Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wróżko - jakbym czytała o swoim...i jeszcze twierdzi, że "umniejszam" jego zasługi dla domu (gotowanie obiadu i zakupy - wow), bo ostatnio wyszorował kibelek i MÓJ bidet...no tak, bo ja nie używam chemii w ciąży, a on to robi RAZ na dwa, trzy tygodnie- szok!!
-
Cześć, u nas też katar i chrypka, czyli znowu krtan
maruda, że hej! Dobrze że już zrobiłam te krokiety
Beszko, to niezbyt dobre wieści, ale może nie będzie to miało aż tak dużego wpływu na małą, oby.
Anuska, jak tam?
Wrozko, zdrowia dla małego. Tulimy -
Jej, wszystkie zapracowane, gotujące, sprzątające
Ja mam jutro swój dzień w kuchńi, dziś szaleje mama po powrocie z pracy.
Pyt. Co planujecie dać maluchom ze stołu wigilijnego czy tez sie świat?
Rybka, chlebuś, co jeszcze? -
macham
Beszka trzymam kciuki zeby kolejne USG było ok jednak
kurcze Nieukawa zebym ja taka mądra jak ty była to bym sie wstrzymała a tak nie chciałam ją sztucznym żelazem faszerować to mam
ja jutro rano zakupy i sernik z oreo robie a dziś szykuje ciuchy na wyjazd do tesciów w wigilie sledzik u nas potem do prababci i do rodziców moich spadamy -
Wracam z roboty, kregoslup chce mi peknac...
A jeszcze tyle pracy mam ze szok, dzis obiadu nie bedzie, znaczy bedzie, ale pierog kupny..
Mala nic nie dostanie ze stolu, co najwyzej chlebel, bo marudzi jak inni jedza a ona nie. -
Hejka u nas ok
Anuśka jak tam?
Choina ubrana w koncu, zainteresowanie ogromne, Leos chce ja wywrócićbombki sa suuuuuper i wogole, ciekawe ile wytrwa, a mamy ogromną, na wigilię zje z nami rybkę i barszczyk ewentualnie, zobaczymy co mu podpasuje
Milego wieczorku kochaneKrokodylica, Misi@, WróżkaZielona, Anuśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mam gowniane pytanie.
Zuzi wylazly te dwie dolne jedynki jeden po drugim.
I mam nieodparte wrażenie że idą od razu gorne zęby.
Ale. Nie ma tych typowo zebowych kupsk które były wcześniej.
Przy kolejnych zębach ich nie ma czy po prostu nie idą?
Ja się witam z @.
Po 58 dniowym cyklu.zgredka, justta, WróżkaZielona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA jakie to zebowe kupy? Bo moj ostatnio robi zielone ze sluzem i do tego ducha skora i krosty wiec jestem na diecie eliminacyjnej...trzeci rok z rzedu nie bede jesc wigilijnych potraw...ale waga za to 62 kg tylko brzuchol wielki :p
Ja jak u biedronki ugotuje rosol z buraczkami i moze rybe na parze choc niby ryby uczulaja, ale cos musze zjesc :p
Mam kryzys zywieniowy :p i sny o" wielkim zarciu :"D
WróżkaZielona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No ok. To pewnie idą.
Misia to takie luźne bardzo no i po pachy i dość dużo dziennie.
Wróżka. Chłopa to lagą po łbie.
A Ty nie możesz się gdzieś z Małym ruszyć? Jakieś spotkanie? Odwiedziny?
Teraz Święta to trochę odzyjesz. Musisz do ludzi wyjść.
Ja zaakceptowalam że mój to troglodyta i przestałam z tym walczyć i mi lepiej.
Ale! Z nim też jakoś lepiej. Cos tam pomoże czasem i z Małą zostanie. Sam się wczoraj przyznał że jak była mniejsza to się bal a teraz to już nie ma problemu. Ale i bez kłótni się nie obyło. Dowiedziałam się że jestem wiecznie ze wszystkiego niezadowolona. HA HA. Skomentowalam to krótkim acz tresciwym "zamknij się".Summerka, WróżkaZielona, LaRa lubią tę wiadomość
-
Kroko, moja ma 10 zębów - żadnych kup, gorączki, marudzenia, więc reguły niue ma:)
Lubię za "zamknij się", mój chłop taki sam, a teraz to w ogóle nie wiem i jeszcze ma czelność mówić, że "od dłuższego czasu nastawia się psychicznie na te 6 mcy, które NAS czekają" - NAS...Krokodylica lubi tę wiadomość