X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2015, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gotujo, spszontajo, paczta ludzie jakie gosposie...fiu fiu

Izoleccc, WróżkaZielona, Nieukowa, Krokodylica lubią tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2015, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba tylko ja się opier..... bo cały dzień śpię :)
    Dupa tam trza coś zeżreć i jedziemy po wyciskarkę do soków :D

Nenaaa, Krokodylica lubią tę wiadomość

• Summerka Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2015, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredko, nie, rodzę w Kozienicach - tam rodziłam Zuzę i tam też pracuje moja teściowa, więc mam z położnymi luzz:)

Ja już u rodziców - dziś mauż mi fundnął super parownicę z deską do prasowania i żelazkiem karchera - a co tam - muszę czas oszczędząc, bo przy dwójce dzieci, zresztą będzie miał łatwiej koszule prasować - hyhy.

Już ledwo chodzę...masakra...

Krokodylica lubi tę wiadomość

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2015, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenaaa wrote:
    Gotujo, spszontajo, paczta ludzie jakie gosposie...fiu fiu
    ja mam od tego ludzi...
    leże i pomarańcze jem, a co ;)

Izoleccc, Nieukowa, Krokodylica lubią tę wiadomość

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2015, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izoleccc i Marissith, dyscyplinarne, nieodwołalne wykluczenie z KGG - Koła Gospodyń Gangowych!

Izoleccc, marissith, Krokodylica lubią tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • WróżkaZielona Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2015, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o kurcze, mam coraz mniej czasu, nie ogarniam!! co to ja dzisiaj robilam... w sumie to co zwykle, tylko Franek mi nie dał życ, wiec jestem do tyłu ze wszystkim :D

Izolec- spij, spij... a reszte tekstu znasz :D tez mamy wyciskarke. przez jakis czas robila furore, teraz z lekka sie kurzy :D ale trza powrocic do zdrowotnosci, coby drugi dzidziek witaminy łapał.

Summerka- oj wspolczuje tej koncowki! ja tez pod koniec ledwo zipalam, a takie mialam plany, ze hohoo! a z ciekawosci- jak u Was z drzemkami Zuzi? spi w ciagu dnia? potrafi sie soba zajac troche, zebys mogla chwilke odsapnac?

Lara- o kuzwa!! co za ludzie! i to przed Swietami :( przykro mi bardzo. Dziadostwo sie szerzy. A jak z pierogami? dalas rade z pomoca cioci?

czilaut wieczorny. uwielbiam te godziny wolnosci :D

spokojnego wieczoru girls. badzcie grzeczne, bo Mikołaj tuż tuż!

43xntqm.png

q0eplew.png
  • Summerka Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2015, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróżka - dobry żart:) tzn. śpi dwie godziny, ale niestety usypia koło 17.00, a potem buszuje do 24.00 ewentualnie 1.00 w nocy, kiedy ja padam na pysk. Zająć się sobą, jeszcze nie zajmie - chyba, że dam jej komórkę (wiem, wiem), co czasem robię, żeby, np. poprasować:( wtedy dzwoni gdzieś (spryciarz ogarnia) albo puszcza filmiki na youtoube - piosenki:))

WróżkaZielona lubi tę wiadomość

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2015, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania juz spi. Oby do rana.
    Hmmm pierogi, no zrobione, ale ja byłam z doskoku bo mała najlepiej sie czuje u mnie, ze mną wiec było marudzenie. Jutro nalesńiki i krokiety, bo szans na to dzis nie było, niestety.

Teraz sie zabieram za sprzątanie a pozniej gorrraca kąpiel :)

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2015, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara co za ludziska boszze niech im łapska uschną!
    Jeju Summi masakra a nie próbowałaś jej tej drzemki przestawić na w wcześniejsza godz zeby wcześniej wieczorem zasypiała? Masakra wykończysz sie jak drugi maluch bedzie a Zuzia do 1 bedzie szaleć.

Zamówiłam ostatnie prezenty uff dla bratowej pieczątki do ciastek ( bo ona sie zajmuje zawodowo pieczeniem) a dla brata poduszkę do wanny bo wciąż marudzi ze jest zmęczony to moze mu sie przyda, kto wie.

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2015, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mam nic ciekawego do sprawozdania.. Maz zawiozl mocz Tymka do analizy, ale ok. Czekamy na posiew. On nadal sika co 5 min. Do tego zrobił 7 zadkich kup. Patryk maruda, katar się zaczyna..

Za to zrobiłam dziś z tymkiem bombki :)
    Ogólnie jakoś leci, mąż wstał i namówił na ten wyjazd, ale nic ciekawego nie kupiłam

Sumi, ja już nie kładę Patryka po 16 inaczej byłby klops, spróbuj jej to zmienić. Codziennie przesuwaj drzemke o 5 min wcześniej i się uda.

Dobrej nocy

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2015, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoku sto latek dla Zośki. :)

Smoczyca1 lubi tę wiadomość

• zgredka Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2015, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wrocilam z wigilii wydziałowej, wszyscy do pisali, ja z drugą koleżanka w ciunzy zarlysmy jak świnie ale się nie najadlypysmy, a szczuplaki jadły dwa razy wolniej ;(

Konwi: jak robilas te bombki?

Ja na barszzu miałam mieć po kilku dniach pianę a tu już tydzień i nic ;(

Moja dopiero teaz uspana, ale może pospi
    I na pewno jest dziurka w dziasle ;) czekamy na lewą dolną jedynkę, ale powiem Wam że poza pchaniem wszystkiego do buzi i budzenie się w nocy nic się nie dzieje, oby tak dalej

Mój dziś zrobił małej jabluszko i pyta czy może dodać miodu dla smaku, na co ją, że wolę żeby nie miała slodzonego i lubiła naturalne smaki, ale oczywiście dodał, ponoć zdziebko mała zajadala aż się trzesla...

Najlepszego dla Sofijki..

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2015, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosia, Naj Naj Najlepszego od ciotki sklerotyczki i kumpla Diego ;)

Smoczyca1 lubi tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2015, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredzia, uważajcie na miodzik, dosyć silny alergen ;)

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2015, 07:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry

Miłej niedzieli :)

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2015, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenaaa: moja jest antyalergiczna, już dostała mandarynki trochę i nic..twardy bęben po rodzicach.

Witajcie w niedzielę, oby można było wyjść w tym na dwór pomimo syfu i smrodu krakowskiego bleee

Moja budziła się z 8 razy

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • WróżkaZielona Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2015, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej ludziska!

noc u nas ok. Maly obudzil sie tylko kolo 3 na mleczko, a pozniej juz spal do 8 :D w pewnym momencie uslyszalam, ze sie obudzil, ale chyba zasnelam i on pozniej tez zasnal, bo kolejna pobudka juz ostateczna o 8. jestem wniebowzieta! gdyby nie to mleko, to bylaby cala nocka przespana! ale i tak nie narzekam i dziekuje niebiosom za tak dlugi sen :) niedlugo zbieram sie do kosciola, a Maly na spacer z tata. Jakos boje sie z Frankiem do kosciola chodzic, zwlaszcza teraz. u nas kosciolek malutki, a sezon chorobowy w pelni, wiec odpuszczam do wiosny. wczoraj bylismy na chwile u sasiadow. Oni maja 4 letnia Zuzie i Oliwierka starszego od Franka o 2 miechy. Pobawili sie chwile, fajna sprawa :) taki byl zaskoczony iloscia dzieci, ze hej! bede praktykowac czesciej takie odwiedziny, niech sie uspoleczniaja dzieciaki ;)

Zdrowka, szczescia, pomyslnosci dla naszej slicznej Zosieńki! :)

jak zdrowko dziewczeta? jak dzidziole w nocy?

Ari, Kroko, Yasmin? dawajcie znaka.

milej niedzieli!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2015, 11:22

Krokodylica lubi tę wiadomość

43xntqm.png

q0eplew.png
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2015, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredko, to że mogła zjeść mandarynke nie znaczy że miód może.. Miód się późno wprowadza. No i może od tego budziła się często w nocy.

Wrozko, co ja bym oddała żeby Patryk też się tylko raz obudził.. Zazdroszczę. My do kościoła chodzimy

Miłej niedzieli. Kupiłam dziś super spódnice, jestem zadowolona, tylko że napalilam się na buty w kazarze, czerwone czółenka ale rozmiaru nie było :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2015, 12:37

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2015, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joł,

Nam nie odpuszcza choróbsko, już tydzień dziadostwo nas męczy...Jutro skoczymy do pediatry, może coś doradzi.

Mi się zachciało zamrażalnik w lodówce porządkować i rozmrażać, taaa, pół niedzieli przy lodówce zeszło...

Się rosół dopiero zaczął gotować, będzie na kolację ;)

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2015, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróżka daję znaka. ;)

My już po obiedzie, stary jedzie na moto, dzieć śpi. Była już tak zmęczona że padła bez obiadu. Także nie pośpi pewnie zbyt długo.

Ja z Zuzią też do kościoła nie chodzę bo jak się stoi w miejscu to zaczyna się drzeć, trzeba ciągle iść, a tak wycelować z kościołem żeby spała to nie ma opcji.

Także się wymieniamy, rano jedzie mąż a wieczorem ja.

Nenaaa, WróżkaZielona lubią tę wiadomość

‹‹ 1532 1533 1534 1535 1536 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ