Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Zgredko, nie, rodzę w Kozienicach - tam rodziłam Zuzę i tam też pracuje moja teściowa, więc mam z położnymi luzz:)
Ja już u rodziców - dziś mauż mi fundnął super parownicę z deską do prasowania i żelazkiem karchera - a co tam - muszę czas oszczędząc, bo przy dwójce dzieci, zresztą będzie miał łatwiej koszule prasować - hyhy.
Już ledwo chodzę...masakra...
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
o kurcze, mam coraz mniej czasu, nie ogarniam!! co to ja dzisiaj robilam... w sumie to co zwykle, tylko Franek mi nie dał życ, wiec jestem do tyłu ze wszystkim
Izolec- spij, spij... a reszte tekstu znasztez mamy wyciskarke. przez jakis czas robila furore, teraz z lekka sie kurzy
ale trza powrocic do zdrowotnosci, coby drugi dzidziek witaminy łapał.
Summerka- oj wspolczuje tej koncowki! ja tez pod koniec ledwo zipalam, a takie mialam plany, ze hohoo! a z ciekawosci- jak u Was z drzemkami Zuzi? spi w ciagu dnia? potrafi sie soba zajac troche, zebys mogla chwilke odsapnac?
Lara- o kuzwa!! co za ludzie! i to przed Swietamiprzykro mi bardzo. Dziadostwo sie szerzy. A jak z pierogami? dalas rade z pomoca cioci?
czilaut wieczorny. uwielbiam te godziny wolnosci
spokojnego wieczoru girls. badzcie grzeczne, bo Mikołaj tuż tuż!
-
Wróżka - dobry żart:) tzn. śpi dwie godziny, ale niestety usypia koło 17.00, a potem buszuje do 24.00 ewentualnie 1.00 w nocy, kiedy ja padam na pysk. Zająć się sobą, jeszcze nie zajmie - chyba, że dam jej komórkę (wiem, wiem), co czasem robię, żeby, np. poprasować
wtedy dzwoni gdzieś (spryciarz ogarnia) albo puszcza filmiki na youtoube - piosenki:))
WróżkaZielona lubi tę wiadomość
-
Ania juz spi. Oby do rana.
Hmmm pierogi, no zrobione, ale ja byłam z doskoku bo mała najlepiej sie czuje u mnie, ze mną wiec było marudzenie. Jutro nalesńiki i krokiety, bo szans na to dzis nie było, niestety.
Teraz sie zabieram za sprzątanie a pozniej gorrraca kąpiel -
Lara co za ludziska boszze niech im łapska uschną!
Jeju Summi masakra a nie próbowałaś jej tej drzemki przestawić na w wcześniejsza godz zeby wcześniej wieczorem zasypiała? Masakra wykończysz sie jak drugi maluch bedzie a Zuzia do 1 bedzie szaleć.
Zamówiłam ostatnie prezenty uff dla bratowej pieczątki do ciastek ( bo ona sie zajmuje zawodowo pieczeniem) a dla brata poduszkę do wanny bo wciąż marudzi ze jest zmęczony to moze mu sie przyda, kto wie.
Maniek
-
Nie mam nic ciekawego do sprawozdania.. Maz zawiozl mocz Tymka do analizy, ale ok. Czekamy na posiew. On nadal sika co 5 min. Do tego zrobił 7 zadkich kup. Patryk maruda, katar się zaczyna..
Za to zrobiłam dziś z tymkiem bombki
Ogólnie jakoś leci, mąż wstał i namówił na ten wyjazd, ale nic ciekawego nie kupiłam
Sumi, ja już nie kładę Patryka po 16 inaczej byłby klops, spróbuj jej to zmienić. Codziennie przesuwaj drzemke o 5 min wcześniej i się uda.
Dobrej nocy -
Ja wrocilam z wigilii wydziałowej, wszyscy do pisali, ja z drugą koleżanka w ciunzy zarlysmy jak świnie ale się nie najadlypysmy, a szczuplaki jadły dwa razy wolniej ;(
Konwi: jak robilas te bombki?
Ja na barszzu miałam mieć po kilku dniach pianę a tu już tydzień i nic ;(
Moja dopiero teaz uspana, ale może pospi
I na pewno jest dziurka w dziasleczekamy na lewą dolną jedynkę, ale powiem Wam że poza pchaniem wszystkiego do buzi i budzenie się w nocy nic się nie dzieje, oby tak dalej
Mój dziś zrobił małej jabluszko i pyta czy może dodać miodu dla smaku, na co ją, że wolę żeby nie miała slodzonego i lubiła naturalne smaki, ale oczywiście dodał, ponoć zdziebko mała zajadala aż się trzesla...
Najlepszego dla Sofijki.. -
Nenaaa: moja jest antyalergiczna, już dostała mandarynki trochę i nic..twardy bęben po rodzicach.
Witajcie w niedzielę, oby można było wyjść w tym na dwór pomimo syfu i smrodu krakowskiego bleee
Moja budziła się z 8 razy -
hej ludziska!
noc u nas ok. Maly obudzil sie tylko kolo 3 na mleczko, a pozniej juz spal do 8w pewnym momencie uslyszalam, ze sie obudzil, ale chyba zasnelam i on pozniej tez zasnal, bo kolejna pobudka juz ostateczna o 8. jestem wniebowzieta! gdyby nie to mleko, to bylaby cala nocka przespana! ale i tak nie narzekam i dziekuje niebiosom za tak dlugi sen
niedlugo zbieram sie do kosciola, a Maly na spacer z tata. Jakos boje sie z Frankiem do kosciola chodzic, zwlaszcza teraz. u nas kosciolek malutki, a sezon chorobowy w pelni, wiec odpuszczam do wiosny. wczoraj bylismy na chwile u sasiadow. Oni maja 4 letnia Zuzie i Oliwierka starszego od Franka o 2 miechy. Pobawili sie chwile, fajna sprawa
taki byl zaskoczony iloscia dzieci, ze hej! bede praktykowac czesciej takie odwiedziny, niech sie uspoleczniaja dzieciaki
Zdrowka, szczescia, pomyslnosci dla naszej slicznej Zosieńki!
jak zdrowko dziewczeta? jak dzidziole w nocy?
Ari, Kroko, Yasmin? dawajcie znaka.
milej niedzieli!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2015, 11:22
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Zgredko, to że mogła zjeść mandarynke nie znaczy że miód może.. Miód się późno wprowadza. No i może od tego budziła się często w nocy.
Wrozko, co ja bym oddała żeby Patryk też się tylko raz obudził.. Zazdroszczę. My do kościoła chodzimy
Miłej niedzieli. Kupiłam dziś super spódnice, jestem zadowolona, tylko że napalilam się na buty w kazarze, czerwone czółenka ale rozmiaru nie byłoWiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2015, 12:37
-
Joł,
Nam nie odpuszcza choróbsko, już tydzień dziadostwo nas męczy...Jutro skoczymy do pediatry, może coś doradzi.
Mi się zachciało zamrażalnik w lodówce porządkować i rozmrażać, taaa, pół niedzieli przy lodówce zeszło...
Się rosół dopiero zaczął gotować, będzie na kolację -
Wróżka daję znaka.
My już po obiedzie, stary jedzie na moto, dzieć śpi. Była już tak zmęczona że padła bez obiadu. Także nie pośpi pewnie zbyt długo.
Ja z Zuzią też do kościoła nie chodzę bo jak się stoi w miejscu to zaczyna się drzeć, trzeba ciągle iść, a tak wycelować z kościołem żeby spała to nie ma opcji.
Także się wymieniamy, rano jedzie mąż a wieczorem ja.Nenaaa, WróżkaZielona lubią tę wiadomość