Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Sum, nie taka znowu kluska. Normalna. Nie ma co prźesadzac heh jeszcze raz gratuluje
a ten dołeczek cudny
Zaraz lece na pierwsze zajęcia, trzymajcie kciuki żebym to przeżyła hehhe bo dawno temu ćwiczyłam.Misi@, WróżkaZielona, Krokodylica, Summerka lubią tę wiadomość
-
Beszka jestem na tel. Wieczorem sprawdzę ten wózek bo cena ma spore znaczenie.
W ogóle stwierdziłam że jutro pojadę z Zuzią do sklepu i posadze ją na kilku wózkach i tak będzie najlepiej. Przymierze w którym jej się dobrze siedzi.
Trochę z macierzyńskim mam nerwa, 780zl....
Pytalam księgowej czy jak zdecyduje się na drugie dziecko to da się z tym coś zrobić żeby ta kwota nie była taka śmieszna to mówi ze nie bo przepisy się zmieniły i musialabym przez rok płacić wyższą składkę a to mi się nie opłaca.
Acha i od stycznia każda matka bezrobotna dostanie 1000 macierzyńskiego. ... i przez te 3 miesiące zus będzie mi wyrownywal te 780zl do tysiąca żebym nie była poszkodowana HA HA HA.
JAa zapieprzam a ktoś inny dostaje 1000 za frajer. Nie, wcale nie będę poszkodowana. -
Lara: powodzenia!
Lili: cóż mogę powiedzieć... Jakoś się ułoży.
Ja wiedziałam dziś dłużej w robocie, teraz leże zdechnieta że słodkim smakiem w gebie i nie mam siły żeby pisać
Summi: GRATULACJE!!Summerka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej ,
Sumi gratuluje ślicznej córci.
Lili kochana bedzie dobrze, trzymam kciuki za córkę ( jesli chcesz) mój gin mówi zeby sie tak nie martwić blizna bo do 7 miesiąca wszystko sie goi, nitki zanikają i jest dobrze także nie martw sie.
Kroko hmm napisze Ci na Priv pewien sposób na te marne 780 zł
Psotka pewnie ze idę na IM bilety juz mam:)
Chetnie sie spotkam jak bedziesz we Wro:) Izolec z Toba tez.
Jak jestem u rodziców to mam tez w miarę blisko do krk i do wawyjestem wtedy dokładnie pośrodku
Krokodylica, Summerka lubią tę wiadomość
Maniek
-
MANIEK a jakie masz bilety?
LILI gratuluje ale nie dziwie sie, ze si eniepokoisz. Poradzic to sobie poradzisz. wiadomo, jak trzeba to sie wszystko zrobi. Ja sie wlasnie bym bardzo bala tego rozejscia sie blizny bo moj brzuch byl gigant. Moj maz powiedzial, ze w zyciu takiego wielkiego brzucha ciazowego nei widziali jak mu powiedzialam o tym rozchodzeniu sie blizny i pekaniu macicy to zaczal si epanicznie bac nastepnej ciazy.
-
Dzieki dziewvzynu za slowa otuchy!nie bede ukrywala ze rozne mysli mialam o roznych rzeczach myslalam ktorych sie teraz bardzo wstydze nie powiem ze nie myslalam o 3 dziecku ale nie teraz chcialam wszystko ladnie zaplanowac;)a tu zycie takiego figla mi splatalo!najbardziej przeraza mnie brak pomocy bo jestesmy z mezem sami w Belgiiwiec same rozumiecie.
!Summerka jestes pod obserwacja bede sledzila jak dajesz rade;)
Kroko zgodze sie z toba przepisy sa do bani:(mojej kuzynce udalo sie jeszcze w zeszlym roku jak tylko sie dowiedziala ze w ciazy to podniosla sobie zus i w taki spodob bierze teraz 4000=
Oby dalo sie cos wykombinowac no i jesli tak bardzo chcesz 2 dzidzi to meza w obroty bierze no bo ile Franek ma czekac;)
Lara zyjesz????
Krokodylica, Summerka lubią tę wiadomość
*******Gang18+*******B -
Jezu, żyje !!! Ledwo bo ledwo ale żyje!
Co za wycisk, jak na pierwszy raz! Omg, do tej pory jestem purpurowa, a schodząc po schodach nogi mi sie same łamały !
A karnet kupiłam na 3 miechy LOL
Przyszłam do domu a dziecko, nakarmione, wypielęgnowane grzecznie śpi
A ja pije piwko bo ńiby najlepsze na zakwasy
Boje sie ze rano ńie wstanę, cholercia
Jutro odpuszczam ale mam nadzieje na cwiczeńia w środę i salsę w czwartekpodobno fajna zabawa
Lili, dasz radeNo i może teraz trafi sie dziewuszka
PsotkaKotka, WróżkaZielona, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Lara: jak byś opisała mój pierwszy fitness parę lat temu
ah to były czasy, za 5 razem będzie git, a póki co pij co by zakwasow się pozbyc po zajęciach wodę gazowana, przed i w trakcie niegazowke..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2016, 21:15
-
Kurczę No! Chodziłam już kiedyś na fitness, potem była siłownia i od kwietnia 2014 nie ćwiczyłam i sie zapuscilam ;( a teraz przyszło mi sie doprowadzić do stanu używalności! A mięśnie już bolą i kwiczą
Mówiłam małżowi zeby wziął jutro wolne zeby zając sie mną i mała, ale tylko śmieje sie ze mnie i mówi ze nie da rady hehe
Wredne to to! A bolec będzie nadal, to wiem.
A najbardziej wiecie co mnie wqrza na tych fitnessach? Te chude jak przecinaki babsztyle, pokazujące jakie są fajne i jak to one sprawnie ćwiczą i sie ogłada czy sie na nią nie patrzy - w łeb bym takiej przypierdzielila ech
Za tydzień pierwsze ważenie.Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Najgorzej będzie w drugi dzień po fitnesie hohoho
No a u mnie taka jedna chuda i to starszą dużo była co jak się robiła step touch (zwykly krok w bok) to ona zawsze w pod skoku go robiła, ale to prawniczka to wiadomo, przerost ambicji...Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2016, 21:32
-
Zgredka, ale Ty tez prawniczka Hihi
My dzisiaj takie 3 spaslaczki, ale było nam wesoło jak nie potrafiłyśmy czegoś zrobić, lub już nie miałyśmy siły, a te chude oburzone, durne!
Wlasńie sobie dzsiaj te wszystkie nazwy kroków przypomniałam, także nie byłam na tyle zielona -
smoku ja mam tatuaż.. tyle ze na wysokości kości miednicy no i po ciążach mi się nieco rozszedł i już zbladł, bo go robiłam ładnych kilka lat.. podoba mi się, ale on jest czarno biały, mąż namawia mnie abym sobie rzuciła jakiś kolor i teraz nie wiem co z tym zrobic.. poza tym chciałam tam wpleść jakoś inicjały chłopców.. no muszę pomyśleć..
Lili, kochana.. myślenie to nie zbrodnia, wiadomo, że ta wiadomość cię przytłoczyła, wtedy człowiek myśli o głupotach, ale jeśli tylko na tym się skończyło to cieszę się. wspołczuję tego, że jesteście zdani na siebie, doskonale to rozumiem.. nie macie opcji aby na jakiś czas zamieszkała z wami np. Twoja mama? albo wziąć do pomocy au pair?
Good night, miałam dziś masakrę z usypianiem patryka, chłopak nie umie sie wyciszyć, ciągle wstaje.. drapie się po uszach bo nei może usnąć.. muszę go przytrzymać na siłę.. jak można spowijać takie duże dzieci?da się wogole? w wozku usypia od razu, bo spięty pasami.. -
Jak to oburzone? Jakieś wariatki..
No pewnie że sobie przypomniałasmowie ci jeszcze parę zajęć i będziesz smigac, a ja jutro może wybiore się na ćwiczenia dla babow w ciąży..
A teaz idę zmusić się spać, co by wstać wcześnie z małą i do pracy lecieć jak na skrzydłach, zapieprzac i ponad normę wyrobić bo plecy mi się robia w referacie wrrr -
Lili ja chcę, ale stary nie chce, muszę jeszcze nad nim popracować.
Beszko niestety cena tego wózka mnie powaliła.
Myślę nad caratero?
Jutro podjadę do sklepu i posadzę Zuzkę na czym tam będę mogła i zobaczę.
Lara a wal w łeb, co se będziesz żałować. -
Halo halo
Przezylysmy nocke i poki co mloda ma mniej wydzieliny, wiec jest lepiej...ale starszak obudzil sie z bolem brzucha i goraczkaon lagodnie przechodzi grype zoladkowa a w szkole znowu panuje! Strasznie sie o Hanke boje, bo o na chora przez pare tyg.byla plus nie ma apetytu i taka chuda jest. Zal mi jej. Przeszlo mi przez mysl zeby sie spakowac i wyniesc do hotelu z mala na pare dni,a le pewnie jesli miala cos zlapac, to juz zlapala