WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • beszka Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry:)

Psotka, ja bye chciala karmic do roku, ale patrzac na H przywiazanie do piersi, to smiejemy sie z mezem ze pewnei do szkoly bede musiala z cycem biec ;)

Zgredko, super ze mala zaczela smoczek brac :) my nadal walczymy ;)

Lara, powodzenia u dermatologa. ja usunelam juz sporo znamion i raz w roku jestem na wizycie ;)

my z H tea bysmy chetne na spotkanko byly, jesli akurat w PL bedziemy

Psotka w te wakacje wybieramy sie do Legolandu i prawdopodobnie autem bedziemy do PL jechac z przystankiem na noc w Berlinie. daleko od Berlina mieszkacie?

nie pamietam co jeszcze mialam komu napisac.

u nas nocki masakryczne. w ciagu dnia wcale nie lepeij. Hanka jest zalana sluzem :( nos zawalony, niby wodniste gile, ale odciagnac sie nie da. do tego kaszel. ehhh apetytu brak (mloda ostatnio wazyla ciut ponad 7 kg). chyba bede musiala inhalator z szafy wyjac. ostatnio uzywany ponad 2 lata temu... zastanawiamy sie tez nad wizyta u lekarza. mega goraczki brak, ale dlugo jej sie to ciagnie, wiec moze dobrze by bylo, zeby jej pluca osluchal.

mileage dnia

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BESZKO no daleko raczej. Tzn wzglednie niedaleko ale jak na wypad na chwile to raczej daleko :P. W Dreznie. Ale mozecie tez przez Drezno jechac :D. Lepsza autostrada jest!

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc,

na temat nocy się nie wypowiadam, bo to bez sensu..bez zmian po prostu..wyśpię sie chyba w maju, bo od kwietnia będę odstawiała bąka od nocnego karmienia..a że on teraz je tylko w nocy to pewnie skończy się wogóle cycuś..

Summi, powodzenia! czekamy na newsy.. ja też z okolic W-wy, także zapraszam chętne do spotkania:) Dobrze, że nasza Anuśka już nas odwiedziła:)

w kwietniu/maju będę w [Diseldorfie ] (czy jak to się zapisuje)

dzieci zawiozłam do przedszkola, byliśmy z Patrykiem na rehabilitacji i kurde.. niemal miesiąc przerwy i źle stawia stopę;/ buuu

no a po drodze z**ał mi się samochód, jak ja go nienawidzę! chcemy coś kupić nowego ,ale nic nam się ciekawego nie trafia, bo mój mąż ma takie wymagania..

nice day

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny kiedy dziecko mozna w spacerowke wsadzic? Myslicie ze 9 miesiecy bedzie juz ok? DOmi juz siedzi normalnie.
    Polecacie jakas?

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • beszka Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Psotka, my do Trojmiasta bedziemy jechali, wiec blizej nam z Berlina.....w sumie to najlepeij byloby przenocowac w Hamburgu, bo z trasy bysmy tyle nie zjezdzali, ale Berlin to rodzinne miasto mojej babci i chcialabym chlopcom pokazac skoro niedaleko bedziemy ;) no i jeden z hoteli nam znajomi polecali to tez chce sprawdzic ;)

co do spacerowki, to H miala wlasnie prawie 9 mies.,gdy ja przaenioslam. takz emysle ze spokojnie. a ten wasz hartan nie ma spacerowki? my w PL uzywamy spacerowki wlasnie hartan, tu mamy bugaboo a na wakacje mamy mclaeren (czy jakos tak) ten duzy xlr, ale po chlopakach i zastanawiam sie czy wymiec na cos co mozna do samolotu zabrac jako podreczny...chcociaz uwielbiam naszego xlr i polecam

Konwi, wspolczuje akcji z autem.
    nas niedlugo czeka wymiana samochodu, bo do naszego sie ledwo co miescimy, i sie z mezem dogadac nie mozemy na co go wymienic...dodatkowo jak ja wroce do pracy, to musimy kupic drugi samochod, bo stary sprzedalismy. chyba na elektryczny sie zdecydujemy, bo za taki podatkow sie tutaj nigdzie nie placi i w ogole duzo bonusow jest ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2016, 10:23

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nam tez sie samochod popsul. Jak wszystko akurat w mieszkaniu....

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haj,

Dobrego dnia!

Krokodylica lubi tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka macham u nas pomału katar przechodzi już tylko raz dwa w ciągu dnia ściagamy apetyt dopisuje uff

nocka nawet ok

dziewczyny które maja fb polecam sklep aQQ-bunny :) zabawki ubranka nowe i używane w fajnych cenach włąnie zakupiłam Lili gąsiennice za 5zł nówke i jest super a na zajączka garnuszek tanczący z klockami :)

Blondik lubi tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• WróżkaZielona Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    helo babeczki!

wczoraj byl dluuugi dzien. bylismy u tesciow. moj w pracy caly dzien, a ja z Malym u dziadkow. nie bylo tak zle, choc mialam najgorsze przeczucia. nie lubie wyjezdzac z Frankiem do kogos na caly dzien. wszystko rozwalone i umecze sie zawsze podwojnie. ale przezylismy jakos i dopiero kolo 23 w nocy bylismy w domu. ja dzisiaj pierwszy raz ide do pracy po dluuugiej przerwie i mam lekkiego stresa. trzymajcie kciukole cobym nikogo nie uszkodzila! ;)

ja do Was mam daleeeeko :(

wybaczcie, ze nie odpisze kazdemu, ale musze sie powoli zbierac. brzuch mnie troche pobolewa, chyba ze stresu.

buziaki i milego dnia!

43xntqm.png

q0eplew.png
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beszka polecisz jakiś wózek "parasolkę"?
    Na wiosnę będę pewnie musiała zmienić a nie mam pojęcia co i jak...
    Chcę żeby rozkładał się na płasko do spania, dużo łażę więc żeby w miarę dobrze sobie radził na chodnikach, krawężnikach? No sama nie wiem na co zwracać uwagę. Bo ta nasza spacerówka robi się przymała.

LaRa lubi tę wiadomość

• LaRa Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze a ja wrócę do tematu fotelików.
    Ania jeszćze sie mieści w maxi cosi cabrio fix, ale wczoraj zauważyłam ze nóżki juz ma przykurczone a do wystawiania główki jeszcze sporo brakuje, na razie jestem na etapie czytania opinii, ale juz niedługo chyba będziemy musieli pomysleć o większym foteliku.

Co do parasolki to nastawiam sie na ingessime. Choc te baby design tez sa ok.

U lekarza ok, posprawdzałam me znamiona i "tylko" jedno ja zaniepokoiło i dostałam skierowanie na usunięcie znamion rownież te z twarzy.
    Poleciła mi rownież jakies tam środki na wzmocnienie paznokci i wlosow i juz zamawiam w aptece i 150 zł nie moje a zamawiam podwójne opakowania.

Od dzis dietka i ćwiczenia! Stanęłam rano na wadze i sie z leksza przeraziłam :( wiec motywacja jest oooogrooomnaaaaaa!

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem chętna na spotkanie - Ruda Śląska pozdrawia.
    Mala przybrała znowu tylko 40g :( mam ją ważyć przed i po jedzeniu, jesli do poniedziałku znowu mało przybierze to dostaniemy jakies specjalistyczne mleko na receptę, które pomoże na brzydkie kupki i wagę :( Byliśmy tez u okulisty, mała odziedziczyła wadę po mnie. Ma +4,5 na każde oczko. wyc mi się chce. najchetniej bym się napiła :(

Summerka, czekamy na wieści!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2016, 13:45

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • Lili83 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej!

Nie wiem od czego zaczac:/w czwartek @ nie przyszla wiec zrobilam 2 testy ciazowe wyszly pozytywnie:/w piatek zrobilam bete zeby sie upewnic wynik 116(zabezpieczalismy sie z mezem gumkami:()wiec nie wiem jak to sie moglo stac:/mam bole brzucha i boli rowniez blizna po cc:(zadzwonilam do gina ustalil szybki termin na czwartek ze wzgledu na blizne po cc:(brak mi slow i lez!niektorzy staraja sie latami a u nas taka wpadka!

BW1ip2.png

5b09qtkfjh1k59fq.png

*******Gang18+*******B
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja od prawie tygodnie robie specjalne brzuszki na mojego flaka!

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png

Wysłany: 11 stycznia 2016, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili kochana spokojnie wszystko sie ułozy :)

Lara no ja tez zaraz ide poćwiczyć póki mała spi :)

Blondik gdzie byłas u okulisty?? ja sie próbuje do katowic dodzwonić bo młodej oko ucieka i pewnie wade bedzie miał po mnie mam -1,5 i -3,75 z astygmatyzmem

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• LaRa Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili, gratuluje :) każde dzieciątko to dar wiec sie nie smuć :) wszystko bedzie dobrze!
    Blondik, i co teraz? Z ta wada? Okularki? Czy rehabilitacja jak u Kingi Yas?bda sie coś z tym zrobic?

Biedronko, miałam właśnie pytać o to oczko u Lili, bo zdecydowanie ucieka. Dostałaś skierowanie? Bo to chyba trzeba szybko reagować ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2016, 14:18

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***

Wysłany: 11 stycznia 2016, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co kurde ja tez sie ostatnio zagubiłam i było bzykanko a potem patrze na wykres kuwa płodne :( i stres do 24 stycznia :( no na trzecie to siły narazie nie mam

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

Wysłany: 11 stycznia 2016, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara mam skierowanie ale dodzwonić sie nie moge ona ma to po mnie ja miałam zeza na tym samy oku operowanego jak miałam 6 lat a okulary dostałam jak miałam 2,5 roku

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Blondik Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili, gratulacje!

Bylismy w optomedzie w chorzówie, u lekarza (dr Jaworski), który pracuje też na ceglanej, ale prywtanie łatwiej sie dostać. mamy recpete na okularki, wieczorem jedziemy wybierać.

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)

Wysłany: 11 stycznia 2016, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a jaka jest cena wizyty?

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

‹‹ 1569 1570 1571 1572 1573 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ