WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2015, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gotujo, spszontajo, paczta ludzie jakie gosposie...fiu fiu

Izoleccc, WróżkaZielona, Nieukowa, Krokodylica lubią tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2015, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba tylko ja się opier..... bo cały dzień śpię :)
    Dupa tam trza coś zeżreć i jedziemy po wyciskarkę do soków :D

Nenaaa, Krokodylica lubią tę wiadomość

• Summerka Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2015, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredko, nie, rodzę w Kozienicach - tam rodziłam Zuzę i tam też pracuje moja teściowa, więc mam z położnymi luzz:)

Ja już u rodziców - dziś mauż mi fundnął super parownicę z deską do prasowania i żelazkiem karchera - a co tam - muszę czas oszczędząc, bo przy dwójce dzieci, zresztą będzie miał łatwiej koszule prasować - hyhy.

Już ledwo chodzę...masakra...

Krokodylica lubi tę wiadomość

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2015, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenaaa wrote:
    Gotujo, spszontajo, paczta ludzie jakie gosposie...fiu fiu
    ja mam od tego ludzi...
    leże i pomarańcze jem, a co ;)

Izoleccc, Nieukowa, Krokodylica lubią tę wiadomość

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2015, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izoleccc i Marissith, dyscyplinarne, nieodwołalne wykluczenie z KGG - Koła Gospodyń Gangowych!

Izoleccc, marissith, Krokodylica lubią tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • WróżkaZielona Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2015, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o kurcze, mam coraz mniej czasu, nie ogarniam!! co to ja dzisiaj robilam... w sumie to co zwykle, tylko Franek mi nie dał życ, wiec jestem do tyłu ze wszystkim :D

Izolec- spij, spij... a reszte tekstu znasz :D tez mamy wyciskarke. przez jakis czas robila furore, teraz z lekka sie kurzy :D ale trza powrocic do zdrowotnosci, coby drugi dzidziek witaminy łapał.

Summerka- oj wspolczuje tej koncowki! ja tez pod koniec ledwo zipalam, a takie mialam plany, ze hohoo! a z ciekawosci- jak u Was z drzemkami Zuzi? spi w ciagu dnia? potrafi sie soba zajac troche, zebys mogla chwilke odsapnac?

Lara- o kuzwa!! co za ludzie! i to przed Swietami :( przykro mi bardzo. Dziadostwo sie szerzy. A jak z pierogami? dalas rade z pomoca cioci?

czilaut wieczorny. uwielbiam te godziny wolnosci :D

spokojnego wieczoru girls. badzcie grzeczne, bo Mikołaj tuż tuż!

43xntqm.png

q0eplew.png
  • Summerka Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2015, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróżka - dobry żart:) tzn. śpi dwie godziny, ale niestety usypia koło 17.00, a potem buszuje do 24.00 ewentualnie 1.00 w nocy, kiedy ja padam na pysk. Zająć się sobą, jeszcze nie zajmie - chyba, że dam jej komórkę (wiem, wiem), co czasem robię, żeby, np. poprasować:( wtedy dzwoni gdzieś (spryciarz ogarnia) albo puszcza filmiki na youtoube - piosenki:))

WróżkaZielona lubi tę wiadomość

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2015, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania juz spi. Oby do rana.
    Hmmm pierogi, no zrobione, ale ja byłam z doskoku bo mała najlepiej sie czuje u mnie, ze mną wiec było marudzenie. Jutro nalesńiki i krokiety, bo szans na to dzis nie było, niestety.

Teraz sie zabieram za sprzątanie a pozniej gorrraca kąpiel :)

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2015, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara co za ludziska boszze niech im łapska uschną!
    Jeju Summi masakra a nie próbowałaś jej tej drzemki przestawić na w wcześniejsza godz zeby wcześniej wieczorem zasypiała? Masakra wykończysz sie jak drugi maluch bedzie a Zuzia do 1 bedzie szaleć.

Zamówiłam ostatnie prezenty uff dla bratowej pieczątki do ciastek ( bo ona sie zajmuje zawodowo pieczeniem) a dla brata poduszkę do wanny bo wciąż marudzi ze jest zmęczony to moze mu sie przyda, kto wie.

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2015, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mam nic ciekawego do sprawozdania.. Maz zawiozl mocz Tymka do analizy, ale ok. Czekamy na posiew. On nadal sika co 5 min. Do tego zrobił 7 zadkich kup. Patryk maruda, katar się zaczyna..

Za to zrobiłam dziś z tymkiem bombki :)
    Ogólnie jakoś leci, mąż wstał i namówił na ten wyjazd, ale nic ciekawego nie kupiłam

Sumi, ja już nie kładę Patryka po 16 inaczej byłby klops, spróbuj jej to zmienić. Codziennie przesuwaj drzemke o 5 min wcześniej i się uda.

Dobrej nocy

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2015, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoku sto latek dla Zośki. :)

Smoczyca1 lubi tę wiadomość

• zgredka Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2015, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wrocilam z wigilii wydziałowej, wszyscy do pisali, ja z drugą koleżanka w ciunzy zarlysmy jak świnie ale się nie najadlypysmy, a szczuplaki jadły dwa razy wolniej ;(

Konwi: jak robilas te bombki?

Ja na barszzu miałam mieć po kilku dniach pianę a tu już tydzień i nic ;(

Moja dopiero teaz uspana, ale może pospi
    I na pewno jest dziurka w dziasle ;) czekamy na lewą dolną jedynkę, ale powiem Wam że poza pchaniem wszystkiego do buzi i budzenie się w nocy nic się nie dzieje, oby tak dalej

Mój dziś zrobił małej jabluszko i pyta czy może dodać miodu dla smaku, na co ją, że wolę żeby nie miała slodzonego i lubiła naturalne smaki, ale oczywiście dodał, ponoć zdziebko mała zajadala aż się trzesla...

Najlepszego dla Sofijki..

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2015, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosia, Naj Naj Najlepszego od ciotki sklerotyczki i kumpla Diego ;)

Smoczyca1 lubi tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2015, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredzia, uważajcie na miodzik, dosyć silny alergen ;)

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2015, 07:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry

Miłej niedzieli :)

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2015, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenaaa: moja jest antyalergiczna, już dostała mandarynki trochę i nic..twardy bęben po rodzicach.

Witajcie w niedzielę, oby można było wyjść w tym na dwór pomimo syfu i smrodu krakowskiego bleee

Moja budziła się z 8 razy

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • WróżkaZielona Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2015, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej ludziska!

noc u nas ok. Maly obudzil sie tylko kolo 3 na mleczko, a pozniej juz spal do 8 :D w pewnym momencie uslyszalam, ze sie obudzil, ale chyba zasnelam i on pozniej tez zasnal, bo kolejna pobudka juz ostateczna o 8. jestem wniebowzieta! gdyby nie to mleko, to bylaby cala nocka przespana! ale i tak nie narzekam i dziekuje niebiosom za tak dlugi sen :) niedlugo zbieram sie do kosciola, a Maly na spacer z tata. Jakos boje sie z Frankiem do kosciola chodzic, zwlaszcza teraz. u nas kosciolek malutki, a sezon chorobowy w pelni, wiec odpuszczam do wiosny. wczoraj bylismy na chwile u sasiadow. Oni maja 4 letnia Zuzie i Oliwierka starszego od Franka o 2 miechy. Pobawili sie chwile, fajna sprawa :) taki byl zaskoczony iloscia dzieci, ze hej! bede praktykowac czesciej takie odwiedziny, niech sie uspoleczniaja dzieciaki ;)

Zdrowka, szczescia, pomyslnosci dla naszej slicznej Zosieńki! :)

jak zdrowko dziewczeta? jak dzidziole w nocy?

Ari, Kroko, Yasmin? dawajcie znaka.

milej niedzieli!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2015, 11:22

Krokodylica lubi tę wiadomość

43xntqm.png

q0eplew.png
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2015, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredko, to że mogła zjeść mandarynke nie znaczy że miód może.. Miód się późno wprowadza. No i może od tego budziła się często w nocy.

Wrozko, co ja bym oddała żeby Patryk też się tylko raz obudził.. Zazdroszczę. My do kościoła chodzimy

Miłej niedzieli. Kupiłam dziś super spódnice, jestem zadowolona, tylko że napalilam się na buty w kazarze, czerwone czółenka ale rozmiaru nie było :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2015, 12:37

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2015, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joł,

Nam nie odpuszcza choróbsko, już tydzień dziadostwo nas męczy...Jutro skoczymy do pediatry, może coś doradzi.

Mi się zachciało zamrażalnik w lodówce porządkować i rozmrażać, taaa, pół niedzieli przy lodówce zeszło...

Się rosół dopiero zaczął gotować, będzie na kolację ;)

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2015, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróżka daję znaka. ;)

My już po obiedzie, stary jedzie na moto, dzieć śpi. Była już tak zmęczona że padła bez obiadu. Także nie pośpi pewnie zbyt długo.

Ja z Zuzią też do kościoła nie chodzę bo jak się stoi w miejscu to zaczyna się drzeć, trzeba ciągle iść, a tak wycelować z kościołem żeby spała to nie ma opcji.

Także się wymieniamy, rano jedzie mąż a wieczorem ja.

Nenaaa, WróżkaZielona lubią tę wiadomość

‹‹ 1532 1533 1534 1535 1536 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ