Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Manius: mi sie snilo, ze moj mial trzy kobity jedna na naszym pietrze a pozostale pietra nizej
Obudzilam sie poszlam do duzego wylaczyc.mu tv, telefon przegrzebalam ale nic ciekawego nie znalazlam (a grzebalam gadajac z nim mu nad glowa)
Blondik: ja stosowalam to co malej przepisala babka tobrex
U mnie taki smrod, ze szkoda gadav chyba kupie filtr na twarz ale musze sie w temacie rozejrzec, dobrze ze na swieta do radomkowa jade to odetchne
Moja sie budzila kilka razy i paszcze do cyckania otwierala
Jak dluga utrzymuje sie dziurka w dziasle zanim wyjdzie zab?
Wszystkiego Naj dla urodzonych 21goLaRa, WróżkaZielona, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
Anuska, równo by było gdyby Cie rozcięli dzisiaj
Zgredka, uśmiałam sie w głos, az Ania na mnie spojrzała z zapytaniem: " czego sie matka chichrasz?"
Moze to Twoja podświadomość tak działa? Ze doszukujesz sie zdrady?
W każdym razie uśmiałam sie, ze grzebalas w tel stojąc mu nad głowa.
U mnie piski ze bębenki pękają i "da da da da da da" calyyyy dzienWiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2015, 12:27
Nieukowa lubi tę wiadomość
-
witam sie wymeczona!
ja juz nie wiem, czy to pełnia, czy plamy na sloncu, czy zeby, czy cholera wie co. takiego placzko- marudy to ja nie widzialam. na raczki non stop, a klocek swoje juz wazy. noc masakra. pobudki co poltorej godziny. z desperacji dalam dzisiaj ibum, bo juz sama nie wiem ki diaboł.
Zgredka- Ty to aparatka jestes niezlai co na to grzebanie Twoj? u nas drzemki w godzinach, gdzie maly jest zazwyczaj senny- trze oczy, ziewa. ale dzisiaj wszystko poprzestawiane. juz sama nie wiem o co cho? a dziurka w dziasle moze kilka dni byc. obserwuj, lada dzien powinien sie zabek pojawic.
Summerka- Tobie rowniez zdrowych i wesołych! ahh, Twoja godzina zero juz tez niedlugo wybije
Anuśka- co tu duzo mowic, kciuki zacisniete! czekamy na fote Mani!
Blondik- oj, wspolczuje tego zapalenia spojowekcholerstwo to, znam. tez nie lubie Świat bez sniegu i w ogole zimy bez sniegu. a do tego wszelkie wirusy i bakterie w powietrzu lataja, trza uwazac. a ja marze o spacerkach w sniegu
w tym roku juz raz z malym wyszlam, z tym ze w nosidelku. aaale byl zaskoczony
a salatke robie jarzynowa- to wiadomo. ale tez moze zrobie taka z ananasem, serem zoltym, kukurydza i czosnkiem. moja babcia uwielbia
Misia- podziwiam za zapał! ja odpuscilam w tym roku. nie mam sily. zrobie tylko salatke jarzynowa i keksa. Tobie rowniez spokojnych i wesolych! oby Antosiowi szybiutko zabek wyszedl
Maniek- tez mam czasami takie lipne nocezamiast spac to ja rozkminiam bez sensu. a im bardziej probuje zasnac, tym gorzej to wychodzi. ehh.
milego dnia dziewczynki! kontynuuje obzeranie sie ptasim mleczkiem.
aa no i oczywiscie zapomnialam. wszystkiego naj dla miesieczniakow!!buzi buzi dzidziaki! :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2015, 12:24
Misi@ lubi tę wiadomość
-
Hehe Zgredka Ty Scherlocku
no wlasnie co na to Twoj?
Wróżko i jak kiedy rusza ten wasz projekt?
Blondik współczuje chorubska oczu. A jak Madzia jak te kolki dalej sa?
Anuska co za emocjefajnie ze można sie tak przygotować wiec spiiiiiijjjjjjjj dziś cały dzień hehe a jutro całujesz Manie
Summi wesołych i zdrowych Swiati trafionych prezentów pod choinka!
Kurczę u nas dziś deszcz wiec siedzimy w domu:(
Psotka hop hop co tam u Was jak Domi?
Beszko jak pobyt w pl?Anuśka lubi tę wiadomość
Maniek
-
Manieczku- za 2 tygodnie dostaniemy pieniazki na konto na zakup sprzetu
u na dzisiaj tez beznadziejna pogoda
a mialam mojego wyslac na spacer z Frankiem, a sama poogarniac troche chate. no zobaczymy. moze jakis krotki spacer uda sie zrobic.
Blondiku- uwazaj na Madzie, bo zapalenie spojowek to wirusowa sprawa i bardzo latwo sie zarazic.
kurcze, wyrzuty sumienia mam. wszystkie cos robia, a ja na dupie siedze i kontempluje swe zycie. nie chce mi sie NIC. -
witam
Manius tak juz dawno mm jest w menu młodej hehe cycek to juz tylko przytulanka lub popijanie obiadu czy deserku
dzis dzien ok nawet drzemka była a teraz juz na drga sie zbieramy ale narazie Lili u mnie na kolanach siedzi
Lara buziaki dla AnulkiLaRa lubi tę wiadomość
-
tak ale młoda miała wg lekarki anemie iżeby nie faszerować jej lekami kazała wprowadzać stałe jedzenie po kolei tak zeby przed kolejnym badaniem po miesiącu miała już wprowadzone miesko warzywa i owoce oraz gluten wiec musiałm sie nie lada sprezyc ale poszło tylko ucierpiały cycki bo nocki całe spi bez karmienia w dzin po obiadku 4 h przerwy były troszke ciumkania i owoc i tak idziemy ku koncowi
anemia była spowodowana ponoc brakiem kwasu foliowego i b6 -
Oo to ciekawe co piszesz bo moja pediatra w ogóle nie zleciła dotychczas badań ani jednych hmm chyba zapytam jak bede w styczniu.
Ja w sumie lubie karmić ale czasem to chciałabym gdzieś wyjsć na dłużej niż godz a tak to nie ma takiej opcji. Ostatnio maz próbował dać mm i nie zechciała zjeść, ale za kilka tyg zaczniemy rozszerzać dietę to juz mn mi sie chyba nie opłaca wprowadzać.
Nieukowa co u Ciebie? Pogodziłas juz prace i opiekę nad Radziem?Maniek
-
wiesz co ja najpierw moje podawałam w butli potem mm
moja miała zlecona morfologie ze wzgledu na to ze po porodzie jej robili bo miała w przełyku coś zielonego bali sie stanu zapalnego
morfo 12zł płaciłam bo i tak prywatnie robiłam teraz w styczniu jeszcze tsh kontrolnie -
A mój nic, stwierdził, że nieźle sobie wymyslam..
Moja też miała zalecane wprowadzania szybsze z uwagi na anemię ale babka też żelazo przewidywała (nie podaje), teaz ma minimalna anemię nawet nie wiem czy to można nazwać nanemia, choć ona mówi że tak i dalej każe żelazo dawać..
Ah zjadlam pierogi ruskie i marchewkę zasmazona, mniam mniam
Acz nic sama nie robilam..
Mojemu tylko zrobilam pstrunga z makaronem i pomidorkami koktajlowymi..