bo zawsze mam sklejone ręce i dostaje qrwicy. Przyjdzie moja ciocia i pod jej czujnym okiem będę wyrabiać ciasto, zeby juz nie musieć sie ńikogo prosić.

Z mniej ciekawych rzeczy: wdupili mi sie na ogrodek, ukradli radio z głośnikami i przedłużacze i oczywiście rozwalili drzwi ;(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2015, 13:25

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2015, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej.
    U nas ok. Mały ułożony cały czas poprzecznie więc napierdziela mi po całym brzuchu przez co pojawiają się twardnienia więc ostatnio bardzo dużo czasu spędzam leżąc na kanapie :)
    Pojechaliśmy dzisiaj do centrum handlowego ale po objechaniu parkingu, gdzie nie było ani 1 miejsca wolnego stwierdziliśmy, że wrócimy wieczorem. Ale nie ma tego złego- wodę przywrócili więc się chociaż wykąpiemy :D
    Co do rodzenia- to jedziemy w moje rodzinne strony do "zaprzyjaźnionego szpitala". Moja mama pracuje tam od wieeelu lat a ja tam robiłam wszystkie praktyki więc sami znajomi. Na dodatek okazało się, że pracuje tam jakiś magik chirurg-urolog, do którego pół zachodniej Polski jeździ więc od razu będzie konsultował młodego.

Jak mija sobota moje niedospane mamuśki?

Nenaaa, marissith, Krokodylica lubią tę wiadomość

‹‹ 1531 1532 1533 1534 1535 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ