Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też idę spać, moja zasnęła jak mnie nie było w domu. Brzuch mnie stałe boli glupio, wypilam dziś siemię lniane, bo radzą ale nic nie podzialalo, a po pascie do zębów jest ohydnie..
Oglądam singielke i idę spać -
Anuska - 5 dni...wow, u mnie 24 dni;)
Ana, zdrowych wesołych.
Nieukowa - sa dobre strony posiadania leniwca;) naprawdę...
Lara, chyba tez przesadzę Zuze do naszej wanny;)
A Zuzce niepostrzeżenie wlazła dolna 4. (dziwne, bo 3. nie ma jeszcze;))Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2015, 07:53
Krokodylica, Anuśka lubią tę wiadomość
-
Sumerka 4 przed 3 norma
Słuchajcie dziewczynki moje, jakiego kremu używacie? Ja z corka przez dwa lata sudocrem używałam co było "złe" - ponoć nie można. Teraz polecaja mi bepanten ale jak w rismanie zobaczylam cene 42zl za 100g to sie zdziwiłam.
czekam na opinię
-
Czesc
Summi, a w czym kąpiesz Zuze? U nas wanienka juz poszła w odstawke 2 tyg temu.
Koniara, ja używam nivea baby na odparzenia, Krem z babydream i linomag. Bephantena nie miałam.
U nas dzis fajna nocka, pobudka o 6 wiec niedługo powinna być drzemka.
Miłego dnia -
No cc do szpitala idę 28.12. Ogólnie chodzę z krzeselkiem po domu bo spojenie biodra i krzyż bolą
ale w sumie ok. Ważne ze ta cienka blizna po poprzedniej cc wytrzymała
WróżkaZielona, Anuśka, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
Koniara: ja nie uzywam nic chyba ze jest odparzenie, sudocrem linomag lub z musteli
U mnie oczywiscie pobudki pierwsza jak tylko weszlam do pokoju sie polozyc o 24, potem jeszcze pare
Nie wiem jak to bedzie jak nie bedzie u mnie mleka zeby dac do ciamkania..
Musze mala nauczyc pic wode lub cos innego bo moja tylko mleko, dajecie jakies herbatki?soki
Ja w tramie, nad ksiazka. -
Hejo noc do kitu:(
Koniara ja używam bephanten bo narazie tylko ten nie ma tlenku cynku tylko pantenol (czy jakos tak) ale muszę poszukać linomag lub ten nivea bo pójdę z torbami a w razie zaczerwienienia bede używać bephanten.
Anuska wielkie odliczanie czas zacząćAnuśka lubi tę wiadomość
Maniek
-
Ania drzemka, ja jem śniadanie i może zdążę umyć podłogi.
Wczoraj wieczorem wypiła 100 ml wody z sokiem malinowym ale w "swojej" butelce. Zobaczymy jak dziś będzie.
Nenaa, jak sie dziś czujecie? -
Tak samo jak wczoraj Laruś...Zasmarkani, zakaszleni. Bez mocy. Ratujemy się jak możemy domowymi sposobami. Mąż się trzyma, zbytnio Go nie powaliło. Za to teściową też już tak, a Tu święta za pasem, które u Niej spędzamy. Olaboga...mam nadzieję, że wydobrzejemy wszyscy szybciochem.
Diego jak zwykle szaleje ale staram się Go stopować i częściej do drzemek nakłaniać. Sen też ponoć leczy -
Summerka wrote:A Zuzce niepostrzeżenie wlazła dolna 4. (dziwne, bo 3. nie ma jeszcze;))
Tutaj fajny kalendarz ząbkowania ( chociaż oczywiście różnie z tym bywa ), ale tak dla orientacji
http://male-dziecko.wieszjak.polki.pl/zabkowanie/302523,Kalendarz-zabkowania-dziecka.htmlSummerka lubi tę wiadomość
-
justta wrote:Nenuś zdrówka, A Diego ile ma zebisków, Leosiowi idzie czwarty i jedynki górne na raz
Leoś spi druga godzine, woooooow Jak nigdy
Milego dnia laseczki
D. też zaliczył 2-godzinną drzemkę -
młoda śpi starsza pakuje do babci uff bedzie spokojny wieczór a jutro ubieram choinke
wiecie co Anuska kochana dla ciebie i oczywiśce was dziewczynki specajlnie necik wykupie w kom bo 25 jade do tesciów heheheheAnuśka, WróżkaZielona, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
hej, u nas tragiczna noc i kiepski poranek..zawiozlam dzieci do przedszkola a tu o 12 dzwonią ze Tymek ma goraczkę..no to odebralam go.. dalam nurofen i położyłam spac, na szybko rósł machnęłam i teraz je.. oby mu przeszlo ale nie przeszło na Patryka
omg Anuśka, to już...wow,, ale leci..
Koniara, a imie macie wybrane? bo jakoś nie zarejestrowałam.. ja uzywalam bepanthen ale tylko przy silnym odparzeniu, czyli moze dwa razy. Normalnie uzywam, jak juz- linomag
smoku, ja po Tymku mam taki duzy, z dwiema tackami, regulowanym oparciem, itd..ful wypas, a szczerze to bym go sprzedała i kupiła z Ikei. zajmuje mniej miejsca, poręczny.. -
Ja mam dostac krzeselko pod choinke, znaczy mala, plastikowy choc wolalam drewniany. Ale w drewnianych sruby byly na wierzchu (klups) idiotyzm i mama stwierdzila, ze to plastikowe solidniejsze jednak.
Ja juz w drodze z pracy ol yeah