Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ojej Summerka- to moze juz sie cos zaczyna? trzymam kciuki, zeby sprobowala jeszcze swiatecznych potraw
Nenek- dzieeekuuujeeemy! Wam rowniezzdrowka przede wszystkim!
Kotka- wzajemnieduzo radosci na Świeta!
Beszka- oj, bidulka Haniaja mysle, ze w szpitalu powinni zrobic CRP. u nas taka wysoka goraczka byla spowodowana zapaleniem ucha. uszka miala Hania sprawdzane? mocz? moze jakas infekcja ukladu moczowego. tez lubi dawac taka wysoka goraczke. ehh, nie mam juz pomyslu
ale leccie do szpitala. i taka rada- przy samym przyjeciu powiedzcie, ze byliscie u lekarza kilka dni temu i powiedzial, ze jak goraczka nie minie to macie jechac do szpitala i robic CRP. Jesli powiecie, ze sami z siebie chcecie zrobic, beda Was odsylali. Polecenie lekarza to co innego. Wiem, ze moze nie do konca zgodne z prawda, ale tak to tutaj dziala niestety
Lara- ja ten pokrowiec kilka razy pralam juz w normalnym programie, tylko 40 stopni. gryke i kokos zostawiasz na materacu. ahh, to pewnie jak maz tyle czasu nie widzial Ani to sie mega stesknil?moj raz nie widzial Franka dwa dni, to pozniej nosil go non stop
Blondik- ehh, na pewno jestes mega zmeczonaja w temacie kolek niewiele moge poradzic, bo u nas akurat nie bylo. ale dziewcyzny dobrze mowia z ta dieta, po dwoch tygodniach jakos mozna zobaczyc efekty odstawienia jakiegos poduktu. a do tego czasu restrykcyjna dieta. choc kolki jako takie to niedojrzaly uklad pokarmowy i przechodza same po jakims czasie
moze jesli Cie to niepokoi to USG brzuszka zrobic? a podajesz jej dodatkowo mleko? moze faktycznie glodna? u mojej szwagierki malutka plakala non stop i mysleli, ze kolki, a ona glodna byla po prostu. podali po piersi mm i nastal spokoj
ale nie wiem, czy akurat u Ciebie tak bedzie, mozesz sprobowac...
Młoda Dama- u nas prezenty dwa razy Mikołaj przynositaki jest gosc zapracowany
rowniez spokojnych i radosnych Świat!
Zgredka- eh, eh, wspolczuje ciezkiej nockiu nas podobnie, ale jakos juz organizm zahartowany, ze spac nie trzeba
chyba im dalej tym latwiej przychodzi mi pogodzenie sie z mysla, ze nie musze spac
u nas wlasnie trwa proces pakowania prezentow, tzn. moj maz pakujeco prawda to jedno z moich ulubionych zajec, ale niech ma. ja posiedze na czterech literach i ewentualnie moge kokardke zawiazac
Radosnych Świąt Wam jeszcze tutaj zyczespokojnych, zdrowych, niech to beda cudowne pierwsze Świeta naszych Maluchow
Krokodylica, Nenaaa, Lili83 lubią tę wiadomość
-
Zgredka, poczytałam na stronie producenta, i tam napisane ze prac można w 60 st. Ja wybrałam w 30 z eco bubble, wiec tez ok.
Te łuski gryki są niestety podszyte w pokrowcu materaca wieczorach sie nie dało.
Teraz schnie, i dopiero jak zupełnie wyschnie to założę na materac.
Podróżującym życzę szczęśliwej podróży -
nick nieaktualny
-
Kochane chciałam życzyć Wam cudownych, rodzinnych, pełnych radości, miłości i uśmiechu świat.
U nas masakra, tymek znowu gorączka i kaszel, Patryk katar. Siedzimy w aucie, w korku, przed nami 230 km..LaRa, Izoleccc, Nenaaa, Lili83, WróżkaZielona, Summerka lubią tę wiadomość
-
Konwi, jeśli możesz to napisz w jakiej formie robisz łososia dla Patryka. W piekarniku?
Szerokiej drogi!
Oczywiście lubię za życzenia, a dzieciaczkom życzę zdrówka!Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2015, 13:59
Nenaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lara, będzie łosoś przuprawiony pietruszka, oliwa i kilka kropel cytryny i do piekarnika.
Kotka, Patryk ma body z muchą, eleganckie spodnie. Ma też bluzkę z reniferem ale nie wiem kiedy mu założę. Na chrzciny ma koszule, muchę w kropki i eleganckie spodnie. Tymek właśnie jedzie w swetrze z balwanem, na dziś i jutro ma koszule i dżinsy i muchę.
Najlepszego dla DominikaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2015, 15:23
-
Zycze wam bardziej pozytywnych swiat niz sama mam. Inaczej to sobie wyobrazalam. Nie zjadlam ze wszystkimi wieczerzy, bo dziecko na drzemke lulalam. Nie rozpakowalam razem z rodzina prezentow, bo ku#wa musialam wykapac. Nie obejrzalam filmu, bo od godziny probuje uspic dziecko. Czuje sie wykluczona z rodziny. I nikt mi nie pomoze, wszyscy by go bawili jak wypoczety i najedzony.
Niezbyt swiateczny nastroj. -
Hej dziewczynki zycze Wam wesołych rodzinnych i spokojnych świat.
Nieukowa nie wiem czy to jakaś pociecha u mnie tak samo tyle ze spodziewałam sie tego:/ maz gadu gadu z rodzina a ja w drugim pokoju karmie lulam i przewijam.... I tez wszyscy bawili gdy miała dobry humor a rozdarciuche to do mamy. Teraz ciezko było uśpić bo chyba za duzo wrażeń ludzi itd ...
Dziewczyny zdrowka dla Was i dla dzieciWróżkaZielona lubi tę wiadomość
Maniek
-
kutwaaa dziewczyny, u mnie to samo! przyjechalismy do tesciow o 16tej. troche posiedzielismy na chacie, pozniej Maly zaczal jeczec, wiec poszlismy na spacer. szwagierka z mezem przyjechali o 19-tej, a my na glodniaka na nich czekalismy
nie mowiac juz o tym, ze o 19-tej to moje dziecko idzie spac, wiec wyobrazacie sobie, co bylo jak spac nie poszlo
szybkie jedzenie w locie, szybkie rozpakowywanie prezentow (ja nawet nie rozpakowalam! heh:/). drugi dzidziek placzacy, moj zakatarzony. a tesciowa mi tu opowiada, zeby jeszcze dluzej posiedziec (kiedy ewidentnie widac, ze Franek juz ma wszystkiego dosc ). ehh. mam nadzieje, ze jutro u mojej rodziny bedzie spokojniej
i tego tez Wam zycze. a teraz spadam lulu.
dobranoc! -
Ho Ho HO
Życzymy Wam Wesołych Świąt!!!!
Nieukowa - tak nie może być - u nas Wigilia była tak ze wszyscy przy stole siedzieli razem - maluchy na kolanach karmione swoimi zupkami, a potem zamiana -mąz trzymał małego przy stole a ja jadłam, szwagierka tak samo z mężem się zamienia
a na prezenty nawet szybciej pobiegliśmy bo maluchy już marudziły
trzymajcie się cieplutko dziewczyny (choć jak na grudzień to i tak w pl upały)
my dopiero ci wróciliśmy z objazodwych wigilii ... ehh
wyśpię się po śmierci
Zgredzia - jeszcze raz gratuluję
i po cichutku troszkę zazdroszczę ;pKrokodylica lubi tę wiadomość