Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Byliśmy u babki oglądać kojec, dzwonie pod klatką żeby dała nr mieszkania a ona że sprzedała kojec, no walnieta, a jeszcze jej wyslalam linka czy aby na pewno ok.
Potem pojechalismy po jedzenie ją myslalam że mój zrobi zupę fasolowa a ten robi fasolke po bretonsku, wkurzylam się bo tego główną nie chce, będę się czuć po tym źle i ciężko gowno gowno
-
zgredka wrote:Byliśmy u babki oglądać kojec, dzwonie pod klatką żeby dała nr mieszkania a ona że sprzedała kojec, no walnieta, a jeszcze jej wyslalam linka czy aby na pewno ok.
Potem pojechalismy po jedzenie ją myslalam że mój zrobi zupę fasolowa a ten robi fasolke po bretonsku, wkurzylam się bo tego główną nie chce, będę się czuć po tym źle i ciężko gowno gowno
Fasolki po bretonsku też nie lubie -
Zgredka, może to i jakiś znak ze babka sprzedała te łóżeczko ? Choć nie powiem ze postąpiła tragicznie, i bez szacunku dla czasu obcej osoby
sucz jedna heh
A facet niech Ci ugotuje to na co masz ochotę a nie!
Blondik, Ania teraz nosi 3jki. A wieku Madzi była jeszcze na 2 jkach.
-
nick nieaktualnyA ja lubię fasolke i fasolowa, a wyszli na niego myszy...i na babkę od lozeczka tez..
Blondik Madzia slodziasna juz ma 3 ki wow my kończymy 2 i zaczynamy 3 jeczki...ile ona wazy i mierzy? Nasz wazy cos ponad 7 kg i ma 68 cm.
Wczoraj zjadlam jajecznice no i niestety mały uczulony na jajka a juz cieszylam się, ze będę mogła zjeść biszkopty ;/ ale dobrze ze wiemy co go uczula ...
Summi jak tam ?
-
Teraz zakładałam Ani dady 3-jki i są na nią jeszcze sporo luźne, zakładki nachodzą na siebie, a przed chwilazrobila taka koope ze wypłynęła plecami i skończyło sie na prysznicowaniu heheh
W czwartek będę na szczepieniu, sama jestem ciekawa ile mała wazy i mierzy.
Zgredzia co do obiadu to wczoraj "zażyczyłam" sobie wołowinkę w sosie chrzanowym. Jeśli masz ochotę to zapraszam -
Dzięki Kroko, jeszcze nie kupiłam więc może się skuszę.
Madzia i Radek rozkoszni,
Do lat dla Łucji
Ana, gratuluję 7m-ca, ślicznie wyglądasz
Asha dziennie zniknęła, cieszę się że urodziła ale ja mam do niej największy żal..
My używany viburcolu
Co jeszcze.. Mamy gości, więc niewiele jestem.. Byliśmy wczoraj w Blue City i reducie, ale kupiłem tylko tymkowi sweter i rękawiczki. Dziś w fashion house i tu wydałam trochę kasy, buty w kazarze, ja i maz. Ja trzy bluzki, mąż dwie koszule.. Poszło trochę kasy..
A, Patryk znowu kaszle.. BuuWiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2016, 15:30
Anastazjaaa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Ten viburcol to jak długo można używać? Pytam z ciekawości bo dziś jeszcze nic małej nie dałam.
Trochę marudzi ale nie tak straszńie jak wczoraj, wiec sie wstrzymuje. Może bardziej pomyśle o czymś na noc?
Kupiłam dwie bluzki i spodńie na fitness, spotkałam koleżankę z która jutro idziemy i przynajmniej sie nie zdublujemy odziezowo -
Co to viburcol?
Kurcze a ja uzywam pieluch 4-ek mimo ze Radko wazy tylko 7,5kg... Jakos tak wg mnie lepiej pasuja bo nie uciskaja tak nozek, jak trojki... Moze ma takie schaby na udach, a moze to koja wyobraznia? W kazdym razie kupy u Radka to klocki albo takie ala-amolka w konsystencji i nie mamy wyciekow juz odmdobrych 2 miesiecy...
Fasolka po bretonsku... Hmmm... Dobra, ale nigdy w towarzystwie