Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejo
Wreszcie spokój. Jutro do rodziców, dziś posiedzialam dłuzej w robocie
Wczoraj kolegą mnie tak WKU*** że masakra, mam ochotę napluc mu w herbatę..szkoda gadac.
Łeb mnie boli i oko mi lzawi ;( chyba coś mnie zbiera why....
Mogłam dać jej ten viburcol bo to co się działo w nocy przeszło moje wyobrażenie.
Anuska ją jestem przeciwna zapychaniu, cycki na pewno nie dadzą za mało. Ureguluje się szybko, zaraz będziesz miała pewnie nawal.
Summi: ja to bym się bała z rodzicami bardziej zostawić niż z moim, moja mama to nie umie jej odłożyć tylko nosi przy czym poci małą okrutnie..Anuśka lubi tę wiadomość
-
Anusia a w szpitalu nie maja mleczka? Mi zanim pokarm przypłynął to bebilon był dostępny w szpitalu i dokarmialam ale zawsze przed butelka gryzła cyca:) moja bratowa podaje hipp bio combiotik i tez ok.
Super ze jesteście zdrowe i całe, odpoczywaj ile sie da bo teraz Maniuchna zmęczona porodem pewnie duzo spi także kimaj ile wlezie.
Zrobiłam sernik i ciacho marchewkowe, jutro rybyyyyy.
Bedzka bo w pl wszystko sie ludziom przydaje, nawet używane zgubione misie:(
Zgredzia czym Cie tak kolega zdenerwował ?
Anuśka lubi tę wiadomość
Maniek
-
Wpadam na szybko zyczyc Wesolych Swiat! Jutro z samego rana spadamy do rodzicow, a dzis bieganie, pakowanie, sprzatanie, maz w pracy.na 12ke dzis poszedl i wraca po 22:00... Takze ledwo zyje...
Kroko na mojej wiosce 8zl/h jest srednio i tyle place niani. W samym Poznaniu 11-12zl/h...
Anuska uwazaj z tym dopajaniem. Gratuluje.Maniusi, powodzenia dla Was na nowej drodze zyciaWiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2015, 20:42
Anuśka, Izoleccc, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Zgredka mam nadzieję że cyce ruszą i MM nie będzie potrzebne, ale na wszelki wypadek na święta wolałabym być zabezpieczona.
Maniek mają mleczko w szpitalu i ostatnio brakło Maryśce 3ml do szczęścia a darła się okrutnieWróżkaZielona, Krokodylica, Blondik, MANIEK lubią tę wiadomość
-
Beszka- o kurcze, przykre z tym misiem
ja sie mega przywiazuje do rzeczy i gdyby mi cokolwiek Malutkiego zginelo, chyba bym sie zaplakala! u nas identyczna sytuacja z tymi kupami, katarem i kaszlem! mysle, ze zabki i jakas wirusowka sie nalozyly
zdrowka dla Hanulki!
Maniek- ooo dawaj tego sernikajadłabym w nieskonczonosc. uwiebiam serniki! ja zrobilam dwa keksy, siedza wlasnie jeszcze w piekarniku. jak wystygna to zrobie na nie polewe i posypke ze skorki pomaranczowej. ale one beda dopiero na Świeta.
Zgredka- jesli faktycznie nic nie pomaga, to sprobuj tego viburcolu. ja na noc daje Ibum, jesli wiem, ze zeby bola. No wlasnie, czym zdenerwowal Cie ten kolega? Ty kolezanko meliske wypij, siadz na pupencji i rób nic. nalezy Ci sie!
Anuśka- ojj jak cudownie, ze Maniunia jest juz z Tobawypoczywajcie ile sie da
a mleczko u mnie w szpitalu mieli Bebilon i ja skorzystalam drugiej nocy. oczywiscie ssanie najpierw, ale jak dziecko glodne, to mowcie co chcecie, ale ja bym dala mleko i juz. My mielismy rozne mleka, od Bebilonu wlasnie, przez Enfamil i Nan po Hipp Bio Combiotic ostatecznie. i jest ok
Summerka- no w sumie jakbys teraz urodzila to moze to nawet lepiej? ja przenosilam tydzien i to byla ma-sa-kra. ruszac sie nie moglam, wszystko mnie bolalo. tak wiec, powodzenia! odpoczywaj ile mozesz
Lara- jak tam u Anuli stan zebiszczy? cos tam juz sie pokazuje?
Młoda Dama- a co Ty mowisz z tym niepasowaniem. jak Adaś? przeziebienie minelo?
Bylismy u lekarza. Pluca czyste, uszy ok, wiec pewnie wirusowka lub zeby. Dzis juz duzo lepiej. z nosa nie leci jak z kranu, a i nastroj lepszygoraczki brak, kaszle troche odkrztuszajaco. ale kamien z serca, ze to nie uszy. uff. dziekujemy za zyczenia zdrowia
Franek przesyla piatala ciotkom!
dobrej nocy kobitki!
Anuśka, Izoleccc, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Z doskoku:
Anuska, ja od małej dokarmailam, w szpitalu dostawała Humane a położna poleciła Nan i jest ok. Ale to wszystko zależy od brzuszka. I jestem zdania takiego, ze lepiej dokarmić ńiz dziecko ma być głodne za wszelka cenę.
U nas kolejny upadek ;( tym razem mała pokazywała tacie co już potrafi, i raczkując przeszła z paneli na płytki, podwinęła sie jej raczka i twarzą upadła. Widziałam przerażenie w oczach małża i od razu mała była na moich rękach i szybko sie uspokoiła. Boje sie ze będzie miała guza lub siniaka, i to jeszcze na łuku brwiowym ;( Ania teraz niespokojnie śpi, rsuca sie co chwilkę, a ja nie mogę przy niej leżeć bo muszę skończyć kuchenne rewolucje.
Małż ńie widział Ani 10 dni, i mówi że niesamowite postępy już zrobiła, ze jest w szoku.
Summerka, powodzenia, teraz Ty!
Kroko, uaktualnij tabelkę w wolnej chwili
Do pózniej ...WróżkaZielona, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Anuska; zatem u mnie w szpitalu dawali enfamil
Ja teaz daje hipp bo tańszy
Mój stara się uśpić małą nie jest lekko
Kolegą wkurzyl mnie tym, że mnie wygryzl ze składania życzeń szefowej,moja vice wymyśliła że ją złoże bo muszę zbierać głosy na konkurs a nikt mnie nie zna na co (człowiek który już więcej na tym stanowisku nie osiągnie a wyższego nie ma), że nie nie on pójdzie złożyć, na co twardo że nie na co on jeszcze bardziej stanowczo
Nie żebym chciała składać te życzenia, bo mnie takie rzeczy krepuja, ale sposób w jaki on otwarcie powiedział, że on mnie zazenowal.. -
///
Anuśka gratuluje z całych sił swoich i dużo zdrówka dla was :*
Dobranoc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 23:52
-
Galareta zrobiona, sałatka rownież, w chacie sajgon, ale to mam zadanie na jutro - wyekspediować tatę z dzieckiem i psami i ogarnąć ten burdel bo aż nie mogę patrzeć heh
Zgredka, No to rzeczywiście nic tylko napluć do herbaty albo i w twarz
Dobranoc i spokojnej nocy -
Wesołych Świąt. Choć dla mnie raczej nie będą wesole. Lekarka kazała mi przejść na dietę bez nabiału bo znowu sluxowate kupki. No to nie jem nabiału a mała od rana baki kolka i wrzask. WściWściekliźniezna normalnie. Chyba czas zakończyć kp bo to nie ma sensu. Jestem klebkiem nerwów.
Dobranoc -
Hejo
Hej, mam ochotę się zabić..
Mała budziła się co godz, ale od 4 to jest koncert nic tylko Cyc, a ja już nie mogę
Wreszcie odciagnelam gila i dalam masc na dziąsła i leży w lozeczku i posapuje i giga, lepsze to niż nieustanny wrzask
Jeszcze mój przylazl do łóżka i mi miejsce zajmuje..Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2015, 05:40
-
Dzien dobry
Blondik, u nas nic na kolki nie pomoglo. Trzebabylo poczekac kilka miesiecy, az przeszlo....
Wrozko, super ze uszko zdrowe.
Hanka od wieczora znow wysoko goraczkuje...a ze jutro wszystko nieczynne, to chce dzisiaj do lekarza i jak na zlosc zgubilam namiary do doktorki, ktora w gabinecie miala sprzet do badania crp
Wrzucialam juz pyt na fb i jak nikt ze znajomych nic do 9 to dzwonie do innych lekarzy w okolicy wizyte wyblagac....tak mi zal zabki..ehhWróżkaZielona lubi tę wiadomość
-
Hej,
Blondik, a czy to pewne ze kolki są po twoim mleku? Może to typowe kolki przez niedojrzały układ?
Qrcze, a jak tak płacze to może niedojada i jest głodna?
Nie będę namawiać do mm, ale dziś wczoraj w rossmanie rzuciło mi sie w oko mleko nan do delikatnych brzuszków...
Cholera, sama nie wiem co jeszcze ci poradzić
Bądź silna i sie nie poddawaj!
Beszko, cholera! A w szpitalu nie zrobią takich badań? Przecież, to bez jaj! Ile ona może cierpieć? Współczuje i trzymam kciuki za poprawę zdrowia H.
Zgredka, współczuje nocki ;(
Moja sie obudziła po 6 a teraz z tata robi coś tam
Zdrowych, rodzinnych i spokojnych ŚwiatWiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2015, 06:58
Lili83, WróżkaZielona lubią tę wiadomość
-
Uwaga, uwaga! Pyt!
Potrzebuje wyprać pokrowiec z materaca. Po zdjęciu pokrowca jest tam wkład gryki? Na pokrowcu nie ma metki wiec zastanawiam sie czy i w jakiej temp mogę wyprać.
Macie praktykę w tym temacie ???
Mam eco bubble wiec spróbuje w 30 st. -
Hej
Ja na chwile.
Chcielismy z Domim zyczyc wam wszystkim Wesolych Swiat!
ANUSKA gratulacje!!!
Sernik zrobiony, sledzie zamarynowane, jeszcze tylko salatka sledziowa, zapakowac prezenty i posprzatac.
WróżkaZielona, Lili83, Izoleccc, Nenaaa lubią tę wiadomość
-
Dziewczynki - bałam sie, ze to juz - bóle krzyża, jak na okres, masakra. Panika...
Mój mauz nie zostanie sam z Zuza, bo ona by sie zapłakała. Zuza bedzie u rodzicow, mój mauz z nimi, tylko do szpitala bedzie przyjezdzal...teraz i tak jestem w Rmiu, bo stad bliżej do szpitala.