Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Smoku- tez mamy ikeowskie i powiem Ci, ze sie sprawdza. im mniej zakamarkow do mycia tym lepiej, bo po kazdym obiadku tylko raz dwa machne i jest git.
ja na chwileczke tylko, bo zaraz zbieram sie za mejkapy i fryza na impreze wigilijna. moi rodzice z Malym na spacerze, a ja dzis chate ogarnelam, choinke ubralam i z lekka zdycham. jutro moze pochwale sie Frankiem pod choina
trzymajta sie cieplo i nie chorowac mi tu, o nie!
buzi :*
Nieukowa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
A widzicie, ja niby bardziej doświadczona matka, a głupia o zębach nie wiedziałam..,
Lara, no my jeszcze w wanience..ale chyba zrobię jej wannowy trening;)
Smoku, chyba lepiej kupic zwykle, tylko chyba plastik lepszy - lepiej sie czyści. Ja kupiłam fancy i oczywiscie bez sensu - kasa w błoto, s Zuza i tak je w łóżeczku...
Konwi, no cholercia, znowu cos..,ach te dzieciaki (jak mawua moja znajoma - ciagle sie psują)
Nenaa, zdrówka.
Koniara, fajnie, ze wszystko ok- mnie tez boli dol i spojenie. I super, ze blizna wytrzymała, bo wlasnie zastsnawialam sie co tam u Ciebie;)
Ja juz spakowana, jadę do rodzicow i wracam dopiero z Toska;) ol yeah, trzy tygodnie - obym wytrzymała z nimi, a oni ze mnąbtw, Zgredko, jadę do naszego cudownego miasta;))
PS mój mauz jeździ po mieście i szuka papierków testowych na wody płodowe, bo cos mi dziś mokro, a na IP sie nie wybieram;))Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2015, 16:31
Koniara, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Smoku, mam dwa krźeselka, jedno z ikei ( u mamy) i drugie z firmy jakiejś tam (kiedyś pokazywałam) w domu. Jedno i drugie jest ok, a te z ikei szybsze do czyszczenia
i tańsze
Ja po spacerze w deszczu ;( No ale jak trźeba to trzeba... -
Smoku ja mam Caretero POP i jestem zadowolona.Zwykłe bez udziwnień,łatwe w obsłudze i czyszczeniu .
-
Wróciłam z wigilii pracowej, fajnie było sie spotkać w dodatku dostałam premie świąteczna
kocham mojego szefa hehe
ciacho zjedzone wszystkim smakowało, Jagoda dostała prezent
ehh stęskniłam sie z życiem zawodowym.
No i mogłam sie wylaszczyc jak to maz ujął bo założyłam kiecke i kozaki na obcasie
Fajnie ze rozmawiacie o krzesłach bo ja koduje i pózniej bede wiedziała miedzy czym wybierać i na co zwrócić uwagę.
zgredka, WróżkaZielona, Krokodylica lubią tę wiadomość
Maniek
-
No i Ty Maniek chuda jesteś to pewno wygladalas jak ta lala
Ja mam jutro wigilię w resto o 19, więc nie mogę się nazerac..
Mama chce żebym jej powiedziała co chce pod choinkę, a ja mowie proszek do prania itd ja w ogóle nie mam pojęcia, kompletnie nie wiem co chcę, macie pomysł może lepsiejszy balsan na bęben -
Zgredzia dzięki
co do balsamu na brzuchol to mi pomógł krem z musteli poporodowy ujędrniający i szczerze mówiąc podziałał a kosztował cos koło stówy!
Ja to mam na siebie tyle pomysłów ze mi członków rodziny brakuje hehebransoletki przyjmuje zawsze nawet bez okazji
Ty tez pisałaś ze jesteś Sroczka
albo moze jakiś szal na zimę i rękawiczki ?albo szminka? Portfel?
No i ja jestem chora na książki kucharskie mam fajna Lepkowskiego ( lubie ja bo narysowane sa zwierzęta i opisane części bo ja mam problem zwłaszcza z mięsem wołowym czy cielęcym a tak to wiem z której części co jest:) no i ma duzo fajnych propozycji dań. Od kilku lat marzy mi sie mikser taki z kitchenaid ... Ale jakos Mikołaj, gwiazdor czy inny dziadek mróz omijają mnie szerokim łukiem jesli chodzi o ten prezent...( niestety wiem dlaczego: cena jest powalająca jedynie 2500 zł)Lili83 lubi tę wiadomość
Maniek
-
Ale Wam dobrze z tymi spotkaniami wigilijnymi.. u mnie wczoraj bylo o 12, wystąpienie prezesa a pozniej poczęstunek, podobno pożal się boże..w każdym razie nikt mnie nie zaprosił
ale do rzeczy.. jestem dziś sama.. wykąpać obu to meksyk..najpierw Patryk, kapiel, cyc i usypianie, co nie jest proste, gdy Tymek stara sie zwrócić uwagę..no ale jakoś sie udało.. wiec Tymek kąpiel, odpowiedź na milion pytań, dwie strony ksiązki o mięśniach (tak, moje dziecko chce abym mu o takich rzeczach czytała), wychodzę pod prysznic, wracam i co słyszę? Mamoooo.. bo mam złe sny (ech), więc kładę się z nim.. po 5 min wstaje a ten mnie za ręke łapie i trzyma.. kolejne 5 min.. wychodze wreszcie i co? Patryk zaczął płakać, położyłam na brzuszku i dalej śpi.. ech, nie wiem co mnie dzś czeka, ale nie sądzę aby to było dobre..no i tymek ciągle do wc chodzi sikaćoby nie infekcja pęcherza..
usiadłam wreszcie z odrobiną winka, a co, mnie tez się należy..
dobrej nocyMANIEK, WróżkaZielona, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Qzwa, muszę wyjsć z psami a deszcz pada i mycie będzie dłuższe niż sam spacer ;( nienawidzę takiej pogody...
Dodatkowo muszę zejść na dół do sąsiadów garażowych bo sobie imprezę zrobili, muza napieprza ze aż mi dudni w mieszkaniu.
Buraki cholerne!
Konwalii, wypij cała butelkę, a co! -
Ej jak sie nazywal ten inny kubek do nauki picia? Jeden byl 360 a drugi? A ten 360 to z jakiej firmy?
MANIEK ja tez sroczka. Gustuje przed wszystkiem w kolczykach. Ale teraz sie mecze bez bo maly zaczal lapac za kolczyki. To samo oczywiscie z naszyjnikami. A branzoletek nie nosze raczej bo mi przeszkadzaja (np podczas pisania na klawiaturze).
wow 2,5 tysiaka za mikser? To co on robi? Sam obiera? Ja juz myslalam ze mam drogi (1600zl) haha. Dobry jest do sprzatania lodowki
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2015, 21:54
-
Doidy?
Ja też bransoletkowa, ale mama się boi kupić, że mi się nie spodoba.
Za tyle to i orgazm dawać powinien
Moja jest noszona i !może zasnie, ja sprzatnelam toalete, a teraz wanne (jutro mycie podłóg), ale najpierw muszą zostać odkurzone..WróżkaZielona lubi tę wiadomość
-
Witamy sie z PL
Lot ok, ale szczerze to lepiej mi sie samej z H i L lecialo niz teraz ze wszystkimi...
Psotka, my mamy kubeczek 360 po pierwszym dzieciu, niekapki i doidy. Polecam doidy i niekapek jesli gdzies sie wychodzi. 360 u nas nie podszedl i tylko przy 1 dziecku uzywalam. Przy drugim tylko niekapkow a bardzo szybko zaczal samz kubeczka pic....reklama i tyle. Natomiast z doidy jestem zadowolona.
W kazdym razie tez nie mamy poki co serca jej tego cyca nie zapodac a co dopeiro odkladac do lozka, by sama zasnela ( dodam ze chlopcy w jej wieku zasypiali sami, w soim lozeczku i w swoich pkojach). Probowalismy...drze sie, ze az wymiotuje....nie dla nas to. Czekamy az jej orzejdzie. Chcoiaz dzisiaj widzialam smoczek dynamiczny lovi i zastanawiam sie nad zakupem. Ma ktoras z Was?(nie w tym miejscu mialo byc, ale nei ogarniam ipada dzisiaj i zle edytowalam...nizej mialo byc tam gdzie o spaniu przy cycu pisze...zwalam na niewyspanie, hehehe)
Konwi, masakra klasc tak male dzieci samemu. Gdy L mial 3 mies. A J 2 lata maz zostawal sam z 2 dwa razy w tyg od 16.30 do 20-21. Podziwiam go hehehe a 3 to dopiero koszmar
Koniara i Anuska, trzymam kciuki za porody
Psotka, moja H tez zasypia orzy cycu i w sumie to chce spac z cycem w buzidaje mi chwile kolo 22 bym wyskoczyla zeby doszorowac...a od 2 tygspi koszmarnie. W PL juz sama siebie orzechodzi. Wlasnie nurofen przynioslam i jak zniw sie obudzi, to dostanie. Bardzo orzeciwna jestem podawaniu lekow bez powodu, ale ja cos boli a ja juz nie daje rade.
Mnie za to mdli i zoladek boli i sama nie wiem czy cos mnie lapie czy z niewyspania i stresow.
Jutro wybieram sie z mezem na seans do kina...na godz 14.30 ale inaczej sie nei da, bo od 19 pracuje juz jako smoczek hihihi
Nenus, jak u Was bo niedoczytalam czy juz zdrowi?
22.12 H ma usg brzucha....juz sie stresuje....ehh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2015, 22:56
Nenaaa, Anuśka lubią tę wiadomość
-
Beszka, masz zdrowie kobito
, podziwiam, lot z całą ferajną nie może być łatwą rzeczą...Życzę aby Hania wreszcie pięknie przespała tą nockę! Hanka śpij ładnie!
Trzymam już kciuki za USG.
U nas to jakiś wirus Beszka, Diego i ja mamy katary, kaszlemy i takie tam przeziębieniowe sprawy. Gorączka była od piątku do niedzieli, odpukać nie wróciła do tej pory.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2015, 22:47
beszka lubi tę wiadomość
-
A właśnie Pani sorzatajaca miała się pojawić i się nie pojawiła nie dając znaku, więc stwierdzilam, że to znak a poza tym że skoro baba nie poważna to niech spada, zresztą chłop powiedział, że ogarniemy sami w weekend więc na razie odpuscilam, rozejrze się po świętach.
Beszko: trzymam kciuki za wszystko, za USG za małą żeby jej przeszło za kino udanebeszka lubi tę wiadomość
-
elo elo!
wrocilam z Dzampry wigilijnej. fajnie bylo spotkac te pracowe mordeczkijedzonko pycha, rodzice tez sie spisali przy Franku. Maly ladnie zasnal, oby spal cala noc (ahhaa...). Maniek, widze, ze tez imprezowalas
tez sie dzis na lachona zrobilam
czerwona kiecka z golymi plecami i czerwona szmina. uhuu, Dzaga
zaraz ide lulu, ale poki co podziwiam moje swiateczne dekoracjechuina pikna, nieskromnie mowiac
spokojnej nocy wszystkim!
ahaa- Beszka- jestes moim idolem!Nenaaa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Nena, dobrze ze to tylko przeziebienie...
Zgredko, oby maz pomogl ci z tymi porzadkami. Pamietam moje poczatki ciazy i ten zgon, brrrr i oby udalo sie kogos do pomocy znalezc....poleconego i godnego zaufania, bo z tym roznie bywa (my od dluzszego czasu poszukujemy niani i kogos do ogarniecia chaty i masakra....)