Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejo hejo
Co tu nie ma rannych ptaszkow? Moja właśnie atakuje guzik od poduszki paszczą, więc muszę interweniować
Chłop przywiózł swoje dziecko wczoraj, oczywiście poszedł z nim spać (ma prawie 9lat) przylaza do mnie po 5 przy czym się obudziła o 6 i musiał wracać, to że że mną nie śpi to mi ryba, bo że 2 miechy śpi już na kanapie, ale to że śpi z 9latka wzbudza we mnie obrzydzenie..
Moja sobie "tatuje" w dobrym nastroju -
zgredka wrote:Doidy?
Ja też bransoletkowa, ale mama się boi kupić, że mi się nie spodoba.
Za tyle to i orgazm dawać powinien
Moja jest noszona i !może zasnie, ja sprzatnelam toalete, a teraz wanne (jutro mycie podłóg), ale najpierw muszą zostać odkurzone..
Ale jak wy piszecie na przyklad w pracy na komputerze z bransoletka? Mi to ciagle dzwoni o myszke, o stol, o klaeiature. Albo nie przeszkadza wam to w noszeniu dziecka?
-
A ja nie nosze dzwoniacych, nosze na lewej ręce, mam z lilou na sznurku lub inne ale głównie na sznurku bądź nosze ostatnio ani kruk (dostaną na ur) gumową
W noszeniu dziecka może i by przeszkadzało, gdybym nosiła w domu, a ja jak tylko wchodze to zdejmuje dwa pierścionki, bransoletkę i opcjonalnie naszyjnik i kolczyki
Zamierzam wyjść że sloiczkow, za dużo kasy mi na tym leci, muszę dziś na cały tydzień porobic owocowe tylko jak? Po ugotowaniu i zblendowaniu pasteryzowac sloiki czy mrozicWiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2015, 08:24
WróżkaZielona lubi tę wiadomość
-
Hej, ale jestem zła... Mąż dotarł do domu o 2 w nocy! Tymek się obudził i Patryk jednocześnie, nie było zmiłuj musiał iść spać z tymkiem, bo Patryk wcale nie chciał zasnąć i urządził sobie przerwę w spaniu na godzinę. Ale mąż oczywiście zły.. Na domiar tak mnie podminowal, bo mówię my idź do Tymka a on nie mogę po usypiam, jak się wk..
A rano przychodzi i mówi, że tymek go zrzucił z łóżka, hala, jasne. Pijany był i tyle. No i poszedl spać, mówię mu ze do 10 daje mu czas a ten że nie, a ja chciałam na targ pojechać. Powiedziałam co chciałam, trzasnelam drzwiami i wyszłam, ciort z nim, niech się buja. Będą ciche dni, jak wytrzymam, bo ja z tych wybuchowych.
Tymek miał goraczke w nocy więc dostał nurofen.
U nas od wczoraj kolędy lecą, bo tymek chce.
Beszko, szacun za podróż z rodzinką. Jak nocka?
Nena, zdrowia
Wrozko, ale fajnie. Masz zdjęcie swojego image?
Zgredko ale niepowazna baba, u mnie to było out. Co za ludzieWiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2015, 09:17
beszka lubi tę wiadomość
-
Hej,
Zgredka, byłam porannym ptaszkiem, a moze nawet srodkowonocnym bo mała zrobiła sobie pobudkę o 3:15 i do 4:40 ja nosiłam.
Sama usnęłam około 5.
Zajrzałam w dziąsła i sa jaśniejsze wiec to chyba zeby.
Beszka, zycze miłego seansu i relaksu, i trzymam kciuki za usg H.
U mnie dzis klejenie pierogów, uszek i robienie krokietów. Mam nadzieje ze te ciasto sie odemnie odklei i coś z tego wyjdzie heheh antytalent ze mnie totalny.
Miłej soboty (u mnie szaro i ponuro, czekam na śnieg, a czy sie doczekam?)
Smoku, wszystkiego najjjjj dla Zosi.super prezent
U nas jeździk na razie w kartonie. Czekamy na wigilieWiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2015, 08:56
beszka lubi tę wiadomość
-
Hejo my tez poranni Jagoda obudziła sie o 4 maz nosił do 5 potem ja do 5:10 haha ale.... Przed 4 sąsiad przyszedł napruty jak atom i zapukał do nas bo mu sie pomyliło
potem ze 20 min pukał do siebie az w koncu jego Miecka sie zlitowała i otworzyła hehe. Mieszkamy 7 lat obok siebie i w życiu nie widziałam go nabitego:)
Wróżko fajnie sie tak wylaszczyc po dłuższym czasie spędzonym w dresie. Pokaz chuine i siebie jak masz fotę.
Kotka ja nosze bransoletki takie cieniutkie w aparcie sa albo skórzane i ta skórzana jest wielka to ja zdejmuje w pracy i na biurko kładęco do kolczyków chciałam sobie kupić takie malutkie wkręty ale to chyba nie ma sensu bo je wkrótce Jagoda wyrwie
Konwi dobrze zrobiłaś co on sobie myśli, wiadomo ze każdy potrzebuje resetu, ja to rozumiem zwłaszcza facet dla którego małe dzieci sa "trudne" ze względu na to ze kobieta- żona dotychczas tylko ich staje sie mama i oni .. No cóż idą w odstawke trochę... No ale Tobie tez sie odpoczynek i pomoc nalezą wiec jak planował sie resetować to mógł najpierw zapewnić Ci pomoc do dzieci( mój brat tak robi).
A mikser no wiem wiem drogi ale to mercedes wsród akcesoriów kuchennych , moja bratowa ma i wiem ze jest zajefajny a ze ja kocham piec to takie marzenie mi wpadło do głowy...choc powiem ze gdyby orgazm dawał to bym juz go leciała kupić hehe:)WróżkaZielona, konwalianka lubią tę wiadomość
Maniek
-
Konwi, haha zrobiłaś szanownemu panu i władcy śniadanko chociaż? No nie bądź taka, przecież chłop fest zmęczony przyszedł... Olaboga! W łeb by dostał odemnie i by wytrzeźwiał w 6 sek heh
Plan mam, ale co z tego wyjdzie to nie wiem bo Ania chce być tylko na rękach a jest mi jej szkoda
Biżuterie nosze i nie ściągam, ani kolczyków, ani łańcuszka ani bransolety. I pierścionki tez ńie. Nie przeszkadzają mi a Ania bardzo delikatnie je ogłada.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2015, 10:00
-
ZGREDKA - ja mroze sloiczki.
kurde, mielismy jechac dzisiaj do Polski ale na autostradzie jest jak zwykle taki szal, ze nie jedziemy. W tamtym roku stalismy 5h bo byl wypadek. Wracalismy z imprezy i akurat trafilismy na swiatecze korki. Cale szczescie ze udalo nam sie zjechac do stacji beznynowej. Zla jestem na siebie bo powinnam wczesniej pomyslec i poprosic meza zebysmy w czwartek jechali. Na googlach widze ze wszystko stoi. Masakra jest.
-
nick nieaktualny
-
czesc dziewuszki!
u nas nocka nienajgorsza, z tym, ze poszlismy spac kolo 1ejglupie to, wiem. Maly spal ladnie o dziwo, po tym jak sie obudzil na mleko kolo 2, wstal o 8
wiec jestem wyspana (łiii!).
Konwi- ozeszz, zatluklabym!! i jak sie dzisiaj tlumaczy?
Smoku- wspolczuje jezdzeniatakie sprawy budowlane ciezko zalatwiac samemu, a co dopiero z dzieckiem!
Maniek- foty byly robione, ale ja sama nie mamjak dostane, to wkleje
a co do miksera- tez musze kupic, ale jakis zwykly, bo moj zablokowal sie na najwyzszych obrotach i jak robie ciacho to mam cala kuchnie we wszystkim! ja znowu choruje na robota kuchennego czerwonego Boscha. ahh
marzenie
dobra akcja z sasiademdobrze, ze pukal, a nie dzwonil- bo ubiłabym!!
Lara- podziwiam za te krokiety i pierogi. ja nigdy w zyciu nie robilam pierogow, bo juz myslenie o tym mnie przerasta
Izolec- jak samopoczucie?
Zjadam kolejna mandarynke i chce mi sie sernika
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Lara: nie umieszczono gotować a krokiety i pierogi? Ja tam za takie rzeczy się nawet nie zabieram
Ale jestem zmęczona mała bawilam od 7, mój wstał ok 9 potem ją do rossmana polecialam, gdzie na same potrzebne rzeczy wydałam 120 zł, masakra..
Karmienie piersią to jednak poważna oszczędność..
Chwilę poleze
Oby szybko Wam wodę wrócili -
Wróciłam ze spaceru woda jest:) jestem uratowana:) dzięki dziewczyny za info;)
No wlasnie Izolec wiesz juz gdzie rodzisz?
Wróżko dzwonek wyłączyłam jeszcze będąc w ciazy bo mnie zawsze ktoś budził
Lara ja uwielbiam robić pierogi na święta zwłaszcza z mamaa za rok bede robić z Jagoda hehe
zgredka, Krokodylica lubią tę wiadomość
Maniek
-
Ja nie umiem ciasta na pierogi wyrobić bo zawsze mam sklejone ręce i dostaje qrwicy. Przyjdzie moja ciocia i pod jej czujnym okiem będę wyrabiać ciasto, zeby juz nie musieć sie ńikogo prosić.
Z mniej ciekawych rzeczy: wdupili mi sie na ogrodek, ukradli radio z głośnikami i przedłużacze i oczywiście rozwalili drzwi ;(Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2015, 13:25
-
nick nieaktualnyHej.
U nas ok. Mały ułożony cały czas poprzecznie więc napierdziela mi po całym brzuchu przez co pojawiają się twardnienia więc ostatnio bardzo dużo czasu spędzam leżąc na kanapie
Pojechaliśmy dzisiaj do centrum handlowego ale po objechaniu parkingu, gdzie nie było ani 1 miejsca wolnego stwierdziliśmy, że wrócimy wieczorem. Ale nie ma tego złego- wodę przywrócili więc się chociaż wykąpiemy
Co do rodzenia- to jedziemy w moje rodzinne strony do "zaprzyjaźnionego szpitala". Moja mama pracuje tam od wieeelu lat a ja tam robiłam wszystkie praktyki więc sami znajomi. Na dodatek okazało się, że pracuje tam jakiś magik chirurg-urolog, do którego pół zachodniej Polski jeździ więc od razu będzie konsultował młodego.
Jak mija sobota moje niedospane mamuśki?Nenaaa, marissith, Krokodylica lubią tę wiadomość